• header

New boots

Jag älskar mina nya boots! Köpte dem i Paris inne på New Look för 39 euro. Matchas snyggast till klänning!s

155 Comments

DAGENS FRÅGA!!

älskar din blogg!!!

en dagens fråga:

vrf är alla dina klädet så dyra ?
har du tänkt på att många skulle vilja köpa
dom, men inte ha råd.

Reply
thess

frågestund på bloggen! ställ frågor nu =D och kom ihåg, finns inga dumma frågor, bara dumma svar! ;) kram!

Reply
Andrea

I have one question for you: Where I can buy clothes in the internet? where do u buy clothes ONLINE?????thank you Kenza! <3

Reply
eeeebbbaaa

tacksom för svaret, om jag kommer få ngt
men vart finns klänningarna och kläderna på nelly.com som du har blivit fotograferad på? för jag hittar dom nämligen inte.. :/
tacksam för svaret !
puss din blogg äger (:

Reply
Thais

uuuuh, I love it! Beautiful boots.
Great your blog, and just to u know, i’m a Tokio Hotel fan too :)

oxox

Reply
Mimoza

Alltså fy fan vad fina. Herregud vad har inte den där affären? Förresten skulle du kunna visa dina ringar du köpte i Italien, av det jag såg gillade jag!

Underbar blogg!!

Reply
kristina

dom tycker inte jag var snygga det såg ut som killstövlar bortsett från att dom hade tjej nitar

Reply
Emma

Alltså LÄR DIG att göra en snygg design till bloggen någon gång! Man orkar inte ens läsa här längre, den är så triiist! Sen var headern väldigt b-igt gjord. Det är som att du bara bloggar för pengar och skiter i resten??

Reply
Secondhand

Nu avslutas auktionen på dem ljusgula conversen, någon som vill lägga ett sista bud över 250 kr? Det är storlek 37 och endast 3 ggr använda, alltså som nya!

Reply
Sofie

Fantastiske sko!!! Har vært å sett på new look sin hjemmeside, men kunne ikke finne dem.. :(

Reply
Ellie

Helt okej :)

Åh jag skulle jättegärna behöva tips om “morot” för en grej jag och min pojkvän ska göra.

Reply
ANNA!

riktigt riktigt snygga boots måste jag säga! :D
först vill jag bara säga att jag älskar din blogg! HELT AWESOME!
stor kärlek till alla dina outfits som aldrig slår fel heller! (L)

Sen har jag ett litet problem som du kanske skulle kunna hjälpa mig med.. det är ju skolavslutning snart och jag letar ihjäl mig efter en cerise/rosa kuvertväska.
Hittar ingen någonstans, och jag skulle bli överlycklig om jag fick tag på en. Då undrar jag om du kan göra ett inlägg eller skicka några tips där du vet att dom har lite fräckare kuvertväskor.
Kan tänka mig att du har LITE kontakter och vet vilka sidor som är bra ;)
Du behöver verkligen inte, men jag skulle bli oerhört tacksam om du ville hjälpa mig!

KRAM ANNA !

Reply
Mia

riktigt snygga! men blir det inte varmt med dem i sommarvärmen? fast det blir nog kallare nu på kvällarna och då är det nog skönt att ha dem :)
ha det bra! <3
//Mia

Reply
Clara

Supersnygga!

Kan inte du lägga upp en bild på din conversesamling? Det skulle vara kul att se vad du har för modeller och färger. Snälla, kan du inte göra det? :D

Reply
DAGENS FRÅGA!!

varför är dina designe kläder/skor så dyra ?
har du tänkt på att för många är det väldigt
mycket att ge 600-900 för ett par skor, eller
över 1000 kr för en skinnjacka? bara undrar….

Reply
Pauline fagerholm

hej kenza!
jag skulle behöva några tips, jag är med i en L’oréal tävling och det är slucasting nu på torsdag då ska jag träffa domarna. jag är rätt så blyg men endå inte, när det gäller som mest blir jag feg och ryggar tillbaks, jag är en sånhär vinnarskalle men när jag ser någon JAG tror är sötare än mig blir jag skygg.. skulle du kunna ge mig något tips om hur jag ska kunna hålla mig lugn och göra det jag är bäst på?..
PUSS! :D<3

Reply
Aisha

Hej Kenza, vilka fina stövlar. La nyss upp ett klipp där jag sjunger låten Drip drop från ESC.
Kan du spana in och säga vad du tycker?
Kram!

Reply
Cassie

Dagens eller menar kvällens fråga xD:
Vet du non bra sida där man kan göra en sån där header som du har.

Eller är det nån läsare som kan ge mig ett råd/tips?

Reply
J

Jag kom på en fråga, har ingenting med ditt sko-inlägg att göra, jag läste alldelss nyligen på skvallerbloggen om blondinbellas uttalande om rökare och att de var äckliga och svaga.. Vad tycker din kille om att du röker? Snusar han eller röker han också så han inte känner smaken eller lukten när du väl har rökt?

Reply
simone

så jävla cooola, måste fan gräva ner mig i new look till somamren när vi bilar till england (bilar = mer shopping) hoho ;D

Reply
Nina-S.

Du har blivit så jäkla kass på att uppdatera! Helt allvarligt, kikar in här varje kvart, varje timme, varje 2 timmar o ser samma inlägg hela tiden. Jag tycker om din blogg men ibland blir de sååå tråkigt o gå in o se samma gamla inlägg. trodde du skulle va snabbare me uppdatering ida eftersom det var riktigt dåligt igår men de likadant idag.

Reply
Linn

Hei :)

Jeg tenkte å kommentere bloggen din nå, fordi jeg har vært fast leser veldig lenge nå – uten å ha lagt igjen noe “spor” etter meg. Så ja. Først vil jeg si at jeg elsker bloggen din, den gir virkelig inspirasjon! Du skriver bra, og ser ut som en prinsesse i et eventyr, altså veldig veldig pen! Som jeg skrev, jeg elsker stilen din – så disse skoene var driiit fine! You go, Girl <3

http://www.linnmelby.blogg.no
Norsk fan! ;)

Reply
louise

grymt snygga!!

Btw, har du hört att en Marc by marc jacobs butik ska öppna i september på Bibilioteksgatan i Stockholm? :D

Reply
emelie

Snygga :)

Snart åker du väl till Grekland? Jag åker till kreta (platanias) på lördag, har aldrig varit där förut, har du nått tips om bra restauranger, shopping osv?

Kram

Reply
vad händer med dig?

vad händer med dig kenza?? du har ju fan sämst uppdatering! du borde kunna göra det bättre, och jaa jag vet att du har ett liv oxå men vafan gör några tidsinlägda inl¨gg när du ändå sitter vid datan…. FAIL!

Reply
dhdfhf

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?????? DU TJÄNAR MER ÄN EN POLITIKER ÄR DET RÄTT UNDRAR JAG? BLOGGARE SKA INTE TJÄNA PENGAR MISS KINSA.

DU HAR INTE ENS PLUGGAT ELLER KÄMPAT I FLERA ÅR FÖR ATT FÖRTJÄNA PENGARNA, FATTA HUR FEL DET ÄR??? DET ÄR HUR FEL SOM HELST ATT BLOGGARE TJÄNAR 150 TUSEN. SHIT

Reply
Peter

Grymt fin blogg!

Hej du kanske har mycket gamla föremål och prylar i ditt hem som du varken behöver eller använder, skänk bort det genom iLoveGratis.se eller kolla in och hitta något du kanske kan tänka dig att vilja ha;)

Reply
Emma

orka att folk klagar på att du köper dyra kläder & att andra imte kan köpa lika för att de inte har samma inkomst som du. pinsamt ju! som om du går och köper kläder du gillar för att andra människor skall ha råd till att köpa samma saker? ååååh, avundsjuka är så patetiskt.

GILLAR din blogg & hoppas att du mår bra!
va glad för att du kan unna dig “dyra” saker för att du sliter hårt! ingenting är gratis.

Reply
Maja

Har precis likadana fast svarta. Gick t.o.m och tog med dem hit till datorn för att jämföra och de är exakt lika. Köpte dock mina på en scorett outlet här i Sverige i slutet på vintern. Knas! I mina står det “Tiamo”. Vad står det i dina??

Reply
hanna

hej! Undrar bara var New Look ligger och All saints?? alltså i Paris. Jag ska dit i sommar och det verkar finnas mycket snyggt i dom affärerna! :D så…var ligger dom??

Reply
Kajsa

Heeej! dina boots var skit snygga.
jag får massa inspration hur jag ska klä mig från dig, tack! :)
älskar din blogg, den är skit myyyyysss! :D<3

Reply
Rebecka

Du vill inte sälja dom nu då? när du fått skavsår av dom!!! Jag köper dom lätt för 500! MINST :) 0727306254

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*