• header

Tävling – Tokio Hotel stuff!

Tillsammans med Universal Music drar jag nu igång en tävling för er TH-fans!

I vinstpotten ligger det 2 signerade bilder och 2 HUMANOID-boxar. Boxarna innehåller den engelska versionen av albumet HUMANOID med fyra bonus tracks, bonus DVD (bildgalleri samt kareokeversioner) och Tokio Hotel-flagga.

För att vara med och tävla vill jag att ni berättar om ert roligaste Tokio Hotel-minne! Skriv även med er mailadress.

Jag drar 2 vinnare på onsdag kväll. Lycka till! =)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. GRATTIS TILL SARAH OCH ALICE!

Detta (gånger två!) ligger i vinstpotten!

576 Comments

Angela

Mitt roligaste, underbaraste och mest känslosamma tokio hotel minne var när jag såg dem live för första gången i mitt liv i Globen, Stockholm 4/3-10. Jag hade köat i 6 dagar från morgon till kväll och har under den tiden träffat många otroligt fina människor, vänner för livet. På konsertdagen var det minus 10 grader ute och svinkallt, men det gjorde inget, för jag visste att jag var så nära nu, nära mina idoler. Jag och min bästavän som jag skulle gå på konserten med hade planerat vad vi skulle ha på oss, vad vi skulle ha med oss mm. i flera veckor. Men när vi väl stod i arenan, längst fram på första raden, så märkte jag att jag inte stod vid min bästa vän. Vi hade blivit så tajta med våra nya vänner så det spelade ingen roll vart vi stod, bara vi var nära varandra. Det är nog det bästa som har någonsin hänt mig. Jag såg mitt absoluta favoritband stå på scen och göra det de älskar, med mina nya vänner som delar samma kärlek och passion för bandet som jag gör.
Hela denna dag var helt amazing och obeskrivlig, allt från när jag freakade ut när ja såg deras trucks stå parkerade vid quality hotel, bill och toms hundar, träffat nya vänner, till själva efterlängtade konserten då man t.o.m fick ögonkontakt med killarna!
Det är ett jätteroligt minne som jag aldrig kommer att glömma! :) <3

[email protected]

Reply
nathalie

mitt roligaste TH-minne är när dom spelade i globen i mars, jag och en kompis var helt galna när dom var på scenen, och brevid oss satt det några journalister två svenska och två tyska, och dom trodde vi skulle vara några av dom “lugnare fansen” men men icke sa nicke utan vi stog där och skrek och sjöng med och dansade, så dom var tvugna och gå där i från för att vi skrek för mycket, det var riktigt kul för dom stog bara och skrattade åt oss ! ;)

Reply
emilia

mitt bästa minne är såklart när jag såg TH för första gången. det började med att jag och min kompis fick reda på att de skulle komma i september och vi började planera vad vi skulle ha på oss, hur vi skulle ha håret, när vi skulle “säga att vi mådde dåligt” till lärarna. vi planerade allt !
när det väl var dags , 8 september förra året, så var vi så uppspelta att vi inte visste vad vi skulle göra. men vi kom iallafall fram till Sheraton vid halv 5 och där väntade vi i ungefär 5 timmar. När kl var typ halv 10 så hör vi hur alla börjar skrika, så vi tittar mot entrén och det första jag såg var Bill. det går inte att beskriva hur lycklig jag var när jag fick se dom, det var , och är fortfarande, min dröm att få se dom på riktigt. Jag är så glad nu att jag hade kameran med mig, så jag verkligen kan komma ihåg detta för alltid , och återuppleva det. Men, jag kommer aldrig förlåta mig själv för att vi inte tagit med papper så vi kunde ta autografer av dom. ändå såg vi massor som hade block , men vi tänkte bara ¨på att få se dom.
Så att vinna detta skulle vara så himla kul för mig, för jag tror inte jag kommer få chansen igen. speciellt inte att komma så nära dom igen.
sen var jju konserten också ett minne för livet, men den 8e var ju första gången jag såg dom. (:

min e-mail: [email protected]

Reply
louise

mitt roligaste tokio hotel minne var år 2007 den första september. dagen när tvillingarna fyllde 18 år.
jag och två av mina absolut närmsta vänner firade som att det var vår bästa vän som fyllde, vi hade på oss tokio hotel tröjor, bakade och käkade en massa godis. sjöng ja må dom leva gjorde vi också, och kollade på arthur und die minimoys utan att förstå ett ord bara för att få höra bill göra rösten till arthur.
och från den gången så firar vi och en annan av våra bästa vänner alltid första september, alltid med hemlagad kladdkaka på samma recept, med chokladsås och silverkulor och någon skön film. lite som att vi firar en kompis, bara att kompisen inte är med, haha! det är iallafall riktigt kul, och den dagen är nästan lika viktig som våra egna födelsedagar :)

det UNDERBARASTE var ändå att se deras konsert i globen den 4 mars. men roligast och charmigast är nog födelsedagsfirandena!

Reply
Elisabet Komarova

Mitt bästa tokio hotel minne var i Polen den 14 mars.
Jag köpte ett par ståplats biljetter dit och tog med min pappa. När vi kom dit så träffade han någon han kände och vi fick fotopass och en systemkamera som vi lånade 10 minuter och efter konserten fick jag komma in backstage men killarna var tvugna att åka så vi hälsade bara på varandra… Men eftersom jag är ganska ung (14 år) så hoppas jag något sådant händer mig igen och jag får träffa killarna lite längre

Reply
Linn

mitt bästa minne är från konserten nu i våras! Det var första gången jag och min kompis skulle se TH live och vi var verkligen jättespända! När vi blir avsläppta utanför globen går det ett par förbi och frågar, vad vi tror, om vi vill köpa biljetter till konserten. Vi sa bara att vi redan hade men så fortsatte dom och sa att deras dotter blivit sjuk så att dom hade tre biljetter till ingen nytta och undrade ifall vi hade några kompisar som ville gå. Vi förklarade att vi inte var från sthlm och att vi tyvärr inte hade användning för dom. Men när dom sedan säger att dom tänkte ge bort dom och inte ville ha pengar frågade vi vilka platser det var och dom var bättre än våra! Så vi fick biljetterna och sprang lyckliga in i globen. Vi hade verkligen tur för våra egna biljetter var så dåliga att om vi hade suttit där så hade vi nästan suttit bakom scenen! Så istället fick vi uppleva konserten från en helt annan vinkel, och det var super! :D

Reply
Beatriz S.

I was fortunate enough to see Tokio Hotel live twice, 06.28.2008 and 04.06.2010 in Madrid … the two concerts were spectacular! I have fond memories, including 06/28/2008 (the Rock In Rio) Bill was very nice with all the fans and when he came to our area, we said and smiled to everyone who was there:) And every time you said “Spain” and was very happy to give their first concert in Madrid.
The last concert of Tokio Hotel as I was in Madrid on 04/06/2010 and I have to say that Humanoid City Tour has been incredible! I was very impressed:) A good memory was when they put on the screen images of them, when they were little because it rang World Behind My Wall, that moment was so cute:) And when the song Zoom Into Me, Tom came out with piano and fire, and he said thank you very much all the time:)
This last concert was very special for me because I also saw their tour bus! I threw pictures with them and I was waiting to see them off campus and see them enter the tourbus, unfortunately came later when I was gone. But I’ve been many great moments of this tour, also met many fans :-D
Without doubt, be a fan of Tokio Hotel is the best in the world! And these memories do not change it for anything:)
Great contest! Kenza’re the best, greetings from Spain <3

Reply
Jessica

jag har så mycket! Men ett av dom är från när de skulle släppa biljetterna till den 3e april 2008, som tyvärr blev inställt.
Vi var 7 st som skulle åka och Kvällen innan biljetttsläppet bestämde vi oss för att mamma skulle få beställa åt oss, eftersom det var avslutning i skolan.
Dagen efter sitter jag och min kompis i kyrkan på våran julavslutning. Exakt kl 9 (biljetterna släpptes) så tittade vi på varandra och hjärtat började bulta något brutalt.
En halvtimme senare ringer min mamma och säger att det krånglar med VISAkortet. Jag höll seriöst på att slänga min mobil åt helvete då.
Alla elever samlas i klassrummet, och jag och min bästavän sitter brevid varann. Mamma ringer igen, men den här gången så lät hon jätte ledsen. Frågade vad jag gjorde, vad för betyg jag fick osv..
Precis innan vi ska lägga på så kläcker hon ur sig ” just det, jag har 7 biljetter till tokio hotel nu”
Jag slängde min mobil på bänken, jag och min bästavän kastade oss ut genom dörren och sprang genom hela skolan som galningar!!
Vi var påväg mot våra andra kompisar som också skulle med.
Vi sprang fram till deras klassdörr, knackade som fan och tillslut öppnades det.
Det enda vi fick ur oss va “IIIHHHH KOOOOM UUUTTT!!!!”
Dom fattade. Tillsammans stod vi mitt i skolan och skrek, hoppade och skrattade.
Det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv.

Reply
Theo

Asså gudh, Tokio Hotel, vart ska man börja?

Precis som du, så bytte jag stil runt 12-13 års åldern. Jag började lyssna på TH, och jag och min kompis var helt galna i dem. När vi skulle renovera mitt rum, så satt min dåvarande bästis o jag på golvet, och ritade på väggarna med spritpenna. Samtidigt lyssna vi på TH och fjantade oss som bara vi kan göra. Vi satte på oss gummihandska på huvudena och sjöng med för fulla muggar. Underbara minnen <3

Reply
emma nilsson

ett av mina absolut bästa th-minnen var när jag och en av mina bästa vänner såg dom live 5/3-10. när vi fixade oss på hotellrummet innan konserten började jag helt plötsligt hoppa runt i hotellrummet och skrika, sen satte jag mig ner på golvet och började storlipa samtidigt som jag upprepade ‘tokio hotel är i sammma staaad som oossss’.. det kändes som en dröm, jag var så himla lycklig i just det ögonblicket. och på vägen till konserten från hotellrummet var det tokiohotel-skyltar på vägen för att man skulle veta vart man skulle köra, och när varje skylt kom började jag och min kompis hoppa runt och skrika som två galningar. alla runt om oss måste trott att vi hade problem! men shit, den dagen är verkligen ett minne för livet. tokio hotel für immer♥

Reply
närmin

hej kenza!
jag har bara gått på deras konsert.och det var det bästa jag gjort :) jag blev så glad när dom kom ut på scen och det kändes otroligt :)
det roligaste som hände där var att det stog nåra tjejer bakom oss och skrek : TOM ! TOM !
och jag och min kompis vi gillar ju alla i tokio hotel men iaf så började vi skrika bill ist, för dom skrek mitt i mitt öra .och sen gick dom och ställde sig någon annan stans :D och detandra var lite konstigt tycker jag , det var en tjej som bara stog där helst still och stirrade , jag förstår inte varför hon inte hoppade eller srek , jag ville bara säga till henne att börja göra det för hon såg så stel ut :P
vill verkligen ha dom där grjerna <3
det var min historia :)

Reply
närmin

hej kenza!
förlåt att jag sriver igen men jag glömde att säga att jag såg dig . men du hade bråttom men jag fick ta en snabb bild på oss:P
och det var jag som frågade över bill kaulitz hoodien på mailen:) vet inte om du har stt mailet .
ha det så bra <3

Reply
Amanda Hyytiäinen

Hej söta Kenza!

Mitt roligaste minne med Tokio Hotel var när jag såg Zimmer 483″ för första gången.
Jag minns att jag satt och skrattade åt precis allt de sa och gjorde då (killarna har ju självklart världens bästa humor ;) ).
Jag minns extremt att jag satt och skrattade som mest under Jumbie – momentet.
Speciellt när Bill låtsades bli ledsen och då Gustav sa “Kleine Flügel, ho ho”.
Det minns jag att min bästa kompis och jag satt och spelade upp om och om igen.
Jag har nog aldrig haft så kul i mitt liv som då.

Reply
Cindy Levacic

Mitt bästa minne med Tokio Hotel var nog årets konsert i stockholm, min allra första konsert. Och snacka om att jag fick ett gott “första intryck”! Det var iaf jag och en kompis som åkte dit. Vi blev helt tokiga när de började spela första låten! det var ju dessutom första gången vi såg dem in real life liksom, därför kändes det ju också så extra mäktigt! jag älskade verkligen allt med konserten, effekterna var fantastiska och deras uppträdande var ännu bättre. Att se dem och att höra dem på riktigt fick mig verkligen att känna mig mycket bättre! deras låtar förstärker mig verkligen! Allting var verklien helt otroligt! jag tror helt enkelt inte att jag kommer gå på någon konsert som skulle vara mycket bättre än den här. Och Konserten är något som jag aldrig kommer att glömma!:) jag hoppas verkligen att jag blir utsatt som vinnare!

Reply
Emma

My funnies TH memorie was at the TH concert in Oslo, Norway.
I was standing almost at the front row, but two old ladies was standing in front of me. I actually think they were watching over their grandkids. Anyway, through the whole concert I was screaming and singing so loud that the old ladies looked back at me and told me to not scream so loud. My friend and I couldn’t stop laughing, but of course at the same time, we were still watching TH. < 3

Reply
Maria Karlsson

Skulle med buss till London för något år sedan. Behövde då åka igenom Tyskland. Troget TH-fan som man är så kollade man hela tiden ut igenom fönstret för att kanske se en skylt till deras hemort eller liknande. Men vad ser man om inte deras turné buss. Lyckligaste ögonblicket någonsin. Gjorde resten av resen så otroligt mycket lättare :D

Reply
BCF

Jeg er ei norsk blogger, og absolutt elsker Tokio Hotel! var på konserten dems i Oslo, det var helt herlig. Jeg har cirka 6 plakater hengt opp av TH, og så har jeg en stor bildet rammet inn rett over senga mi av Bill så jeg får god natt kyssen min før jeg legger meg. Jeg elsker dem så sinnsyk! hadde vært så herlig å vunnet:-) er jo norsk da, så bloggen din for noen dager sia.
Over til minne

Vi var på konsert i Oslo, så kom de flammene fra scenen opp. Jeg trodde jeg skulle dø!! Ble helt heit i trynet, var så sinsykt rått samtidig skummelt. De beste var at BILL så meg i øynene. Ahhh! gleder meg til de kommer igjen.

Norsk blogger fra Norge
-Bojan Celise Farag

Reply
Soza

[email protected]

jadu! Mitt finaste minne med TH? Jag kan inte bara välja ett. Alla dedär gångerna jag blir så glad att det känns som att jag dansar på moln och smeks av solens varma strålar, de gånger jag lyssnar på TH. Det är de gånger jag känner en känsla av frihet och lycka och det är så fint så fint så fint.

Reply
Eliza

Mitt roligaste TH-minne är när de spelade i Stockholm den 4 mars i år – det var min första TH-konsert och är den bästa konserten jag hittils varit på av ALLA artister jag sett live! Jag var så glad över att de äntligen spelade i Sverige och att Bill sa “Hello Stockholm” flera gånger och verkligen visade att de tyckte om att vara i Globen, i Stockholm, i Sverige och spela live för alla fans! Helt otroligt! :D Alla mina förvätningar toppades och det var helt enkelt obeskrivligt. Detta är min starkaste TH-upplevelse eftersom jag såg dem för första gången på riktigt medan jag blev ett fan för 3 år sedan. Jag har aldrig sett dem på riktigt mer än konserten och jag kunde inte stanna kvar då för att vänta på en autograf. Därför skulle det betyda så mycket av mig att få ett kort från dem <3
Mailaddress: [email protected]

Reply
Stephanie

Hah oj..man har många minnen. Men ett av mina roligaste minnen är från konserten i Stockholm. Jag och mina vänner hade köat i 1 vecka, så vi hamnade front row. Jag och min kompis Alice höll i ett plakat där det stod på framsidan: Kiss our lips downstairs!(du har nog sett Humanoid-intervjun.) på baksidan hade vi skrivit: HAHA SER DU? (till alla bakom oss då haha usch..).
Hur som helst, Bill kom ut på catwalken, kollade ner på oss när vi stod och viftade med plakatet. Hans min var ju priceless. Riktigt roligt minne ;)

Reply
Martina

Gud jag har ett jätte roligt!
I våras så hade posh-24 en tävling som man kunde vinna 2 sty biljetter till deras konsert i skandinavium. Jag deltog med glädje, älskar dom men trodde verkligen inte att jag skulle vinna. Sen gick det en tid och bara nån dag innan konserten så kollar jag min mejl och ser at jag har fått ett att jag vunnit biljetterna, jag blir super lyklig och läste vidare hur jag skulle få dom… Och då läser jag att för att få dom skulle ha ringt till posh-24 innan en viss tid annars gick dom till någon annan. Tiden var ungefär en halv dag innan jag läste mejlet!

Fatta hur sur jag blev!!!! hade så gärna viljat ta med min syster på detta och att vara så nära att kunna göra det men snubbla på målsnöret såhär var bara så surt! Har fortfarande inte kommit över det riktigt…

Reply
Louise

Kort och gott är mitt bästa minne den dagen jag började lyssna på Tokio Hotel. TH är mitt första riktigt musik-idol-band eller hur man ska uttrycka sig så jaa dagen jag fick upp öronen för dom :D

Reply
Mali Marie

Mitt beste Tokio Hotel minne vare julaften 2009. Jeg hadde mast på mamma og pappa i et halt år for å få lov til å bra til Oslo på konserten 03.03.10. Noen dager får så ringte bestevenninnen min og hylte i telefonen. Hun hadde hentet posten og der hadde moren hennes fått et brev fra billettsevice. Både jeg og hun tenkte med en gang at moren hennes hadde kjøpt henne en billett til Tokio Hotel konserten. Jeg kjente at jeg var glad på hennes vegne, men og litt mesunnlig. Så kom julekvelden. Jeg ventet hele dagen og kvelden på at jeg skulle få billetten, men jeg fikk den aldri.
Jeg hadde gitt opp alt håp(svært skuffet) og når kvelden var snart over sa mamma til meg at jeg skulle gå på verandaen og se om det var noe der. da jeg gikk ut så jeg en stor pappeske, jeg ble kjempe glad og kunne ikke fått åpnet den for nok. Inni eske låg den en fjell-jakke jeg hadde sakt til mamma at jeg ikke trengte og heller ikke ville ha, men der lå den. Jeg sa at den var kjempe fin og tokk den på meg, men jeg kjente inni meg at jeg var skuffet som faen.. Jeg hadde gledet meg til å kunne dra på en Tokio Hotel konsert seiden jeg ble fan av di. Jeg hadde til og med plangalt hva jeg skulle ha på meg!
Jeg tokk på meg jakken og smilte falskt men jeg klart det ikke helt. Men så sa mamma at jeg skulle se om det var noe i jakkelommene. Håpet var ikke ut enda!!
Jeg sjekket alle lommene men fant ingen ting og vart så skuffet at jeg ville bare gå og legge meg og aldri stå opp.
Bestemor var og med oss på julekvelden og hun lurte på om hun kunne få se på jakken. Jeg tokk den av meg og ga den til hun. Alle sammen sa at den var kjempe fin, men jeg klarte ikke å si noe.. Jeg så bort på bestemor som hadde jakken, og plutselig tokk hun opp en rød lapp! jeg rev lappen ut av hendene hennes og leste det som stod på den: YESS!!!! TOKIO HOTEL 03.03.10!!
Jeg var helt i sjokk over at jeg faktisk skulle på konserten!! Mamma så på meg og spurte: går det bra?
Jeg klart ikke å si noe. Og da jeg skulle prøve kjente jeg at tårene kom og jeg klart ikke å si eller gjøre noe. Søsteren min så på meg og så begynte hun og å grine fordi jeg var grein. Da mamma så det begynte hun og å grine og så begynte bestemor. så da satt vi der hele gjengen og grein fordi jeg skulle til Oslo og se mitt favortiband live.
Jeg festet lappen på veggen på romme mitt og hver gang jeg ser på den kommer alle minnene jeg har om Tokio Hotel. Jeg elsker di mer en noe ant i verden og hadde død om jeg fikk et signert bilde.

Reply
evelyn

allt med tokio hotel, och allt man gjort om tokio hotel har ju självklart vart roligt, det finns seriöst inget med killarna som inte är gulligt/roligt.

men en av dom knäppaste men också roligaste sakerna jag har gjort var nog när jag skulle byta om och hade jättemånga plancher på killarna. på den tiden vart det mest på tom, och alla vet ju hur tom är haha, så märkte jag att han glodde på mig, och att sedan alla glodde på mig (??) jag blev så röädd så jag sprang och låste in mig på toaletten och skrek. tills mamma undrade va det va och sa att det blir så när dom kollar i kameran, hahhahah gud va dum jag kände mig. men det var kul!

detta var 2007, började lyssna på tokio hotel när dom var devilisch. sedan hade jag biljetter till hovet 2008, men som blev inställd tyväääääär. sedan gick jag på konserten i gbg, och träffade också favvo bloggaren KENZA <3

Reply
Alice

Det roligaste, eller sjukaste minnet jag har är antagligen fån när jag var i Dortmund 2008 och skulle se konserten. Vi hade köat i en vecka och varje dag kissat i ett par buskar i en park nära där vi campade.
På konsertmorgonsdagen var vi uppe redan vid fyra för upprop. Jag var tvungen att kissa och sprang i vanlig ordning in till kissbuskarna. Vi hade varje dag här fått vara nog att smyga in och smyga ut ur dessa buskar utan att bli sedda av hundrastare då man inte får kissa allmänt.
I vilket fall på konsertmorgonsdagen så sitter jag och kissar när min vän som står utanför buskarna skriker “ALICE TURNÉBUSSARNA KOMMER, JAG SER DEM!!!”
Jag som precis har kissat klart, men inte dragit upp byxorna slänger mig ut ur busken i min iver att få vinka till bussarna som kör på vägen som ligger precis vid kissbuskarna. Så där står jag, 4 på morgonen, med byxorna vid anklarna – vinkandes till Tokio Hotel som sitter i turnébussarna.
Inte nog med att th kanske såg mig, så såg även en morgonpigg hundrastare mig komma utrusandes ur busken.
Men det var en fin dag och en fantastisk konsert!

[email protected]

Reply
Stina

Jag har så otorligt många minnen med grabbarna i fokus.

Det första som faller mig till minnet är iallafall dagarna innan jag gick ut nian 2007. Jag var redan då helt fast i bandet, så brännbollsdagen till ära tog jag med några tyska tidningar med intervjuer om killarna. Mellan matcherna satt jag och försökte översätta de tyska texterna till något förståerligt, samtidigt som jag lyssnade på ShreiCDn. Jag kommer ihåg att jag denna underbara dag presenterade bandet för flera vänner som de sedan dess också varit helt fast.
Helt underbart!

Reply
Nicole

Hei :) Jeg er norsk, men jeg håper det ikke gjør noe. Jeg hadde akkurat hørt om Tokio hotel og jeg var ikke fan enda jeg likte bare noen av sangene, men min bestevenninne var stor fan og hun skulle bestille billetter til konserten deres i norge som var for 3 år siden (Den som ble avlyst). Jeg spurte om jeg kunne bli med bare for gøy og jeg fikk lov. Når det var rast var hele skolen ute. Og vi fikk en telefon om at vi hadde skaffet oss billetter. Jeg ble kjempeglad og begynte å skrike og alle så på meg men jeg var så glad så jeg brydde meg ikke, og etter den dagen, begynte jeg å høre på de heletiden og jeg ble til slutt fan og gledet meg kjempemye til konserten, men så ble den avlyst. Men heldigvis fikk jeg se dem 3 mars som var helt magisk og den beste dagen i mitt liv :) Nicole 15år

Reply
Mandy

Mitt roligaste Tokio Hotel-minne var helt klart köandet (okej, konserten var lite bättre) Även om de flesta låg på marken och sov eller satt och pratade med de som de kände. Men jag kännde att jag hörde hemma. Vi var där för samma sak och kännde samma eufori och förväntan inför konserten. I vissa delar av kön drog man igång allsång med alla TH låtar och skratt hördes. Att alla var där för samma sak gjorde så att jag kännde en sån väldig sammanhörighet till alla dessa personer som kommer från hela Sverige för att se killarna. Alla små saker som hände medans man väntade får mig att le än idag om jag tänker tillbaka. Till exempel när jag fick träffa tjejer jag lärt känna igenom TH-forum och när vi tappade bort kassen med all vår mat i. Det är sånt som får mig att le än idag. Allt för Tokio hotel.

[email protected]

Reply
Lisa

Hej Kenza!

Jag har inget Tokio Hotel minne men jag har en syster som är helt galen i dom. Hon och en av hennes vänner skulle åka på deras konsert i Tyskland och var helt färdiga för avgång men konserten blev inställd för att Bill var sjuk. Hon blev helt förkrossad och grät i veckor. Sen dess har hon inte riktigt haft tillfälle att se dom och hon har just gått igenom mycket problem. Hennes största mål i livet har bland annat varit att göra lumpen och hon tog värvning i Januari, det var tufft men hon klarade det tills det var dags att börja lära sig döda. Hon mådde så psykist dåligt över detta och blev därför tvungen att hoppa av och har sen dess mått jättedåligt och hennes självförtoende rasade eftersom hon tyckte att hon svikit alla andra och att dom som tänkt att “nej det där kommer hon aldrig klara” fick rätt.
Jag antar att detta inte är något bra bidrag men jag tänkte att det är väl värt ett försök. Jag älskar min syster mest i hela världen och det jag vet om du är ju att du värdesätter att ha bra människor omkring dig. Hon skulle bli så otroligt glad så jag håller alla tummar jag har!

Tack /Lisa

Reply
sara

mitt roligaste Th minne är nog från den 4 mars. som då även är min födelsedag. Jag bjöd med mina små systrar som sena födelsedags presenter.

Trots den enorma kylan , tröttheten och hungern hade vi jätte roligt, vi dansade, bråkade med snoriga tjejer i kön, sömnade, skiftade med att gå in till centrumet för värme och hade allmänt roligt.

till och med förskylningen efter var värd var enda senkund av stående. smärtan av ståendet och kylan gick bort när man väl fick se dem. min lilla syster fångade en vatten flaska dessutom. en helt underbar dag var det.

Reply
Isabel

Jag är ledsen om du inte förstår vad jag skriver, men jag översätter från norska till svenska i google översätta, haha! Det bästa Tokio Hotel minne var när jag och mina vänner stod 13 timmar i rad. Vi hade inte tänkt på temperaturen så jag stod i tunna kläder i minusgrader med blött hår.
Men kylan och at min blåsa höls på att brista gjorde ingenting när jag stod på första raden och Bill pekade på mig och min vän under Human connect to human! :D

förutom, jag älskar din blogg och besöka den flera gånger om dagen. Bättre än alla de norska.

Reply
mary rose

Hi! This sounds fun and interesting!! well, my name is mary rose and im from the Philippines and i hope i am qualified to join this.. Yes! dont be surprised if you expanded here. ;) Im a big TH fan and i came to know you when i watched your previous interviews with them, then i googled you and found your blog site and i also become a reader of your blog, its funny, i can really relate to you, your thoughts, hehehe.. well, aint it cool! anyway I have not met TH yet, when they came to asia last may 1, i was not able to come due to schedules. I dont know if this is the funniest you will ever read but i just wanna share how influencial TH is to me. Tokio Hotel is alwys a memory for me because TH serves as my Happy Thought. I just wanna share that being an adult and being busy and stressed at work repsonsiblities, sometimes i get fed up and tired and upset, but whenever i see their pictures, listen to their music, watch their funny outtakes, it changes my mood, its a sudden break from my real world and refreshes my emotions.. its a different kind of help from what you receive from your physical friends… late 2008 to early 2009 was the lowest point of my life, unexpectedly also it was the year i discovered TH, The song “hilf mir fliegen” i think they did that to me. with TH i met too many new friends internationally.. and then im now embarking a new journey where i have to leave this country for a better career… Good changes happened since i started liking TH and their music..(coincidental or what, its hard to explain, this fandom really, maybe real fans of TH will understand more what im saying here) hehe well this is getting too long already, dont get bored reading.. hehehehe

Reply
mary rose

Hi! This sounds fun and interesting!! well, my name is mary rose and im from the Philippines and i hope i am qualified to join this.. Yes! dont be surprised if you expanded here. ;) Im a big TH fan and i came to know you when i watched your previous interview with them, then i googled you and found your blog site and i also become a reader of your blog, its funny, i can really relate to you, your thoughts, hehehe.. well, aint it cool! anyway I have not met TH yet, when they came to asia last may 1, i was not able to come due to schedules. I dont know if this is the funniest you will ever read but i just wanna share how influencial TH is to me. Tokio Hotel is alwys a memory for me because TH serves as my Happy Thought. I just wanna share that being an adult and being busy and stressed at work, sometimes i get fed up and tired and upset, but whenever i see their pictures, listen to their music, it changes my mood, its a sudden break from my real world and refreshes my emotions.. its a different kind of help from what you receive from your friends… late 2008 to early 2009 was the lowest point of my life, unexpectedly also it was the year i discovered TH, The song “hilf mir fliegen” i think they did that to me. with TH i met too many new friends internationally.. and then im now embarking a new journey where i have to leave this country for a better career… Good changes happened since i started liking TH and their music..(coincidental or what, its hard to explain, this fandom really, maybe real fans of TH will understand more what im saying here) hehe well this is getting too long already, dont get bored reading.. hehehehe

Reply
Josephine

shue! :D Jag har många fina minnen & stunder med Tokio Hotel men om man ska nämna några roliga så har jag iallafall några ^^ okej, en dag så skulle jag och mina tre kompisar (dem är inga fan utav TH men tycker dem är helt okej)spela in videos så vi klädde ut oss och en annan kompis filmade. Det hela gjorde vi då i skolan och helt plötsligt så kommer det en hel klass med nior gick i åttan då. Och vi typ skämmdes ihjäl! Haha. Men vi fortsatte ändå och alla bara stirrade på oss, men se roligt vi hade då. En annan gång så sa min kompis att hon hade en present åt mig, jag tänkte jaha liksom inget mer med det. Sen kommer hon in med en såndär speldosa ni vet från mcdonalds med tokio hotel, och jag börjar skrika för jag blir så glad. Äter liksom inte så ofta på Mcdonalds och så hade hon haft turen och fått just den med TH <3 Men det bästa är nog detta; Min skola anordnar alltid en danstävling mellan de olika arbetslagen A,B,C,DE och då ska man ha ett tema. Eftersom vi är nior så är det vi som ska bestämma. Så jag och några till valde att vi skulle ha en TH konsert. Först skulle några killar i min klass komma in utklädda som dem och vi skulle spela upp en skiva så de skulle mima till den. Och alla vi andra skulle vara skrikande fans runt om. Och efter dem mimat till andra versen utav Moonsoon så börjar skivan hacka! Det blir tyst i hela hallen och alla på läktaren börjar viska. Men då börjar de fyra killarna i min klass sjunga klart låten själva, alla blev självklart helt paffa att dem kunde låten. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag spelar deras musik 24/7 och sjunger med xD Men ni kan ju tänka er synen haha. Kram Josephine, [email protected]

Reply
Linnea

Hej kenza. Mitt roligaste och det bästa minnet i hela världen var när jag var å tokio hotel konserten i globen och jag stog längst fram och när dom sjunger zoom into me så kollar bill in i mina ögon. jag skulle så hämst gärna vinna. jag skulle skriva av glädje. och dom två signerade bilderna skulle jag bli jätte glad av att få eftersom jag fick inte stanna kvar efter och se ifall dom skrev autografer efter konserten så jag fick inte stanna så jag hoppas värkligen att jag vinner. min mailadress e [email protected]

Reply
Erika

Åh vad gulligt att lotta ut det!
Hmm…mitt roligaste TH-minne varar från den dagen då jag och min bästa vän Hannah köpte biljetterna till Göteborgs-konserten och hela vägen fram till idag.
Det var den 26 oktober 2009 och jag och Hannah vara borta hela dagen. Biljetterna skulle släppas klockan 9 och vi ville ha dem med en gång. Så vi bestämde med hennes föräldrar att de skulle boka dem. När vi satt där på bussen tillsammans med några av våra vänner (och massor som vi inte kände) och klockan närmade sig 9, så ringde vi till hennes föräldrar. Vi frågade typ hela tiden i tio minuter: “Sitter ni nu vid datorn? Är det säkert? Är ni beredda att klicka?” osv. Sedan lade vi på. Vi väntade i säkert hela tio minuter och var helt desperata, vi trodde att vi inte fått biljetterna. När hennes pappa ringde var vi i extas (hela bussen trodde nog vi var helt knäppa i huvudet). Han sa “Alltså….tyvärr, men…” och självklart blev vi jätteledsna, vi trodde ju att vi inte fått biljetterna, sedan fortsatte han “…ni missar skolan den 5 mars, vi fick biljetterna”. Jag och Hannah började skrika av glädje och var överlyckliga. Jag började till och med gråta.

Det var den 26 oktober, gissa vad jag sedan gjorde i fyra månader? Jo, jag tjatade ut alla stackars människor i min omgivning om att jag skulle till Tokio Hotel. (Förlåt haha). Sedan kom D-day. Vi kom fram ca 5 timmar tidigare till Göteborg och vi hade sittplatser, så vi stack och shoppade. Vi hittade en affär på Nordstan som hette “Monsoon” och självklart var både jag och Hannah tvungna att spendera några slantar i denna butik. Både hon och jag gick runt i våra Tokio Hotel-tröjor som vi köpt tidigare.

När vi väl var inne i Scandinavium försökte vi hitta våra platser, vi skulle sitta på O vänster. Så när vi hittat O ställde vi oss så vi hade scenen i ryggen och konstaterade att O vänster borde ju vara till vänster. Men…där satt inte en människa. Vi frågade några vakter och tydligen var det den andra vänster vi skulle sitta på xD. Där satt vi i typ 2-3 timmar och väntade, jag var mer eller mindre okontaktbar. Bakom oss satt några människor som inte borde varit där, de tjatade om förseningen och pratade elakt om vårt fina band. Men jag brydde mig inte, jag satt bara och stirrade på scenen och väntade på att de skulle komma.

När jag hörde introt till Noise ställde jag mig upp och skrek och jag slutade inte förrän konserten var slut. Jag grät under flera låtar och inbillade mig att Tom kollade på mig fast jag vet att han knappast kan ha sett mig. Men ändå, jag drömde om konserten den kvällen. Och än idag, så fort någon nämner konserten eller (som du har gjort nu) lottar ut någon TH-pryl. Blir jag återigen alldeles skakig och får känslan av att jag är på konserten igen.

Den 19 juni fyller jag 18 och att vinna din tävling skulle lätt bli den bästa presenten ever!
…okej, det blev långt, men what the… älskar man något så älskar man något och jag älskar verkligen TH!!!!!!!!!!!
Kram Erika

Reply
johanna johansson

hej kenza!
mitt livs fantastiska tokiohotel minna var när jag ställde mig kl 05.00 för att köa på morgonen jag var en av dom första och jag va helt överlycklig! jag träffade massa nya härliga kompisar och jag såg givetvis dig där !
och när det väl frog igång med noise slog mitt hjärta 10 extra slag och jag trodde att jag skulle dö.
så snälla snälla snälla jag vill vinna isf tack på förhand kenza !<3

Reply
DD

Mitt roligaste TH-minne var när jag och min bästa vän åkte till Göteborg för att få se grabbarna för första gången. Vi trodde att vi uppförde oss ganska santas och lung ändå men när man ser på våra filmer som vi spelade in så skriker vi halsen av oss! Falskt sjöng vi också! Dagarna efterråt hade vi så ont i halsen och jag var så rädd att jag hade råkat skrika sönder mig så ont gjorde det!

Jag har älskar dem sedan 2007 när min kompis berättade om Bill. Deras musik betyder jättemycket och jag kan både dansa och gråta till den.
Skulle vara jättekul att vinna!
kram!

Reply
wee

Mitt bästa Tokio hotel minne är när jag var och kollade på dom i Göteborg för första gången. Konserten var helt otrolig, och killarna hade så mycket energi!
När konserten nästan var slut stötte jag ihop med en kille. Vi har varit ihop sen dess <3
PUSS & KRAM!

Reply
DD

haha fast jag glömde ju helt bort mitt ultimata TH-minne!
Jag drömmer att jag blir knivhuggen av en random guy på stranden och faller i vattnet. Bill (min boyfriend) går fram till killen och ger honom en rak höger! Sedan dyker han ner i vattnet och bär upp mig på stranden. Han smekar mig på kinden och jag slår sakta upp ögonen…

Mina drömmar är så verkliga så det känns som att det hände på riktigt – synda att det bara var en dröm. Fast jag kommer aldrig glömma den!
Kram!

Reply
Sara

Hm, alla minnen som förknippas med Tokio Hotel är ju oftast roliga. De bästa dagarna i mitt liv har varit då jag har varit på konsert med dem. Bäst var Stockholms konserten, att sitta ute i -10 grader i 13 timmar och ändå vara full av lycka hela tiden, att snacka med massa folk och träffa nya vänner. Och själva konserten var ju ett sådant lyckorus, att se dem så nära, att veta att de faktiskt finns på riktigt, jag tror inte riktigt att jag fattade det, jag fattade det nog inte förrän två konserter senare, i Milano. Men ändå, den där första riktiga konserten, det var nog det mest omtumlande, fantastiska och roliga jag har gjort i hela mitt liv. Men roligast var nog när jag fick reda på att de äntligen skulle komma hit igen, två gånger! Jag var så lycklig att jag inte kunde sitta still, jag skulle få se dem live om fyra månader! Ett par dagar senare får jag ett samtal från en kvinna vid namn Sofi som jobbar på mtv, jag hade vunnit biljetter till EMA och skulle få se dem om fyra dagar i stället. Chocken och lyckan… Wow. Jag må ha suttit en mil från scen och bara kunnat ana att det var dem men att vinna biljetterna och få dela deras glädje i vetskapen att bara ett par månader efter skulle jag stå där, ett par meter ifrån dem och vara lyckligare än någonsin tidigare. Det var obetalbart. De gör varje dag lite ljusare, och jag ångrar inte en sekund som jag har varit ett fan, inte en krona jag betalt på resor och biljetter.

Reply
Linneá Strandell

Jag minns att jag var helt förkrossad över att de ställde in konserterna i Sverige och Norge när Bill blev sjuk. Jag skulle nämligen på båda med två kompisar. Efter det orkade jag inte ens lyssna på Tokio Hotel längre, och så blev det även för mina kompisar.

Men när de kom till Sverige i år hade jag då inga planer på att gå, men min syster som fortfarande lyssnade på dem skulle ju såklart gå på konserten i Göteborg med sin kompis.
Kompisen fick dock förhinder och hennes pojkvänn ställde då upp istället. Det dumma var väl att han gjorde slut med henne innan konserten hade ägt rum. Så istället blev det jag som fick gå med henne.

Min syster är en av mina bästa vänner, så jag hade ingenting emot det. Vi hade det jätte mysigt i kön, med stora filtar och sovsäckar, godis och böcker.
Men det var bara det att jag hade tröttnat på Tokio Hotel och jag såg inte speciellt fram emot konserten.

Men när vi väl stod där inne och Tokio Hotel äntligen kom ut på scenen så kunde jag inte låta bli att skrika, som alla andra. Så även om jag hade intalat mig själv att jag inte gillade dem längre, så insåg jag nog, där, att de alltid kommer betyda väldigt mycket för mig. Så konserten visade sig bli hur bra som helst, och efteråt var jag och min syster hur lyckliga som helst! Vi hade äntligen fått se och höra dem live!
Och nu sitter biljetten uppe på väggen i mitt rum så alla kan se!

Det var nog ödet som fick mig att gå på konserten, och tack Amanda, för om det inte vore för dig hade jag nog aldrig insett att jag fortfarande tycker att de är bra och jag hade heller aldrig kommit iväg på konserten!

/Linnéa

Reply
Arlene :)

Hallå du :)

Jag har några roliga minnen, den bästa måste vara när jag och min kompis satt och kollade på MTV European Music Awards för några år sen. Vi satt bänkade framför hennes tv och hade täcken över oss för vi hade tänkt sova i soffan när vi väl var trötta! Klockan var runt tio på kvällen och hennes mamma var ute och handlade så vi brydde oss inte om att ta det lugnt med ljudet. När vi hörde att hennes mamma kom in genom ytterdörren gömde vi oss under täckena vi hade och försökte vara knäpptysta! Det gick sådär, haha! När hon kom in i vardagsrummet hörde vi “and the winner is Tokio Hotel!” från tvn och vi skrek som bara den! Herregud, jag har aldrig skrikit så mycket för Tokio Hotel bortsett konserterna! Men det roliga var att hennes mamma inte hade märkt oss och stackars människa det såg ut som att hon skulle dö! Haha, men vi skrattade länge åt det och än var inte kvällen över. Jag hade nyss köpt THs DVD “Zimmer 483 – Live in Europe”. Vi skrattade verkligen ihjäl oss när vi kom till biten med Bill och Jumbie! Den natten låg vi och lyssnade på Tokio Hotel nonstop och pratet var endast om TH ;)
Hoppas detta var något bra :)
Kram!

Reply
Linnea

Mitt roligaste Tokio Hotel minne är under konserten i Göteborg i Mars (viket också var min första) då Tom ska kasta ut sin handduk till oss och han står och tittar åt mitt håll, ler och sen kastar handduken åt ett helt annat håll och jag iprincip räcker fingret åt honom, ser chokat på honom (på skoj), ler, skrattar och han börjar flina, le, sen går han. Det var sjukt roligt i efterhand (men väldigt svårt att förklara) det är i alla fall ett ögonblick jag själv kan skratta åt än idag, även om han totalt råå dissade mig så är det en liten guldklimp att tänka tillbaka på, så det kvittade egentligen att jag inte fick handduken för jag fick ändå några minnesvärda sekunder oss emellan. & som mina vänner sa, han såg i alla fall dig och kanske inte personen som fick den. Haha, jag får väll tänka så, som plåser på såren :P

Reply
Liza

Grym tävlingg :)
Jag har aldrig träffat killarna men jag började gilla dom för längesen. Året var 2005 och min kompis hade firat nyår i Tyskland hos sin släkt. När hon kom hem hade hon massa TH prylar med sig. Detta var ju innan de blev riktigt stora.

Jag fick höra deras låt “Monsoon” och älskade den. Åhh vad vi var besatta av TH, vi startade fan grupper på lunarstorm (hahaha lunar), lyssnade på den där låten stup i kvarten, tjatade om det hela tiden. Jag var helt förälskad i Tom och hon i bill. Så vi var helt övertygade om att vi nån gång skulle gifta oss med dom.
Ahh det var verkligen en sick tid, me helt underbar ändå.

Tyvärr svalnade intresset efter en tid då de inte kom fler låtar eller hördes något från dom. Och när de blev riktigt kända så kändes det inte riktigt som samma band längre.
Men jag gillar dom fortfarande och dom gör underbara låtar.
Det var mitt bästa TH minne :)

Reply
Nora

Mitt beste Tokio Hotel minne var når de endelig kom til Norge 3.mars! Det å endelig kunne se Tokio Hotel live var det beste jeg noen gang har opplevd! Jeg måtte vente hele 3 og et halvt år på at de endelig skulle komme hit, og det var så virkelig verdt det! Guttene er helt fantastiske live, og når Bill ser rett på deg og du får den ene flasken hans, blir alt bare så mye bedre! Ikke nok med at jeg endelig fikk se dem, men jeg møtte mange andre herlige mennesker i køen også! De har jeg fortsatt utrolig god kontakt med, jeg snakker faktisk med hun ene hver dag :D

Håper det er greit at det er på norsk ;)

[email protected]

Reply
Boyden

Mitt roligaste Tokio Hotel Minne var nog när jag köpte biljetterna till konserten i Stockholm 4/3. Jag kommer ihåg när jag köpte biljetterna kunde knappt tro att jag stog och höll i dom. Kollade min väska varannan minut för att försäkra mig om att jag inte hade tappat dom. Jag hade väntat två år på detta och äntligen.

Konserten var åh gud bäst. Jag stog och grät och skrek hela konserten, min röst var konstig i två veckor efter det.Jag kommer ihåg ögonblicket noise började spelas och man såg den gigantiska bollen.jag skrek och skrek. Och när jag fick se bandet, kunde knappt tro mina ögon. det var en stund som jag sent kommer att glömma.
Juste då såg jag dig också, i hallen fotade massa fans dig, när jag skulle fota gick du tyvär. Oj nu blev det tre minnen men aja.
Puss

Reply
Sara

Mitt roligaste /pinsammaste Tokio Hotel minne va när jag och min familj åkte till Tyskland på semester och så gick vi runt i Berlin så såg jag en kille bak ifrån som såg exakt åt som Bill (Han hade Mowhawk ,och svarta tajta kläder precis som Bill) och så klart så skrek jag ut : OMG BILL, BÍLL KAULITZ , OMG DET ÄR BILL!!! och så stirrade alla på mig som om jag vore psykad elr nåt. Så vänder sig killen som såg ut som Bill sig om , och så va det en helt annan kille som klädde sig som han , jag va röd som en tomat och sa Sorry och så började jag att skratta XD

Tyvärr fick jag inte gå på konserten i Stockholm ( Jag blev helt förkrossad ;( )

Reply
Michelle

ALLA TOKIO FANS SE HIT!

Jag har massa posters, tjocktröjor, klänningar, mössor, etuin, flaggor, väskor och mycket mer som vackert är prydda med pojkarna från Tokio och nu är det så att jag tänkt sälja dem för inte alls mycket.

Intresserad? Adda, [email protected] så visar jag bilder! :)

Reply
Elin

Mitt bästa Tokio Hotelminne är konserten 4/3 2010.
När jag fick reda på att TH skulle komma till Sverige så blev jag skitglad. Jag hoppade runt och klappade händerna (mobba mig inte) som en liten 5-åring. Jag var hos farmor och farfar den dagen när biljetterna släpptes. Strax efter nio ringde pappa och berättade att han hade fått tag på biljettarna. Då hoppade jag runt ännu mer, hur lycklig som helst. Jag skulle få se killarna som jag avgudade!
Sedan började den långa väntetiden. Jag hade uppskrivet i kalendern i mobilen “127 dagar kvar” osv.
Jag påminde min familj varje dag att det bara var X antal dagar kvar. Dom var nog rätt trötta på mig, men jag var så glad. Pappa var övertygad om att jag skulle vara hes innan konserten ens hade börjat.
Så kom äntligen dagen med stort D. Jag och dom jag skulle gå med åkte till Globen. Jag kände mig genas helt som hemma bland alla andra THfans. Ibland kan jag känna mig lite utpekad som THfan, men där, det var helt narurligt. Alla var där av samma andledning som jag, att få se bandet vi älskade.
Jag var skitnervös innan, golvet gungade. Pappa sa att det inte gjorde det, det var för att jag var nära att svimma. Fast det gjorde jag inte. Jag behövde gå på toa flera gånger. Och sedan när konserten började, det var helt obeskrivligt.
Så här i efterhand minns jag inte så mycket. Fast ändå minns jag väldigt mycket, det är lite svårt att förklara. Jag var i min egna lilla lyckliga bubbla där bara jag och TH existerade. Jag minns att jag var så lycklig. Mixen mellan Screamin’ och Monsoon skulle jag aldrig ha kommit ihåg om jag inte sett klipp från konserten.

Så Tokio Hotelkonserten är helt klart mitt bästa THminne.
Hoppas att det inte blev för långt ;)
Kram

Reply
Angelica Lindberg

Jag verkligen avgudar tokio hotel! Jag började lyssna på dom innan dom blev känd med låten “monsoon”. OCh mitt bästa tokio hotel minne är då jag, min syster, hennes vän och min vän var på deras konsert i Stockholm 4mars. Min vän var itne så förtjust i tokio hotel, men jag fick med henne ändå. Efter det så har hon lyssnat KONSTANT på tokio hotel. Och det förstår jag ;) Till stockholm (55mil) så lyssnade vi på tokio hotel hela vägen. Sjöng och bara levde. Då dagen väl var kommen så drack vi öl, sjöng för fulla muggar till tokio hotel och väntade in timmarna. Eftersom jag var så jäkla glad över att äntligen få se Tokio Hotel med mina egna ögon så ville jag dit så fort som möjligt och trodde att vi var försenad. Så vi SPRANG till globen och då vi väl var där insåg vi att vi var 2 timmar före alla andra! hahah så jävla fail. Dom var ju ungefär 2 timmar försenad också så vi väntade 4.5 timmar på att dom skulle börja spela. Och när dom väl började var jag som i extas hela konserten. Sjöng, skrek och bara levde. Efter det drog jag och min vän ut på en krog (the viper room) eller vad det nu hette. Musiken SÖG så vi bestämde oss för att dra tillbaka till hotellet och fortsätta festen där. Då vi väl kom in i hotellet så skrek (sjöng) vi ut alla tokio hotell låtar. Vi satt i lobbyn och pratade om hur det hade varit. En som jobbade där sa åt oss på skarpen att vara tysta, haha. Så vi gick upp till vårt rum, skruvade upp volymen (tokio hotel) och sjöng allt vad vi hade. Ja okej, man ska ha respekt för hotellet men vafan.. vi var så jävla glada!! Tillslut så kom han som jobbade på hotellet och sa åt oss på skarpen igen, annars fick vi åka ut. Så tillslut skruvade vi ner volymen och viskade låtarna istället, hoppade i sängarna och var så jävla glada. Det var den bästa helgen i hela mitt liv! Fyfan vad jag vill tillbaka. Vi funderar på att fara till ett annat land för att få se dom. Man orkar knappast vänta tills nästa gång dom kommer till Sverige! hahah. Tokio hotel in my heart. Ha det så bra Kenza :) / Angelica

Reply
Siri

Jeg er norsk, men skriver på engelsk i tilfelle noe skulle vær vanskelig å forstå.
(E-mailen min skrev jeg i feltet ovenfor, vil ikke poste det ut i all “offentlighet”)

My FUNNIEST Tokio Hotel memory?
Well, I’ve got tons and tons of memories with these guys. And also because of them. Of course 03.03.20 will always be a sacred date for me, the day they were in Oslo (<3), but I'm forever grateful for all the friendships they've made me make.
I've met Tokio Hotel fans world wide! In real life, at the concert and at different forums! It's people who've been through the same hysteria and "TH-mocking" as myself, and it's people who I share EVERYTHING with and that understands me. I love them, and I've had SO MANY GREAT TIMES with those TH-fellows of mine! And more to come!
The summer of 08, I sat on my laptop almost everyday, and I was up til' six AM in the morning and talking and having tons and tons of fun with these people on different forums. The sun rised again, and the bird started to sing their morning songs.. aah, lovely time <3

It's all thanks to Tokio Hotel I've met these wonderful and powerful persons! We are talking about life savers and supporters til' the end! They've helped me throught ROUGH times! Including betraying, stabbing, cheating, stress and deaths… They've been there, talking to me, cheering me up, and made me smile again <3 I owe them SO MUCH! And I will always love them. I have friends for a life time.

Reply
Linda N.

Hej!

Mina bästa TH minnen är då jag varit på fanmeetings och de 2 gångerna då jag sett Tokio Hotel live! Från fanmeetings har jag fått många nya vänner, hoppeligen vänskaper som håller livet ut, så det har varit en jättepositiv minne!
Men det bästa har varit då jag har sett TH live! Första gången såg jag dem på Elämä Lapselle galan i Finland förra hösten, och fast jag såg inte så hemskt mycket av dem så såg jag ändå en glimp av dem alla och Bill vinkade åt mig! Den andra gången såg jag dem på deras Humanoid konsert i Helsingfors den 7 mars, och det var den roligaste och bästa 1½ timman i mitt liv! Känslan som man hade när man såg dem är oförglömlig, och man var verkligen helt lycklig den stunden!
Men egentligen när jag tänker efter så är bästa TH minnet också det då jag började gilla dem, för om jag inte hade gjort det, skulle jag ha missat så mycket! Jag vill säga bara ett stort tack till dem <3

/ Linda

Reply
My

Mitt roligaste minne var nog när vi satt i skolan dagen innan skolavslutningen i åttan och skrek till th låtar som vi spelade på mobilen. Vi skrek så att vi blev hesa och viftade med händerna i luften.

Ett annat minne som inte var så dumt det heller var när vi var på th-konserten i Globen. Min första konsert med th och min första konset någonsin! Grymt bra och jag och mina två kompisar kunde inte fatta att det var sant. En av dem jag gick med tycker/tyckte jag inte alls om, men efter det var vi löjligt förtjusta i varandra och jag kommer aldrig glöma det!

Reply
Maria

Mitt roligaste minne är inte när jag har köat elelr träffat dem utan alla artiklar som jag läst av dom och alla filmerna på youtube som jag har sett. Det är så jäkla kul när ni bad dem säga något på tyska och det de sa var…. Inte så snällt!! Det är kul att förstå vad de säger :P Sen så är det ju såklart kul när amn hör de på radion och alla tjejer skriver!!!

Reply
Sofie

Har egentligen bara ett TH-minne, men det är även det bästa minnet jag har.

4 mars 2010: Jag går upp klockan 3 på natten för att kunna få skjuts ner till Stockholm från Söderhamn (cirka 25 mil en vända) och så att jag kan hinna i tid till klockan 7, då man fick börja köa. Jag kom cirka 10 minuter försent men mötte upp några vänner som redan var på plats, så jag ställde mig med dem eftersom det var dem som jag skulle gå på konserten med. Vi köade i 12 timmar i bitande kyla, varav 1 och 1 halv timme var utan jacka, men även om jag blev nästintill köldskadad så var det så värt det. Att äntligen få se dem, för första gången live, på scen. Inget kan klå det. Och jag skulle lätt göra det igen, hela proceduren, med köandet och allt.

Jag har älskat deras musik sedan 2007 och att äntligen få se dem live, det är en helt obeskrivlig känsla. En dröm som slog in.

Reply
Sharp

hm…nu får jag ju tänka till här…roligt minne? det var iofs ganska kul att jag faktiskt lyckades släpa med mig min stackars man på konserten i Göteborg i mars, han var en ganska ovanlig syn därinne! Eller när jag en dag var på Donken med min dotter som är 5 år. Vid ett bord satt ett gäng punkare med ganska spretigt svart hår och dottern börjar hoppa upp och ner, dra mig i armen, peka och hojta: “Mamma, mamma där sitter Tokio Hotel!!!” Hon tyckte väl att de liknade Bill eller nåt! *ler*
[email protected]

Reply
Madeleine

Jeg har blitt holdt utenfor i mange år på barne skolen, men da jeg ble TH fann så har det hjulpet meg til å skjønne at det er viktig å gjøre som man skjøl vil, ossen man vil kle seg og at man ikke gjør som andre vil, så jeg er glad jeg ble fann for det har hjulpet meg gjennom så utrolig mange tøffe tider

Reply
Sandra

Hejsan Kenza! (:

Mitt roligaste TH minne var konserten den 4/3 marsa 2010! Och köandet, det var helt obeskrivligt! Det var som om alla var en hel familj. Men det roligaste var nog då konserten hade borjat, och “ägget” skulle öppnas, och min kompis som jag var med skrek (hon var i chok!) : GUSTAV ÄR GUSTAV MED?!

Sen att jag filmade och att det är på film gör ju inte saken mindre roligt ;D

Reply
hanna

Mitt bästa th minne var min första konsert i Göteborg, och ingen annan i min vänkrets mer än min älskade bästavän lyssnaar på dom. Så vi gjorde allt för att få komma upp dit(till göteborg) o först trodde vi inte att de skulle bli av, pga våra föräldrar men sedan åkte vi. Och vi var så spände och fnittrade och sjöng och ja allt vad vi gjorde. När vi kom dit bredde vi ut oss med sovsäck och allting för att fixa så vi hade det mysigt, och sedan helt från ingenstans kommer det 2 bussar som ser likadana ut, och ingen reagerar men efter ett tag fattar ju alla att det var deras bussar! så vi börjar skrika och gapa men problemet va att vi bara va två så vi båda kunde ju inte springa efter. för då skulle vi inte ha ngra platser kvar, så vi fick skita i det. Men sen fick vi se när deras älskade gitarrer kom inrullade. Sen när vi väl släppters in sprang vi för att komma längst fram för vi trodde inte det skulle gå, men då ser vi att det finns massor av plats och vi kom nästan längst fram. Och det var mitt lyckligaste ”moment” Att verkligen lyckas se våra favoriter som vi bara fått sitta och kolla på youtube i verkliga livet. Det var svårt o tro men den dagen glömmer jag aldrig och det var en underbar kväll. Och nu ska ja se till att det inte blir vår sista konsert, vi ska kämpa väldigt mycket för att få se dom igen!

Nu håller jag tummarna för att jag får vinna för jag har aldrig tur i tävlningar!

thanks, Hanna<3

Reply
emelie

Hej kenza! :)
Mitt minne kanske inte är det roligaste men det ganska lustigt. Jag har varit ett fan i cirka fem år. Min familj och mina kompisar är ju absolut medvetna om att jag är ett stort THfan för jag snackar ju om dem hela tiden , Väggarna är fyllda och musiken dånar från mitt rum. Även om det inte är lika förtjusta i dem. KONSTIGT NOG!En kväll satt jag och syster och såg en tråkigt film , då tyckte jag det var roligare att ta min dator och kolla på youtube. Och jag har ett favorit klipp. Tokio Hotel funny moments. Då killarna leker med sitt flygplan….JUMBIE! :)
Och vi såg det några miljontalgånger , Nån dag sen…Nu går alla jag känner runt och berättar hela den storyn. Ofta när vi är ute bland folk . hahah ganska härligt tycker jag. :)

Ha det bra! Kram emelie:)

Reply
eem

Kul med tävling! :)
Jag är ett stort fan av tokio hotel och varit ganska länge , men jag är även ett stort fan av andra kändisar…tex Jonas Brothers. Så min mamma hon kom in till mej när jag höll på att fixa mina plansher. Så kolla hon på Tókio hotel plansherna och sa ” Ska du inte strunta i jonas brothers? Och bli mera tokio hotel?” Jag skratta och trodde hon skämta men det gjorde hon inte. Hon tycker absolut att tokio hotel är mycket bättre än jonas brothers , och hon tycker om tokio hotel själv. Hon köper massa tokio hotel grejer till mej….men jag kan ju inte säga att jag klagar? (A)
hahah Puss hej!

Reply
Hanna

Alla minnen med tokio hotel är roliga och bäst!
Men ett jag aldrig kommer att glömma är nu när jag och mina tre tjejkompisar skulle till konserten i göteborg. Vi bor i helsingborg så det är några timmar att köra. Och när vi hade kört halvväs så kommer jag på att jag hade glömt min jacka (!!!) Och vi skulle köa i ungefär 12 timmar i flera minusgrader! Vi vägrade köra hem igen så vi fick lösa det med massor av koftor!

Hehe det kanske inte handlade så mycket om Tokio Hotel, men när vi var där inne och jag hörde introt av Noise var det det enda som betydde. Men minnet av att knasiga jag glömmer min jacka för att jag var så uppspelt att komma iväg är någor vi fortfarande skrattar åt!

:D :D :D

Reply
karen

hi I haven’t bean to any conert white them but i love tokio hotel.
many of my friends sas thad thei are gay and i scream to them because bill is not gay.tom is not gay and neader are georg and gustav.
I mean i LOVE them :)

-karen TH fan for ever <3

Reply
Amanda Sigfridsson

Tjena Kenza! Mitt bästa TH-minne var när jag fick första tröja skivan och mm ..jag har varit ett fan av dom i snart 7 år haha jag vet jag är ett STORT freak av dom men men . de var när jag såg dom i globen de var så underbart att jag nästan svimmade jag älskar verkligen deras musik men har alldrig fått träffa dom de e typ min största önskning puss puss amanda :D<3

Reply
Linnéa

Mitt roligaste THminne (/mitt roligaste minne överhuvudtaget) var när jag var på deras konsert i Globen 4/3!
Det var min första konsert, och det var så sjukt underbart att se dem, mitt favoritband, första gången (scheisse vad jag skrek när jag såg Gustav, haha! Det finns ett klipp på Youtube där jag tror att det är mig man hör skrika :S xD)!
Känslan när jag såg dem var helt galen, det var som att jag höll på att sprängas av glädje, haha! Jag har aldrig varit så sjukt lycklig. :D
Jag har kollat på miljoner intervjuver, men när jag såg dem var det som att “shit, de finns på riktigt”.

Det var så jäkla roligt och underbart att stå bland de andra fansen och skrika och sjunga med i deras grymma låtar ♥ Särskilt Ready, Set, Go :D

Utan tvekan den bästa kvällen i mitt liv! :D

Reply
mikaela

Det enda å bästa minnet jag har. De var när dom var i stockholm 2010, på deras konsert.

Jag å min kompis flög fårn Kiruna ( där vi bor ) för å se dom live, så vi sov få timmar å ställde oss i kön sju på morgonen. Satt å frös i flera timmar, lärde känna nya människor . Å de underbaraste var att alla hade en sak gemensamt, Bandet.
När vi blev insläppte hade jag huvudvärk å min kompis höll på svimma, vi hade ätit lite å båda var pissnödiga. Å så hör man hur dom börjar spela början av noise. Å allting frösvann å jag har aldrig kännt mig lyckligare. Vi kollade på varandra å bara log å skrek, å där kom bandet, helt underbar känsla ! <3

Reply
Sofia

Mitt minne är väll inte så speciellt om man säger så, men för mig betyder det väldigt mycket. Det var när jag och mina två absolut bästa vänner skulle på Tokio Hotel konserten i Göteborg. Vi var helt till oss i bilen ner, vi spelade Humanoid på högvolym och sjöng med så att vi tappade rösten innan vi kom fram.
Under konserten skrev vi tills vi helt enkelt inte fick ur oss mer ljud och när Bill till “vår” sida av scenen vinkade vi som galningar till honom medan alla andra viftade med armarna i takt till musiken. OCH han vinkade tillbaka, visst det kanske inte är en jätte grej egentligen, men det betydde så sjukt mycket!
När vi kom till vårt hotel efter konserten gick vi upp på vårt rum som låg nästan på översta våningen, vi hade utsikt mot scandinavium så vi låg och kollade hur Tokio Hotel lastbilarna körde fram och tillbaka långt in på natten.
Näst jag vaknade nästa morgon kunde jag knappt säga ett ord, jag hade så sjukt ont i halsen och efter det lång jag hemma en vecka och var sjuk. Men det var det absolut värt och jag skulle göra allt för att få uppleva samma sak igen!

Det var en dag som jag alltid kommer minnas, en av de bästa dagarna i mitt liv. Det var så sjukt underbart att få tillbringa en kväll med mina bästa vänner och Tokio Hotel!

Reply
Zemma

Hej Kenza! du MÅSTE (!!!!!!) ta en titt på det här, även om det inte vinner så kommer det att ge dig ett klart garv åtminstone ;)

har sett killarna live några gånger och varje gång har varit helt underbar. men nu snackar vi roligaste TH-minnet, så här har du mitt:

jag och min bästa vän diskuterade det här med hur småtjejer vrålar, gråter och skriker till Tom att de bär hans barn. haha! jag tycker ju att Tom är mums, självklart, och så började jag och Lisa föreställa oss mig bära Toms barn och att det var dags att föda.

Så, tänk dig alla killarna i samma rum som du ska föda Toms barn i… HAHAAHAHAH – Du ligger där och krystar och vill ha sympati men Tom går runt och surar för att han inte har kunnat ha sex på flera veckor på grund av graviditeten. “Ich bin nicht fickificki in years” eller något.

Bill i sin tur är överexalterad! “Tom, Ich bin eine mirakel! Du bist papipapi! Ich bin Farbror!!” Springer runt och knuffar undan barnmorskorna och tar över hela förlossningen själv med ett par plasthandskar och hoppar runt av lycka om vartannat.

Du ligger där och försöker få fram någonting vettigt: “Eh, Bill vi kanske ska lugna oss….”

Gusti försöker vara snäll och badda dig med en handduk på pannan med ett skrämt uttryck i ansiktet.

Georg står med filmkameran i högsta högg.

Tom vankar fortfarande av och an, muttrar surt över att han inte fått ha sex på VECKOR! SÄKERT HELA 2 STYCKEN!!!!? Hur skulle han kunna tycka synd om någon annan än sig själv?

HAAHAHAHHHAHAHAHAH.

Bill: “Du bist duktiiiduktiii”

Reply
sabina :)

mitt bästa minne var när jag åkte till göte borg med min syster och hennes kille.
vi mötte dej och tog kort med dej och efter stod jag och min syster och skrattade åt kortet för både hon och jag var så nervösa så vi stod och såg jätte arga ut. :p
när allt blev mörkt hörde jag hur mitt hjärta typ ba dunk,dunk,dunk och så började konserten.
det va det bästa som har hänt i mitt liv!
allt va så bäst! :D

Reply
Sarah

Mitt bästa TH minne är från den 5 mars 2010, då jag bjöd med min lillasyster upp till göteborg (från skåne), tog in på hotell, och förberedde oss för deras efterlängtade konsert, (Hade ju väntat sedan -08, då de ställde in flera konserter) Så i flera timmar stod vi utanför och köade, längtade och skrek, men bäst av allt var ändå att se när min älskade lillasyster grät över lycka att få stå där, bara några meter ifrån dem. DET är lycka, att kunna göra något så stort för den man älskar mest, så vinner jag detta så är det hon som får allt :)

Reply
emma

OMG, JAG ÄSLSKAR DEJJ KENZA! Nu har du fan chansen att göra min dröm sann, för jag har aldrig haft chansen att få deras aotografer. Shit…

Mitt bästa minne var ju såklart min första konstert med dem i tyskland för ungefär två år sedan. Det var första gången i ett annat land och min mage pirrade som in i helvete! Jag åkte med bästisen Lina, och vi var supernervösa och skitglada. Då var favoritlåten durch den monsun och scream. Jag har aldrig vart så glad i hela mitt liv förut.

Det dåligaste var ju nu 2010 när jag inte fick gå på Humaniod- konsterten och jag tror jag typ grät i en hel vecka! Shit bananas, jag var verkligen skitledsen. Och nu kasnke jag skrivit för mycket så nu orkar väl inte du läsa mer? Äh, det skiter jag i! För nu är jag så nervös för denna tävling för jag vill verkligen vinna!´Jag skulle gråta av lycka, skulle skratta hoppa och dansa som Timon och Pumpa i jungelboken! Ah gud..

Mitt första minne med Tokio Hotel var när jag hörde den första låten. Don’t jump. Jag var väl typ.. inte så nöjd med mitt liv då. Jag var lite mobbad och så i skolen pågrund av att jag gillade Rock Musik? Aa, alla är knäppa nu för tiden. Och när jag hörde Dont Jump.. den typ räddade mig från att inte hoppa.. Gosh alltså, den låten in my fucking heart!

Nu kenza, jag ska inte skriva mer. Men vill att du ska veta att jag älskar din blogg och den ger mig så mycket insperation till allt jag gör! Du är allt jag vill vara och jag hoppas att du kan ge mig tips eller någonting när det gäller modell/ design. Jag är bara 13, men min dröm är stor när det gäller sånt ;D

Reply
Linnea

Mitt bästa minne där TH är inblandat är när jag och min kompis var hyfsat små, drygt 11 eller något så bestämde vi oss för att låtsas att vi var några ur bandet alltså Tom och Bill, och vi satt igång monsoon och började sjunga och dansa. Medan vi höll på med det så spelade vi såklart in det och skämtade om att vi skulle skicka in det till någon ställe där man kunde träffa dem.. men det gjorde vi inte.. men det bästa av allt var att vi träffades på deras konsert 4/3 i år. vi träffades igen i kön.
Helt underbart, vi skrattade åt det så grymt mycket.♥
Det skulle betyda så mycket om jag vann skulle ge min kompis som jag var där med, halva priset! ♥

Reply
ALICE JOHANNA

Jag har inte sett TH så många gånger.. 2 gånger rättare sagt. I Göteborg 5 Mars, och så var jag på Comet för 10 dagar sedan. Båda två gångerna var helt underbara. Jag träffade delvis dig på Mc Donalds också. Jag har massa minnen från konserterna, men jag kan inte riktigt välja ut ett.. T.ex att jag köade från 5 på morgonen i ca -15 grader. DEt var sååå värt och ångrar inte en sekund. Fick massa nya bra vänner också.
Har massa planer på deras nästa turné, och Comet nästa år!
Kram på dig, Kenza.
YOU ROCK :D<3

Jag skulle bra gärna vilja ha den där signerade..
Och flagga. Oh mein Got. Man kan väl inte göra något mera än att hoppas! :D

Reply
Johanna

Tjena Kenza!

Mitt roligaste TH-minne hm..Svårt att säga. Har många fina och trelviga minnen, som konserten. Att jag fick nya vänner genom Tokio Hotel osv. Men det roligaste måste nog vara när min mamma skulle berätta för en vännina i telefon att konserten var inställd p.g.a. att Bills cysta på stämbanden. Istället berättar hon om hur han har fått en cysta på äggledaren haha.(förvirrad mor) Vissa tycker han ser ut som en tjej..men äggledare tror jag nog han inte har ;)

Kram Johanna !

[email protected]

Reply
emma suikkonen

hmm…
jag var på autograf skrivningen i stockholm den 12 juni 2007 och även om det fanns 1000 tals andra fans kunde jag bara tänka på tom :P haha
och till slut kom jag fram i kön och jag var så nervös och rädd så när jag skulle ta mitt fota som tom skrivit på rörde jag hans hand och bara någon meter innan jag kom ut svimma jag!
haha, jag har aldrig svimmat innan eller efter det. det var liert skrämande och sjukvården som var där frågade hur jag mådde och dem och min kompis trode jag skulle vara chockad men jag var såååå glad. jag e så kär i honom. hahaha

inte direkt roligt typ men jag hoppas jag vinner för jag har inte råd att köpa th saker så jag e med i typ alla tävligar jag kan om att få vinna. tyvärr vinner jag aldrig, men man vet aldrig jag kanske har tur denna gången… ! :D

kram Emma

Reply
Hanna

Åh, det var på Göteborgs-konserten. Jag hade inte köat länge alls, dagen innan var vi på konserten i Sthlm och vi bilade ända upp till Sthlm och sedan ner till Gtbg. Så medans mamma och pappa satt på hotellet och smuttade på lite vin stod jag ca en halvtimme i kö – helt död! Trött och min hals värkte men jag var ändå världens lyckligaste. När de väl började släppa in folk och jag märkte att det fanns plats kvar längst fram började jag småspringa, haha.
Kommer fram till “avgränsningen” och vakten ropar “Tyvärr, de som springer får inte komma in!”

Trött som jag är så fattar jag inget och jag håller på att få ett litet mini-sammanbrott tills jag fattar att han skojar med mig! Oh my herregud. Jag hade skämt ut mig ganska rejält när jag svarade “NÄHE! :O”, han började ju skratta och jag släppte spänningarna och bara skrattade med honom och mina vänner som hade kommit precis efter. Moment I will never forget! <3

Reply
Petra

Min bästa minne med Tokio Hotel är när jag såg dom live i Göteborg!
Jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv som jag var då..
Min syster bjöd mig på resan & på konseten, snacka om va jag äääälskar min syster p.g.a det :D

Jag har ett annat minne med tokio hotel.. det är när jag för första gången i mitt liv hör deras sång Monsoon på MTV (ca 3 år sen),
jag blev helt besatt & kunde inte sluta lyssna på låten, jag bara älskade den & det gör jag fortfarande!
Jag älskar Tokio Hotel så grymt mkt!! <3

// Petra Svensson

ps. Tack för en grymt bra blogg :) <3

Reply
Josefin

Wööööw underbar tävling Kenza, lööööv you asså! :D

Bästa TH minnet….hmmm…så svårt!! Man har ju typ tusen miljoner minnen som är helt galna som har med dom att göra! Men om jag ska välja ETT och det BÄSTA såklart så måste jag säga 4 mars-10. Det var min första gång jag såg dom live. När jag nästan hade jätt upp om att jag skulle få uppleva dom fooor reaaal. Men plötsligt hände det. Vad kan bli bättre än det?

Att köa från tidig tidig morgon tsm med sin bästavän och med alla galna andra th-fans var så jävla värt! Trots att det var flera minus grader ute. För sedan när jag stod där och draperiet åkte ner till ljudet av hjärtslag och det mystiska dånet precis innan man hörde tonerna av Noise och Tom fucking Kaulitz och Geeeeeorg Listiing stod framför mina egna ögon var jag så jävla lycklig! Bara ett tokio hotel fan kan fatta den känslan.

SÅ, LÅT MIG VINNA NU KÄÄÄÄNZA? ;)

Reply
Janni Nurmi

I but it again because i forgot my email and i really want to win !

Oh this is gonna be long story.

I remember, 6.3 I was with my friend in a airport to waiting guys when they were in Finland. I remember, 6.3 I was with my friend in a airport waiting to guys When They Were in Finland. We were in airport about 8 hours and they didn’t came.. We Were the airport about 8 hours AND THEY Did not came .. Then we go home and we were little bit sad but we were exitind about the concert. Then we go home and We Were Little Bit Sad but We Were exitind about the concert. We slept only 5 hours and then we went to railwaystation and I met my bestfriend (I wouldn’t know her if i wouldn’t like th.) And then we went to the venue. We waiting and waiting. We waiting and waiting. At 14 o’clock they suppost to have a signing session but it was cancelled because they were stuck in a ocean (you know ice : D ) and we were so sad because we think that they don’t get to Finland on the time and the whole concert would be cancelled. ) And we were so sad Because we think That They Do not Get To On The Time Finland & the Whole concert Would be Cancelled. Well when clock was öhm about 16 they came.. I was so happy ! I remember that when I saw Kaulitz dog I start to cry, because I know that they are really here ! I Remember That When I saw Kaulitz died I start to cry, Because I Know That They Are Really Here! In finland 7.3 here was öhm about -10 celsius and I was freezing.. I remember when i get in.. I Remember When I Get In .. I just run and run and finally.. I was in a frontrow in my favourite band concert. I start to cry again.. I start to cry again .. : D Omg that feeling when the concert begin.. Omg That feeling When the concert begin .. it was amazing.. it was amazing .. The thing that you love bottom of your heart was only 10 meters away for you.. ah that was amazing. ah That was amazing. And when the concert was over i see couple of my friend’s and we promise that we see someday.. And When the concert was over to see Couple of my friend’s and we promise we see That someday .. I’m so thankful for TH that i have found my bestfriends.

I think that I desert that present because I didn’t get th:s autograhp.. And I don’t have Humanoid record yet! :)

I really wan’t to apologie my bad english and I wish all the best for you and happy summer ! I really wan’t to apology my bad english and I wish all the best for you and happy summer! Greetings from Finland!

<3: Janni

e-mail: [email protected]

Reply
Ida Palovaara

Åh, alla har så underbara minne från konserter… känns som att alla i världen har sett Tokio Hotel – utom jag.

Menmen, jag har minnen i alla fall!

Min bästa kompis Linda och jag var tokigast i klassen. Tom var min och Bill var hennes.
Helt plötsligt, bara en helt vanlig dag bad Linda mej följa med till skogen på baksidan av skolan – hon ville prata privat. Jag orkade först inte, fast så fort hon nämnde TH – swosh så kutade vi iväg.

Vi satte oss på varsin sten och så började hon berätta om en dröm hon hade haft den natten…:

“Vi var hemma hos henne, och så ringde plötsligt hennes mobil. Det var Bill (dom kände varandra). Han bad oss komma till deras studio, självklart sprang vi direkt iväg så snabbt vi kunde. När vi kom dit fick vi varsin kram av alla killar. Hela tiden kollade Tom på mej, och Linda, ja hon och Bill kramades hela tiden…”

Det var den drömmen. Nu tänker du, Kenza, att “det var ju ingenting speciellt…” Men jo. För nästa dag: Hon drog iväg med mej till skogen igen, och gissa vad hon berättade? Drömmen hon hade haft den här natten, d.v.s FORTSÄTTNINGEN:

“Jag hade sovit hemma hos henne, och hon vaknade före mej. När hon såg mej komma in i vardagsrummet där hon satt berättade hon först att hon och Bill var tillsammans. Sen sa hon att Bill hade sagt till henne att Tom tyckte jag var söt och att han gillade mej. Hon ringde Bill sen och frågade om han och Bill ville komma till oss. När dom kom fick Linda en kram och puss av Bill, och jag fick en lång kram av Tom. Jag blev ihop med Tom sen, och så satt jag inuti hans tröja typ hela tiden.”

När hon berättade att Tom gillade mej kommer jag ihåg att jag började gråta… :)

Det har hänt en massa saker, mycket kommer jag inte ihåg, men en hemsk sak hände på slutet… Det här såg Linda som framför sig i drömmen, hon var alltså inte med men såg det iaf.

“Jag och Tom var på väg hem från stan, vi hade varit och köpt ett grviditetstest… :S Vi var nästan hemma, men när vi gick där mitt på vägen kom helt plötsligt en lastbil bakom oss i full fart. Tom tog tag i mej och slängde mej av vägen. Han själv blev påkörd… Jag blev galen, skrek och grät som i helvete. Han låg medvetslös mitt på vägen. Jag sprang fram till honom, satte mej på knä bredvid honom och pussade honom flera gånger. Det var mycket blod… Jag ringde till Linda, hon ringde 112 och Bill kom direkt kutandes ut och till oss. Linda kom lite efter och sen kom ambulansen. Jag var helt galen. Bill och Linda tog tag i mej, jag bara skrek och sparkade mot allt och alla. Dom körde iväg med Tom, jag slet mej loss och sprang efter men ramlade.”

Han låg i koma i 6 veckor tror jag det var, han hade hjärnskakning och brutet ben. Det var hemskt! Du skulle veta vilka mardrömmar jag har haft… Det slutar inte där heller.

“När vi hade fått veta att Tom hade vaknat åkte jag, Linda och Bill till sjukhuset direkt. Jag skulle berätta en väldigt god nyhet. Jag var jättejättesuperglad av att se honom och sprang och gav honom en stor kram. Han var väldigt frånvarande vilket inte var så konstigt. Jag var väldigt nervör eftersom det jag skulle berätta för honom var… att jag var med barn (XD). Han blev väldigt chockad och gav mej en stor kyss båda på munnen och magen. Allihop började gråta. Den natten sov jag över på sjukhuset.”

Det hände inte så mycket mer sen, förutom att Tobias föddes. När jag bytte skola slutade hon drömma.

En sak kommer jag speciellt ihåg; hon sa att allt kändes som verklighet. Hon kom ihåg nästan vartenda ord dom (och vi) hade sagt i drömmen. Det var heller
ingenting “drömliknande” konstigt, det liknade nästan en TV-serie med tanke på att det var en fortsättning varenda natt.

En annan konstig sak är att jag oxå kommer ihåg så tydligt… Helt sjukt.

Nu har jag pojkvän, men jag kommer ändå alltid älska killarna i Tokio Hotel, inte minst Tom o Bill. Jag minns det mesta Linda har berättat och dom här drömmarna har väckt mycket känslor i mej, både positiva och negativa.
När jag satt och skrev det här satt jag t.ex och grät flera gånger…

Du kan ju gissa vad jag lyssnade på för musik när jag skrev för att minnas bättre..?

Det här kan kanske låta påhittat, men tro mej, allt är sant! Och det skulle verkligen vara en stor ära att få vinna det där Tokio Hotel-paketet, så snälla snälla Kenza, det är obeskrivligt hur glad jag skulle bli och hur mycket jag skulle älska dej om jag vann! :D

STOR PUSS OCH KRAM TILL VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE <33

Reply
Linn

Mitt bästa TH-minne är när jag var på deras konsert i Stockholm den 4 Mars nu i år.
Jag åkte dit med min bästavän, och vi satt utanför globen i -10 grader och väntade på att få komma in och se världens bästa konsert, med Tokio Hotel<3
Jag ångrar verkligen inte att jag satt där ute i kylan.
När klockan var ungefär vid 17 så började dom släppa in folk, vi stog inte så jättelångt fram i kön..
Men när vi kom in, så fick vi stå längst fram.
Jag har aldrig varit lyckligare, vi stog där och väntade ännu en gång, fast inomhus.
Jag blev bara mer och mer nervös.
Och så fort någon bara släckte en lampa, eller testade ett instrument så skrek typ hela globen.
Helt otroligt.
Sedan släcks lamporna, och efter en stund ser man TH-bollen (som jag kallar den).
Det var då jag blev tårögd, jag var så himla lycklig.
Jag förstog att dom liksom, dom var där.
Dom fanns på riktigt, och en av dom bästa sakerna var att jag fick dela det med Amanda, en av mina underbaraste vänner:)
Jag vill absolut se Tokio Hotel igen, och få känna samma känsla om och om igen.

Nu hoppas jag bara på det bästa:)
[email protected]

Sist men inte minst så måste jag bara säga att jag älskar din blogg, den är helt underbart bra!:)

Reply
Esra

Hej Kenza =)
Jag älskar Tokio Hotel som alla andra miljoner fans gör.
Jag sa till min mamma en dag att jag vill gå till Th-konseren här i Göteborg med min syster Eda. När min mamma hade köpt biljetterna så blev det en lättnad. Jag tänkte inte så mycket på platserna för jag skulle ändå fått se Tokio Hotel.
Så jag och min syster köade inte så mycket. Vi kom ungfär vid ingången till konseren. Jag såg dig typ 5 meter ifrån mig när vi köade in till ingången. Ville gå fram men du prata med dina vänner så jag ville inte störa er. Och konseren börja och jag fick världens rysningar när jag såg dom på scenen. Jag skrek jävligt mycke. Fick jätte ont i min hals efter all skrikande, haha. Men det var det värt det! Jag hoppas att det blir mer konserer.
Men Kenza, jag älskar din blogg riktigt mycke.
Ja, jag tror att det är mitt bästa Th-minne =)

Men du får ha det så bra.
Kram /Esra<3

Reply
Luthfunnesa

Tack för att du har en så himla bra musiksmak och kan på så sätt ha sånna här tävlingar!
Okej så till mitt TH-relaterade minne som inte alls är så roligt… ganska naivt och patetiskt när jag tänker efter. Hela (och då menar jag HELA) sportlovet hade gått åt till att tagga inför konserten i Globen som jag skulle uppleva tillsammans med min lille syster. Din och Mirres blogg som hade följts slaviskt hade lett till att jag precis som trillllljoner andra tjejer anmält mig till meet&greet tävlingen, jag visste att chansen vinna var väldigt liten. Men så hade jag inställningen som min bästis alltid kör med: “man får aldrig tänka att man har en liten chans utan att man HAR EN CHANS”. Och på något underligt sätt så hade jag övertalat mig själv om att jag skulle vinna den här tävlingen. Men när ni la upp vinnaren och jag visste att jag inte hade svarat på något samtal från någon Telenor-brud än mindre att jag överraskats med att jag vunnit tävlingen började jag böla. Det var typ det hemskaste som hade hänt mig. Och jag satt där helt förstörd hela kvällen och ville bara fortsätta gråta i hela mitt liv… men dagen därpå fick jag uppleva min absolut bästa dag i mitt liv (det var det enda som var lyckligt i den här historien), så jag är inte så ledsen längre. Nu för tiden ber jag till GUD med jämna mellanrum (var 24: de timme) om att jag en dag ska få träffa mitt favoritband.

[email protected]

Reply
Maria

ooh, mitt roligaste tokio hotel minne var när jag var i Tyskland under sommaren och skulle för första gången se mina stora idoler.En gång hemma i Sverige hade jag gjort bort mig för en klasskamrat jag inte kände så värst bra, jag hade REDEN på högsta volym och då menar jag verkligen högsta och gick en väg det inte brukar vara några andra på och sjöng på min *host* underbara tyska OCH DANSADE och helt plötsligt ser jag min klasskamrat som är ute och går med sin hund glor på mig O.o gryymt pinsamt! MEN SOM OM INTE DET RÄCKTE- när vi kommer in till arena området bestämmer vi oss för att gå till där turnebussarna ska vara men de har inte kommit än, för att pigga upp stämningen lite så berättar jag min pinsamma historia och sjunger å dansar allmänt fult till REDEN, JUST DÅ så KOMMER TOKIO HOTELS TURNEBUSSAR.Mina kompisar som från början inte garvade typ dör av skratt.Men killarna är så underbara och vinkar och ler(hm undrar varför?) till oss och går förbi och vi glömmer bort allt det där med att fråga om en autograf och ta bild som vi skulle gjort i annat fallx] typiskt, men jag fick ju se dom och det är inte många som får!(?) Aja det var iaf ett roligt minne! =)

Reply
Nikki

Mitt roligaste TH – minne var konserten 4/3 i stockholm . Min kompis som inte gillar dom men skulle gå med mig kom på dagen vid 1 kanske ,då gjorde vi en planch . Sen åt vi lite och åkte dit . I kön snackade vi lite med dom bakom oss :)Dom skulle se dom igen i göteborg nästa dag .

Konserten var helt underbar och det kändes helt sjukt att de dom IRL efter att ha varit ett fan i 3 år . Det var en underbar kännsla när någon i bandet kollade år vårat håll och då skrek vi och höll upp planchen .

Efter konserten såg vi dig också ;)

Reply
elin

Mitt roligaste minne med Tokio Hotel är absolut deras konsert i Göteborg. Efter mycket om och men så fick jag med mig en kompis för att jag inte kände någon som gillade TH. Och behöver jag säga att hon älskade det? Vi köade från klockan 06.50 på morgonen och det var verkligen värt varenda minut ute i kylan för att hamna längst fram på en fantastisk konsert. Men det bästa med hela dagen var faktiskt (tro det eller ej!) efter konserten när hon sa att hon ville följa med mig ner till Tyskland bara för att gå på konsert med världens bästa band! Det är min stora dröm och att hon dessutom vill följa med mig ner gör allt dubbelt så bra! :D

Reply
Saois

Hej!
Mitt roligaste minne var den 4imars<3
Det var mitt livs första konsär och den bästa:
Jag gillade dem inte men följde med mina kusiner för deras skull och för att ha kul.
Ficka massor av nya vänner och ja va annolunda´eftersom ja bär slöja så såg jag inte direkt som ett TH-fan<3 XD
men det va det bästa som hade hänt mig.
Jag + mina kusiner+ kompisar fick vänta typ mer än 10 timmar ute i kylan :) (men det var värt det!)
Vi fick asa bra platser och min kusin fångade Gegors vattenflaska! <33
Ett av det bästa va att ja träffade dig!
hade alltid drömmt att få göra det, ja läser din blogg varje dag och tykcer att den är bäst<3
Hehe och så fick ja ta kort med dig1 <33
Vet ej ifall du kommer ihåg men jag och min kusin var dem ända i hela konsären som bärde slöja<3
riktigt coolt att träffa dig och killarna<3
som sagt ända sen des har jag varit ett TH-fan

puss and lovee<333

Reply
Nibban

Mitt roligaste Tokio Hotel-minne? Ja, jag har ju bara varit på en konsert (Globen i Stockholm 4/3-10) så jag antar att det var det.
Det var seriöst den bästa dagen i mitt liv. Jag kan inte förklara med ord hur underbart det var att verkligen SE DOM PÅ RIKTIGT. Otroligt underbar känsla, säger jag bara!

Reply
Frida Rosengren

Mitt roligaste minne med tokio hotel är konserten 5 mars – 2010. Jag överdriver verkligen inte när jag säger att det var den bästa dagen i hela mitt liv.
Jag och min kompis Amanda hade könummer 7 & 8 i kön, alltså började vi köa utanför konserten redan dagen innan klockan 9 på kvällen, och under den natten, då det var 18 minusgrader så trodde jag verkligen att jag skulle dö. Man låg där i ett hörn utanför skandinavium och bara väntade på att någonting skulle hända, men det var så värt det. Att få uppleva en sån underbar konsert tillsammans med sin bästa vän, vad mer kan man begära? Den konserten har verkligen öppnat upp ett helt nytt liv för mig, och efter den dagen har jag nästan inte tänkt på annat än tokio hotel. Och även fast jag efter lite mer än halva konserten blev uppdragen över stängslet för att jag var nära att svimma så var det fortfarande värt den långa väntan, och känslan att tro att man skulle dö av kyla, för om jag skulle få välja någonting i livet skulle det vara att spola tillbaka till den stunden när dom kom ut på scenen, första gången jag såg dom, så vackra, så finast och jag ångrar inte en sekund att jag började lyssna på dom.
genom att lyssna på tokio hotel har det hjälpt mig så mycket att jag inte ska bry mig om vad andra tycker, eftersom jag nu inte bryr mig om vad dom säger längre. Jag älskar tokio hotel, och det är jag stolt över.
och jag kommer ALDRIG glömma denna dagen.

[email protected] är min mejladress :>

Reply
Erica

Mitt ROLIGASTE och absolut FINASTE minne som har med bandet att göra är KONSERTEN i GLOBEN. Det är enda gången som jag hittills har sett dem live (men jag hoppas på att få se dem fler gånger). Jag skrek knappt alls under konserten, utan hade nästan hela tiden ett LEENDE på läpparna, så stort att jag nästan fick kramp i käkarna. Konserten var MAGISK och jag var som hypnotiserad. Ännu finare blir minnet av faktumet att jag delar det med min ÄLSKADE LILLASYSTER Elin. <3

Reply
Maja

Mitt allra bästa TH minne är nog när jag först “upptäckte” dem! Alltså jag visste ju vilka de var, men jag trodde bara att det var “något dåligt band..” Mer fel kunde jag ju inte ha haft! :D
Men när jag först började att lyssna på dem.. Det var.. Nästan magiskt! Deras låtar var så grymt bra, Bill var så himla bra på att sjunga.. Och så skadade det ju inte att Bill och Tom var skit snygga.. ;)
Men det är nog mitt bästa TH minne. Alla fans har väl haft den här speciella, nästan förälskade känslan när man först upptäcker sina idoler. Det är verkligen fantastiskt.

Maja

Reply
Emma Gustafsson

Mitt bästa Tokio Hotel minne är från konserten den 4 mars 2010 i globen. Jag vöerdriver faktiskt inte, men det är den absolut bästa dagen mitt liv hittills. Jag köade 45 minuter utanför, då var det ISKALLT och vi träffade två tjejer som var jättesnälla och sjukt roliga, men sen försvann dom, men jaja. Känslan av att stå utanför globen, innan man skulle få se sina största idoler, samtidigt som man känner att man kommer frysa ihjäl, och jag menar det.
Väl inne träffade jag några kompisar, som jag inte ens förväntat mig att de skulle vara där, och som jag trodde inte gillade TH ens, och jag stog där och väntade på att konserten skulle börja. Och när den började, den känslan av att se Tom och Georg komma upp på scen, jag trodde jag skulle svimma, men istället kom det bara tårar, glädjetårar. Och jag kan knappt beskriva känslan av att ha haft ögonkontakt med Bill 2 gånger under konserten, det var helt awesome och ett minne för livet! Jag kan egentligen inte beskriva med ord hur awesome det var… AWESOME helt enkelt.
Långt det blev :o

Reply
Freja :D

Mitt roligaste TH minne var nu i mars då dom spelade i göteborg. Jag var där med min pappa för min kompis hade fått förhinder och jag var så jäkla lycklig. jag hade sitt plats ganska nära och jag såg faktiskt dig och mirre från där vi satt. I alla fall så precis när dom skulle börja spela så börjar tjejerna bakom oss gapskrika och min pappa blev så rädd att han föll omkull och råkar samtidigt ta ett foto mellan benen på någon random människa. Skrattade så klart ihjäl mig efteråt förjag var lite upptagen med konserten just då men det var väldigt rolig :D

Kram på dig ;)

Reply
Gaby

Heej <3
Mitt BÄSTA Tokio Hotel mine var på konserten i göteborg 2010, jag hade ståplats och hade fått massa slag i huvdet av massa galna tjejer, jag satte mig ner på golvet. Bill var inte på scenen heller så varför skulle jag så och skada mig?
Helt plötsligt kommer han in på scenen igen och sjunger monsoon, det är mitt BÄSTA minne med Tokio Hotel. Monsoon har hjälp mig så mycket, jag vet att det bara är en låt, men den har faktiskt hjälpt mig.
Det kanske inte är ett så roligt minne, men den kvällen var den BÄSTA kvällen i mitt liv <3

Reply
Johanna

Mitt bästa minne är helt klart konserten 04.03.2010. Hela grejen var så underbar. Väckarklockan ringde vid 4, men vi hade egentligen inte sovit något på hela natten. Vi var så spända. Vi lyssnade på deras musik hela natten och skakade av glädje. Vi hade aldrig åkt till Globen innan så vi gick runt och frågade folk hur man gick. Sen började köandet. Men tiden gick så otroligt fort. Att sitta där med sina kompisar och alla andra fans, super kul. Men det bästa av allt var när noice ekade ut i högtalarna. Det var som sagt första gången jag såg dem live. Känslan gå inte att beskriva. Man hade inte planerat att skrika men det bara kom. Jag flög omkrig på små rosa moln i flera dagar. Det är något jag aldrig kommer glömma. En av de bästa dagarna i mitt liv och jag är säker på att det inte är min sista TH-konsert.

Reply
AMANDA

mitt bästa th minne är när jag och mina två bästa vänner var på klassresa på en ö ute i vår skärgård, vi var så grymt kära i bandet och vi stod på stenarna ute vid havet och skrek allt vad vi orkade :) Gud.. alla våra klasskompisar (även de som gick i paralellklass) glodde på oss och tyckte vi var idiotiska, men hade inte th vart annorlunda och hjälp oss bygga upp vårt självförtroende så hade vi aldrig vågat stå för det vi gjorde och inte fan skämdes vi ;) vi älskade bandet ju! ♥

Reply
madde janzzon

Mitt roligast TH minne är nog först gången jag var på en konsert i göteborg när dom spelade. Jag gick med min kompis Krizzan och mitt under en låt skulle min kompis gå på toa och gick då upp för trappan. När hon var halvvägs upp för den så snubblade hon och ramlade ner för hela trappan och ner mot vakten som stod ner vid golvet. Hon skrek så hela Scandinavium kollade dit och killarna fortsatte spela men dom kollade jättemycket på henne! Trodde jag skulle skratta ihjäl mej!

de e nog mitt roligaste minne :D

min mail: [email protected]

Reply
DELLA

Det måste vara när jag var 11 år, och hade precis blivit (BESATT) av Tokio Hotel.
Jag och folk jag hade träffat från Playahead bestämde oss för att fixa Tokio Hotel fans träffar.
Vi blev några 30 stycken, och möter varandra vid Plattan.

Första gången var när vi hyllade själva låten “durch den monsun” och jag och min kompis trodde att det bara skulle vara emosar som var där, så vi tog på oss helsvarta kläder, målade extremt mycket kajal runt ögonen och tupperade håret därbak.
Kan du gissa hur det såg ut?

Där hängde vi och sjöng till en massa Tokio Hotel låtar några gånger i månaden.
Iallafall så en gång råkade vi gå med i fel gäng, tokio hotel antisar alltså, så vi började sjunga bland de och då sa en av de att Boll och Tim inte kunde spela eller sjunga, de kastade även ägg på oss, så sa vi emot hela tiden att de jagade runt oss i stan, och vi hade för oss att de bar knivar på sig och skulle misshandla oss, så vi tänkte ringa polisen och så. Vi gömde oss en lång stund i kulturhuset i flera timmar.

Annars har jag bara sett de när jag var utanför Sheraton & 4 mars :)

Reply
Alexandra

Ja, jag har ju bara varit på en konsert och ”sett” dem, och det var ju helt underbart. Inprincip så skriver väl alla samma saker på alla kommentarer, att det var helt underbart och att det var bästa stunden i ens liv, och det tror ju jag att varenda th-fan känner, så ah.
Det var ju helt klart den bästa stunden i mitt liv, när Tom och Georg kom ut blev jag helt stum, jag typ tappade andan, jag kände inte mina ben, det kändes som om livet stannade. När Bill kom ut så började jag grina, jag kunde inte förstå att jag äntligen fick se (på långt håll, jag hade sittplats och ser inte så bra på långt håll…men jaja, varför ska man klaga? Jag såg iallafall dem åtminstonde) sin största idol som man älskar mest av allt.
Jag klagar inte när det gäller sånt, ALLA mina vänner har varit på mer än 1 konsert, träffat dem många gånger och vunnit/fått massa saker som tillhört dem. Jag har varit på 1 konsert och såg knappt dem, men som sagt. Jag tror och hoppas, att jag kommer få en chans att få se dem. När den chansen är kommen, ska jag tacka dem. Jag vet inte hur, men på något sätt.
Tokio Hotel är det bästa som finns, dem har verkligen gett mig hopp och något att tro på. Jag älskar verkligen Bill,Gustav,Georg och Tom. Jag älskar dem verkligen, dem är nog det bästa som har hänt mej.

[email protected] är min mejladress!

Reply
MayKnutsen

Jeg vet ikke om denne komkuransen er for andre land også,men jeg kan jo prøve :)

Egentlig har jeg ikke noe spesiellt Tokio Hotel minne, for jeg er alenemor på 18 år å fikk derfor ikke muligheten til å dra på konserten dems her i norge. Men så klart, jeg har jo andre minner.

Jeg husker første gang jeg fikk se Bill, Monsoon gikk på MTV. Han stod der i den lange sorte kåpen sin. Kjærlighet ved første blikk. Jeg kjennte bare at hjertet mitt smeltet. Men den gang ei, for jeg visste også at denne gutten bare kunne være min drøm, en drøm jeg aldri ville få. Hallo han var jo Tysk og sjangsen for å treffen han er knapp. Men jeg kan med hånden på hjertet si at han var min første kjærlighet. Siden den adgen har jeg elsket Tokio Hotel, elsker musikken å drømmer om å en dag få treffe dem. Men en så lenge må jeg holde m,eg med scream cden. Nå som jeg har barn i hus og lite penger.

Reply
Hanna

En av dom roligaste sakerna som hände var under konserten den 5 mars i göteborg, vi hade precis kommit in och det var fullt med folk, alla som har stå plats vet ju att man måste trängas väldigt mycket, med så hamnade jag bredvid en tant som började armbåga mig i ryggen, i början trodde jag att det var av misstag så jag brydde mig inte så mycket, men tillsist började min kompis ge mig undrade blickar och jag kollade undrande tillbaka – vad var felet med tanten? Till sist tog in i så mycket så jag vände mig om och frågade vafan hon höll på med, då säger hon en av dom dummaste och roligaste kommentarerna jag någonsin har hört nänligen: “frågan är vad du håller på med? Jag stod här med mina armar först och du kommer bara och slänger dig på dom” Det gick inte att hålla skrattet inne hur förbanad jag än var på den jävla kärringen, både jag och min kompis brast ut i gapskratt och jag klämde fram mellan skrattet att man inte kan reservera platser för sina armar när man har stå plats. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på detta. Hur kan man vara så dum? :) Men tack tanten för att du gav mig ett av dom 1000 minnena jag har från konserten :)

Kärlek till Tokio Hotel <3

Reply
Andréa Budesinsky

Hej!
Mitt roligaste th minne, det var nog under konserten här i Göteborg.
Jag stod allra längst fram, och när konfettin började spruta ut så stod Bill framför mig. Klart att man ler och så, så hela min mun blev fylld med konfetti! Jag skrattade ännu mer då, och just då tittade Bill på mig (klart, han tittar ju runt bland fansen längst fram) och börjar skratta!
Pinsamt, ens stora idol, men det är ett minne för livet och man får väl bjuda på sig själv!
Jag förgyllde ögonblicket med att ta en bild på mig och min kompis just då och varenda gång jag tittar på den blir jag jättelycklig!

Reply
Lovisa

Hej Kenza! =)
Jag har ett ganska konstigt minne, inte något fint från en konsert som man brukar ha men ett väldigt starkt sådant.

Jag började att gilla Tokio Hotel när jag gick i 8:an (nu 9:an) när jag och några kompisar satte upp en hel vägg utav bilder i skolan.
Vi har ett grupprum brevid vårt klassrum och där skrev vi ut och satte upp mer än 200 bilder så en hel vägg täcktes av Tokio hotel. Vi brukade smyga ut färgbilder på rektornsskrivare. Då när vi satte upp alla bilder hade jag aldrig hört deras musik, bara tyckt att de var väldigt söta. Jag kunde sitta i det där rummet i en timme och bara kolla på väggen. Sedan lyssnade jag på min första låt på youtube och jag och mina kompisar fastnade helt. Resten av året sfså gott som flyttade vi in i det där fina rummet. Vi satt där på rasterna, efter skolan och så ofta det gick på lektionerna. Speciellt kommer jsg ihåg våra mattelektioner.
Då satte vi alltid oss i rummet, låste dörren, och lyssnade på spring nicht på datorn. Spring Nicht var den enda låten som fungerade och inte hackade p.g.a det sega nätverket. Vi satt där och pluggade matte vid vår vägg och lyssnade på Spring Nicht. Det är mina starkaste minnen om Tokio Hotel. Väggen var helt fantastisk men den blev förstörd av Thhatare som klottrade på den. En gång när vi hade matte i Th rummet kom våran mattelärare in, strök en hand över affischen på Bill och frågade vem det var.Det var verkligen roligt! Hon tyckte att vi hade gjort fint iallafall, det tyckte inte de andra.

Jag saknar Tokio Hotel väggen så himla mycket!

Reply
tessan

Mitt “bästa” – och hitills enda – Tokio Hotel-minne är när jag läste om hur det var att se deras konsert, i ett brev.

Min brevvän sen snart nio år tillbaka hade sett dem live i Stockholm den 4 mars och hon beskrev i brevet hur härligt och underbart det hade varit att få se dem! Även om jag inte själv är ett Tokio Hotel – fan, så vet jag hur det känns att äntligen få se sitt favoritband live. Det var jätteroligt att få läsa hur hon hade haft det, och jag blev så glad för hennes skull. Kommer ihåg att hon var väldigt besviken när deras förra Sverigespelning blev inställd.

Hur som helst, vi har varit brevvänner sen vi var åtta och nu är vi snart sjutton. Vi skickar fortfarande snigelpost till varandra, även om vi ofta chattar på msn en hel del. Dessutom har vi hunnit träffäs några gånger trots det långa avståndet mellan oss!

För att tacka henne för alla minnen, händelser, känslor, tankar och upplevelser vi delat med varandra genom alla brev skulle det vara jättekul att få ge henne en sån här present, för jag vet hur mycket hon skulle uppskatta den!

[email protected]

Reply
Linnéa

Mitt bästa TH-minne är min senaste konsert, det var helt magiskt och jag har aldrig vart lyckligare någon gång i hela mitt liv.

Men mitt ROLIGASTE TH-minne…Hmmmm. Det var nog under samma konsert under Zoom into me. Det var inte lika mycket hysteriskt skrik utan typ alla fans bara grät och sjöng med. Allt var verkligen hur fint som helst. Och så plötsligt kommer en röd kondom och studsar på Bills huvud och man hör alla fans skratta. Bill ser bara chokad ut och då får han ögonkontakt med mig och börjar skratta. Han har aldrig någonsin vart så söt!! Men ah, det roliga i det här var att han fick kondomen på sig under ett sånt fint och stillsamt ögonblick.

Reply
Ida

Mitt beste minne er 3.Mars 2010 ! det er ikke bare mitt beste TH minne,men også det beste minne i mitt liv frem til nå :) + den gangen jeg og min beste venninne feiret at vi skulle på konsert med å løpe 3 ganger rundt hele skolen :)

ps. Digger deg og bloggen din !

Reply
mikaela

måste säga att mitt tokio hotell-minne är ganska.. udda haha. jag är inget fan av bandet (don’t hate me!), men köade nästan fem timmar i minusgrader utanför Hovet i Mars tillsammans med en kompis från England. Jag gick inte på konserten, utan satt som sällskap haha. Hon har älskat Tokio Hotel i fyra år, och när hon fick reda på att dom skulle spela här i Sverige önskade hon sig en flygbiljett hit :)

Så, det var det kallaste och knäppaste jag har gjort i hela mitt liv men jag hade jätteroligt, och jag är inte med i tävlingen för min egen skull, utan för att kunna ge henne något som skulle göra henne riktigt glad :) och då blir jag glad!

Reply
Malin Emiliee - www.malinemj.blogg.no

Det var nok når jeg og venninna mi hadde hatt en helt skjønn dag, og begge to var utslitte. Etterhvert sovna vi sammen i senga, og når vi våkna hadde noen skrudd på Tokio Hotel cd’en! Det var sykt creepy, men samtidig utrolig koslig. Phantom Rider spiltes da, men vi våkna brått når Human to Human kom på og vi dansa og vifta med håret, og tok ut masse plakater av dem fra diverse blad. Ikke mitt beste TH-minne, men mitt beste minne i livet. Sykt koslig <33

Reply
Elisabet

Herregud vad svår tävling! Så många underbara minnen man har med Tokio Hotel, men inte mycket man kan dela med sig av som andra också kanske tycker är roligt. Men jag kör väll en liten snabbis, hihi. Det var väll på den senaste konserten i Göteborg. Jag och min vän hade stått i kön så många timmar, vi var trötta, kalla men jävligt överglada! Vi skulle förfan se Tokio Hotel. När de äntligen började insläppet så ville man ju bara in till killarna så fort som möjligt. Men de jävla dörrarna på scandinavium. Det började med att jag sprang, med all min kraft, rätt in i en av glas dörrarna som var stängda. Fortfarande sprallig i benen som jag var, så skakade jag på huvudet och tänkte springa in, såklart springer jag in i samma glasdörr igen? Haha, detta hände sjukt nog 4 gånger!! Hahaha, tillslut fick en vakt hjälpa mig in genom dörren som var öppen, för min vän var ju inte mycket till hjälp. Hon skrattade så hon nästan fick lite brunt i brallan! Haha.

Älskade Tokio Hotel <3

Reply
Julia Mård

Mitt bästa Tokio Hotel minne (och ända), var när jag var på Tokio Hotel konserten den 5 mars!
jag fyllde är bara några dagar efter och det var en utav dom bästa födelsedags presenten i hela mitt liv :) (fick den i förväg)
jag och min kompis var där, när dom kom ut på scen var hon väldigt lugn men jag skrek till jag blev jätte snurrig och höll på att svimma. :S men det var ändå den häftigaste känsla jag har upplevt! :D

Reply
jessie

Ojojoj. guud vad coolt.Mitt roligaste th minne var på konserten i sverige i mars.Jag och mina 2 kompisar hade väntat ute i det regniga kalla snö ovädret och när vi äntligen blivit insläppta så var vi så trötta så vi satt oss bara rakt ner på golvet.Bland allt folj och halla försäljare.Men det var inte det swom var roligt det roliga var att det var en försäljare som gick runt och sa “tokio hotel,party lights”Och vi som var så uppspelata och uttråkade på att vänta hjälpte honnom helt enkelt. varje gång han skrek. skrek vi också.”tokio hotel party lights!!”Tillslut började han titta på oss och skratta och varje gång han skrek blinkade han åt oss. och vi skrek med.haha. det kanske inte är så j’tte roligt nu. men då. då var det kul och vi skämtaR FORTFARNADE om det i dag.
Sen hände något lite mer roligt. jag var säkert inte den ända men det var ändå ganska coolt(inte om man jämmför med dig som har stått där och interjuvat dom men..)När vi satt på plats i globen-. Tittar jag men omkring. och helt plötsligt dser jag bill och tom stå och hänga över ett fönster som var högst upp i globen. det var lite coolt. jag och min kompis börjar fota som galningar men på bilderna ser man ändå bara små prickar. haha, det var coolt tycker jag. för man fick liksom se dom “off stage” dom var ju likssom inte medvetena om att vi såg..

skulle jätte gärna vinna det här priset.även om mina upplevelser är lite interna.Men hoppas du ser det lilla roliga i det..

Reply
Veronika

Endelig en Tokio Hotel-konkurranse! Tusen takk, snille Kenza! <3

Mitt morsomste TH-minne, vel.. Det var på videregående (høgstadiet på svensk), hvor jeg var ganske veldig obsessed med Bill Kaulitz… Og jeg hadde en venninne som var verdensmester i å lire av seg geniale og litt krasse kommentarer. Jeg husker ikke helt hvor vi var hen, men jeg tror det var på en buss på vei hjem en sen kveld, og da blir man jo ofte litt overtrøtt. Hennes kommentar låt som følger: "Tokio Hotel – The company that gives you femi Bills!" Mulig den er litt for dum, men jeg lo i flere uker etterpå. Det er bra jeg ikke er av den sorten som blir fornærmet bare noen nevner ordene "Bill" og "femi" eller "homo" i samme setning!

Det var da det mest komiske, men hvis du vil høre det beste, er det såklart konserten i Oslo! Ti timer på nattbuss fra Kristiansund (hvor jeg nesten ikke sov, siden jeg var så spent!), etterfulgt av ti timer i kø i minusgrader (heldigvis var det fin vær!!), og så å se dem live. Jeg måtte veldig tisse, var veldig trøtt og ikke minst sulten både før og etter showet, men mens det holdt på, merket jeg null og niks av det. Det beste jeg har opplevd!

([email protected])

Reply
Sofia

Mitt roligaste Tokio Hotel minne är ju absolut när jag såg dom LIVE för första gången 4 mars i Stockholm! kommer aldrig någonsin glömma den dagen! kunde inte fatta att jag befann mig där och såg dom! och att jag stog längst fram var helt fantastiskt! se sina idoler på så nära håll finns inte ord på hur otroligt det är! det är en sån otrolig,mäktig kännsla. Det + att Bill kollade på mig när jag skrek ut hans namn när han pratade på scen! att han bara gjorde det..det betyder ALLT ALLT! jag var så lycklig den dagen!
4 mars ett minne för livet.

Reply
felicia

båda konserterna i stockholm är ju så vackra och fina att jag inte ens kan förstå det. men det som är knäppast/roligast just nu är nog när jag står i kön utanför konserten i stockholm. vi hade köat i flera dagar och knappt sovit någonting och nu stod jag där, utan jacka, gråtandes av köld tillsammans med alla fina människor. jag frös så att jag skakade helt okontrollerat och grät och höll på. det var det hemskaste i hela mitt liv, men samtidigt det bästa. mitt i tårarna och skakningarna så ville jag nästan dö och sa “jag vill bara hem och värma mig”, varpå min kompis säger “nej, som om hon är helt 100% säker på att jag inte skulle gå, även om jag frös så jag grät. självklart hade hon rätt. Det är på något sätt så fint att alla som var där förstår hur liten chans det är att man går hem. de förstår att det i princip inte finns någonting som kan stoppa hjärtat i den stunden. det fanns grundläggande behov inom mig att se tokio hotel. det fanns ett behov i alla och det var uppenbart att kylan inte kunde stoppa oss. det var så fint att tänka på vad vi gick igenom för killarna. att tänka på att de kanske förstår hur kallt det är och kanske förstår hur otroliga de är som driver oss till att sitta i t-shirt i timmar i 10 minus.

yeh i

Reply
Elin

mitt roligaste TOKIO HOTEL minne var när jag var och min syster så dom live för första gången i hela mitt liv den 4 mars 2010 vi har inte kunat se dom live tidigare fast jag har velat. vi skulle ha set dom den 3 april 2008 i hovet men den blev ju instäld. men den 4 mars 2010 var som en dröm fast + att jag såg dig kenza. jag hade en jätte bra plats det var bara en i mellan mig och senen till sidan och typ fem raktfram och när man stod där när BILL, TOM, GUSAV OCH GEORG kom ut det var helt underbart och få höra dom spela det är inte alla som får uppleva det!!! jag fick vatten på mig av bill och tom och det var coolt haha =)
det skulle vara helt underbart om jag skulle vinna humanoid signerat av tokio hotel för jag har aldrig fått chansen själv för när det har varit singnering i stockholn så har jag inte kunat fara för jag bor i norra sverige så jag VILL VINNA!!! puss =)

Reply
Hanna

Alla minnen med tokio hotel är roliga och bäst!
Men ett jag aldrig kommer att glömma är nu när jag och mina tre tjejkompisar skulle till konserten i göteborg. Vi bor i helsingborg så det är några timmar att köra. Och när vi hade kört halvväs så kommer jag på att jag hade glömt min jacka (!!!) Och vi skulle köa i ungefär 12 timmar i flera minusgrader! Vi vägrade köra hem igen så vi fick lösa det med massor av koftor!

Hehe det kanske inte handlade så mycket om Tokio Hotel, men när vi var där inne och jag hörde introt av Noise var det det enda som betydde. Men minnet av att knasiga jag glömmer min jacka för att jag var så uppspelt att komma iväg är någor vi fortfarande skrattar åt!

:D :D :D :D

Reply
Hanni banani

haha bästa th minne, måste varit på signeringen i sthlm 12 juni 2007 jag och min vän matilda var så jävla fula. haha det var första gången vi skulle se dom, our guys. haha så var det våran tur att gå in och så fort jag såg Bills frill så fick jag panik och börja gråta som en liten be´bis. det var riktigt pinsamt först och främst för att jag grät (?) och sen när vi kom till tom så började han gapflabba åt oss. sen när jag kollade på bilderna så märkte jag en sak. FAN VA FUL JAG ÄR! haha och tom såg mig sådär….. SICK hahaha

Reply
Ida

haha mitt roligaste Tokio Hotel minne var när jag och min kopmis köade till konserten 5/3-10. vi var där 12 timmar innan insläppning, och köpt massor med mat, bla varsin baguette. min kompis hade räkröra på sin. jag satt och läste en tidning, så hör jag helt plötsligt att min kopmis säger ; Ida . mmm säger jag utan at lyfta på huvudet. så skriker hon helt hysteriskt. JAG HAR EN RÄKA I HÅRET, TA BOOOOOORT DEN ! haha och viftar med händerna, alla kollar och jag sitter och gapskrattar medans jag torkar bort räkröran. haha det va verkligen roligt. och hela konserten var Underbar. Tokio Hotel<3

Reply
Emine

jag vill så gärna vinna men jag vet att jag inte kommer att vinna som vanligt

Reply
fanny

Mitt bästa th minne förutom konserten (som jag antar att de flesta skrivit om) är helt klart min ”th fest” som jag hade i samband med min födelsedag för ungefär två år sen. Jag och min kompis hjälptes åt att klä in hela rummet som vi skulle vara i med tokio hotel plancher. Sedan släpade vi dit min pappas megastora högtalare som dunkade th musik hela kvällen. Vi beställde pizza och fyllde godisskålarna med skittles, allt för att få det så th inspirerat som möjligt. Vi laddade tv:n med de fem tokio hotel dvd:er som finns och tog såklart på oss bandtröjorna. På kinderna målade vi tokio hotel märket och jag hade Bills stjärna på handleden. Sedan bjöd vi in alla kompisarna, både thfans och icke thfans. Jag kan säga att de flesta ”ickefans” hade ändrad åsikt när de gick hem (; Detta är helt klart ett av mina bästa minnen som jag aldrig kommer glömma (:
tack för en megabra tävling! :D

Reply
Mikaela

Om jag skall vara ärlig så har jag bara varit på en utav deras konserter. Eftersom att den konserten som skulle ha ägt rum 2008 blev inställd så blev min första TH-konsert den i Stockholm den 4 mars 2010. Det är ett datum jag aldrig kommer att glömma. För det första så var det iskallt men jag och min kompis stod ut eftersom att vi visste att det skulle vara värt det i slutändan. Och det var det. Herregud. Vi stod nästan längst fram och jag fick Toms dricksvatten över mig. Det var nästan så att jag fick tag i hans plektrum också men självklart så tog en annan snabbt beslag på den. I alla fall så var det nog den bästa kvällen i hela mitt liv. Jag ryste genom hela konserten och morgonen därefter kunde jag knappt tro att det var sant. Tokio Hotel var ungefär det enda jag kunde prata om i minst en månad efteråt…

Reply
amanda

Mitt bästa Tokio Hotel minne, självklart var det min första Tokio Hotel konsert efter att ha varit ett stort fan av killarna ett par år. Men ett av alla minnen från den resan är köndet, att vakna varje morgon var inte jobbigt(Vilket det brukar vara för mig som är otroligt morgontrött) men att vakan till detta var bara ren lycka för varje dag som gick så kom man närmare konserten. Men inte bara det, utan alla otroligt glada människor man träffade på och alla som var där av exakt samma anledning som jag, alla var pratglada och vi peppade varandra. Jag lärde känna ett gäng tjejer under köandet och vi är otroligt bra vänner idag, känns som att jag känt dom i år och dar men det är bara ett par månader. Varje gång jag tänker tillbaka på köandet så blir jag alldeles varm och glad och speciellt sista dagen då vi behövde sitta ute och frysa men tanken på att jag snart skulle se mina största idoler gjorde mig otroligt glad och varm. Tre timmar innan insläppet satt jag och mina vänner inne på mcdonalds och åt mat då vi ritade upp på en servett vart vi ville stå under konserten och verkligen hoppades på att få den platsen och sen när vi satt där på golvet och väntade på att konserten skulle börja så insåg vi att vi fått platserna vi ritat upp på servetten och känslan vi hade då dvs. “Shit, vi är längst fram” är en känsla jag aldrig kommer att glömma. Vecka 9, 28/2 – 4/3 – 2010, dagar av kärlek.
Ich mag Tokio Hotel, oder nein ICH LIEBE TOKIO HOTEL!

/[email protected]

Reply
Daniela

Photoshoot DDM-bild!
Jag och min kompis skulle fota en bild om hur vi inspirerades av låten Durch den Monsun. Vi hade så sjukt roligt, för vi klantade oss hela tiden med kameran. Vi ansträngde oss verkligen och försökte leva oss in i låten så bra vi kunde. Resultatet blev dock ingen bild utan två skrattande tokio hotel freaks liggandes på gräset!

Reply
Valeria

Jag gillar inte tokio hotel något jätte mycket. Det är nog mest min kusin och kära vän som gillar dem, helt crazy är hon! Jag minns att det var exakt dagen då konserten i globn skulle äga rum som hon frågade mig ifall jag ville följa med då hon hade en biljett över. I sista timman fick vi ordna med resa, biljett och tillåtelse att åka av mina föräldrar (haha). Somsagt, jag gillar inte Tokio Hotel jättemycket men jag kände att jag ville dela upplevelsen med min kusin då hon är somsagt HELT CRAZY och det skulle vara första gången som hon skulle få se killarna. Jag minns hur hon började gråta glädjetårar och hur hon senare sa att hon var så lycklig. Efter konserten så har jag sakta men säkert börjat lyssna på deras låtar, de är väldigt bra om jag får erkänna. Om jag vinner så skulle jag ge detta tokiohotelgrejs till min kusin. För tack vare att hon erbjöd mig en biljett så har vi delat ett underbart minne. :)

Reply
janet

mitt bästa tokio hotel minne , är första tokio hotel konserten vilket var humanoid tour eftersom jag är 14 nu och inte kunnat åka iväg tidigare. iallafall så började allt vid kön då vi köade och väntade samtidigt som vi satt och åt lite så hörde jag och mina vänner gustav spela på sina trummor och så och då flög allt iväg, och folk stod och skrattade. och sen under konserten så var vi som galna och i göteborg hade vi fanaktioner då man skulle kasta iväg ballongen, och min ballong hamnade på vakten, gissa om han blev sur :/
och det bästa var att vi hoppade som galningar och tom vinkade till oss :)
och det var mitt första men inte mitt sista minne med grabbarna :)

Reply
Felicia

Har så många minnen av Tokio Hotel. De piggar alltid upp mig när jag är ledsen, och deras låtar får mig alltid att måbättre.
Men mitt bästa och roligaste TH-minne är såklart senaste konserten!! Satt längst fram och jag och min kompis stod och dansade och sjöng och skrek hela konserten. De var så otroligt bra och jag kände mig verkligen hemma bland alla Tokio Hotel-fans. Jag känner ingen annan som är TH-fan (frog med mig kompis som egentligen inte gillar dem så jättemycket, men jag tror jag lyckades omvända henne, haha) så det kändes verkligen bra att vara där med alla andra som känner som mig.
Efter konserten såg vi limousinen med Bill,Tom, Gustav och Georg i, och vi sprang som galningar för att hinna ifatt dem. Det gjorde vi tyvärr inte, men kvällen är ändå den bästa kvällen i mitt liv. Det var helt fantastiskt och otroligt, och jag var nära att börja gråta av glädje flera gånger. Fick nypa mig i armen efteråt, haha.

Reply
Emma aka Emmut

Mitt bästa th-minne (som också är det bästa minnet jag har när det gäller.. allt) var kön och konserten i stockholm i mars.
Vi låg 11 tjejer i en hög med massa filtar på en väldigt liten yta när vi köade. Jag kände bara tre stycken när vi kom dit men vi “förökade” oss nästan hela tiden.
När konserten närmade sig stog jag i bara linne och strumpbyxor i en och en halv timme vilket gjorde att jag saknade känsel i armarna tills flera timmar senare, men det var så otroligt värt.
Konserten var helt obeskrivlig och jag blir helt varm när jag tänker på det. Men en sak är säker och det är att jag har aldrig skrikit så mycket och det var den bästa kvällen i hela mitt liv.
Underbara vänner och UNDERBAR musik.
<3
Jag har deltagit i THFFC förut, men det la ner. Min högsta dröm har länge varit att träffa Tokio Hotel. Och nu har jag kommit en bit på vägen genom att se dom live.

Snällasnällasnälla Kenza, låt mig vinna. Jag skulle behöva lite glädje just nu.

Reply
Natalie

Heej,haha det roligaste TH minnet..mhm jag har många,eller jag har aldrig träffat dom men har många andra minnen som har med dom att göra :).
Haha,men jag kan berätta om detta då:
Jag gick in till mitt rum o satte på tv:n och kanal mtv, oså gick jag iväg ett tag,och sen helt plötsligt hörde jag th:s musik och Bills röst,så sprang jag in i rummet och blev helt till mig,haah jag skrek ” ooh herregud,det är dom,det är dom xd”,och så ringde jag till min kompis som oxå är helt galen i dom, och det blev då såhär:
jag: FKHDFKHJFDHDFHKJDFKHJDFKHKDFHJKDH!!
min kompis: ehmm va?
jag: FDHDHJDFHJDFHJDFKHJDH!!!
min kompis: va?,ja hör inte vad du säger,lugna ner dig
jag: JFJHDKHJDFKHJKHDFKHJKDHKDHJDK!!
min kompis: alltså säg det långsammare
jag: TH ÄR PÅ TV!!!!
haha och så efter ett tag hörde man min kompis mamma ropa på henne och sa såhär” sänk volymen” xd…
Haha,och vi var så “uppspelta” i flera timmar efteråt,haha ja så kan det gå ifall man är TH galen xd :) <3

Reply
Ingvild

Hei Kenza!
Jeg har ikke hatt mitt beste Tokio Hotel minne enda, men håper på å møte dem om ikke så alt for lenge. Elsker Tokio Hotel! Mitt beste minne hittil må være dagen jeg hørte Durch den monsun for første gang! Det var, for å si det mildt, helt fantastisk!

Reply
vicky

Det bästa minnet var nog 4/3-10, konserten i Stockholm.
Jag gick med mamma, min kompis och min kompis syster.
Eftersom mamma älskar Noise så stod hon bredvid oss och skrek, sjöng och hoppade. Gissa om jag skämdes. Men det var ett minne.
Sen under konserten, så stod jag och min kompis och vinkade som galningar mot Bill när han var vänd mot våra platser, så vinkade han tillbaka. Lyckan då är obeskrivlig.
Sen gick dom av scenen, och när de kom upp igen så gick Tom mot våran läktare och de va då de höjde knyt nävarna, hey you tror jag att de va, om jag inte kommer ihåg fel eftersom jag har värsta black out från konserten.
Så jag kände att shit, jag måste ju göra nått, så när hans blick vändes just mot mig (ja jag vet att det va massor med andra där så de va förmodligen inte mot mig..) så kändes det självklart att jag var tvungen att göra någonting, så jag ställde mig och gjorde världens tydligaste slängkyss. Vad jag inte va beredd på var att han nästa gång han tog upp handen höll den öppen (den hade varit stängd innan!) och sedan stängde den uppe i luften. Det var precis som att han tog emot just min slängkyss. (Och ja, jag vet fortfarande att det kanske inte va mot mig, så alla ni som läser det här behöver inte kommentera det med: “Vad tror du, de va ju inte mot dig” eller “du har hittat på det”, men det är min version och min historia, världens bästa minne är det iallafall!

Kanske låter hel wierd, men det är som sagt min historia. Och jag kom nyss på att det blev ganska många saker, men allt hände under den bästa dagen i mitt liv!!

Reply
s.e

Mitt roligaste minne som inkluderar Tokio Hotel är väl när jag satt och kollade på Talang en fredagskväll, när plötsligt min kompis ringde mig och yrade massa som jag inte hörde, jag fick be henne säga om det tre gånger innan jag hörde vad hon sa: TOKIO HOTEL ÄR PÅ MTV!!!
Tyvärr hann vi bara se dom sista tre låtarna då, men resten av kvällen satt jag och grät och var helt galen, och så satt vi och pratade hela kvällen, flera timmar och hade verkligen inget vettigt att säga till varandra. Men det var verkligen kul!

Jag vill verkligen vinna!!! <3333

Reply
Ida Hjorth

Bästa minnet med Th var när jag och Min kompis linda var på skivsigneringen 12 juni 2007. Vi hade stått i kö hela dagen sen när vi väl kommer in gör jag den största tabben någonsin. Georg satt ju först jag jag utbristen framför honom “nej men guud vad sööööt!”. Linda tittar då fram bakom mig och säger “she means cute”. Han tittade först lite konstigt på oss sen skrattade han till lite och sa “danke” sen såg han lite fundersam ut..
Jag fattade inte vad som hade hänt där mitt framför självaste Tokio Hotel hade jag gjort bort mig. Den har blivit ett oförglömligt roligt minne och jag kan inte göra mer än att skratta åt de. :)

Reply
A M I N A

Åh, världens bästa tävling ju! ser att jättemånga har skrivit om någon konsert så jag tänkte ta nått annorlunda, finns ju så många fina minnen men ett av dom var såklart när jag började lyssna på dom.
***
Det var precis tre år sedan när jag såg dom på ZTV för första gången (då Monsoon gick på den kanalen hela tiden) och jag föll direkt för dom. Kommer exakt ihåg hur det var, jag satt en helt vanlig dag och så hörde man helikoptern hela tiden och tillslut bestämde jag mig för att ta och kolla på hela videon, hade aldrig sett eller hört talats om dom förut.. och jag satt där och diggade musiken extremt, nästa gång Monsoon kom upp på TV rutan var jag bara tvungen att kolla på videon igen och så fortsatte det. Sedan blev jag väldigt intresserad och sökte på dom på Youtube och alla möjliga sidor, jag sparade flera tusen bilder (nej jag skojar inte haha) och jag var helt beroende av musiken. Så höll det på dag efter dag och jag blev ett stort fan.. och jag minns att det kom ut en OKEJ tidning lite senare med Tokio Hotel affischer (från signeringen i stockholm) och jag var bara tvungen att köpa, minns verkligen hur stolt jag gick hem från affären och längtade efter att komma hem och hänga upp mina första affischer på dom och efter ett tag köpte jag alla möjliga saker med Tokio Hotel på och nu tre år efter är jag fortfarande ett die hard fan. Jag är så glad över att jag satt framför TVn just den dagen och upptäckte dom för livet blir mycket bättre med Tokio Hotel och de betyder väldigt, väldigt mycket för mig och att ha chansen att vinna dessa fina saker är helt obeskrivligt. Grejen är att jag inte har autografer från dom än och det är verkligen min högsta dröm och har varit ända sen jag börjat lyssna på dom, men jag har inte fått den möjligheten än. Det roliga är att jag har tävlat i flera sådanna tävlingar där man kunde vinna signerade T-shirtar fast jag har inte vunnit en enda. Först var jag med och budade en signerad Rock hard f*ck safe T-shirt men den blev aldrig min, sedan var jag med på det där mtv Tokio Hotel-quizet och jag kom på 6:e plats och man skulle vara 4:e för att vinna, sedan skulle man skriva ett minne med tokio hotel och det vann jag inte heller, och här om dagen hade Mirre en tävling men den vann jag inte heller och nu kommer du och är räddaren i nöden med världens bästa tävling! det bästa är att man också vinner HUMANOID albumet för jag har det inte ÄN..

Men nu får man bara hålla tummarna, KRAM och tack för alla fina tävlingar du har här i bloggen!! :D ♥

Reply
Hanna :D

yes, va kul :D

åh gud…
jag kommer aldrig glömma femte mars tvåtusentio.
första gången jag hörde att dom skulle komma till sverige i början av 2010 var i någon av de sista månaderna på 2009 tror jag. jag ville så gärna gå. det fanns inget jag ville mer. så jag frågade mamma ifall jag fick gå. men såklart ( -.- ) så var svaret nej. hon visste hur mycket jag gillade Tokio Hotel. ändå fick jag inte. så jag tjatade och tjatade men fick fortfarande inte. och en av anledningarna var för att jag inte hade någon att gå med och hon hade ingen lust att följa med. då slutade jag tjata ett tag. men sedan när jag typ hörde att flera skulle gå började jag tjata igen. vet inte riktigt när det var. men tillslut fick jag tag på en tjej från min skola som skulle på konserten som jag kände lite sen tidigare. då började jag tjata och tjata igen på min mamma. och TILLSLUT sa hon ja. och jag blev ö-v-e-r-l-y-c-k-l-i-g! jag kommer ihåg hur glad jag blev. jag började räkna ner till hur många dagar det var kvar. så vi köpte biljetter och längtade stort till dagen!

sedan dagen innan packade jag ihop de sista grejerna inför dagen, fredagen den femte mars tvåtusentio. jag kände mej så jäkla glad! jag och min kompis hade tagit ledigt på fredagen. för att kunna vara där tidigt. så vid 04.00 gick jag upp. klockan 06.00 tog jag bussen till bussterminalen. och där höll vi på att missa bussen. så han stängde dörren och tänkte åka. med så sprang vi genom en annan dörr och sprang till bussen. så först fastna min stol jag fick av min kompis i ett staket så jag drogs tillbaka, sedan när jag fick låss stolen fortsatte jag springa. men inte la jag märke till att det stack ut en metall-grej från väggen så jag sprang in i den och trilla ner på marken. så där låg jag klumpigt, med en stol, och en vinterjacka på marken efter att ha sprungit in i en grej. jag kände mej “väldigt smidig”. fick en bula i pannan efter bara en minut eller något… haha, vi skrattade jättemycket åt det XD sedan var vi vid scandinavium ungefär 07.00 då vi ställde oss i kön. jag fick könummret 95. sedan gick dagen. vi satt och köade i typ 15 minusgrader eller något. närmare in på dagen kom ju bussarna. och jag såg Bill och Tom Kaulitz gå ifrån sina bussar till scandinavium. herregud vad glad jag var! jag skrek av glädje när jag dom. och under dagen va Gordon (tror jag?) ute och gick med Bills och Toms hundar. SÅ SÖTA var/är dom! jag, min kompis och några kompisar vi träffade där sprang efter hundarna (vi var dock dom enda, haha) som små paparazzis och tog kort och filmade hundarna, hihihi. det var jättekul. sen när det var insläpp. herregud. det går inte att beskriva hur glad jag var. om bara någon timme skulle jag se Tokio Hotel, live! Så när vi sprang in hamna vi längst fram. jag kunde inte tro att jag stod längst fram! och när vi stod där och väntade på att de skulle komma ut, kom det ut en man istället (3 gånger XD) som arbetade där som skulle fixa med Toms gitarr och keyboard. och alla trodde att det var någon i Tokio Hotel så alla började skrika. sedan när alla såg att det var en man som jobbade där bara, började alla skratta, haha x) och sedan när musiken började, introt till Noise. jag har ALDRIG skrikit så mkt i hela mitt liv. jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv. jag rös av lycka och glädje! och när Tom och Georg sprang ut på scenen. det finns inte ord som kan beskriva känslan. det var helt underbart. och när hela bandet stod där och spelade, och Bill kom ut ur den där bollen på scenen, gud va jag skrek! sedan sjöng jag med. hela konserten sjöng jag med och skrek. jag var överlycklig, jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv. jag kunde liksom inte fatta att jag stod där och tittade på Tokio Hotel live i Gbg! sedan efter konserten, herregud min röst var helt hes. jag kunde inte gråta av glädje, jag kunde verkligen inte det. jag var för glaad för att kunna gråta av glädje. att köa i 12 timmar i typ 15 minusgrader (till en början i alla fall) var så värt alltihopa! jag kommer aldrig, ALDRIG glömma den dagen. Fredagen den femte mars tvåtusentio. den aboslut bästa, roligaste, underbaraste dagen någonsin i hela mitt liv (än sålänge ;) ) OFÖRGLÖMLIGT! är ordet alltså. som sagt, jag har ALDRIG varit så glad, och så överlycklig innan :D och så köpte jag en tröja där oxå, sparade konfetti som sprutades ut, och min biljett. och en plansch man fick där under dagen. det är minnes grejer som gör mej så glad.. :D
och än idag, snart (om 4 dagar) 3 månader efter, ryser jag fortfarande av glädje när jag tänker på konserten och lever mej in i konserten och sånt. :’D

hoppas det inte blev för långt nu… men hela dagen, från morgonen till natten när jag kom hem, är ett enda stort, roligt och underbart minne! :D

många kramar från Hanna. :D

Reply
Anna

Mitt bästa Tokio Hotel minne var nog när jag såg dom nu i mars!
Innan det hela började så hade jag och min kompis APFLABB !! asså ni ska bara veta va vi skrattade! vi va jätte knasiga och skrattade som idioter åt saker som inte alls var roliga. XD typ när jag drack och åt godis samtidigt, det var nämligen jätte roligt xD AHAHAHAH eller inte -.- ahah xD i alla fall! jag stod och sminkade mig i tusen år för att jag vill se fin ut om dom såg mig xD och mina kompisar ba: ANNA! SLUTA SMINKA DIG DET RÄCKER! xD jag ba: Neeej bara lite till.
knasigt, jag vet o.O men det var ju ett sånt tillfälle, man vill ju se bra ut inför världens bästa och finaste killar , intesant? :D
och sen så stod vi där och väntade i 5000 år, kändes det som iaf xD och precis när jag sa till mina kompisar att dom skulle passa plats för mig så jag kunde gå upp och sträcka på mig! och precis då började det o.O XD Hahahah
jag skrek som en idiot. och jag nuddade toms handuk! :D hihi!! jaa. det var den bästa dagen i mitt liv iaf! :D hoppas jag vinner :o

Reply
Anna som älskar Kaulitz-Listing-schäfer :D

Mitt bästa Tokio Hotel minne var nog när jag såg dom nu i mars!
Innan det hela började så hade jag och min kompis APFLABB !! asså ni ska bara veta va vi skrattade! vi va jätte knasiga och skrattade som idioter åt saker som inte alls var roliga. XD typ när jag drack och åt godis samtidigt, det var nämligen jätte roligt xD AHAHAHAH eller inte -.- ahah xD i alla fall! jag stod och sminkade mig i tusen år för att jag vill se fin ut om dom såg mig xD och mina kompisar ba: ANNA! SLUTA SMINKA DIG DET RÄCKER! xD jag ba: Neeej bara lite till.
knasigt, jag vet o.O men det var ju ett sånt tillfälle, man vill ju se bra ut inför världens bästa och finaste killar , intesant? :D
och sen så stod vi där och väntade i 5000 år, kändes det som iaf xD och precis när jag sa till mina kompisar att dom skulle passa plats för mig så jag kunde gå upp och sträcka på mig! och precis då började det o.O XD Hahahah
jag skrek som en idiot. och jag nuddade toms handuk! :D hihi!! jaa. det var den bästa dagen i mitt liv iaf! :D hoppas jag vinner :o

I LOVE TOKIO HOTEL <3
and i love you kenza 2 :D

Reply
Beatrice Bergström

mitt bästa minne med Tokio Hotel var konserten 5 mars i Göteborg, när vi stog där inne och väntade på att den skulle börja. Varje gång som skynket framför scenen rörde sig det minsta började jag och mina kompisar skrika som galningar, och alla trodde typ det var något fel på oss.

Sen när konserten väl var igång så sjöng(skrek) jag som en galning och hade verkligen hur kul som helst!!

Reply
sara

Mitt bästa minne är från min allra första och även enda(hittills) konsert.

Det började i Oktober förra året när vi köpte biljetter. Redan då började vi räkna ner dagarna, vi började på ca. 130 dagar och varje dag påminnde vi varandra om hur många det var kvar. Ungefär en vecka innan konserten åkte jag och min familj till Sälen, och eftersom många färjor hade fastnat i isen hade jag tvingat mina föräldrar att åka med en båt som åkte direkt till Helsingfors istället för Åbo. Vilket jag ångrar lite, eftersom jag nu i efterskott fick reda på att Tokio Hotel hade varit på den båt som vi annars skulle ha åkt med. En bekant hade tillochmed sett dom. Jag sov nästan inget natten före eftersom jag var så nervös att vi inte skulle komma fram. När jag äntligen kommer fram ringer mina kompisar och säger att Tokio Hotel har fastnat på båten så signeringen hade blivit inställd, vi blev förstörda eftersom vi hade planerat vad vi skulle säga till pojkarna. Istället för att deppa åkte vi till hotellet med väskorna och sen sprang vi till isstadion och började köa. Efter 7½ timme, med endast en liten paus när vi sprang till en Mcdonalds som var i närheten var vi passligt frusna och trötta i benen. En timme innan insläpp tog vi av oss jackorna och steg i armkrok för att hålla värmen, vi hann även bekanta oss med några personer som var vänliga och frågade massa saker av oss. När det äntligen blev insläpp (efter lite kaos med kön) blev alla som galna och sprang in. Alla vakter ropade “spring inte! spring inte!”(på finska) men alla var som galna och svarade “nej nej” men så fort dom var förbi vakterna började vi springa igen. I trappan höll vi på att falla men som tur är slutade det lyckligt tack vare mina kompisar som tog i mig. Stod 1 timme innan konserten började. Hamnade på 3-4 raden och även om det var könummersystem så vart vi än kollade såg vi nummror, så det funkade inte riktigt bra. Konserten höll på i 1½ timme och det var min lyckodag. Jag dog några gånger under konserten speciellt när Tom gav mig en blick och jag lagade ett hjärta med mina händer åt honom. Jag har aldrig frusit så mycket, varit så lycklig, gråtit så mycket, svettats så mycket eller skrikit så mycket. DET VAR VÄRLDENS LYCKLIGASTE DAG SOM JAG ALDRIG KOMMER GLÖMMA! Denna berättelse kommer gå i arv i min släkt, jag kommer berätta den som godnattsaga varje natt för mina barn och mina barn-barn och mina barn-barns-barn.
Hoppas hoppas hoppas jag vinner, jag vill verkligen vinna.

Reply
elin

Hej!

Precis som så många andra är mitt bästa Tokio Hotel minne från globen 4/3 2010. Jag och min kompis sov hos hennes pappa som bor i stockholm natten innan. Vi hade en jätte fin skylt som det stod “(hjärta) Will you marry me Tom? (hjärta)” på som vi skulle ta med på morgonen. På morgonen sen fixade vi oss och skyndade oss för att vi skulle ta pendeln en viss tid. Ida (min kompis) låser dörren och stoppar in sina nycklar i brevlådan som hennes pappa bett henne att göra. Just då i det ögonblicket kom vi på att vi hade glömt skylten! Vi hade ju slängt in nycklarna så vi kunde inte hämta den, och på vägen till pendeln gick vi långsamt och försökte komma på idéer till hur vi skulle få upp dörren, så vi missade pendeln. Då tog vi nästa och åkte till globen. Vi stod och köade i flera timmar och frös som fan! Vi gick in till affärerna i omgångar för att värma oss. Sedan när dom väl släppte in oss hade jag och Ida varit smarta nog att gömma våra jackor och filtar i en stor sportbag som vi gömde bakom en soptunna, så vi slapp köa till garderoben. På så sätt kom vi allra längst fram. Sen själva konserten var otroligt, både jag och Ida skrek oss hesa och hade träningsvärk i benen dagen efter. Och då är jag ändå en tävlingsdansare!
Efter konserten så går vi till avspärrningen och hoppades få en skymt av killarna. Då kommer en vakt och frågar oss om det är vi som ska träffa killarna på M & G. Jag säger : Ähm, ja, ja det är vi ! och ser så där förvånat glad ut och Ida säger : Ja!. Men precis som han skulle släppa in oss kom en annan vakt och sa att tjejerna som skulle in var och hämtade sina jackor. Den första vakten som vi nästan lyckats lura gav oss världens blick och jag och Ida sprang skrattandes och lite rädda därifrån.
Utanför globen träffade vi en av våra andra kompisar som också vart där med några av sina vänner. Vi kom på en sån bra låt tillängnad Tokio Hotel att jag bara måste skriva ner den:

Ich liebe Bill,
Ich liebe Tom,
Ich liebe George und Gustav ;)

Den kvällen var magisk!
Jag ser fram emot flera konserter av Tokio Hotel, och längtar tills deras DVD släpps!

kram :)

Reply
daniela

Mitt roligaste minne var när jag snubblade framför killarna!
Jag hade väntat jätte länge på att dem skulle komma ut. Jag satt där i minus grader och när dem kom ut så sprang jag som ett fån!
Jag sprang och snubblade på en sten framför dem! Som tur såg bara vakterna det! phuu!
Endå var det roligt hahaha!

Reply
frida

mitt roligaste minne va nog på konserten i Göteborg 5/3-10.
konserten va slut och killarna gjorde sitt avslut ( kastade handdukar, skvätte vatten osv osv)
sen när gustav skulle kasta ut sin första trummpinne så stog han framför mej och mina vänner och jag blev helt överlycklig när jag såg att pinnen flög mot mej!
men det va bara det att när jag skulle fånga den stötte någon till mina händer och jag fick tummpinnen i huvudet och personen bakom mej tog den…
det har jag och mina vänner skrattat åt väldigt mycket senaste tiden. :)

Reply
Ximena Barri

Hahaha Now I laugh about it but I had to scape from home to go to their latest signing session here in my country…
And then they had a radio event so we had to move quickly…

After we got the sign we had to figure out how we could get to the Stadium. The father of one girl offered us a ride on their pick-up. So.. You have like at least 15 girls like sardines there with the cold wind hiting in our faces, with people screaming thing at us. It was super funny to travel like that xD

[email protected]

Reply
Anna

Mitt bästa Tokio Hotel minne är när jag gick på konserten med min syster i Göteborg 5 mars. Det är det bästa jag någonsin gjort. Jag var så satans nervös när vi stog och väntade på att konserten skulle börja, och när den väl började blev jag alldeles paff, jag bara stog där och gapade. Jag var trollbunden, musiken strömmade ut och där stog jag mitt i bunten av flera hundra tjejer och killar som hoppade och skrek medans jag stog prick still och gapade. Min syster var tvungen att skaka om mig för att jag skulle värkligen fatta att det var på riktigt. Resten av konserten var helt underbar, en massa skrik och känslor. Det var det bästa minnet av Tokio Hotel för mig. Kram Anna

Reply
Daniella

Jag har aldrig varit på någon Tokio Hotel konsert eller signering. Har helt enkelt aldrig riktigt fått chansen. Men gud vad jag önskar att jag hade kunnat få vara med om det.
Jag kan absolut inte välja ett enda Tokio Hotel minne. Så fort jag hör deras musik fängslas jag. Jag kan knappt andas, ingen kan prata med mig och jag är säker på att mitt hjärta hoppar över flera slag. Bara att höra Tom, Georg eller Gustav spela solo eller Bills röst får mig att bli totalt frånvarande för omvärlden. Jag kan lyssna på Tokio Hotel intervjuer på tyska utan att fatta ett enda ord. Jag lyssnar bara för att få höra deras röster.
Därför måste jag säga att varje Tokio Hotelrelaterad minut är de bästa minnena för mig. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan dem.
Den allra första Tokio Hotel låten jag hörde var Schrei. Det är också ett stort minne. Jag fastnade för dem direkt och sedan dess lyssnar jag nästan uteslutet bara på Tokio Hotel.

Reply
Sofia

Hej Kenza! :)

Jag har svårt att välja ett minne, finns så himla många roliga! Mitt bästa minne är helt klart konserterna!

Men ett roligt som jag alltid kommer att minnas är ett jag upplevde med min bästa vän. Vi låg mitt i Smögens gästhamn med våran segelbåt under stockholmsveckan (= smockat med riktiga brats som lånat farsans båt värde 1,000 000 000 000 typ).

Vi har ganska duktiga högtalare på våran båt så självklart drog vi på Tokio Hotel till MAX! Vi var hatade i hela hamnen, men det hela slutade med att alla fulla killar satt och sjöng med till den engelska versionen av Vergessene Kinder (alltså Forgotten Children) med tårar i ögonen innan de däckade.

Dör lite varje gång jag tänker tillbaka på det, hehehe :D

from the västkustbo Sofia ([email protected])

Reply
Sara

Hihi mitt roligaste minne är när vi var nere i Essen 2007 för att se Tokio Hotel, vi bodde på ett hotel i dortmund, jag och min kompis & hennes familj. vi hade eget hotelrum så vi bestämmde oss för att busa lite. Vi badade i badkaret och sprang sedan runt i handdukar i hotelkorridorerna mitt i natten. När vi stod vid ett av hotelrummen som låg precis vid hissen (det lät konstigt där inne ifrån). så hör vi hur hissen startar. det var glas hiss så vi laoss ner på mage för att se ner i hissen & det enda vi såg var någon med svart hår och någon med keps. Galna i TH som vi varförknippa vi det direkt med dem. Sen kom vi ju på att vi låg på mage i hotelkorridoren iklädda handduk, så vi gömde oss runt hörnan för att se när dem kom upp. Och det var ju självklart inte Tokio Hotel. Men fy va fort vi fick springa tillbaka till Rummet när vi förstod att dem var påväg mot oss. Har fullt av oförglömliga minnen, men var ju tvungen att välja :)

~Sara ([email protected])

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Mitt bästa minne som har med Tokio Hotel att göra var när jag och min kompis skulle åka insane på Gröna Lund för första gången. Vi båda är livrädda för sånna där jävla uppochnerdödsmaskiner. Vi hade väldigt mycket ångest alltså.
När vi sitter där fastspända börjar vi båda två att sjunga på varsin Tokio Hotel-låt. Jag sjunger på Phantomrider och min kompis på Heilig. Helt plötsigt försvinner nästan all nervositet och vi sitter istället och sjunger awesome TH musik uppochner några hundra meter (hehehe) över marken.
Det är svårt att beskriva en känsla. Vi har varit på konserter också och det har varit underbart men just den där gången uppe i luften insåg vi hur jäkla mycket vi älskar de där tyskarna och deras musik.

Reply
Sheriilyn

Jag har ett minne och det är ett av de finaste minnena jag har. Har tillägnat det ett helt inlägg, då det hade en sådan stor betydelse för mig: http://sheriilyn.blogg.se/2010/march/tokio-hotel-53-2010.html
ifall du vill läsa.
Annars kan jag säga att åka till Scandinavium för att få se dem var väldigt stort för mig på många plan. Dela därför att jag är dem evigt tacksamma för Bills fina texter om hopp och jag ville verkligen visa mitt stöd för grabbarna, och dels för att jag trotsade några av mina största rädslor för att ta mig till dem den dagen. :) Jag trodde nästan att jag skulle dö på kuppen, men när lamporna släcktes ner och jag fick se Gustav sitta inne i den där skapelsen på scenen…alltså, det var så…! woah fionns inga ord att beskriva den känslan med! De fanns och de var där framför mig! Har aldrig varit med om sådan hejdlös riktig lycka förut. :D

Reply
Gassia

Hej Kenza! =D
mitt roligaste TH-minne är från konserten den 4 mars, HAHA omg, Bill dansade den kända “Bill”-dansen och jag klarar verkligen inte av den så jag började asgarva, jag skrattade så att tårarna rann, sedan när Georg kom över till våran sida fick jag ögonkontakt med honom, när han såg att jag garva ihjäl (han kanske trodde att jag grät eller något) så började han småskratta, hahahaha det var så komiskt att jag kissade på mig men schhh don’t tell anybody,haha =D

Reply
Jessica

Mitt roligaste minne är nog när jag och min bästa vän köade till konserten i Göteborg i mars. Vi gick upp vid 3-4 på morgonen för att ta en buss vid fem. Vi kom till Scandinavium vid 7 och då var det långt under -10 grader. Och eftersom vi hade varit så stressade på morgonen glömde vi helt att ta med oss allt vi behövde. Som att ha något att sitta på… jag fick som nödlösning lägga en plastpåse på marken, vilket egentligen bara skyddade mot att mina byxor inte skulle bli smutsiga. Marken var ju fortfarande lika kall. Och filt hade vi inte heller. Så där satt och stod vi om vartannat och frös ihjäl i över tolv timmar. Men det var ändå otroligt kul! Att sedan se min kompis uttryck när hennes favoritband i världen steg ut på scen… det var jättefint. Jag har aldrig sett henne sådan innan. Det var verkligen riktigt, riktigt roligt!

Reply
Malin Carlander

Jag har många fina minnen med Tokio Hotel, fjorton timmars köande i minusgrader, att se dem live för första gången – och när jag upptäckte dem. Dock kommer jag aldrig glömma hur det var att höra In your shadow I can shine för allra första gången, det var på konserten i Göteborg. Just när Bill satte sig ner och sjöng med en sådan känsla.. Och att höra fansen sjunga med, jag hade gåshud och tårar i ögonen under hela låten. Det kommer jag aldrig att glömma! <3

Reply
Rebecca

Mitt bästa Tokio Hotel minne var nu i år när jag och min bästa vän aka min syster var och kollade på när de var i Sverige med ”Welcome to Humanoid City Tour”. Jag hade köpt biljetter till Stockholm och jag vann också biljetter till Göteborg (första gången jag vinner nått någonsin och då är det biljetter till en Tokio Hotel konsert, jag tror att mitt hjärta stanna där en sekund när jag läste mailet), jag blev helt överlycklig. När man satt där inne i Globen och Noise började spela, då kändes det som om hela världen stanna och man kände sig så varm och jätte överlycklig och glad inombords. Och samma känsla kändes i Skandinavium. Helt otroligt. Och den känslan känns varje gång man hör Noise nu, man liksom flyttas tillbaka till de 2 lyckligaste dagarna i mitt liv. Och den känslan att se alla Tokio Hotel fans tillsammans och när alla skrek och var överlyckliga, det var sååååå coolt. Om jag skulle vinna så skulle jag bli den lyckligaste människan på jorden och det skulle vara en jätte bra början till min Tokio Hotel samling (har skivorna och en tröja), men en DVD från konserten och autografer, vill så gärna ha det, snälla.
Lots of love to you Kenza and of course to the BEST band in the entire world Tokio Hotel
<3 <3 <3 <3

Reply
En mamma

Hej jag kan väll inte direkt påstå att jag gillar
Tokio Hotel, men min dotter älskar dem.
Och mitt bästa Tokio Hotel minne var när hon fick åka och se dem både i Stockholm och i Göteborg, hon blev så glad och det gjorde mig jätte glad. De här priserna skulle bli en jätte bra present till henne. Hon skulle bli så glad. Det skulle bli en jätte bra lycka till present till henne från mig, hennes mamma.

// mamma som älskar sin dotter <3

Reply
Sofia

ett av mina roligatste minnen var på deras konsert i globen den 4 mars. När scen männen testade tom kaulitz gitarr och jag och min kompis började skricka. vi skrek och skrek fast när scen mannen kom ut så slutade alla skrika förutom vi för vi fortsatte och skrika utan att förstå någonting som hade hänt. folk kollade på oss som om vi var dumma i huvet men nu i efter hand så skrattar vi bara åt det :):)

Reply
Denise :)

Heej!
Mitt roligaste Tokio Hotel minne är ifrån Gustavs Födelsedag 9 september. Då ja och mina kompisar firade honom genom att baka två tårtor och sedan satte vi oss vid bordet och sjöng för honom även fast han inte var där. Sedan åt vi tårta, Men den var ganska söt så tillslut blev det för mycket så det slutade med att mina kompisar sprang runt i BH och trosor och hade världens tårtkrig… Grannarna måste ju undrat!:D

Reply
Hanna

Alla minnen med tokio hotel är roliga och bäst!
Men ett jag aldrig kommer att glömma är nu när jag och mina tre tjejkompisar skulle till konserten i göteborg. Vi bor i helsingborg så det är några timmar att köra. Och när vi hade kört halvväs så kommer jag på att jag hade glömt min jacka (!!!!) Och vi skulle köa i ungefär 12 timmar i flera minusgrader! Vi vägrade köra hem igen så vi fick lösa det med massor av koftor!

Hehe det kanske inte handlade så mycket om Tokio Hotel, men när vi var där inne och jag hörde introt av Noise var det det enda som betydde. Men minnet av att knasiga jag glömmer min jacka för att jag var så uppspelt att komma iväg är någor vi fortfarande skrattar åt!

:D :D :D :D

Reply
Shirley

Mitt bästa TH minne måste absolut vara på konserten i Göteborg. Jag hade frågat mamma för jättelänge sen om jag fick gå på konserten men hon hade sagt nej pga att jag har en sjukdom och hon har vart extremt orolig och försiktig sen dess. Efter mycket tjat i några månader (tills det var en månad kvar till konserten :S) lyckades jag övertala henne genom att säga att min läkare hade sagt att jag skulle försöka leva så normalt som möjligt. Självklart så ville hon med ner till gbg, men det gjorde inte så mycket, för jag var superglad att jag ens fick gå på konserten. Jag lyckades även hitta en kompis att gå med i sista minuten. Vi fick dock ha sittplatser (mamma bestämde det). Det gjorde ingenting för detta var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Det var så himla mäktigt inne i arenan och det var helt enkelt grymt. Det kändes som om konserten var slut jättefort. Man blev döv och tappade rösten efteråt, men man va så jäkla glad att inget av det gjorde något. Det är mitt absoluta favoritminne av tokio hotel och jag är glad att jag fick gå av mamma.

Reply
Linda Breivik

Mitt beste minne er konserten i Norge 20.Mars i år^^, Jeg dro med veninna mi for og se dem live i Valhall arena.Tror du var der også.Hehe;D Var så sykt herlig og endelig få se heltene mine live for første gang.Jeg sto ganske nerme scenen så hadde god utsikt.Jeg fikk til og med Bill Kaulitz sitt vann på meg xD Konserten var sykt bra og jeg glemmer den aldri!<3
Mail: [email protected]

Reply
sara iselin

Mitt roligaste tokio hotel minne måste vara från konseren dom hadde i oslo 3 mars. Har varit fan av dom jette lenge. men nær dom skulle komma til oslo i 2008 blev det ju aldri nogot, før bill ble ju sjuk. Jette synd. Men det var hur kul som heelst att få se dom live, entligen!

Reply
Diana

VÄRLDENS STÖRSTA TH FAN HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!

Mitt roligaste TH-minne är när jag åkte till tykland med min familj. Vi var där i 7 dagar hos några kusiner. Sedan skulle jag ut med min morsa för att shoppa lite, då såg jag en kille bakifrån. Han var EXAKT Bill Kaulitz. Så jag sprang till honom och skrek: Bill, OMG!!!!! GIVE ME YOUR AUTOGRAPH!!!

Killen vände sig om och där stod en tönt med Bill Style, jag ddooogg!!!!!! Jag blev aldeles RÖD och sa: eh..eh.mm.öh.. oh I mean sorry?? Kenza du kan inte arna min känsla alla där kollade på mig som om jag vorre en ren galning!! Jag vände mig snabbt och sprang till min mamma som stod och kollade på mig som alla andra!! Jag vågade nästan inte ens gå till min egen mamma hon hade tappat hakan. Den dagen skrattade jag ihjäl mig, men jag sa inte till någon, men fortfarande har jag aldrig träffat TH och det skulle vara EN DRÖM OCH FÅ TRÄFFA DEM!

//Didii- Kenza! Inte för att vinna men du ÄGER!
Du är bara bäst, skulle jätte gärna ha dig som syrra, eler kusse! ¨*
Om jag en gång i livet inte träffat dem,
Kommer jag dö med smärta och Tjoon!

Reply
Miakela

mitt bästa minne med TH måste faktiskt vara första låten jag hörde med dem, det var väl sommaren för 3-4 årsedan. Minns inte så bra faktiskt. Men jag och min bästa kompis kollade runt på lite olika radiokanaler efter ngt ok att lyssna på. Oh så PANG så kom det en jättebra låt och vi hann inte höra namnet! Vi fick seriöst ryck och sprang runt i flera dagar och försökte få reda på vilka det var som spelade den och vad den hette. Sen en kväll ringde hon mig och skrek och jag fattade inte vad det var med henne. Så fick jag lyssna noga så hörde jag att hon skrek “låten” och jag fick också damp. Så berättade hon att hennes klasskompis hade hört den åxå och sagt vilka det var och vad den hette det var TH – Monsoon. Sen gick vi runt resten av den sommaren och lyssnade på den låten. Det är lixom “våranlåt” nu, och TH känns extra speciellt för oss eftersom hon nu har drabbats av cancer och kanske inte överlever. Det skulle kännas jättebra ifall vi kunde få dela detta TH ögonblicket tsm åxå!

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Har redan skrivit här en gång om en fantastisk TH upplevelse men kom på en till. En händelse som är nyckeln till allt =)

Jag och min bästa vän satt vid datorn och så sa hon plötsligt att hon skulle visa mig ett jätte bra band som hon nyss börjat lyssna på. Hon gick in på youtube och knappade in “Tokio Hotel- Monsoon” och jag undrade verkligen i denna stund Tokio Hotel var för nått ;)

Sedan satte musiken igång och när Bill började sjunga så smälte jag som smör i solsken! Jag rös över hela kroppen och jag kunde inte sluta lyssna på dom. Jag lyssnade på Monsoon om och om igen tills jag kunde den helt utantill om någon så skulle väcka mig klockan 3 på natten ;)

Jag upptäkte så småning om TH´s andra låtar och fastnade för dom också. Och Bill då, herregud han måste ju vara den snyggaste människan på denna planet!

Nu har det snart gått 3 år och lite till sedan den fantastiska dagen då jag upptäkte Tokio Hotel och min kärlek till odm bara växer och växer.

Dom är amazing och jag skulle bli gladast och jag vann!
Puss & Kraam!<3

Min mail: [email protected]

Reply
Sandra

Mitt bästa tokio hotel minne var när jag var på konserten den 4 mars, och känslan när dom kom ut på scenen,
och jag minns vilket ös det var på “ready ,set,go” oh nu när jag tänker på det vill jag bara tillbaka :(
alltså ,man måste verkligen uppleva den känslan på riktigt!

men typ den bästa minnet var ju konserten som jag sa :p
mail; [email protected] ;)

Reply
Marthe

For over et år siden deltok jeg i en konkurranse hvor man kunne vinne Tokio Hotel-effekter samt å komme et radio-studio når TH var på besøk der. Man skulle samle stemmer, og jeg var helt besatt på å vinne. Jeg sto opp tidlig og la meg sent hver eneste dag og brukte all tid (utenom skole) på å få folk til å stemme på meg. Når konkurransen var over fikk jeg den fantastiske beskjeden: Jeg hadde vunnet! Jeg hoppet i taket og gråt av glede! Kort tid etterpå fikk jeg en ny mail hvor jeg fikk vite at studio-opptredenen skulle finne sted få dager senere, og selv om jeg gjorde alt jeg kunne for å få skaffet det jeg trengte for å reise, lot det seg ikke gjøre. Jeg ble helt knust! Det det ble ikke noe bedre da arrangøren av konkurransen fikk vite at jeg kom fra Norge, og jeg på ny fikk en trist beskjed: jeg kunne heller ikke få TH-effektene jeg hadde vunnet, fordi konkurransen ikke var ment for fans fra andre land. Jeg fortalte det til en annen stor fan av Tokio Hotel (jeg kjente henne ikke så godt på det tidspunktet), og hun hjalp meg slik at jeg fikk kontakt med sjefen for radiokanelen som arrangerte konkurransen. Etter noen nye mailer med sjefen ble det bestemt at jeg likevel skulle få en liten premie. I ettertid har jeg fått god kontakt med jenta som hjalp meg, og i dag er hun faktisk en av mine beste venner! Vi snakker ofte om Tokio Hotel og drømmer oss bort. Selv om jeg ikke fikk oppfylt mitt store ønske om å møte dem den gangen, er det likevel et fint TH-minne for meg, fordi alt kaoset til slutt førte til at jeg fikk en ny bestevenn som liker dem like godt som jeg selv gjør. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne denne konkurransen vil jeg gi henne HUMANOID-boxen jeg vet hun ønsker seg som en takk for hjelpen.

Jeg vil også gjerne fortelle kort om en morsom drøm jeg hadde for ikke lenge siden, selv om jeg ikke har opplevd det på ekte. Tokio Hotel skulle holde konsert i Norge, og pappa var en av hovedarrangørene. Jeg var først inn i salen på den store konsert-dagen, og var veldig fornøyd med plassering første rad. Da konserten startet hadde nesten ingen fans kommet, og ingen skrek, jublet eller sang med! Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og var helt fortvilet, vi kunne jo ikke skuffe guttene! Så jeg løp frem og tilbake mellom dem som hadde møtt opp, viftet med armene og skrek at de skulle hyle med. Da jeg endelig hadde fått litt liv i alle sammen, fikk vi komme opp på scenen og stå i ring rundt bandet mens de spilte! Etter konserten måtte guttene av sikkerhetsmessige årsaker (husk at dette bare er en drøm) sove i private hjem, og da jeg kom inn på rommet mitt den kvelden lå Bill på madrass på gulvet!! Selv om dette bare var en drøm og det aldri ville skjedd i virkeligheten følte jeg at jeg bare måtte ha det med her. Jeg tror aldri jeg vil glemme synet eller følelsen jeg fikk da jeg fant Bill sovende på madrass på mitt eget soverom!

Så må jeg også si at konserten i Oslo var helt fantastisk! Bandet var på topp, og fansen skrek seg hese. Det å være i samme rom som Bill, Tom, Gustav og Georg var helt ubeskrivelig, og jeg kunne ikke tro at de faktisk spilte verdens beste musikk få meter unna meg. Etter konserten hadde jeg bare lyst til å gråte av glede, og lykkerusen varte i fler dager etterpå! Alt var bare helt fantastisk!

Reply
Eli Mari

Jeg har mange Tokio Hotel-minner, men jeg vil starte med det første og beste, og som jeg for alltid kommer til å bære med meg. For omtrent et og et halvt år siden begynte jeg og en annen jente å prate sammen, som jeg visste var fan av Tokio Hotel. Vi hadde kjent om hverandre en god stund, men aldri vært noe mer enn bekjente. Vi pratet først om en konkurranse hun hadde deltatt i, og som det også viste seg at hun hadde vunnet over mange andre Tokio Hotel-fans. Men på grunn av dårlig informasjon fra arrangørene fikk hun ikke beskjed om før et par dager før at hun skulle få lov til å møte bandet. Derfor gikk den drømmen i vasken rimelig raskt, og hun ble helt knust. I tillegg fikk hun beskjed om at hun ikke kunne få TH-effektene hun egentlig hadde vunnet heller, fordi hun bodde i feil land. Jeg ble ganke irritert på arrangørene, og syntes det var dårlig gjort og ikke prøve hardere for at venninnen min skulle få premien sin. Sammen sendte vi uttallige eposter til sjefen. Etter omtrent en måned fikk visvar; vi hadde kommet fram. Endelig skulle venninnen min få litt av premien sin, men selvfølgelig den beste; det å få møte bandet, var over for lengst.
Men etter den hendelsen har jeg og denne jenta blitt gode venner, og nærmest snakker vi hver dag. Et og et halvt år senere regner jeg henne som en av mine bestevenner. Tokio Hotel var i grunn det som bandt oss sammen, og det er jeg veldig glad for. Ikke bare har de gitt meg mye god musikk, og fyllt opp iPod-en min med gode sanger, men de har gitt meg en bestevenn jeg aldri kunne drømt om ellers. Så det er mitt beste Tokio Hotel-minne! :-)

Reply
sarah

Kenza, du har så himla lätt för dig. Jag har älskat TH sen 2007, men jag har aldrig sett dem. Jag får inte. Du har träffat dem, sett dem massor av gånger. När jag ser alla tjejer som berättar om sitt bästa THminne, typ när de såg dem första gången osv. Jag blir ledsen. Jag vill oxå se dem. Men jag får ju inte. Jag vill oxå kunna bestämma själv vad jag ska göra, men nejnej, jag är “för liten”. Jag är 15… Jag har kompisar som har sett dem och så, som har så mycket mer THgrejer än jag. Jag vill oxå… :(
Fan vad jag bara vill vara dig Kenza.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*