• header

Gjort middag

Fick ett sms från min pojkvän tidigare ikväll: “älskling fixa mat, jag kommer vara hungrig efter träningen” så det var bara för kärringen att ställa sig i köket och laga mat till karljäveln. Haha nejdå, skoja bara. Det är faktiskt alltid han som lagar (jag är för lat) så det var väl min tur.

I brist på fantasi gjorde jag en lasagne och sallad till det! Riktigt gott. Nu ska vi mysa, ha en fin kväll! ♥

80 Comments

Hollie

Vad gullig du är som ställer dig och lagar middag =) Fast det är ju roligt om man lagar till någon :) Hoppas ni har en mysig kväll =)

Reply
Hanna ♥

Du kommer säkert inte se den här frågan..
*Men iaf! Jag ska troligen fota på PierPressure i sommar.. Vad hade du för objektiv på din system när du fotade på TH-konserterna?*

_PUSSAR!_

Reply
Angelika

HALLÅ JAG TYP TRÄFFADE PÅ DI PÅ STAN HÄROMDAGEN, SNÄLLLA GÖR NGT ÅT DIN ANDEDRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKT!!!

Reply
lea

brist på fantasi?
Tycker det var rätt ambitiöst faktiskt!
Du kunde lika gärna stekt köttbullar och gjort pulvermos liksom.. :P

Reply
Isabell

haha cute!

Har kikat in och beställt lite sommarkläder från nelly!
Hittade bland annat en ursöt rosaaktig sommartopp (axelbandslös) som du stod modell till! :D du var grymt fin i den! Har köpt den och hoppas den sitter lika bra på mig som på dig :D

Du e lika snygg som alltid Kenza! ;) OCH jag uttalar ditt namn rätt :) coolt va. mm jag vet.

Reply
Lisa

Du är verkligen jättelik hon som driver bloggen Fashiontoast.com! Inte på alla bilder, men på dom flesta. Och det är ett bra betyg eftersom hon är så snygg haha ;)

Reply
Andrea

Haha, men vaddå brist på fantasi? Finns det någon maträtt som man inte kan säga så om? :P

Reply
m

så det var bara för kärringen att ställa sig i köket och laga mat till karljäveln.

HAHAHA!!! fan vad rolig du är XD

Reply
Nina :D

Heejj Kenzaa!! Undra om du kunde visa en bild på dig när du va yngre me punkstil :D
Mvh. Nina :D

Reply
Jamila

1 . Livet skall antingen få dig att skratta och glädjas för en stund över det, på grund av vilket du skall gråta i all evighet i det nästkommande livet.
Eller skall det få dig att gråta för en stund över det som skall vara anledning för din glädje och fröjd i all evighet i det nästkommande livet.
————————————————————————————————————–
2. Livet är antingen för eller emot människan. Dess timmar och sekunder, dagar och år passerar bredvid henne och leder henne (genom hennes handlingar) mot Allahs (Guds) Kärlek och Behag, ända tills hon träder in i Jannahs ( Paradisets) trädgårdar, tillsammans med människor som har uppnått yttersta framgång.
Eller är de emot henne och leder henne (genom handlingar hon utför) till jahannams eld och till Den Ende, Rättvise Domarens vrede.
———————————————————————————–
3. Livet är antingen en stor välsignelse för en människa, eller en fientlig plåga emot henne.
———————————————————————————
4.“Livet” avser varje enstaka ögonblick som du lever inom det, och varje enstaka timme av det som du förbrukar. Och inom allt detta lever vi ett liv som antingen är för oss eller emot oss.
——————————————————————————————————————————–

5. Min älskade! Allah (Gud)har skapat detta liv som en prövning, ett test, ett prov, genom vilket blir (visas) Hans tjänares sanna natur klar och tydlig. Därför är den lycklige den som med Allahs Barmhärtghet klarar framgångsrikt av detta prov. Medan den eländige, den från räddningen förvisade, är den vars prov resulterar i att Allahs Behag blir förbjudet för honom.

Reply
online surveys for cash

Wonderful paintings! That is the kind of info that should be shared across the internet. Shame on Google for now not positioning this post higher! Come on over and consult with my web site . Thanks =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*