• header

Jag börjar gymnasiet nu i höst och jag undrar om du har några tips på hur jag ska kunna hålla kontakten med mina gamla vänner. Går det? Vi ska alla gå olika linjer/skolor och jag är rädd att vi kommer glida ifrån varandra.

Svar: Klart det går, bara ni vill! Men det är nog lättare att hålla kontakten med dem man är närmast med. Jag och Nadia är ju som siamesiska tvillingar så vi gick självklart i samma skola och klass i gymnasiet, men Mika och Dilay valde andra skolor. Tappade vi kontakten? Nej, inte ens i närheten! Vi träffades så ofta vi kunde efter skolan när vi inte var upptagna med sporter & läxor och vi hängde på helgerna.

Däremot kommer du antagligen få en massa nya vänner i din nya skola men glöm inte bort dina gamla vänner! Jag gjorde tyvärr det och tappade kontakten med ett par tjejer som gick i vår parallellklass i högstadiet. Pratar väl lite med några av dem men det är ju inte som förr. Det är lite svårt det där, för alla lever sina egna liv nu, flyttar och är upptagna med sitt. Men jag antar att det blir lite så när man blir vuxen… 

Men som sagt, ingenting kommer kunna skilja dig och dina bästa vänner åt! De allra finaste och underbaraste stannar kvar, vad som än händer.

52 Comments

Lina

När jag valde gymnasium så flyttade jag 2 timmar bort ifrån min bästa vän. Vi ses inte lika ofta som vi gjorde tidigare, men vi är ff lika bra vänner :)

Reply
Tove

Bara hon inte får samma otur som mig och upptäcker att alla vänner struntar i att hålla kontakten hur mycket man än försöker. Bara för man började på ett gymnasium inne i Uppsala? Löjligt!

Reply
Lisa

Hej kenza.

Älskar din blogg.
Det skulle vara jätte kul om du skrev en kommentar till min blogg. Då har jag något jag kan skryta om i skolan(hihi;)

Ha det bra

♥Kram Lisa♥

Reply
Alma.

Den där bilden är så härlig & fin på er! :D På sättet du beskriver dina vänner på så verkar dom vara helt underbara! :D

Reply
Juliakron

DAGENS FRÅGA!
Hur gör du för att få så vita tänder? vilken tandkräm och vilken tandborste och hur många gånger borstar du tänderna!
jag vill ha lika vita tänder som du!
du har en jätteeeeffinnn blogg;D<3

Reply
jenna

dagens fråga imorgon: vad skulle du göra om du inte hade några vänner? inte mobbad alls, men asså, det har bara blivit så…. känns som jag slösar bort mitt liv!

Reply
Ela

Hej Kenza ! jag läser din blogg varenda dag, Jag undrar hur gammal din bror är ? ;D Jag ska säras från mina vänner, har inte hamnat med någon jag vill gå med, men jag ska försöka hålla kontakten som du gör med dina vänner.
Kan väll ringa nån gång om du har tid 076 1888195

Reply
M

Det har du rätt i Kenza!:) Men tyvärr glider man ifrån många vänner efter gymnasiet också hehe:)

Reply
M

Snyft… Jag har ändå två år kvar, men började tänka på hur det kommer bli sen utan min underbara klass :(

Reply
M E L I N A

hej Kenza =)
bara en fråga , Går din kompis Nadia på konståkinig elr har hon gått ? Går själv på det och tycker att jag känner igen henne :P

kram kram ^^

Reply
annie

Hej Kenza !

Jag undrar bara om Mika och Nadia är systrar eller nått ? De är ju lika som bär!

Reply
Angelica

Bra att veta! Börjar också gymnasiet till hösten, ska flytta till en internatskola, så jag kommer bara hem på helgerna! :P

Reply
amina

en fråga bara :)
jag ska ta studenten på fredag och jag är jätte blek så jag köpte brun utan sol..
ska jag man ha puder över eller under eller ska man ens ha det ? hur gör du ? :)

Reply
liv

Tack Kenza! Det betydde verkligen mycket att du svarade på min fråga!:) jag hoppas du har rätt.

Tack igen!
kramar

Reply
Agnes

Det är inte så svårt att hålla kontakten med gamla kompisar. Jag bytte skola för ngra månader sen men jag har frtfarande kontakt med mina gamla kompisar. Vi går på samma volleyboll så vi ses en gång i veckan där. Har också kompisar från ett fiolläger som jag har varit på två ggr. Det är inte svårt att hålla kontakten med dom heller. Desutom har vi setts allihop 3 ggr ^^. Om alla/båda vill går det utmärkt att hålla kontakten med gamla vänner ^^

Reply
josefine

Jag ska också börja i gymnasiet och det känns så himla hemskt att man ska tappa kontakten med en massa vänner. Vi har gått i skolan tillsammans så himla länge och nu ska vi helt plötsligt gå åt olika håll. Jag vet att jag kommer behålla de närmaste men jag är rädd för att tappa alla andra, usch, men men, life goes on…

Reply
gina

sen är det inte lika enkelt då ens kompisar knappt hör av sig trots att man själv kämpar för att alla ska hålla ihop. Tråkigt att man ska behöva ses mer sällan bara för att man lever sina egna liv. Det är ju ändå vännerna som var där först. Svagt är det när man slutar umgås med sina kompisar

Reply
emelie

åååååååååååh va ja vill vara som dig. du älskar dina vänner. det känns tillochmed genom dataskärmen, hihi

Reply
f

Ta inte det här fel nu! Men jag blir jätte glad av att se den där bilden! Dina kompisar ser inte ut att vara pinnsmala, dom ser helt normala ut! Och jag blir så glad av att se det, för det bevisar att man inte måste vara pinnsmal för att vara fin :)

Reply
li

hej!
Jag har för mig att du tidigare någon gång har skrivit att du äter något p-piller som gör att du kan slippa mensen helt. Jag äter själv vanliga p-piller men vill gärna byta till något sådant, så vad heter det du äter?

Reply
Sara

jag har en fråga och det är så här….Hur många skor har du för jag sser att du bruckar inte ha samma utan dina snygg converse!!??

TACK DU ÄR BÄST OM DU SVARAR!!

Reply
J U L I A

Jag hade två riktigt nära vänner som jag var säker på att jag skulle hålla kvar hur länge som helst när de slutade i min skola. Men jag har inte pratat med någon på typ ett år.

Reply
Nilla

ehj kenza. jag ääääääääääälskar din blogg!
För att du ska ha lite mer kontakt med dina vänner kan du jhu ringa till dom då och då. Bästemma träffar. Facebook e juh alltid bra att ha ;)

kram! Nilla<3

Reply
Kathleen Ramos

Hej Kenza, jag tycker att din blogg är grymt bra! Och jag som läsare har en fråga till dig… Kan du länka mig i ett inlägg? Det skulle vara såhääär snällt skulle vara världens lyckligaste barn! Och en till fråga, om man vill skicka idolbilder, till vilken mailadress ska man skicka då? Och väänta har ännu en till fråga, just bu har jag det grymt svårt i mitt liv, förlorat en underbar vän som betyder grymt mycket för mig och är i bråk med 3 av mina absolut bädtavänner.. Som jag inte ens vet är mina bästavän er längre.. Det sprida också en massa rykten om att jag playade min förra kille, MEN DET ÄR ABSOLUT INTE SANT! Vad skulle du ha gjort om du var i den här situationen, snälla kenza kan du hjälpa mig och svara på kommentaren i ett inlägg, tack så mycket om du vill hjälpa mig.. Har kinda panik här.. Kram!

Reply
Dean

our blog FreelanceSwitch did profit imsenmely from digg traffic though perhaps its because digg users are in our target group.One other point on the digg traffic is that its good for your advertisers, having more traffic always means more click throughs, even if its not in the same ratios as other types of traffic.Anyhow i’m going to go buzz some things on the new site

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*