• header

Vad fan?

Minns ni när jag skrev att jag inte fått mina grejer som jag beställt på topshop.com? Jag gjorde som ni sa och mailade dem och fick nu svar, de skrev att jag ska få pengarna tillbaka. Men va fan! Jag vill inte ha pengarna tillbaka jag vill ju ha plaggen jag beställde! Har ju gått och längtat efter de där söta playsuitsen..

Nu vågar jag inte beställa där igen.

Akta er, nu är jag förbannad

129 Comments

Vicki E.

typiskt! I hate when that happens =( kolla in asos.com de har också söta playsuits och det har aldrig krånglat när jag har beställt därifrån. PÖSSSS!

Reply
Em

haha söt! ;P
Du är så grymt naturligt fin! Lova att aldrig spruta nå jävla dynga i läppar/kinder eller dylikt! :P
/Em

Reply
Sabina

Sa himla osmart av dem nar de vet hur manga som laser din blogg varje dag. Vi kommer ju inte heller vaga kopa nagot darifran nu! Ha en bra dag!

Reply
Paula

Det kan ju vara så att paketet har försvunnit på vägen och då kan dom ju inte göra så mycket haha

Reply
Jessica- en personlig blogg om självförtroende

Oj, vad konstigt! Tråkigt när beställningar krånglar så. Har också varit med om liknande, fast från ABC-gruppen när jag tog min student. Hade råkat kryssa i en vara som jag absolut inte ville ha av misstag och det tog ett bra tag att få bort den (den var rätt dyr). Efter en himla massa krångel gick det dock till slut. :) Hoppas det löser sig för dig!

Reply
Zindra Lrsson

Hmm… inte lätt när det är svårt.

kolla in detta förresten:

_-*’¤smal-fet-gay-straight-svart-vit¤’*-_

På min blogg just nu.

Reply
Marre

De där playsuitsen som du vill ha finns i topshop i gallerian, jag var där i fredags och såg de :)

Reply
Monica

Rart… Jeg fikk mine ting fra topshop.com for en uke siden… Det tok så klart 2 mnd eller noe, men jeg fikk det jeg bestilte…

Reply
Julia

Dåligt av dem!
Finns inte plaggen i butiken då, eller var det kanske därför du beställde de på internet?
Kram, :)

Reply
rebecka :)

hahah, töff bild :D
synd att det inte kommit :/ jag tkr du ska maila tbx och säga att du vill ha plaggen, inte pengarna. . .

Reply
A

det gillar man ju inte & det du säger är sant , Man vill ju ha sakerna ist för pengarna !! .

Reply
Aisha

Hej Kenza, gud vad tråkigt, då förstår jag att du är förbannad. Jo undrar, la upp ett klipp igår på min blogg där jag sjunger låten Drip drop från Safura som var med och tävlade i ESC. Skulle du kunna spana in den och säga vad du tycker?
Kram!

Reply
Jennifer

de har varit de lika hos mig de sista veckan med nelly. jag få ochso tillbaka mina pengar plus ett 10€-presentkort! Grymt snäll! Har redan beställt igen och hoppas att paketet kommer fram snart! Jag tycker du skulle prova att beställa en siska gång och ringar servicenumret och säga att du inte tyker ok hur man behandla kunderna.

Reply
Zasu

Fan vad dåligt :O nu får dom dålig publicitet, hähähä (A)
nej men :) bättre att gå dit och köpa istället då

Reply
Linnéa

Go Kenza! Haha :D Du kan ju gå tiil affären och köpa dem, om de nu finns. Annars e det väl bara att mejla dem och säga att du inte vil ha PENGARNA utan KLÄDERNA. :D Hoppas det löser sig ^^

Reply
Emma

Jag har varit med om samma sak när jag beställt från hqhair.com. Man tycker ju att de åtminstone kan höra av sig själva om det har blivit något problem.

Reply
Märtha

Alltså, det hände mig. Innan detta hade jag beställt från Topshop typ en gång, och då hade det gått bra fast det hade tagit jättelång tid att få paketet. Jag beställde en väska från Topshop. Efter typ någon månad skicka jag ett mail och fråga var väskan var och de svara att den var på väg. Efter några veckor mailade jag igen och de svara att väskan kommit bort och jag skulle få pengarna tillbaka. Bara några dagar efter att jag fick mailet om att väskan kommit bort kom väskan till Posten. Det var jättekonstigt. Efter detta undeviker jag att beställa från Topshop.

Reply
Johanna

oj, det var ju inte bra :( men det står ju på deras hem sida att hit till Sverige ska det ta 5 till 7 arbetsdagar innan man fått de!

Reply
sandra

Men håll utkik i butik snart då? För det kommer ju alltid ut i London och på webben först. Sen kommer det till Sverige:) så än finns det hopp!

Reply
Cecilia

Jag har väntat två månader på mina pengar så hoppas inte på för mycket. De är inte riktigt kloka på det där stället verkar det som…

Reply
mikka

men köp dom i affären? jag bor ändå i gbg och har två playsuits från topshop. sthlm måste väl ha större sortiment?

Reply
helal

Hej kenza. Jag beställde därifrån ungefär 2 veckor efter dig och fick varorna 4 dagar senare, du måste bara haft otur. Förövrigt har jag en av playsuitsen på mig på bilden jag lagt upp på bloggen idag.
Take care

Reply
Sanna

Usch det suger när kläderna inte kmr som man har beställt:/ du är t.om riktigt söt när du är en suris;) puss&kram

Reply
Birgitta

men jävlar… svar till “Någon…. Hemligt!”
det står ju varför hon e sur!

Reply
sandra

Hahahahhahahahahahaha KEEENNNZZAAAA!!!
I FREEAAKKINNNN”” ADORDE THE PICTURE!!!!!
Du gjorde just min dag!!!! OMGGGGGGGGGGGGg

faaaann vad skköön :D

Reply
Caroline

Samma sak har hänt mig, fast när jag beställde från Style by stars, och jag fick inte de två klänningar jag beställt så de sa att jag skulle få pengarna tillbaka, vilket jag inte har fått än, och detta är typ 1 år sen. Dom svarar inte på mina mail och det går inte att ringa dem. Det handlar ändå om ca 800 kr. Är så förbannad men vet inte vad jag ska göra för att få mina pengar tillbaka, känner mig riktigt lurad!

Reply
Merve

oooh I totally understandd how you feel, it’s so annoying when that happens,I hope you’ll get your jumpsuits soon

Reply
Lo

Samma sak hände mig, fast med Modekungen.se
Hittade en jacka som var så otroligt snygg, lite street-aktig. Helt klart den snyggaste jackan jag någonsin sett någonstans. Gissa om jag fick ett mejl två dagar senare där det stod att den hade utgått ur sortimentet. Blev väldigt frustrerad, kan jag ju säga.
Samma sak hände min tjejkompis som beställt en jättesnygg beatles-tröja därifrån. Hon väntade en månad, ringde in och frågade efter den och då sa dem att den hade skickats. efter en vecka ringer hon in igen och får svaret att tröjan är slut. Jag tycker att det är hemskt drygt, speciellt när de säger att man får pengarna tillbaka eller byta den mot något. Det var ju det man köpte man ville ha? Haha, vilken surkärring jag är!

Ha det så bra, i alla fall! hoppas du hittar den i någon affär ;) !

Reply
Ester

sånt där är verkligen trist.. men det går inte att låta bli att skratta, så jäkla skön bild haha ;)

Reply
malin

fan vad knäppt! jag har beställt från topshop måånga gånger, och det har aldrig krånglat för mig! visst har paketet dröjt att komma fram, men det har alltid kommit fram efter ca en månad.

Reply
a - inspo, foto, mode & personligt

Beställde grejer från Topshop för ett par månader sen och ett av halsbanden var totalt sönder, grejerna var inte alls så som jag hade tänkt mig med tanke på bilderna på deras hemsida. Efter många om och men fic jag skicka tillbaka halsbandet iallafall. Vet inte heller om jag törs beställa därifrån mer. MENÄLSKAR JU DERaS GREJEEEEEEEEER. hittar aldrig något i butiken här i götet ju.

Reply
Stephie

Fan vad irriterande…jag har varit med om exakt samma sak…fattar inte hur de tänker! Det är väl ingen serviceanda precis…

Reply
emelie

hahaha fan vad söt du är på bilden kenza! :) alltid lika söt! störande de där med kläderna :( du är bäst!

Reply
Andrea

EXAKT SAMMA SAK HÄNDE MIG. Min pappa mejlade och det stod att vi skulle få pengarna tillbaka. Vi kunde inte logga in på sidan för ja det gick inte? Och sen kom väskan jag hade beställt bara sådär.. väldigt knäppt!

Reply
Tove

Plaggen du beställde var troligtvis väldigt efterfrågade så då fanns de väl helt enkelt inte inne!

Reply
j

Ajdå, Men hahah din grimas på bilden asså XD Du en fan bäst på sånt, riktigt rolig äru (:

Reply
my

HAHAHAHAHA, så j*vla skön bild! ;D Garvar ihjäl mig, jag vill också se ut sådär när jag är förbannad!! ;P

Reply
mwop

Hahahha, gud vilken rolig bild, jag skrattade rakt ut när jag såg den ! xD Du ser ut som en arg liten hamster :P

Reply
Redhead

beställde också därifrån en gång. ett par skor som jag bestämde för att skicka tillbaka. men le problemo was att jag inte fick mina pengar. vi skrev ett mail som du och fick pengarna, sedan kom också skorna tillbaka. du kanske har samma tur? blinkie winkie

Reply
Nissen

HAHAHAHA, JAG ÄLSKAR NÄRU GÖR DINA OTROLIGT SÖTA MINER!
Å JAG HÅLLER MED DEN DÄR UPPE.. ALEXANDER RYBAK PÅ PRICKEN!
Kramis

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*