• header

Jag älskar dig lillebror

I mina ögon kommer min lillebror alltid vara såhär liten som ovan, men det är han inte längre. Nu är han tonåring och lika lång som mig. Han pratar alldeles för mörkt för att vara min lilla skitunge till lillebror och han är alldeles för tuff för att hänga med syrran. Sen jag flyttade hemifrån har vi glidit ifrån varandra lite, men han är ju i den åldern där polarna och tjejerna (kill me) är viktigare. Vi har gått igenom mycket ihop, gråtit ihop, skrattat ihop, busat ihop. Han betyder allt för mig. Allt. Och det enda jag vill är att han ska vara lycklig och må bra. Trots allt som hänt.

Jag saknar honom. Ali, kan du slita dig från Grönan och dina vänner och ta en fika med mig i helgen?

204 Comments

louise

Aww vad gulligt :) själv har jag en syster som är som en andra halva av för mig. Hon är 16 och jag är 13. När jag var liten var hon min idol :D Vill aldrig att vi ska glida isär!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*