• header

Man ser hos många bloggare att de blir erbjudna platser i olika tv-program, blir inte du det? Varför är du inte med?

Svar: Oja, det blir jag! Tv-kanalerna har fått upp ögonen för bloggare och det är ju jättekul! Som ni vet skulle jag ju åkt till Argentina i vintras för att medverka i WIPEOUT och min vän Mirre som också bloggar skulle få hänga med och tävla hon också. Men sedan ångrade de sig på grund av tight budget och ville att jag skulle åka själv och jag som inte tycker om att vara ensam ställde tyvärr in. Jag kände inte för att vara ensam en vecka i Argentina. Det hade varit kul att vara med men jag är ganska glad över att jag inte åkte, banorna var ju mycket svårare i år! Haha..

Det har även varit en massa andra tv-program.. Blev t.ex. kontaktad av tv6 för några veckor sedan, de ville ha med mig i nya säsongen av Paradise Hotel. Jag svarade nej såklart, förstår inte vad de tänkte. Jag har ju pojkvän och vi vet ju vad programmet går ut på! En bekant till mig var på casting där och vet ni vad de frågade för frågor? Hur många hon legat med, om hon är pryd när det gäller sex och andra sexfrågor. 

Ett annat program som är väldigt roligt som ville ha med mig är Fångarna på fortet! Det ska ju börja igen, så jävla kul!! Jag tittade alltid på det när jag var liten. Jag skulle iallafall åka tillsammans med Bella och andra bloggtjejer men för det första så visade det sig att det skulle spelas in medan jag är på Kreta, och för det andra så vågar jag inte. Jag är rädd för äckliga kryp, vatten, höjder och trånga utrymmen och jag fungerar inte så bra under press så jag hade bara fått panik. Men det ska bli jättekul att se iallafall! Från soffan då, hehe..

Om ni hade fått välja att vara med i ett sånt här program, vilket program hade det blivit?

127 Comments

Eirin

Farmen ville jeg deltatt i! Det er et TV-program i Norge, vet ikke om dere har det i Sverige. Det handler om å overleve som de gjorde 100 år tilbake i tid, på en gård! Kjempekult opplegg!

Reply
Sheila

Okej intressant att läsa :) Jag skulle kanske vilja se dig på tv4… då de har ´”mode” intervjuer i samband med godmorgon osv ;)

Hoppas du får en fortsatt fin torsdag :)

Reply
Itch

Itch skulle välja nån mesig frågesport eftersom jag tycker att jag är smart…eller Robinson! När fan tänker de ringa och fråga mej då?

Reply
Cecilia

Jag hade jätte velat vara med i wipeout, skulle verkligen vilja pröva de banorna så jääääääävla skoj, det är såå jag!! :D

Reply
Två fårskallar

Heeeeej Kenza!

Vi är två bondlurkar från landet typ ingenstans! Vi skulle älska att vara med i Bonde söker fru! Eller idol och ESC!

Ha det gött!
Kramar från två fårskallar!

Reply
Mici i USA

Jag hade definitivt valt Fångarna på Fortet!! Vilken känsla att springa in i ett mörkt rum och höra Gunde skrika “nu är det bråttom, nu är det bråttom” utanför!
Synd att du inte ska vara med, det hade varit kul atts e dig i något i alla fall. Fast Paradise Hotel är nog det trashigaste som finns, så bra jobbat där.

Jag är au pair i USA, kolla gärna in min bildrika blogg! På lördag ska jag på Bon Jovi-konserten i New Jersey och uppladdningen har börjat!

Reply
Mr sky

Om jag skulle vilja vara med i tv så ska det inte vara paradise hotel. För där är dem så f**king ytliga. Jag skulle vilja vara med i fångarna på fortet och kanske robinsson.

Reply
Sandra

Hejsan, jag har bara en fråga? Skulle du kunna visa vad som låg i Miu Miu påsen? Där vi fick gissa vad vi trodde det var i? Din blogg är bäst, Kenza!
Kram :)

Reply
hanna

HAHAH HAR DU SETT PÅ FINEST.SE/FALSKSANNING BILD PÅ DIG SOM DU HAR PHOTOSHOPAT MAN SER HELA DITT BRÖST. INTE BRA KENZA!! :D

Reply
Sophia

Hej!

Jag undrar hur jag skriver upp mig på Collage till helgen?
Jag hittar ingen gästlista och vi är ungefär 20 dansare som har vår sista av många föreställningar på lördag och tänkte komma och röja stället efter det! :)
Känner att jag vill vara ute i god tid och skriva upp alla, så det inte blir så att vi inte kommer in. För det vill vi gärna!

Hör gärna av dig om du har tid!
Massa varma hälsningar
Sophia

Reply
Tilda

När kommer de klädet in på topshop som du var modell för??Och speciellt den där spets blusen!!
Kram!

Reply
josefine

Jag vill också veta vad som finns i din miu miu påse *dör av avundsjuka* haha :P Kommer själv ihåg fångarna på fortet, det bästa va i slutet när de skulle springa in till tigrarna och hämta pengar :)

Reply
Erika

Av alla dom programmen hade jag lätt valt fångarna på fortet. Älskar sånt där fastän det är rätt läskigt. Är alltid gött att tänja lite på sina egna gränser. =P

Reply
Emilia

Jag tycker att det är härligt att Kenza har en sådan integritet och inte exponerar sig i viss media.

Härliga italienbilder, jag bodde också vid Como-sjön!

Reply
- | | Carro | | -

Hehe hoppas du ställer upp i nått liknande (äventyrligt) nån gång :)

Jag hade velat va med i robinson :D tävlingar me like!!! Annars kanske big brother, haha alltid undrat hur det är att va instängd med främlingar….. =P

Reply
Elin

tur att du tackade nej till paradise hotel, fyfan vilket j*vla program ;o kul att kolla på- ja, men fyfan ;p

Reply
Marte

Hei :-D love your blog! I’m from norway, so im writing in english so you would understand! YOU ARE SWEDENS BEST BLOGGER! LOVE IT <3

Reply
Frannie

Jag skulle lätt varit med på Fångarna på fortet!
Besök vår blogg och läs om oss tre tjejer och vårt glamourösa liv, och vårt RADIOPROGRAM!!
puss

Reply
Evelina

Sålänge det inte är i trånga utrymmen och att man inte behöver äta något hade det varit kul att ställa upp i ett sånt tv-program.
Jag tror Wipeout hade varit dökul!

Reply
fanny

Åh, älskade fångarna på fortet! Men det ska vara med Gunde, kayo, dvärgarnr, fader Fouras m.fl. Inte det där nya som var sen med typ Dan Bäckman! Skulle vara skitkul att vara med i det :D

Reply
fellan

HAHAHAHA asså tror dom själva att du ska vara med i ett program som paradise hotel !

Reply
Victoria

Lätt Fångarna på fortet! Vad spännande, vilket äventyr! Men om jag blir känd bågon gång (haha) så skulle jag typ tigga och be om att få vara med i Let’s Dance.

En av mina drömmar…

Reply
Sara

Absolut fångarna på fortet. Jag skulle vara så rädd, men förstå hur stolt man skulle vara av sig själv efteråt.

Reply
Malin

Wipe out eller fångarna på fortet. är ju en galet tävlingsmänniska som gillar att götra allt och wipe out är min dröm, eheh :)

Reply
Alice

Hahahah!! shit vilka flashbacks man får av den där videon!
jag nöööördade ju verkligen det programmet.

Hade jag ställt upp i något program för kändisar hade det ju varit Wipeout. Jag har alltid velat hoppa på de där gigantiska röda bollarna.!!

Reply
Lisa

Jag säger bara det: F*CK alla er som läser Kenzas blogg! Den största + bästa stavas: W W W . K I S S I E S . S E !!

:*

Reply
Fanny

Hej Kenza!

Satte mig ner idag för att kolla runt på dom olika “kändisbloggarna”… blev otroligt chockad över desperationen som finns hos många av DOM. Så hittade jag din, och du är verkligen egen. På det sättet att du verkar vara mysig, dig själv och INTE desperat. You go girl!! Synd att du inte ställde upp på fångarna på fortet :)

mvh Fanny

PS. Big brother skulle nog vara min grej…

Reply
Fanny

Jag håller helt med dig när det gäller det du skrev om fångarna på fortet, men jag älskar utmaningar så kanske robinson skulle vara något för mig i framtiden :)

Reply
Sofia!!

Hej Kenza, ajg tycker du är as cool, du är lixom en perfekt mäniska, du är söt och du värkar vara hur snäll och gullig som hälst, jag älskar det som du skriver i din blogg, och det kommer jag alltid att göra, jag har följt den jätte länge nu, och är nog den bästa jag har läst, jag läser kissies okså, men hon är mest ute och festar och sånt, men du är så braaa, det ska du veta :)<33

hoppas att du svarar!<3
KRAMAR Sofia!!!<3

Reply
Hanna

ÅÅHHH NOSTALGI! Vad härligt att du hade lagt upp den där videon! Jag hade velat vara med i det där Idol-programmet fast för musikalartister, om det räknas. Annars hade det fått bli fångarna på fortet. Förstår att du tackade nej till paradise hotel!

Reply
Bellybely

Hej Kenza!
Undrar vad du har för politisk åsikt och om du har någon kommentar om din bloggkollegas yttrande om SD?.

Reply
MONICA

Hej!
Du är ju också med på bloggtoppen och sen 2 veckor tillbaka går det inte att klicka sig ut därifrån till någon blogg. Det är synd för jag brukar få många besökare därifrån, har mailat dom men dom svarar inte ens. Så jag undrar om inte du kan maila dom och fråga om dom tänker fixa så att man klicka sig ut till bloggar igen? Det är ju därför man är på den listan liksom!! Du ligger etta där så dom kanske svarar på ditt mail
http://www.bloggtoppen.se/kategori/alla/
Ha det bra!
Monica

Reply
markus

En Sverigedemokrat blev igår misshandlad av två vänsterextremister och fick ett hackkors ristat i pannan! Expressen tiger, detta är helt sjukt! Vänstern är det största hotet mot demokratin

Reply
Andrea

min blogg ses säkert som vrålintressant, där jag skriver om mina sysselsättningar inom surfing, skydiving och vardagstragik… Titta gärna inom, folks!

TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING!
Jag kommer i framtiden fixa ett par tävlingar där jag lottar ut ett fallskärmshopp och även surflektioner! Så håll koll! =)
/Déa

Reply
Lisa

Fångarna på fortet! :D:D Wipeout hade också varit kul, men jag tror att jag hade fegat när jag väl var där x]

Reply
Björn Nilsson

Hej, min fru och jag har startat en liten webbshop med kläder från Smash-Wear Barcelona. Påminner lite om Desigual. Är det något som faller dig i smaken skickar vi gärna lite prover. MVH Björn Nilsson.
http://www.ropabarca.se

Reply
Annie

Tycker du ska hålla dig bort från de programmen! Du blir mer seriöst betraktad om du håller dig till annat, kör på din stil, vi älskar den utan att du är med i sånna program!

För alla ni som äääälskar mode! Kom in på Sveriges största modeforum: http://www.Modeforum.nu

Reply
Louise :)

jag har ingen header eller så på min blogg, varje gång jag sätter in den så försvinner den alltid typ 5 minuter efter!
:(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*