• header

Hemma en snabbis

Jag och Mani i hissen upp till Guldfynd

Hemma en snabbis för att låsa upp till Dilay som behövde hämta ett par grejer här. Är så jävla hungrig men hinner inte fixa käk nu så jag sitter och häller i mig chips.

Mötet med Guldfynd gick iallafall bra. Vi pratade om mina smyckeskollektioner, plåtning samt “butiksjippot” vi ska ha i höst. Vi bestämde att vi inte bara ska ha ett här i Stockholm, utan även i Göteborg och Malmö också! Kul att få träffa er läsare där nere också! :D

Nu ska jag iväg på möte nummer 2 och det är angående vår webshow i höst. Hoppas Emelie (som jobbar med oss) har valt ett ställe med god mat, hehe..

Vi hörs ikväll! Kramar ♥

169 Comments

razone

ha det så kul:D
hoppas ikväll att du kan skriva lite om det som hände idag..

Reply
Hanna

Du är medveten om att det är olagligt att ha en liten hund i en väska som inte klassas som en “hund-väska”?

Kenzas svar: Du är medveten om att det är en riktig “hundväska” köpt i en riktig djuraffär?

Reply
V e r a

Hej Kenza!! Jag bara undrar en sak..

Vad brukar du göra på dagarna när du arbetar?? (typ måndag till fredag?)

Kram Vera (aktiv läsare!) <3 :D

Reply
Aisha

Hej Kenza. Vilken fin outfit, själv har jag också fullt upp. En massa läxor men det=)är jättekul!
Kram

Reply
wisselpipan:D

Vilken liten gullhund! Men jag har tänkt på en sak, tycker dom att det är skönt i handvätskan?… tänk om dom… jaa gör sina behov i det blir väll lite tråkit.

Reply
selma

HEJ! i min blogg har jag startat något som jag har valt att kalla “Kärlekshistorian”. Jag tycker om kärlek och älskar att prata om det. Det är intressant att veta hur andra ser på kärleken och hur andra har det. Därför kan du skriva in din egen berättelse till mig om hur du T.ex. träffade din pojk/flickvän, förbjuden kärlek (jätte intressant) eller en dikt om kärlek. Din text kommer upp på min blogg inom kort, efter att du skickat in den till mig. OBS! Du väljer om du vill vara anonym eller visa vem du är.

PEACE & LOVE! <3 / Selma S

Reply
Linda

Är det den kameran du använder för att ta alla dina bilder med? :)
Om det inte är den kameran vilken är det då?
Vad heter modellen på kameran ? :)

Hoppas du svarar!!

Reply
Cassandra

Nice! ;)
vad har du för intressen förutom att bli fotad och mode?
Har du typ gått på fotboll t.ex när du var mindre? :)
Kramar Cassandra!

Reply
carro

Hej kenza! har en liten annorlunda fråga kanske, men du har ju sagt själv att du lyckats gå upp lite i vikt, och jag undrar hur du gjorde? hehe, man kan ju tro att det är lätt men efter en infektionssjukdom jag hade som varade några veckor rasade jag 5 kg och jag var smal redan innan, därför vill jag gå upp . Man vill ju inte bara proppa i sig onyttig mat som påverkar hälsan dåligt på sikt, men att äta stora portioner funkar inte heller har ja märkt (antagligen eftersom det tar mkt energi att förbränna allt). Jag saknar det dära “underhudsfettet” därför kan man inte bara träna heller. Äta ofta? Mkt kakor bullar och så? tacksam för tips

Reply
kim

Vad kul att du kommer till Gbg! Ser verkligen framemot att få köpa dina smycken :)

Reply
helene

fin du var i håret :) har du färgat det ljusare? hur ska du ha ditt hår i sommar? mörkare eller ljusare?:)

Reply
sarah

jag och många som jag känner tycker att du borde färga ditt hår blont! alltså jätte många vill det, till exempel mina kompisar som läser din blogg, aa men iallafall, du har jätte bra blogg, och du är jätte fin!

gå gärna in på min blogg!

Reply
mimmi

Kenza, angående det där som blondinbella skrev om rökning osv. Och sen ditt svar tillbaka.. visst jag tycker inte att det är fegt & sådär när man väl är beroende. DOCK tycker jag att det är SJUKT fegt att inte våga säga nej till att sätta den där giftpinnen i munnen innan man blivit beroende. Vilket du alltså inte gjorde. Jag tror nog att det är lite så hon menar, jag förstår att det inte är lätt att sluta nu.
kram

Reply
Rebecca

Åhh, så kul att det blir här nere i Skåne också. Ska helt klart komma dit då! :D Bara du säger vilket datum det blir ett tag innan, haha =)

Reply
Maddi ♥

Söt!
Skulle du vilja slänga en kort kommentar om mitt senaste inlägg om ” No arms, no legs, no worries!” och säga vad du tycker om videon? Skulle vara väldigt tacksam :)
kramar / Maddi ♥

Reply
Anne

Hvilket merke er de skoene du har på deg på bildte til venstre? de var superfreshe!

Reply
Me

Kenza har du några tips på vad man kan göra i sommar? Jag har inte råd att resa och jag har heller inga kompisar så det blir tråkigt, tänkte du kanske kunde tipsa om nåt. Kram.

Reply
fanny ;)

Heej :) fan vad sööt armani är och dina jeans e ju bara snyggast ;) Kraaaaam <333

Reply
liv

du uppdaterar så dåligt nu förtiden:( älskar din blogg iaf men det hade vart kul med lite nya inlägg.

pussokram

Reply
deine mudda

Jaa ich stopf meinen Hund auch immer in die Handtasche super tierfreundlich

Reply
Jessica

Hej! Det var länge sedan du hade “dagens fråga” så snälla, kan du inte ha en imorgon? Och då besvara frågan vad du tycker om distans förhållanden? och hur du tror man kan få det att fungera etc? snälla :-) din blogg är grym!

Reply
Angelica

Varför har du Mani i en väska för? Fungerar inte koppel längre?

Kenzas svar: Taxichaffisarna är lite kinkiga och vill inte ha hår i bilen.

Reply
A

hoppas du får en bra dag & brättar mer när du kommer hem .

kram ( vill gärna ha svar till baka ! ) , ja vet att ni kändis ar inte hinner att skriva till alla men jag kanske är först att kommentera din blogg just nu ! och då vill jag ha ett svar till baka :)

Reply
Desa

har du och aleks bråkat någongång? Kanske ett litet gulligt tjafs som du kan dela med dig hihih :d

Reply
Rebecca♥Stark

BESÖK IN BLOGG VETTJA, NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER JAG LOVAR, ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN DET SKADAR JU INTE AV ATT TITTA , RIGHT? ANTINGEN SÅ TRYCKER DU PÅ IN BLOGG ELELR SÅ LÅTER DU BLI, DET ÄR DITT VAL!1 :D :D :D :D

Reply
L

kom till norrland också!? (a) :D
nej men, kul iaf :) du är en grymt bra designer!
kram

Reply
Jessica

heej! :) jag bor i Malmö och jag undrar om du vet ungefär när du kommer ner hit? :D läängtar!!!

Reply
Yeeees!

Jag bor ju i Malmö och fasiken vad kul det är att du ska komma! Är helt ärligt sick på Stockholm – det är ju fan bara där allting händer. Malmö händer det aldrig något. Jag litar inte så mycket på onlineshopping (för någon anledning)och skulle gärna vilja se dina saker in real life. Kul kul! Glad jag blir.

Reply
Malinnnn

Hej Kenza!

Måste säga att jag älskar din blogg, och Armani e det sötaste jag sett!

Jag undrar hur det gick när du studerade och hade en valp hemma, blev han inte mycket ensam? Var det svårt på något vis att uppfostra doggen samtidigt som du studerade? :)

Reply
taah

LOL, Kenza! I’m from germany and when I translate this blog post to german, is the title: “Zu Hause einen Quickie”, means: “a quickie at home” O.O

Reply
pernilla

Jaaa! :D Kul att du kommer hit till Malmö juuu.. :D Du får meddela när och var! :D

Keep up the good work kenza, you rock! <3

Reply
Vickan

Det finns ingen lag på väskor, bara under flygstransport osv, då ska burarna vara lagliga för flyg.
Annars finns ingen lag på väskor.

Jag har min hund i en bag, när jag kliver på bussar t.ex, sen ligger han i den på golvet, öppen såklart, han ligger i den som om han skulle ligga på en filt liksom..

Sen när vi kliver av så bär jag bagen och håller fast honom tills jag kommit av bussen..

Knappast plågeri..

Vad löjliga vissa är..

Sen var det där ju en hundväska, det syns ju..

Reply
d

hahaha stackars mani, det ser ut som att han ska ramla framåt :( vill med ha en liten chihuahis.

Reply
Jenny

Oj, du har inte haft tanken på att toppa dig? :) Det ser ‘väldigt’ slitet ut precis i “yttertopparna”, ser alltid så mycket fräschare ut och friskare ut när man klipper topparna oftare än 1 gång per år. Tycker du inte? :) Sen om man har klyvna toppar kan ju dessa “rivas upp” ännu mer och håret blir i princip förstört. Ser också att du anvädner Bobby’s hårvårdsserie, vilken är den sämsta jag någonsin prövat. Har hår till svanken och jag vet vad som är bra produkter.. och vad som är kassa.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*