• header

31a maj 2010

God morgon! Sovit gott? ♥

Märkte nu när jag skrev datumet att det fan är juni imorgon! Hur stört?! Dagarna bara flyger förbi och jag tycker inte riktigt att det känns som sommar än. Det är fint väder men det är inte alls lika varmt som det var för några veckor sedan. Hoppas att den riktiga värmen kommer snart!

Nej hörrni, jag är inte riktigt redo att kliva upp än. Ska krypa ner i sängen med laptopen och titta på några avsnitt av How I met your mother (BÄST!). Har två möten idag men de är inte förrän i eftermiddag så jag ska lata lite till och mysa med Mani. Kram!

Några bilder från lördagen :)

54 Comments

Latisha Eke

Jahapp då blev man de första på att kommentera :D
En fråga till dig Kenza, hur mycket kostade din lille vove han är jätte söt, och jag har alltid velat ha en LITEN hund, men inte tittat närmare på priset. Tacksam för svar !:)

Reply
madde

gud vad fina kort, älskar när du lägger upp bilder på dig o pojkvännen, så snyggt par! hoppas ni lever ihop forever :) ha en underbar dag du vackra kvinna :)

Reply
Kiri

Jag känner också att det är fint väder, men laptop, serier och säng känns mycket bättre just nu… Första “lediga” dagen på 9 dagar, idag kan jag jobba hemifrån, men jag vill ju bara kolla på Cougar town :P Kram

Reply
IDEN

Du uppdaterar väldigt dåligt nuförtiden… börjar bli riktigt riktigt tråkigt att kålla in här.. synd att man blivit beroende! ;(

Reply
saraah nilsson

Israelisk militär attackerade inatt de obeväpnade humanitära fartygen Ship to Gaza på internationellt vatten. Upp mot 17 personer rapporterade döda och 40-tal skadade, och attackerna pågår fortfarande.

Många känner sig hjälplösa, frusterade och passiva just nu. Ta därför chansen och va med och agera fredligt från Stockholm

VISA DITT STÖD VISA SOLIDARITET DEMONSTRATIONER IDAG 18:00 PÅ SERGELSTORG . SPRID VIDARE!

Reply
Martin

Ja tiden går fort och det är juni i morgon, men ännu viktigare är att sommaren börjar faktiskt just idag, den börjar alltid på min fördelsedag. Årets viktigaste dag =)

Reply
Stephie

Så vuxet det känns! Men kul! Kan du inte lägga upp brudens outfit?
Titta gärna in på min blogg denna veckan…kör hälsovecka! Kram!

Reply
Zabbiie

Du har tur som kan sova länge..
Jag måste stiga upp kl 06.00 varje morgon för att hinna till skolan!:(

Reply
E M M A

min klänning har varit med i den serien ^^ alltså inte just mitt exemplar, men en annan som ser precis ut som den :)

Reply
ida

Visst har de gått fort! Första Juni är en riktigt bra dag tycker jag, fyller ju faktiskt år då. Imorgon blir jag tonåring, känns lite läskigt, haha! Asså jag vill inte låta som värsta tönten nu men om du skulle gå in och skriva grattis på min blogg eller nått skulle de betyda… eehmm..typ.. ALLT! Kram :D

Reply
julia

Hela det här året har gått sjukt fort! Minns för för 6 månader sedan när jag stog och skålade och såg på fyrverkerier på nyårsafton. Det känns som igår!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*