• header

17e maj 2010

Ibland när jag vaknar upp undrar jag vad fan det är för fel på mig. Hur kan jag drömma så störda drömmar? Vart kommer de ifrån? Inatt drömde jag bland annat att jag var Super Mario. Eh.. Ja. Jag sprang en av “boss-banorna” och dog hela tiden. Sedan drömde jag som vanligt att jag hade glömt sätta i mina linser så jag gick på stan halvt blind. Det drömmer jag alltid!! Ni som också har riktigt dålig syn, brukar ni också drömma det?

Nej hörrni, nu har jag tid i tvättstugan. Ska försöka tvätta bli färdig där snabbt för sedan ska jag träffa Mika för lunch i solen. Hon har varit bortrest några dagar men nu är hon hemma igen. Det kommer nog bli en riktigt bra dag för det är underbart väder ute!! Termometern står på 20 grader i skuggan! :D

110 Comments

Linnea

Jag har oxå linser. Jag brukar oxå dröma knasiga drömmar. Ibland drömmer jag att mina linser blir som glas och jag inte kan använda dem, det sjuka med drömmen är att jag brukar alltid drömma det när det är dax att byta ut dem hahaha.

Reply
Ellie

hoppas du har en bra dag !
undrade om du kunde/vill göra en bloppis?
det var bara en fråga (:
hoppas du svarar tbx ! <3

Reply
lisa

Härligt! :)

Haha, jag har också helt störda drömmar…. Inatt drömde jag bland annat att jag var i australien och en tjej blev dödad av en vithaj…. sen att jag bråkade med min pappa som blev helt mad och sist men inte minst, att jag stog i köket och skulle steka bacon och det var värsta kaoset!!! Jag hade av misstag satt på för många plattor och stället för att steka dom i stekpanna var det istället en glasskål där osv osv osv, PANIK! Haha, ha en bra dag Kenzaaaaa :)

Reply
MIN MAN KALLAR MIG BABYDOLL

Haha, du är väl för härlig =) Jag drömmer ofta att jag är fast i tunnelbanan och åker och åker men kommer aldrig fram. Jag bor ju i Norrbotten så det känns extra skumt. Jag är också blind med mina -8.5 i synfel… men jag tror inte att jag drömt att jag glömt linserna… än så länge ;)

Reply
B A B Y T A L K

KOM, LÄS OCH SKRATTA! :-)
LÄS DOM ROLIGASTE BARNCITATEN GENOM TIDERNA!

SKICKA IN DITT ROLIGASTE BARNCITAT IDAG!

EN UNIK BLOGG – BABYTALK PÅ FINEST.SE!

Reply
ninis

det där om linserna, ooooooooooooooooohjaaaaaaaaaaa! minst tre gånger i veckan drömmer jag att jag går på stan utan mina linser och typ inte ser något alls!!!!!

Reply
Idah

Gud vad skönt det skulle vara med sol!
här nere så äre grått och trist som fan D:
Hoppas du får en bra dag iallafall!

Reply
Louise

Åh my gud, lite läskigt att gå på stan utan att ta på sina linser!
Många skulle tro att man var en psykopat(skulle jag väl se ut som om jag hade glömt mina linser!)
Egentligen bär jag inte, men om jag skulle så -.-

Reply
Nathalie Pettersson

Jag har också linser, nej brukar inte drömma knasiga drömmar om dom, har gjort de någon gång då jag drömde om att dom hade blivit jätte stora!
På morgonen får jag alltid panik och blinkar hundra gånger för att känna om jag glömde ta av dom kvällen innan. Haha!

Reply
Lise

So jealous, down here in Copenhagen the temperatures refuse to go above 13 degrees…
Anyway, that’s a really pretty nail polish!!

Reply
Kira

Tjenare! Vad härligt med fint väder :) Här borta hos mig är det lite mulet, men jag hoppas att solen tittar fram snart!

Har själv väldigt dålig syn, minus åtta på båda ögonen så jag är totalt blind utan glasögon eller linser! Brukar också drömma om att jag tappar glasögonen eller linserna, eller att jag helt enkelt glömmer att sätta i linserna. Ofta handlar drömmarna om att jag ska vara med i någon tävling (senast en dyktävling) och att jag förlorar på grund av att jag inte ser något. Jobbigt! Är i alla fall noga med att ha linser i och glasögon i närheten. Jag menar, jag vill ju inte förlora ifall tillfälle att delta i en dyktävling dyker upp! Haha!

Hoppas du får en awesome dag! Kram :)

Reply
hanna

haha fan va stört, jag har också riktigt dålig syn och drömde att jag hade fått nya linser men tappade den ena och när jag tog upp den från marken var den smutsig så då fick jag gå o hålla i den, sedan när jag var hemma blandade jag ihop min nya lins med min gamla så jag visste inte vilken jag skulle sätta i ögat…

förresten, har du varit inne på googlad.nu? jag sökte på “kenza” och det kom fram att det googlades mer än 2 MILJONER gånger i månaden! sjukt ju :)

Reply
Nea

Haha konstiga drömmar. Ser också väldigt dåligt, men har aldrig drömt något sådant, tror jag.

Ha en fin dag! :)

Reply
anita

Vart får alla dina vänner sina pengar ifrån, ja menar du har ju massor med jobb kring bloggen, designerjobbet osv, men vad sysslar dom med =)??

Reply
Erica

Kan du inte visa mera shoppingfynd från Paris och några snygga plagg eller skor ur din garderob som du aldrig visat ? :)

Reply
Satanja

Jag drömde alltid att jag var super mario när jag var lite… att jag sprang o sprang och att en av de där jävla flygande kanonkulorna jagade mig… också såg jag det i tredje person… sjukt skumt. Var livrädd för de drömmarna…. tror jag spelade för mkt tv-spel när jag var liten ^_^

Reply
Sofie

jag drömmer väldigt ofta samma sak och jag vaknar oftast av panik över att jag inte ser någonting. fruktansvärt obehagligt! men inte blir de bättre när man råkar somna med linserna… hehe

Reply
Pernilla

Haha påtal om drömmar ! Jag drömde en jätte konstig grej inatt! Jag drömde att jag va typ en filmkamera som filmade när du och Aleks va ute med hans brors barn och skulle åka bpt. En liten eka, allt va lugnt och fint tills ni åkte in i en liten sjö som va konstgjort, då helt plötsligt börjar de åka in vatten i båten och alla fick panik :S konstig dröm. Sen drömde jag att en tjej från min klass hade okuperat hela mitt hyreshus jag bor i och skulle ha värsta festerna i lägenheten. Jag va jätte orolig för mig hund jag hade hemma men hon sa att hon skulle ta hand om den, sen slkulle jag gå ut från ena fönstret på en smal stege men då hade huset blivit jätte högt och jag fick panik. Undra om det inte är för det börjar bli så varmt att man drömmer konstiga saker :O! Din blogg är bäst iaf:D

Reply
Josefine

Jag ser lika dåligt som dej, -5 , har dock aldrig drömt nått sånt.. :P Men bara för det kommer jag väl börja göra det!! :O hahah :P

Reply
Lisa

Jag har precis bytt till linser så jag har inte hunnit drömma så mycket om det än. Men en gång hade jag så bråttom på morgonen så jag glömde att ta på mig glasögonen och jag insåg det när jag klev utanför dörren och inte så ett piss när jag tittade upp och försökte fokusera på korridoren. Det var bara att vända!

Reply
matilda

varför har ni stockholmare alltid fint väder? här i närke är det minsann grått grått grått.. ska till stockholm i helgen, då är det allt bäst att ni har lite sol att bjussa på! ;)

Reply
Emmelie

Jag drömmde härom natten att du och jag åkte till ullared tillsammans… När vi hade parkerat kom det fram någon som skulle slå dig, och då blev jag fly förbannad och kastade mig ur bilen. Jag tog tag i hennes hästsvans, sa några väl valda ord och svingade hon över huvudet…

Ibland undrar man va fan man får allt ifrån.

Reply
Pam

Jobbigt! Jag drömmer väldig ofta att jag tuggar tuggummi medan jag sover, dA är jag rädd att svulna det (rätt?) och dö liksom.. O_O
Skönt med bra vädret, här i Italien är det mölnig och jobbig och ganska kallt!! Men vad fan..???

Reply
L

Ja, jag är också halvblind och brukar ha linser och jag drömmer väldigt ofta att jag har glömt att sätta på dom och går runt halvblind. Trodde det bara var jag som brukade drömma sånt. men icke ;)

Reply
Linda

haha jag drömde sånt just inatt, nån i min familj hade tagit hem en påse med typ grönsaker de handlat som låg i vardagsrummet och ur den kom det två ormar och ja kunde inte se dem ordentligt för jag hade inte i mina linser så ja fick hoppa runt för att inte bli biten. sen helt plötsligt blev jag voldemorts slav, han hade sitt högkontor vid odenplan.. hm…

Reply
sofie

Pissigt att det är dåligt väder här ;S
Drömde också skitkonstigt inatt, först drömde jag att jag var Katrin Zyto..s dotter och också var gravid och vi skulle föda, samtidigt. Hahaha, efter det drömde jag att jag sprang omkring i trädgården och det var fullt med ormar överallt, sen kom min pappa och höll upp en orm och jag bröt ihop i panikångest och grät som in i helvete. Var inte rädd för ormar tidigare, men nu är jag fan de!

Reply
Jonna

Jag brukar drömma att jag försöker sätta i mina linser men de kommer andra saker ivägen och jag går runt och är förbannad över att jag måste ja glasögon eller att ja ser helt suddigt,brukar drömma att jag går och shoppar utan linser och de hatar jag xD! hha

Reply
Sofia

ouf haha jag vill med ha varmt väder hä ri gbggg :(
jag ser jättedåligt, måste ha linser, men jag har faktiskt aldrig drömt något sånt nej :p

Reply
Anna

Kenzaaaaaa! DET ER NORGES NASJONALDAG I DAG SÅ HER ER DET FEIRING PÅ GANG! :D Kos deg masse idag<3

Reply
Christina

Du är nog inte ensam om att drömma ‘störa drömmar’, jag gör det för jämnan. Ibland när jag vaknar brukar jag fundera på vad folk skulle tro om mig ifall jag berättar allt jag drömmer. :D

Snyggt nagellack, liknar lite på det jag köpte på H&M här om dagen. ;)

Reply
felicia

jag har dålig syn och drömde här om dagen att jag köpte nya glasögon (varför vet jag inte eftersom jag inte använder glasögon) men i allafall, så funkade inte glasögonen. men jag ville så gärna ha dom på mig, så jag hade mina gamla glasögon under de nya så att jag skulle se något. haha, men strax innan jag vakna så märkte jag att glasögonen såg likadana ut.

Reply
hannah

för andra gången i mitt liv är jag avis på stockholm. första gången var nyligen då ni hade oooh-så-bra lady gaga på besök. andra gången är idag, när ni 3(?) dagar i sträck haft 20+! här nere i jönköping är det mulet och knappa 10 grader… :( yss!

Reply
Maria

Jag har också linser och brukar drömma att allt blir helt suddigt och jag inte kan se någonting ;)

Reply
Malin

Jag har riktigt dålig syn, ungefär precis den synen du har vad jag läst, typ -5.50 på båda ögonen. Man ser ju inte ett skit.

Jag har bara drömt att jag tappat min ena lins och får gå omkring utan ena. Ja, varför drömmer man det?

Reply
Rebecca

Jag drömmer jämt om att jag inte kan se, att jag glömt linserna eller glasögonen! Hur jobbigt som helst!

Reply
jasmine

haha skön är du! men jag har också drömmt massor av gånger aattt jag är blind och inte ser något. Jobbigast var när jag var blind och hade vunnit en tävling och kunde plocka på mig hur mycket kläder som jag ville i en affär. Hahaha lite små trögt men ändå läskigt!!!! bästa bloggen iaf KENZA!! :D

Reply
Elin

hej Kenza :)
Jag tycker att du ska skaffa dig ett drömlexikon! där står det vad alla möjliga skumma saker/händelser betyder :) själv har jag ett hemma. Jag brukar också drömma konstiga saker och tycker det är rätt skoj att tolka mina drömmar, ibland kan man vara så himla duktig på att dölja sina riktiga känslor, till och med för sig själv, men i drömmen när man inte är medveten kommer sanningen fram ;)¨

Underbar blogg kenza!
Ha de super :)

Reply
J U L I A

Drömmer också konstiga drömmar. Jag brukar drömma att jag och mina kompisar är inlåsta i någon korridor som är i vitt och svart kakel och att det är troll som låst in oss.

Reply
Kristina

Jag har aldrig på mig glasögon eller linser i mina drömmar trots att jag är halvblind, men ser ändå ibland! :O Då blir man lite irriterad när man vaknar o inser att det inte är så i verkliga livet ;/

Reply
Emina

Jag är nästan halvblind och har drömt om de ca 4 gånger! Fast jag är inte i stan utan på ett tivoli :s :O hahah väldigt läskigt.. :p

Reply
silvana

haha omg det är så jävla läskigt ibland! jag brukar typ drömma att jag tappar alla mina tänder hahah :)
Älskar din blogg btw, världens bästa du e min förebild hehe ;D

Reply
Ida

Vart har du köpt dina otroligt snygga solglasögon? alla går omkring med såna, men jag har ingen anning om vart man kan köpa de :P kram! <3

Reply
Carro

Du verkar använda linser varje gång du går ut, och när du ska festa. Jag kanske ska få linser men undrar bara om det är bra att inte låta ögonen vila så mycket?? Får du ont i ögonen sen?

Reply
Emma the Rocker ;)

haha ser superdåligt och har linser, har dock aldrig drömt nåt sånt ;) fasen vilket härligt väder ni verkar ha, här i vänersborg har det varit mulet och pissregn hela helga’, hoppas erat väder kommer till oss i veckan så man äntligen kan dra på sig shorts (Y)

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

När jag var mindre hade jag alltid konstiga drömmar om att jag drog till skolan i t.ex. bara pyjamas eller nåt annat udda! :o Och jag tyckte det var så pinsamt och jobbigt i drömmen x) hahaha, nu drömmer jag ännu stördare drömmar ;)
men en läskig sak va när jag drömde att jag träffade en nära vän till mig, så dissa han mig för en annan tjej :o hon hette Amanda, så berättade jag det för honom och han har känt en som heter Amanda och såg ut precis jag beskrev henne :O DET var sjukt, haha :D

Reply
Mella

Haha nej :) Men härom natten drömde jag att jag ville sätta i mina linser men hittade ingen spegel. Sedan ändrades situationen helt och plötsligt letade jag istället efter en kniv att raka mig med xD

Reply
Ellen

Hahah jag har jättedålig syn, men har aldrig haft någon sån dröm :P En av de läskigaste drömmarna jag brukar drömma är att jag faller ut genom ett fönster på typ 10:e våningen eller nåt, jag vaknar alltid precis innan jag slår i marken.

Reply
Alice

Haha!!
Jag har också drömt om att min syster har hoppat mellan alla
dem där super mario banorna, lustigt:D

Reply
pernilla

hahaha roligt att du nämner just drömmar! hahaha, natten till lördag drömde jag om dig!! Jävligt sjukt att drömma om någon jag aldrig träffat ska jag säga dig!
Det roliga är att drömmen var helt sjuk, vaknade och var lite småsur över ingen anledning liksom, kunde verkligen inte komma på varför. När jag gick in på din blogg blev jag arg som faan så fort jag såg en bild på dig, kunde inte förstå varför!! Har följt din blogg sen den var liten som en harskit och har aldrig känt något illa emot dig. Jag kom plötsligt på min dröm! Vi blev kompisar för en dag, drog runt på något slags tivoli och hade jävligt kul! Sen blev du trött på mig (varför minns jag dock inte) och vi började bråka och du började vara med min bästa kompis istället. Haha, så galet sjukt..

Reply
Bella

Haha men vad konstigt.. Jag drömde också om Super Mario inatt! Dock tror jag inte att jag drömde att jag var honom… Hoppas jag :P

Reply
Anna

haha jag drömde att min hund hade bytt skal (wtf?!) inatt och så gick jag i sömnen ;) väckte mamma och pappa genom att stå först smälla igen min dörr och sen så och banka på deras ;)

Reply
Sica

haha jag har riktigt dålig syn, är halvblind men jag är dum nog och använder inte linser. Har bara glasögon framför datorn/tv på bio och såna saker. Annars går jag runt på stan och är, ja. Din dröm :P Man vänjer sig ;)

Reply
jenny

hahah, nä fy fan vad ballt att drömma att man är super mario :’D och jag älskar ditt nagellack, vart är det ifrån ? :D

Reply
Sofia!

JA. Tack jag är inte den enda! Drömmer ofta att jag glömmer linserna eller glasögonen, det är fasen den mest irriterande drömmen som finns. Helt suddigt och man får panik, inte okej skulle jag säga!

Reply
Lisa

Haha jag brukar också drömma utan mina glasögon, det läskiga är att jag har supersyn. :)

Reply
AntoniaE

jag brukar drömma att jag använder linser som är enorma, uttorkade och jättehårda.. men på något vis funkar dom bra, dom gör bara ont att sätta i!

Reply
Elin

Innan när jag hade glasögon (har linser nu) drömde jag ofta att jag glömde eller tappade bort dom så jag gick ut utan att se något xD
Men sen jag började med linser har jag inte drömt något sånt :)

Reply
Valentina

Du e inte ensam om att drömma att du är supermario, jag spelar nintendo wii supermario galaxy och då och då brukar jag drömma själv att jag är honom:D Konstigt men samtidigt kul hahaha

Reply
Jenny

Heej! Du är grymt awesome och en stor insperations källa för mig! Nu undrar jag vad heter nagellacket som du har på den här bilden. Har letat efter den färgen överallt :)

Ha det så bra! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*