• header

GULDFYND BY KENZA på g!

Nu får jag äntligen släppa nyheten om ett av mina projekt i höst!!!

Jag ska nämligen börja designa min helt egna smyckeskollektion i silver, och detta är för Sveriges största smyckesföretag Guldfynd!

Guldfynd by Kenza kommer mitt märke heta och en liten del av kollektionen kommer ut redan nu i höst och sedan fortsätter det till julen och nästa år. Ni kommer hitta mina smycken i varenda liten Guldfynd-butik.

Så på fredag sticker jag och Guldfynd (och Nadia, hehe) ner till Italien för den stora smyckesmässan. Där ska jag kika och få inspiration. Redan nu har jag en massa idéer!

Det här kommer bli så jävla grymt och riktigt kul att utöka mina designsamarbeten. Från kläder och skor till nu även smycken! För ett par år sedan kunde jag aldrig tro att allt det här skulle hända lilla mig. Lilla skitungen från Jarlaberg.

Men jag är otroligt tacksam och det här kommer bli väldigt roligt, så förvänta er snygga och tuffa silversmycken! :D

286 Comments

Malin

Grattis! Vad roligt! :) Tror garanterat att smyckena kommer bli skitsnygga! Ser fram emot när de kommer ut i butik!!
Lycka till med allt, du är grym bruden!

Reply
June

Gud vad kul! Grattis! Ser fram emot en kollektion som förmodligen kommer sticka ut lite från Guldfynds vanliga tråkiga utbud.

Reply
Silverfreak

Gratulerar!!! Tack gode gud att det händer ngt på den sidan, hittar typ aldrig ngt tufft nog där. Skit bra!! Längtar!!!

Reply
Caroline

Fan vad kul gör dig! Det är du värd. Du har väldigt bra smak och det är kul att man kan hitta det i alla affärer. Här nere i Malmö är det inge som vågar ta in nya märken men jag tror verkligen att din kollektion hade gjort succé här i butikerna=)

Reply
Michaela

Gud vad roligt.. Shit.. Det måste ju vara skitstort!
Det du designat hitills är ju skitsnyggt, speciellt skorna!

Så stoooort grattis, och lycka till i Italien!

Reply
Sanna

Grattis får man väl säga:) Va kul! Jag hoppas på något brett armband som ser ut som att man har många små olika på sig :P

Reply
Vickan

Jag älskar silversmycken! :D Och dina saker är alltid så grymt snyggt designade, så jag kommer nog bli en trogen kund ;) Men.. vart ungefär kmr priserna ligga?

Reply
nilla

Grattis som fan!
Hoppas du gör ringar som passar oss med lite större fingrar än 17 också! Så det finns för alla! Är annars ett stort problem tycker jag. Alla snygga ringar passar bara smala fingrar. Orättvist!

Lycka till och ha så kul i Italien!

Reply
Wiwi

guuuu va roligt!

G R A T T I S ! !

Kommer säkert bli grymma grejjer med tanke på allt annat du skapat!

I silver också… kan inte bli mer perfekt!

Reply
favolosa

Wow, vad kul! GRATTIS!
Om mässan är i Milano så säg till om ni vill ha partysällskap eller namn på bra uteställen! Kram!

Reply
Jennie

Åh vad roligt! Om dina smycken blir lika snygga som dina skor och kläder så är det ingen tvivel om att många kommer köpa dom! :D Grattis!

Reply
.

Någon som inte har hittat sin studentklänning ännu? In på min blogg, Säljer nu en underbart fin klänning i vitt glänsande tyg, kort & tight, lite veckad, axelbandslös. 450 Kronor ord pris 600 kronor.

Reply
cassandra

Det ser nog alla fram emot! Hoppas bara prislappen är OK. ;) Jobbigt om man måste sukta efter nåt sen och så svider de lite för mkt i plånboken :D

Reply
Fru Qvist

hej! va kul=) såg att några redan frågat, så jag gör det också. vad är det för prisklass på smyckena? skulle va kul om du kunde svara på det =)

Reply
Fru Qvist

en sak till, om du kommer designa ringar, se till att de ska finnas i småååååå storlekar, och då menar jag små, typ strl 15-16 mm. ;)

Reply
Linnea

Men fy fan vad häftigt:-D älskar alla smycken du jämt bär så tror du kommer göra lika grymma! Jag kommer stå vid guldfynd den dagen dem släpps!!

Reply
Frida

fyfaan vad kul! Grattis :D Är säker på att du designar riktigt snygga smycken som jag med största sannolikhet kommer köpa! :D älskar silver, älskar smycken
kram

Reply
Amanda

HÅÅÅ!! :D JAAA!!! lite läskigt jag tänkte den tanken igår “fan det finns inga snygga halsband och finns dom så blir dom bara rostiga och fula hmm om man ändå kunde hitta något i silver som är lite kaxigt med kedjor och sånt typ sånt som kenza alltid har, det skulle vara nice” så du kan fatta hur glad jag blev när jag läste detta inlägget!!! hehe skrek lite högt XD fniss

Reply
Anna

Jättekul Kenza! Försök att inte kopiera rakt av på smyckesmässan nu bara, vi vet ju alla hur lätt du tar till dig inspiration!! ;)

Reply
Lisette

Grattis får man väl säga :)
Jag är lite nyfiken på lite hur det går till om man har designerdrömmar själv.
Jag har många ideér men är världssämst på att rita.
Skissar du upp själv, eller får du hjälp med den biten?

Grattis igen!

/Lisette

Reply
Linnéa

Jag säger bara RIIIINGAR <33 Åh fan så jävla bra! Letar efter ringar, äkta såklart.. gillar inte när de missfärgar sej (hahah vem gör det..)

Reply
pia

Gud vad kul! Ser verkligen fram emot att fa se dem!! De kommer säkert va grymma, för allt du designat har vart det!! Ah, hoppas jag kan göra nan resa till Sverige da de finns i affär!

Reply
Nathalie

åh va kul:D Längtar efter att få se dom redan nu, för om du har designat dom så måste dom jue vara grymt snygga! :) Hoppas dom inte blir allt för dyra bara ^^

Reply
karin lund- mammablogg

din stackare,
jag har jobbat för dem i 5 åt och tyvärr är det inget företag att hurra för.. de tar inte hand om varken kunder, anställda eller företaget i sig..
dessutom är det ett företag som står för lågbudget och tyvärr har dålig kvalite

tycker dock det är väldigt kul att du får chansen att designa smycken, tycker du skulle hittat dig en annan samarbetspartner, det kan ju inte vara ett problem för en driven tjej som dig

Reply
patricica

heej, jag tycker du e as cool kenza och verkar vara jätte rolig och snäll ;). men jag undrar hur din kariär som bloggare började igentligen ?

Reply
twins

Kenza, please, check out your official email address for contacts!

We have a special request. Please reply asap.

Thanks.

Katja and Nadja.

Reply
jasmne

KAAAAAAAAAAAAN DUUUUUUUUUUUUUU GÖÖÖÖÖÖÖRA
VIDEO NÄÄÄR DUU SMINKAR DIIIG?
SNÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAA.

DU SMINKAR DIG SÅ FINT. OM DU UNDRAR VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVE ÄR ATT DU SKA SEE DETTA ;(

Reply
emma

gud så kul, stort grattis :)
Jag bor i Finland, så jag tänker önska mig ett av dina smycken i julklapp av min bror istället för att jag ska komma till stockholm, köpa ett smycke och åka hem, haha :D

Reply
kitty

Det ser vi fram i mot , jag e säker på att jag kommer älska dina smycken! JAG ÄLSKAR DIN STIL<3 kram kitty

Reply
Moa

Men gud vad kul! Grattis! Fan vad häfftigt! :)Ser fram emot att se resultatet! :D

Reply
elena

Stackars Guldfyn, kommer bara få fula och idiotiska smycken gjorda av duma fula, tror att jag vet allt Kenza… hahahahah! Fett soppig du ee, tror att du kan designa! Kenza=diva, otaksam, idiot vill du ha mer eller? Jävla cp unge!!!! Cpcppcpcpcpcppcp

Reply
Bella

Fan vad coolt! :D Längtar tills det kommer ut i butik :)
Btw, jag såg dig idag vid Slussen. Om det var du, men det är jag säker på. Du skulle precis gå över övergångstället så jag hann inte säga “hej” ens. Men du var jätte fin! :)

Reply
julia

Fan vad kul! Förstår att du är glad, det skulle jag också varit. Ska bli sjukt spännande när grejerna kommer ut i butikerna. Älskar verkligen din stil när det gäller smycken!

Reply
Camilla

Hey!

Jag tänkte kolla med dig. Jag gör smycken, i en stil jag tror du skulle gilla. kan jag skicka ett halsband till dig? som present. Maila mig om vart jag kan skicka.

Gillar din blogg! Snappar upp alla mina modetips där!

Reply
Nikki

Åh va kul! De kmr säkert va skitsnygga o tuffa. Plz tänk över o göra ngra smycken i GULD, tål ej silver o är nog inte den enda som inte gör det(A)

Reply
Hollaaa

Äntligen kommer kanske något tuffare som man kan köpa! inget är bra nog för tillfället haha.. iaf inte här i lilla fis-Örebro!

Reply
Mici i USA

Men vad roligt!! och härligt att jag komemr vara hemma då så jag kan ta mig en titt på dem!

Lycka till, det låter superkul!

Reply
felicia

KENZA! du som har så snygg klädstil, kan inte du tipsa om lite klädsidor på internet? (som man kan beställa från). Skulle vara sjukt bra, behöver klänningar för avslutningen ju :)

Reply
Asal

Man vet aldrig vad livet har gömt åt en, men du är duktig och ihärdig, det lönar sig! stort lycka till med det nya samarbetet!! kram

Reply
Reeb

Fan vad kul. Har lite tröttnat på guldfynds sortiment.. men nu ska man med glädje gå dit igen :D

Reply
nina

fan va kul, grattis!
Skulle inte du kunna designa förlovningsringar? Tycker att alla som finns är så tråkiga, skulle va coolt att ha en sån ring som du har gjort :D

Reply
Rikke

du kan jo gjøre den litt dyrisk, med slagner og ugler og tigere :) jeg gleder meg i alle fall til å se den uansett !

Reply
nicki

hejhej!
Du kanske inte ser just denhär kommentaren men provar.
Undrar om skorna du har på din header, vart dom kommer ifrån och så, om du vet såklart!
Tyckte dom var riktigt snygga och det är snart bal så..
Uppskattar svar!
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*