• header

Vinn VIP-biljetter till Twilight eventet!

Den 21:a juni kommer Taylor Lautner och Kristen Stewart (Jacob och Bella) från Twilight-filmerna till Stockholm där de kommer att närvara på ett stort fan-event för flera tusen personer.

Tillsammans med MTV tävlar jag ut 4 exklusiva VIP-biljetter till eventet vilket ger vinnarna tillgång till extremt bra platser under eventet där grymma band kommer spela, massa Twilight-grejer kommer finnas samt det viktigaste; aldrig tidigare visat material från nya filmen kommer presenteras.

Vill du vinna? 2 vinnare får ta med sig varsin kompis och de med bäst motivering vinner.  Tävlingen avslutas den 11 juni kl. 12.00 och vinnarna kontaktas senast den 18 juni per telefon eller mail.

Observera att MTV inte står för eventuella resekostnader eller logikostnader. Vinnaren samt personen vinnaren väljer att ta med sig till eventet måste ha fyllt 18 år eller ha godkännande från målsman.

Lycka till! =)

Läs mer och tävla på: http://twilight.mtv.se/ där du även kan vinna en träff Taylor Lautner och Kristen Stewart!

Vem vill INTE träffa honom? Haha.. Som tur är har jag min alldeles egna Jacob Black ;-)

218 Comments

Melina

twilight! längtar tills den tredje filmen har premiär! haha, mm, det hade inte varit helt fel att få träffa jacob!

Reply
Samira

Det hade varit jätte snällt om jag vann keza!:D
Min kusin fyller 16 år snart och det hade varit roligt om jag kunde överaska henne med vip-biljetter.

SNÄLLA VÄLJ MIG <3<3<3

Reply
Cassandra ♥

gud om jag ser honom vet jag inte vad jag gör :)
mina kompisar och jag har bråkat eller tjafsat lite så jag skulle ta med min barndomsvän så vi kanske kan bli kompisar igen, för jag har ingen annan kvar…
:)<3

Reply
mimmi

dagens fråga: gör du något speciellt med ditt hår för att få det att växa fortare? jag tycker att det växer sjukt fort.

Reply
mia :)

detta kanske inte har med ämnet att göra men vill bara säga att jag älskar dina wildflower by kenza skor , skit fina , hitta 4 stycken i en affär , ville ha alla , & dina jofama by kenza jackor är också skit fina ! :)

Reply
elin

SÅ inte okej att jag inte är hemma då! fifaaan, dock är jag på kreta och lever livet, men ÄNDÅ…. pussa taylor från mig!

Reply
Natalie

För att jag älskar twilight, och det skulle verkligen vara skönt att vinna nåt så att man kan koppla av efter det långa skolåret och bara göra grejer man gillar med nån man gillar, bra blogg btw!

Reply
Katarina

Jag och min kompis Agnes borde vinna för att vi är nog deras största fans vi har läst alla böcker köat i TIMMAR på biljetter och kan alla 3 filmerna utantill och då menar jag replikerna ! VI ÄLSKAR Twilight och vi ÄLSKAR Taylor och Kristen !! för oss skulle det vara en dröm som gått i uppfyllese om vi vinner !

Reply
simone

jag har läst alla böcker och är helt kär i Twilight :D och min vän har gjort så mycket fint för mig den senaste tiden så jag vill bjuda henne på någon hon aldrig glömmer :D <3

så jag skulle bli överlycklig om jag vann :D

Reply
linnea

FYFAN vad orättvist. arton år.
fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

inte ditt fel jag vet, hehe.
men arg blir man
ARG ARG ARG.

Reply
Aw

Njaa… Vip biljetterna är inte så bra Kinsa-Känsa. Man måste köa eftersom att det är ståplatser. Så det är egentligen bättre med sittplats :P

Reply
ELINOR :D

OH MY FUCKING GOD VAD JAG SKULLE VILJA VINNA EN SÅNNDÄR BILJETT! Tänk att få träffa Taylor Lautner in real life!! Haha det måste vara min allra högsta önskan! haha :(

Reply
Lina

OMGGGGGG!!!! Jag vill så väldigt gärna vinna detta så att jag ÄNTLIGEN kan få chansen att FRIA till Taylor Lautner! Min och allas dröm man, Kenza… du är mitt enda hopp!

Haha, älskar din blogg btw :D

Reply
Kristin Jonsson

Hej Kenza jag är med i tävlingen:)jag borde få vinna biljetterna då ska jag bjuda min lillasyster som är ett stort fantast av Twilight hon har redan läst alla böckerna:) ha det bäst kram

Reply
Natasha

Oh jag hoppas verkligen jag vinner en biljett. Jag vill vinna för jag älskar twilight ungefär lika mkt som du älskar tokio hotel. Jag åkte enda från Karlstad till Göteborg och övernattade ute för att få biljetter. Dock fick jag inga, eftersom det var slut. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner, då skall jag lätt ta med mig min älskade stora syster som fyller år en dag efter att de kommer. Hon skulle blivit riktigt glad, jag med. /Kram Natasha

[email protected]
kan även nås på 0700 442 082

Reply
Malin

haha undrar hur många som just nu sitter oc hhar panik över att de behöver en bra motivering :) Böckerna betyder galet mycket för mig. De fick mig att förstå att engelska inte är ett omöjligt språk att tycka om och kunna förstå.(läste de på engelska) och därefter har jag blivit duktig, intresserad och fått självförtroende när det gäller engelskan. Har nu skrivit en uppsats på engelkss och tack vare den fick jag ett stipendium ohc får åka till usa i sommar :) Allt började med Twilight böckerna. Det får bli min motivering., kankse tråkig men verklig :)

Reply
Malin

Jag har redan 2 VIP-biljetter men jag ska tävla om träffen ändå såklart! :D Vem vill inte träffa dem?!

Reply
Balqis

Motivering sa du? Lätt som en plätt ;) Här kommer det:
Första gången jag såg “twilight trailern”, blev jag helt såld… Jag som alltid hade en skrämmande fascination och intresse för övernaturliga saker (weirdo, hehe), blev liksom helt kääär i filmen. Jag kommer ihåg att jag letade upp böckerna som filmen var baserad på, och gissa om jag blev helt förtrollad! Seriöst, har aldrig blivit lika galen i en serie som i “twilightsagan”. Jag och min galna twilightnörd till vän, gjorde allt för att få gratisbiljetterna som delades ut, men men, det visade sej att de tog slut =( Till råga på allt så fick jag min hela familj (på elva pers, ja, inget att leka med) att avboka wen resa på grund av att vi skulle åka innan twilight eventet. Nu är de väldigt, ja besvikna på mej och jag känner mej som en dåre. Så pleaze, om du gillar den här storyn (oops menade motiveringen) make sure that you tell me *haha kunde inte skriva det där på svenska* =)

Reply
Evelina

Hej :) Jag trodde aldrig att twilight skulle vara någonting, men jag hade fel. Jag blev fast ;) Jag visade böckerna och filmerna för min kompis Emma som även hon blev fast. Hon var med i en krock och lider av svår wiplash skada och det skulle vara helt otroligt för mig att kunna ge henne en sådan resa. Hennes namn är Emma, och är min pojkväns syster. Jag vill kunna göra hennes liv lite ljusare för en stund! Mvh Evelina

Reply
Sofia Andersson

Jag vill inte vinna biljetterna för att gå med mig och en vän, utan för att mina två absolut bästa vänner ska få gå.
De är stora Twilight fan bägge två och de ställer alltid upp för mig, och jag kan inte komma på nå bättre sätt att visa dom min tacksamhet.

Reply
erica

hej! Gud vad kul att du tävlar ut biljetter ! :D
Jag skulle vilja vinna eftersom jag, som sjukt många andra älskar böckerna och filmerna..
och självklart e jag team-jacob.. och om jag hade kunnat skulle jag velat åka till stockholm för att fixa biljetter när dom släpptes men tyvärr så bor jag i en liten håla ungefär 4-5 timmar från stockholm, och tågbiljetter skulle kostat ca 1000 kr & sedan boende eftersom dom slöpptes 8 på morronen och man vill ju hinna få en! och med en tjej utan jobb som går första året på gymnasiet gick inte det riktigt ihop sig och kunde heller inte ta ledigt från skolan nu när det är allt det sista som ska bli klart o lämnas in..
Så skulle verkligen vilja vinna nu ! :D
& såklart skulle jag ta med min allra allra bästa vän Anida :D

kram & du har en sjuukt bra blogg, fortsätt med det du gör :D

Reply
Linnéa

Är jag den enda som inte tycker han är snygg? Jag tycker han har lite Matt Damon-syndrome och kinda looks like a tard.

Reply
Amanda

Jag har haft en väldigt svår uppväxt, och det har gjort mig till en väldigt annorlunda och speciell person. Jag har väldigt många annorlunda värderingarar osv, och har alltid trott att kariärr är lyckan i livet. Men för ett år sedan blev jag ihop med min helt underbara, fantastiska pojkvän som jag fortfarande är tillsammans med. Men trots det kändes det inte riktigt som jag hade hopp om att livet verkligen handlar om kärlek. Förrän jag läste Twilight-serien. De böckerna ger mig verkligen hopp och de får mig att tro, att hoppas, att vilja. Och nu har jag såklart blivit världens Twilight fan, att vinna dem biljetterna skulle betyda helt otroligt mycket för mig. Det skulle betyda mer än att bara få titta på Tyler och dregla, utan där hade jag verkligen känt mig glad, då Twilightserien ger mig så mycket hopp.

Reply
jj

Men jag fattar inte , det är samma tävling som innan :S , de är ju inget nytt :O
plus man ska ju ha bild också.

Reply
Gaby

Heej <3

Jag tycker att jag skulle vinna för jag ÄLSKAR Twilight<3
och jag ÄLSKAR Taylor Lautner ^^
och det skulle betyda sjukt mycket om jag skulle vinna och få träffa dem i twilight, det kommer bli nästan lika roligt som en TH-konsert, men inte lika roligt.
/ Gaby <3

Reply
Anna

att vinna denna tävling skulle vara som en dröm som plötsligt gått i uppfyllelse. jag och min kompis har sedan länge bestämt att åka och se premiären och detta skulle ju vara HELT perfekt. både jag och min kompis Ä L S K A R twilight,new moon och framför allt edward&jacob :D<3

Reply
Jossan (kristens.blogg.se)

Jag vill ha blod som luktar så otroligt gott, för jag vill prova att vara som Bella.
Jag vill bli så arg att jag skakar, för att förstå hur det är för Jacob.
Jag vill vara så klumpig det går, så att jag får ha lika mycket blåmärken som Bella.
Jag vill gå ut halvnaken i regnet, för att se om inte jag heller fryser som Jacob.
Jag vill träffa skådespelarna, för att fråga hur det var för dem.

Reply
Julia bengtsson

Åh, herregud kenza.. Vart ska man börja? Feta priser du kan dela ut, hight five!! Visst jag är ett fett fan till dom sjukt snygga killarna i filmerna. Jag har även en kompis som nog skulle dö om fick detta i födelsedags present. Hade varit en jävligt cool grej att bra ge ett kuvert och säga, jag ska träffa twilight stjärnorna, du ska inte med eller? HAHA fett as jävla ballt! Åh, vi skulle nog dött lite både två! Fast är nog bästa att överleva lite lixom! Iallfall, kanske inte den bästa motiveringen, men den helt klart bästa födelsedags presenten! Ha’t bra schnögging och drick 18384839839 drinkar på Kreta nu! Pöss

Reply
sabina

snälla snälla kan nån svara på den här frågan vart kan man köpa biljetter och vart det e snälla jag skulle bli värdens gladaste:)

Reply
Dorani Gheljai

Hej Kenza! jag känner att jag borde ge detta en chans trots att jag aldrig vinner på något :)
Jag är själv ett fan av twilight men det är inte därför jag vill vinna. Min bästa vän Manar Yousef är helt galen i twilight, ja hon är nog precis som alla andra galna fans som har läst alla twilight böcker flera gånger, köat vid premiärerna osv. Tycker ni är ganska lika då hon också är helt galen i Tokyo hotel, är precis som jag galen i dig och din blogg. Hon fyller 16 år den 20 juni och jag känner att detta är den bästa födelsedagspresenten jag kan ge henne efter 10 års vänskap eftersom varken jag eller hon skulle ha råd med detta på annat vis. Om jag skulle vinna skulle jag ta med min bästavän på hennes dröm :) & detta tack vare dig, kramar!/Dorani Gheljai, 16 år Göteborg

Reply
Daniella

Hej Kenza jag är en tjej som den 20:e juni fyller 21år och har en väldigt nära vän som också fyller år samma dag som mig som även tar studenten nu på fredag. Jag skulle därför gärna vilja vinna biljetterna till twilight eventet, för att min kompis haft en väldigt tuff tid i skolan pga, magproblem och som nu har utlöst sig till depressioner och som gör så hon inte har ork eller krafter till något. Biljetterna och att få åka dit hade fått min vän att orka, ta nya krafter och lämna allt bakom sig och ta nya tag i livet. Jag hade verkligen blivit glad för hennes skull, för hon behöver komma bort från allt och ta nya friska tag. Kram

Reply
Sandy

Hej jag undrar vart på sidan man kan markera att man har fått godkännande från målsman, och även vilket datum som gäller för sista anmälningsdaf för här står det den 11 juni och på hemsidan står det 18 juni?

Tack i förväg

Reply
Camilla Hagberg

om jag vann skulle jag ta med mig min kompis Johanna. Tanken var från början att vi skulle gå och köa utanför biografen när biljetterna släpptes. Dom släpptes dagen efter våran student så vi tänkte gå direkt till kön när slutskivan var slut.

Min kompis visste inte om min lilla plan, det skulle bli en överraskning på hemvägen. Tyvärr så blev hon sjuk på kvällen och missade min överraskning, och det värsta av allt, hon missade hela slutskivan :(

Jag tror hon skulle bli glad av en ny överraskning :)
Harebratja!

Reply
Hedda Hild Källman

Åhhh guuuuud.Jag vill verkligen åka.
Är så jäkla glad att Eclipse är på väg att släppas nu(Eclipse är min favorit bok av dom 4)
Varför jag ska åka är för att jag älskar,nej ordet älskar räcker inte.JAG AVGUDAR Twilight saga och Kristen,Robert,Taylor och Stephanie.Så sjukt begåvade och vackra människor som kan hjälpa en genom tvrutan och boken,man blir glad av att se dom.Skulle ha med mig min bästaste vän Maja som jag har hållt ihop med i 14 år.Detta är min anledning varför jag borde få åka! Att jag avgudar twilight saga.Ha en forsatt bra kväll,puusss!!!! :D

Reply
Emelie

hur är man med och tävlar? förstod inte, ska man skriva motiveringen på din blogg? :D

Reply
Mia

Min motivering:
Jag och min kompis har jagat ett par sådana hära biljetter ett tag nu, sen dom släpptes ut det vill säga den 3e juni. Vi hade planerat att åka ner till malmö (ca 1 timme från där vi bor) och haffa biljetterna som delades ut gratis och allt, inte för perfekt eller?! och sen fick vi förhinder och vi ringde runt till varända liten göteborgare, stockholmare och malmö bo vi kännde. Men ingen kunde hämta dom. Och jag trodde allt var slut och jag hade näst intill kommit över det tills jag såg detta, snälla snälla Kenza som är så himla gullig om hon låter mej vinna. Jag lovar, jag sitter där med rakbladen den 21 ensam i ett mörkt rum och önskar att jag skrivit en bättre motivering vilket är omöjligt för min del då jag inte är speciellt kreativ. Men jag älskar twilight och jag älskar Taylor och hans fysiska yttre och Kristen som är så himla duktig. Jag säger det igen, snälla Kenza låt mig vinna.
Tack på förhand!

Reply
SofiaaN

Jag och min kompis hamnade i ett väldigt stort bråk om kärleken mellan oss och en kille. Vi blev kära i samma, hon kände han lite mer än mig men han gillade mig sa han. Först playade han mig sen en vecka senare blir han tillsammans med henne. Vi blev osmams och har precis börjat våran vänskap igen. Dom har dom gjort slut nu. Ingen av oss pratar längre med honom. Känt henne jätte länge och hon är min bästa vän! Våran vänskap skulle bli ännu mera tajt om vi kunde åka iväg och göra något sådant här. Det bästa är ju att båda två av oss älskar twilight! :)

Kram

Reply
Jen

Okej Kenza, nu dör jag. jag dör. jag måste vinna. omg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Räcker det med att taylor lautner är så SJUKT snygg och man smälter varje gång man ser han? och att han bara är ETT år äldre än mig också, att det inte är så stor ålderskillnad på oss, DET ÄR DET BÄSTA. Och jag kan kolla på twilight och new moon (speciellt new moon, grinar varje gång jag ser den filmen haha) utan att tröttna! FÖR FILMERNA ÄR SÅ JÄVLA BRA. Jag kan inget annat än att älska filmerna. Jag älskar Kristen stewart (som jag fortfarande inte kan stava till..) stil, hennes sätt att röra sig på och prata på. Jag vet inte varför men det är något speciellt med den där kvinnan. Åh gud. alltså. Kenza, det här är helt sjukt. Och om jag skulle vinna, om jag nu skulle göra det, skulle jag nog dö lite till och skrika som fan, (och skryta såklart, hela världen måste ju få veta om det här ;)) Nej men allavrligt talat. Jag är verkligen ett sånt där fan som inte kan slita mig ifrån twilightfilmerna och personerna. Jag är helt fast, och det här, det skulle vara det bästa någonsin att vinna. JA. Vipbiljetter, TILL DET HÄR, det är fan det bästa. Nu måste jag nog sluta skriva, hoppas du förstår och du är GRYM! tack för en så himla bra blogg och tävlingar, KRAM, Jenny

Reply
Sanna Johansson

Fan vad ledsen jag är, jag gråter! därför jag inte har något riktigt bra motivering. Min moteverin är väll att jag inte hat någon moteverin. Min motevering är också att denna kommentar kommer att bli bort tagen på en gång eftersom jag inte typ svälter är döende eller något annatn klyschig motevevation. Okej håll i hatten för nu kryper min lilla förelskade twilight gubbe ur lådan och han säjer tyvärr att jag nog är som alla andra galna tonårs tjejerna,så här:

JAG ÄLSKAR TWILIGHT SÅÅ GRYMT MYCKET!

beklagar, men jag vill verkligen få chanset att ta med min lika galna bästa vänn till twilight event.

Reply
Michaela

Jag är gärna med och tävlar! Skulle vilja ge det till min bästa vän som fyller 20 år den 20:e juni och som älskar twilightböckerna och filmerna. =)

Reply
Riham Khalil

Jo men det är självklart varför jag ska dit.
Måste sprida min arabiska doft dit – yani, min prutt … kemikaliska vapen, som mion far säger.
Men om jag inte vinner, då kommer jag ändå fan – mina kemikaliska vapen skaa dit !

Reply
Hanna :)

Jag förstod inte riktigt hur man vann biljetter, ska man skriva här eller på den andra länken (oteknisk?) ^^

Om jag vann dessa biljetter skulle jag bli den lyckligaste flickan i världen! Jag har läst alla böckerna 5-6 gånger och är helt beroende av hela Twilight grejen! Jag pratar ofta så mycket om det att andra tröttnar ^^
Dessutom är Taylor Luthner den snyggaste männsikan som någonsin har vandrat på jorden! Tänk att se honom live!?
Jag skulle antagligen svimma…
Om du skulle uppfylla min dröm att se Taylor live skulle jag nog aldrig be om något mer.
Snälla gör mig till världens lyckligaste!
Puss och kram från Hanna.

Reply
Louise

min motevering:
JAG MÅSTE GÅ!
för jag tycker att taylor är världens snyggaste,
och jag har aldrig varit på något sånt här förut..
skulle verkligen vara toppen att få uppleva någonting sånt här, kenza!
btw din blogg är jättebra! :)
kram

Reply
Claire

Jag skulle jättegärna vilja vinna dels för att jag aldrig har vunnit förrut och för att jag verkligen är VÄRLDENS STÖRSTA TWILIGHT NÖRD. Det är bara att fråga mina kompisar hur beroende jag är av the twilight saga. Jag har sett alla filmer och läst alla böcker om och om igen. Och om jag vinner så skulle jag ta med min kompis som fyller år den dagen och då skulle hon blivit SUPERGLAD! NU HÅLLER JAG TUMMARNA!

TACK FÖR EN JÄTTEBRA BLOGG FÖRESTEN,DU ÄR MIN FÖREBILD KENZA!! Kram/ Claire :D

Reply
Hanna

Jag är gillar Twilight.
Men min kompis är dock twilight-freak.
Har Taylor, Kristen och Rob affischer över hela sitt jäkla rum, klipper ut allt som har med twilight att göra.
Skulle vara kul att se reaktion om hon fick träffa dom.
Och just det hon fyller år den 22 Juni, hehe.

Reply
sara

en förkortning, tre bokstäver(plus några utropstecken hehe): OMG!!!!!!!!!!!
Jag och mina kompis har pratat om detta ett bra tag nu som de Twilight nördar vi är! Men det är bara något vi pratat om, inget vi trodde skulle hända då det kostar en del…
Kenza kommer du ihåg känslan du hade i magen första gången du träffade Tokio Hotel? detta skulle vara precis samma sak för mig och min vän!
Hade du vart här nu hade jag stått på mina bara knän & kysst dina fötter! haha;)

Reply
Andrea

Jag ringde upp min kompis direkt när jag såg detta inlägg och läste upp tävlingen för henne. Hon skrattade lite lätt och sa “du fattar att man aldrig vinner sådant va” men jag tänkte att det vore ju idiotiskt att inte ge det en chans. Jag känner att det är ganska svårt att sticka ut från mängden med en motivering but here we go; det skulle vara så oerhört kul att vinna denna täving. Jag skulle dö av lycka om jag fick ringa upp min vän och säga att vi ska iväg på detta. Jag tycker att vi är otroligt värda att vinna (hehe) och det skulle vara en alldeles otrolig upplevelse. Och så länge medan tävlingen pågår; tack för att du ger ut lite hopp och drömmar för en stund ;) Och tack för en grym blogg kenza!

Reply
Nadia AK

Okej, det här är sista chansen nu!

Man kunde ju köa för gratis biljetter i hötorget men det var en grymt lång kö och folk övernattade. Jag får absolut inte övernatta ute någonstans och där rök min chans för biljetterna, KENZA JAG SKULLE DÖDA FÖR DE HÄR BILJETTERNA!

Taylor Lautner & Kristen Stewart.. Jag vill, Jag vill :(

Reply
Josefin

Om jag viner så ska jag överraska min kompis med att ta med henne. Hon är ett riktigt stort twilight fan, jag vet inte hur många gånger hon har set filmerna. Och jag vet hur det är att se sina idoler första gången så stort det är och kännslan så mäktig!

[email protected]

Reply
Cecilia

Hej Kenza!
Jag vill jätte gärna träffa skådespelarna men måste man klä upp sig i deras fan kläder.. Känns väldigt ologiskt. Om man inte har några sånna kläder kan man inte bara skicka en motivering?

Ps. Gillar din blogg jätte mycket! :D

Reply
natalie

jag tycker att jag ska vinna eftersom jag typ har lagt ner hela mitt liv på filmerna sedan den fösrta filmen kom. Jag blev kär direkt i filmen o när jag fick höra att new moon skulle komma så skek jag först och sedan var jag tvungen att sätta mig ner eftersom jag blev för snurrig men jag skulle nog kunna behärska mig om jag ser dom elr så får väl jag be min kopmis att klappa till mig! Men jag ber dig kenza snälla, snälla, snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla,snälla ,snälla!!!! låt mig vinna!!! jag kunde inte köa för biljetterna eftersom jag då var utomlands men fick typ panik när jag kom hem och fick reda på det.. jag gör vad som helst jag krigar verkligen för att få dom snälla kenza, jag gör seriöst vad som helst!! jag har även letat runt om det är någon som vill sälja men antigen är det slut elr så säger dom bara ” nej jag vill ha min!” ååhh det är såklart inget fel med det men blir så irriterad eftersom jag verkligen har drömt om detta och jag nästan vad som helst för att få en chans att se dom..jag vet inte vad jag gör om jag inte vinner eller får tag på biljetter smiter nog in då… mohahahaha! ska börja göra upp en plan!!!

ps du är jätteduktig på att blogga, designa och bara vara så fin som du är! du är verkligen jättevacker och absolut min förebild!din brosa är även en väldigt stilig man, haha ne skoja men han ser verkligen väldigt bar ut!:D

Reply
S A N N A

ÅH god! jag är inget fan men min kompis är absolut ett fan, hon är helt tokig i twiligt, det är det enda hon snackar om. Hon vill verkligen verkligen och se dom när dom kommer till Stockholm, hon skulle nog seriöst kunna döda för en biljett. Hennes föräldrar lät tyvärr inte henne att åka upp till Stockholm elle Göteborg för att få en biljett. Hon skulle helt seriöst bli världens lyckligaste om hon fick en biljett, hon skulle älska mig förevgit om jag vann en åt henne haha! Nej, men jag tycker verkligen att hon är värd att få en för jag ser hur jäkla ledsen hon blev när hon inte fick, jag vill se hennes min när hon vet att hon har en biljett! (= hon skulle verkligen uppskatta det !!

Reply
Ida

Hej½!

Oj. GUD vad svårt att motivera varför..

Jag antar att du kommer få massa ”För att jag ba ÄÄÄLSKAR Jacob” och lalala, du förstår. Men jag älskar ingen utav dom,varken jacob eller Bella [Jag vet vad de heter egentligen :P], utan jag är DÖKÄR i Edward ;) . Och han kommer ju inte ens vara där? Så varför ska då jag vinna, JO! Jag vill till sthlm. Och min tönt till pojkvän är inte SUPERFÖRTJUST i storstan som jag, MEN han DÄREMOT ÄLSKAR Twilight och HAN (till skillnad mot mej) är en riktig TEAM JACOB-fan. Så enda sättet för att kunna dra han till sthlm så jag får njuta av storstan är att vinna denna träff ;)

// Ida,

p.s kanske ska nämna att jag och min pojkvän är STORA, hela 23 o 24år men trots det är fan av dom. Är inte DET coolt så säg? Bara DET gör ju att jag borde vinna ;D

Kramiz

Reply
emssh fo'sho

Jag suger verkligen på motiveringar but i’ll give it a try..

Kenza jag skulle vara sjukt tacksam om du valde mig som vinnare! När biljetterna släpptes kunde ja inte åka och hämta dom pga skola, och jag skulle göra allt för att träffa taylor & kristen! Det är nog en av mina högsta drömmar. Jag har fullt med bilder på taylor i hela mitt rum och när jag kollar på dom så tänker jag att en dag kanske ja har en sån tur att faktiskt få träffa honom.. jag tjatar om twilight hela tiden!

men en gång sa min mammas kille att jag skulle sluta drömma, du kommer aldrig få träffa taylor lautner! Jag blev helt förtvivlad haha. Men nu när jag fick höra att han kommer till sthlm blev jag överlycklig. nu kan ja bevisa till min mammas kille att han hade fel. drömmar kan faktiskt slå in!! <3

Reply
Elina

hej kenza!
egentligen har jag väl ingen bra anledning till att vinna den här tävlingen. men vem vill inte vinna? alltid värt ett försök. jag har totalt älskat twilight sen den kom ut. jag och mina två bästa vänner gick på den. jag grät så högt att det fanns vissa som gick o sa till mig. sen frågade jag mina kompisar, syns det att jag har gråtit? för vi skulle träffa några kompisar senare. då sa dom: vaaa nej då!
så gick vi då och träffade våra kompisar. undra va de första dom frågade var? jo, vad som hade hänt, varför jag var ledsen osv. då skratta mina vänner tills dom typ dog. hahaha, jag har sätt new mooon 3 gånger, lika sorglig varje gång. jag vill verkligen vinna det här. skulle verkligen vara ett minne för livet ! och eftersom jag bara varit i stockholm en gång, och har väldigt långt dit så skulle jag bli extra glad. snälla snälla, jag vill verkligen träffa mina största idoler! jag skulle bli den lyckligaste i världen. och jag har redan bestämt vem som ska följa med mig ;)

kram elina

Reply
Nelly

OOOOOOOOOOOOOOMFG! KENZA TACK FÖR DET!!
Om jag vinner en träff med Kristen Stew jag kommer nog dö av lyckan !
Jag vill bli skådespelerska för varje gång jag ser hennes filmer, jag får så mycket inspiration från henne! Älskar alla Twilight filmer! kan inte vänta tills Eclipse kommer ut på bio! And VIP ? hell yeaa !!

Reply
Tilde

Så typiskt, är fullt upptagen med att jobba då! Trots att jag är 21 och dessutom ramlat ur Twilight-hysterin för längesen.. så måste man ju faktiskt erkänna att Jacob Black är het ;)

Reply
Rebecka Bohlin

Jag tycker att jag ska vinna för att jag själv vill bli skådespelare, det har varit min dröm och enda alternativ för mig sen jag var fyra år och började med teater. Kristen Stewart är en jättestor inspiration för mig och har fått mig att satsa på skådespeleriet på riktigt liksom :) Det vore grymt att få se henne in person! Det skulle vara grymt inspirerande. Jag älskar också Twilight-serien, den i sig är också en jättestor inspirationskälla för mig. Ah shit, jag måste vinna!!!!!! SNÄÄÄÄÄÄLLAAAAAAAAAAAAA

Reply
Emma

Jag bara ÄLSKAR Twilightböckerna och filmerna! Jag tycker att Kristen Stewart är en av de bästa skådespelarna i dagens filmvärld, lite fresh air. Kristen är en sån inspirationskälla för mig! Om jag vinner kommer jag springa igenom hela Sverige 9 gånger och hoppas att jag halkar in i Twlightvärlden! ;)

SERIÖST! Fattar du hur sjukt det skulle vara att träffa dem!!? Haha, jag svimmar nästan av tanken.
Hoppas att jag vinner!! Fick nämligen inga biljetter när de släpptes ;(

Reply
Malin

Jag fullkomligt avgudar twilight böckerna och har fastnat för de totalt. Alla springer runt och pratar om hur snygg Robert är, men jag tycker absolut att Taylor är snyggare och därför skulle jag vilja passa på att ta en lite närmare titt på honom ;D

Reply
claudia

OMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGG KAN MAN VERKLIGEN VINNA VIP BILJETTER ALLSÅ JAG GRÅTER NU OMG KENZA OMG FYFAN TAYLOR LAUTNER OMG E DU SERIÖSSSSSSSSSSS HERRE GODE GUDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okej.. har lugnat ner mig lite nu.. ok, vart fan ska jag börja? seriöst, dagen jag såg twiligt.. allså jag bokstavligt talat DOG! älskade filmen varenda sekund som jag såg på den, ville inte att den skulle ta slut. kollade på den minst 2 gånger direkt efteråt, minns inte exakt hur många gånger men ja.. de va många ska du veta.. allså du anar inte hur mycket jag älskar dessa filmer. Taylor Lautner aka hot baby beautiful hothot very hototototot, är min största dröm. Kan dö för honom, skulle göra ALLT för att få träffa honom. så du förstår nu att när du har en tävling där man kan vinna VIP biljetter.. dåjävlar allså.. och kristen stewart, allså hon också, herremin gode gud, jag avgudar henne, allt med henne, hur hon är som skådespelare, hur hon ser ut, hur hon är som person (jag vet, kan inte döma henne då jag ej träffat henne MEN jag har sett massvis med videoklipp dvs intervjuer och så.. Och jag har uppfattat henne som en snäll person) och ja, allt som har med henne att göra. Snälla kenza, alltså du anar inte, det är som du kände då du visste att du skulle träffa gänget från tokio hotel, allså kenza SNÄLLA jag ber dig från hela mitt hjärta, ge mig denna chans. Jag kollar seriöst på twilight varje dag, eller i alla fall så fort jag får tid till det, samma med new moon. Oh fyfan, asså när jag fick reda på att en uppföljare kommer ut….. ommmg, allså jag hoppade av lycka, sökte igenom hela internet om behind the scenes, information om filmen och så vidare, alltså guud. och kollade sf.se vareeenda dag innan, så jag kunde se om man kunde reservera platser till filmen. alltså när new moon kom ut, jag och min vän(som är lika beroende av twilight som jag) satt på våra favoritplatser, dvs längst bak i mitten. och gud, jag ryste (rös?) under hela filmen. såå jäääävla bra, gick på bio massor med gånger under den perioden.. ohh kenza du förstååår inte alltså taylor lautner!?!?!?!?jag skakar och gråter nu bara jag tänker på att jag får se honom med mina egna ögon. alltså åhh. jag har alltid otur i tävlingar osv. men det skadar inte att försöka. och denna tävlingen e ju fan exklusiv, alltså vip biljetter till twiligt event? allså ohh. Kollar på massor med twiligt-fan-sidor/bloggar varenda dag. Läser böckerna om och om igen. jag lovar dig kenza, om du ger mig denna chans, allså du är helt AMAZIIIIIIIING då, du är redan det men ja. jag kan inte beskriva hur glad jag kommer bli. Allså egentligen så tänker jag efter nu.. jag menar jag är EN av alla dina läsare.. oh de kommer inte bli lätt.. men som sagt.. jag ska ej ge upp hoppet. och nu börjar de bli lite väl långt så ja.. jag avslutar med en liten “motivering” då va..
här kommer den;
FÖR ATT JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLSKKKKKKARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TWILIGHT OCH ALLT SOM HAR MED DET ATT GÖRA!!!!!!!<3

Kenza, remember, du är skitvacker och jag ser upp till dig. säger inte detta för att fejka nu eller nåt, menar verkligen det. :)

ha en bra dag.<3

Reply
sara

kenza hjälp.. vad menar du med twilight outfit? menar du med twilight kläder på (typ med edward på) eller bara en liknande klädsel från twilight??

Reply
Naasra

Om jag vinner, vilket jag hoppas att jag gör så kommer jag bli överlycklig. För att mina bästevän drömmer och dör för jacob. Hon fyller år den 22 juni och det skulle vara världensbästa present. Bara att se hennes glädje skulle jag kunna ge allt för. Jag hoppas att jag vinner så jag kan ge henne världens bästa födelsedags present!:D
Jacob black är hennes drömkille om vi vinner så skulle jag nog göra henne lyckligast i världen för en dag speciellt efter allt hon har gått igenom sen hennes farsdöd. Jag hoppas verkligen jag vinner så jag kan ge henne hennes bästa dag!

Reply
JENNIE

Jag har en vän som jag tycker så mycket om,
Och jag vet att hon älskar Kirsten och Taylor, bara dom!

Jag skulle vilja ge henne en helt sjuk upplevelse som hon aldrig glömmer,
En helt fantastisk dag som bara finns i drömmarna hon drömmer!

Men jag är tyvärr helt arbetslös och pank.
Och det finns inte många kronor på min bank.

Så snälla låt mig vinna dessa biljetter till min vän,
Och herregud vad jag skulle tacka dig så mycket sen!

Jag tror hon skulle svimma av glädje över dessa biljetter,
Och hon skulle kanske till och med göra några piruetter.

Att få ge detta till henne som en sen 20-års present skulle vara helt otroligt!
Och jag vet att med henne skulle jag ha helt underbart roligt!

Jag önskar jag var ett lika stort fan av Twilight som hon är,
För hon är helt besatt och säkert även lite kär.

Så nu håller jag allt jag har, både tummar, tår och hår.
För jag vill så gärna vinna och hoppas det hela vägen går!

Reply
MI

Åh tråkigt att alla motiveringer syns här:( hade hoppats på att de inte syntes. kan man önska om att inte ens kommentar visas för alla och ändå vara med och tävla?

Reply
D;

OMG..Kenza.. asså jag läste ut alla Twiligt-böckerna på en månad, och ja har sett de filmerna som finns (ska se senaste, även om jag bara e 14 år -.-), och jag är tycker TL (Taylor Lutner) e så jävla snygg, och jag skulle verkligen vilja se honom irl.Vill även se Kristen Stewart. Det skulle vara så roligt att få ta med en kusin/kompis dit eftersom att nästan alla jag känner gillar honom och jag vill överraska den personen som får följa med :)

//D;

Reply
alexandra

OMG, jag kan inte fatta att ju har en sån här tävling. Jag har varit nere jätte länge nu bara för att jag inte fick tag i några biljetter när dom delades såldes. Hela veckan har bara varit skit och hela jag har varit upp och ner vänd! Jag älskar Twilight mer än något annat. Inte mer än min familj och mina vänner, men annars. Du vet inte hur glad du skulle göra mig om jag vann två biljetter då jag och en kompis har pratat om att åka dit men sen fick vi ju inga biljetter. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att man ska kunna förså hur mycket jag gillat Twilight för det finns inga ord! Jag skulle kunna hålla på i evigheter varför just JAG ska vinna och hur j*vla mycket jag vill vinna! Ingen skulle kunna förstå glädjen. Nu är det så att jag har aldrig riktigt gaft tur att vinna något och jag vet att det säkert kommer vara säkert tusen tävlande till innan den avslutas och chansen att just jag vinner är inte så stor, men jag måste. För att om jag inte hade ställt upp i tävlingen hade jag alrdig förlåtit mig, att jag kunde ha haft chansen att se dom men sumpade den. Jag ber dig, snälla om du läser just min kommentar, låt mig vinna! Inget skulle göra mig lyckligare! När jag såg att dom skulle komma till Sverige var jag överlycklig, jag började GRÅTA! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så lycklig var jag! Men sen var jag i Turkiet när biljetterna såldes och hon som jag ska gå med ville inte åka ner till Dtockholm själv och köa hela natten vilket jag förstår eftersom att vi bor ca 30 mil därifrån. Jag vet inte vad jag ska säga mer för jag kan inte uttrycka med ord vad det skulle betyda för mig om jag vann biljetterna!Så snälla Kenza, gör mig till världens lyckligaste och välj mig! Jag skulle göra vad som helst för dom där biljetterna!

Nu är det bara att hoppas att jag skulle kunna vinna en biljett, det är ju ganska många biddrag och mina chanser är små, men jag kommer inte sluta hoppas..
Tack på förhand Kenza.

Reply
E M A

Jag skulle vilja vinna detta för att jag åker bort 4 dagar innan filmen har premiär, jag kommer få panik och seriöst ha p a n i k -ångest för att jag inte kommer kunna se filmen nere i Italien så det skulle ju vara toppen att gå och kolla lite extra scener osv. så slipper jag längta ihjäl mig när jag är nere i italien :)

Kram!

Reply
Min

Hej Kenza.
Här kommer min motivation till den, enligt mig, bästa tävlingen du någonsin haft:

Jag har en bästa vän som jag kan berätta allt för. Vi gör allt tillsammans. Med min allra bästa vän kan ja berätta hur fnittrig jag blir varje gång jag ser Twilight i något tv-sammanhang, hur jag varje dag klickar mig in på en Twilight sida för att hålla mig uppdaterad om vad som försiggår i deras liv & karriär, hur jag pratar om Rob,Tay och Kristen som om de vore mina vänner, hur entusiastisk jag är när vi pratar om böckerna.
Detta är inget jag kan berätta till alla mina vänner då de skulle missta min hängivenhet för besatthet. Men med min allra bästa vän kan jag dela detta med. Vi delar denna stora passion tillsammans. Hon förstår hur viktigt Twilight är för mig och jag förstår hur viktig Twilight är för henne.

Jag vet även hur viktiga dina närmaste kompisar är för dig Kenza och därför tror jag att du kan förstå hur mycket jag vill det här. Jag har denna underbara, nära vän som jag känt i snart 10 år, hon är den som känner mig bäst.
Jag önskar så mycket att jag vinner den här tävlingen dels för min egen glädje och lycka men främst för att min allra bästa vän skulle bli så otroligt lycklig. Låt mig göra detta för henne, låt mig vinna för henne. Vi båda älskar och andas Twilight och skulle bli obeskrivligt glada.

Reply
Lina

Min motivering:
Jag skulle vilja vinna dessa biljetter till 2 av mina mest underbara vänner :) Dom ställer alltid upp för mig dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året under en period som har varit väldigt jobbig.
När en dessa kompisar spenderade sin 1 års dag med sin pojkvän och jag ringde mitt i natten och grät så kom hon 5 min sen. Som du då förstår så ställer dom alltid upp. Det hade därför varit så underbart att kunna visa min uppskattning. Dom är båda 2 hysteriska Twillight fan. Det är musik, filmer, plancher och dom pratar alltid om filmerna och dom har haft twillight marathon så det hade varit den bästa presenten någonsin :D

Hoppas att du får en trevlig resa till Grekland :)

Massa kramar Lina

Reply
Alva

Åh herregud, jag blev så glad när jag såg att man kunde vinna biljetter här Kenza. Jag vill så sjukt gärna gå på det här eventet men jag bor flera mil från städerna där biljetterna gavs ut. Jag trodde att hoppet var ute tills jag såg den här tävlingen. Så himla perfekt! Twilight sagan är ärligt en del av mitt liv och det går inte en dag utan att den är med på ett eller annat sätt. Jag är nästan besatt, helt lost i allt. Böckerna är helt underbara och jag fastnar i dem varje gång jag läser dem. Filmerna har jag sett så mycket så jag har tappat räkningen. De är lika bra varje gång och jag gråter och ler på samma ställen. Kan dem nästan helt utantill. Liksom hur awsome vore det inte att få se snyggingen Taylor och söta Kristen LIVE? Snacka om att det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse om jag skulle vinna. Och två biljetter dessutom. Då skulle jag ta med mig min twihard kompis (som är nästan lika desperat som jag) också! Jag har försökt på så många sett att få tag på biljetter men har alltid sådan otur när det kommet till sådana här saker. Om jag skulle vinna skulle jag skrika och hoppa av glädje och aldrig kunna tacka dig nog Kenza. Jag vet inte vad jag ska skriva för att övertyga dig om att jag älskar Twilight. Eller om att jag ska få åka till Stockholm och få en dröm uppfylld. Det här är en sådan sak som bara händer en gång i livet. Det är än sådan saksom jag inte vill missa, speciellt inte när det gäller Kristen och Taylor.Jag är ett så stort fan och det skulle vara en av de bästa dagarna i mitt liv. Nej det skulle vara de BÄSTA dagen i mitt liv, en dag jag alltid skulle minnas. En dag att kunna berätta om för alla, hela livet. En sådan dag som aldrig glöms. Jag är en av dina blogg läsare. En person i den här tävlingen. Jag vet att jag är en av dem som skulle uppskatta biljetterna mest och jag hoppas verkligen att jag vinner. Ska inte ge upp hoppet ännu. Jag lovar att om du ger mig den här chansen så är du helt fantastisk, mer än vad du redan är. Nu ska jag hålla tummarna dag och natt för att min dröm ska bli uppfylld. Tack för att du ger mig den här chansen, snälla.

Jätte bra blogg med, läser varje dag.
Keep the good work up <3

Reply
Magdalena

Jag älskar twilight så jäkla mycket! Det är verkligen det bästa i mitt liv! Jag & min kompis hade planerat att övernatta för att få biljetter till fan eventet, men sen så ändrade våra föräldrar sig, så vi fick inte gå. Jag har varit så sjukt ledsen enda sen dess. Asså twilight betyder verkligen mest för mig! Och om jag inte skulle ställa upp i den här tävlingen så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Och jag vet att chansen är minimal att just jag vinner, men jag hoppas verkligen att jag vinner. För om jag gjorde det så skulle ingen kunna göra mig ledsen, asså jag skulle bli hur lycklig som helst!

Reply
vendela yllas

Oh herregud! jag hade verkligen velat göra detta för min stora syster! Hon älskar twiligt, nä jag menar hon är besatt av twilight!!! Hon är just nu gravid med sitt andra barn och har därför inte mer att hitta på än bio och film och sånt mys du vet, så därför vore det så himla roligt att kunna bjuda henne på detta! Men gud vad roligt hon hade tyckt de var och gud vad stolt jag hade blivit som hade kunnat “ge” henne detta!
Kram till snyggaste kenza/ vendela yllas

Reply
Louise

åh! ÄNTLIGEN! visste att du skulle fixa detta :D blev helt sur när jag skulle åka upp till gbg för att hämta biljetter men hamnade i en magsjuka och mamma tvingade mig att vara hemma. jag vill dit för att..tja..Jag älskar Taylor. liksom vem gillar inte han och hans muskler? jag och min kompis älskar dem! hmm, mina föräldrar är arbetslösa och vi har ekonomiska problem hemma. därför vet jag att jag inte kan tjata på mamma om pengar till biljetter till fan-event eller tokio hotel konserer D: men jag får leva med det, tills jag blir läkare ;) men ja, har egentligen inte någon speciel anledning. förutom att vi aldrig skulle ha råd med biljetter dit, så om jag vinner skulle det gör mig superglad! HAPPYFACE!

då tackar jag för mig…
det finns väl ändå en liten chans att jag vinner :] så håller tummar och tår :D

Reply
kajsa

Hej Kenza! Jag vill aaas gärna vinna 2 biljetter till hovet för jag och min kompis har planerat i nästan ett år nu att vi skulle åka till eclipse premiären i London! Men förra veckan, efter allt köande och så var slut i stockholm så fick vi reda på att varken robert,kristen eller taylor kommer! Så vi har inte fått några biljetter till något av det.. och det känns så sjuuukt segt att vi har gått och väntat på det i typ ett år! Så jag skulle verkligen bli sviiiiiin glad om jag vann för jag älskar alla böcker, filmer och karaktärerna! Min kompis skulle bli så sjukt glad om jag visade att jag hade fått biljetter med! :)

Jag vet att chansen inte är så stor att man vinner men lika bra att försöka, så SNÄLLA Kenza :D !!

Reply
Anonym

Hej Kenza!

Jag och en vän har varit vänner nu i snart ett år, väldigt nära också. Hon är en underbar vän! Jag kan alltid ringa henne precis när jag vill, och jag hoppas att hon vet att hon kan göra desamma.

Ibland bråkar vi men jag ser det som något naturligt – man kommer varandra närmre och jag tror att man bråkar för att man bryr sig, faktiskt. Hon har inte haft det lättaste livet tidigare och jag skulle vilja pigga upp henne med dessa biljetter! Det vore galet coolt. Hon älskar Twilight.

(Om jag skulle vinna föredrar jag att min motivering inte visas för alla, den känns ganska personlig).

Reply
Emelie

Jag tänker inte fjeska för dig som dom flesta kanske har gjort utan jag kör på min egen mottivering bara.

Jag har läst ALLA fem böcker “*har precis läst it den 5 boken som kom ut den 5 juni*” och har sett dom 2 första filmerna som jag bara älskade!

Jag bor här i sthlm och är snart 21 år (*fyller den 29 Juni*) så de skulle vara en underbar present som inte skulle kunna bytas mot något annat! Har liksom alltid drömt om att gå på en förhandsvisning eller ett event överhuvudtaget!

Nu håller jag alla tummar och tår och önskar mig själv lycka till!

0704 – 528433

Reply
Ida

Du skulle kunna ge dom till någon som kan printa ner världens bästa motivering till det här. Eller till någon som tidigare köat för biljetter som galning. ELler låta mig vinna som bara verkligen, verkligen sjukligt gärna skulle vilja gå på det här och som skulle vilja dela upplevelsen med en vän som funnits för mig mer än någon annan. En vän som lyssnar på mitt babblande oavsett tidpunkt och jag som gör likadant för henne. Och ja, så vet jag att hon, precis som jag, väldigt (verkligen, verkligen sjukligt) gärna vill gå!

Reply
Em

En varm känsla sprider sig i kroppen när man kollar på filmerna. Håren på armarna reser sig när man ser den vackra naturen och filmerna är otroligt vackra, både handlingen och all natur.

Vem skulle inte vilja träffa två så begåvade människor som lyckas förmedla denna känsla?

:)

Reply
Rebecca

Haha, jag har tusan tänkt på att din pojkvän är lik Taylor! Din lyckost! ;) Jag tycker att jag ska få vinna för att jag helt enkelt vill träffa den här snyggingen och för att jag har malt Twilightböckerna i vår för att kunna börja se dem på bio! Det vore så himla awesome! Jag är btw definitivt en medlem av team Jacob ;)

Reply
hhajan

Hej Kenza, jag är gärna med!
Jag har kollat på twilight och twilight new moon, filmerna är så jävla bra och man blir helt fast i de. Jag vill börja med allt, allt började med att alla sa till mig att kolla på twilight, för att det då var en sjuuukt bra film och man fastnade i, bland annat michelle och emme, emssh fo’sho som också har kommenterat en motivering då. Emme skrev exakt ÖVERALLT på sin blogg om twilight, ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVERALLT säger jag. Och jag hade utegångsförbud just den månaden då jag startade min blogg. Nu har jag runt 200 läsare varje dag och jag tycker att det är mycket, fattar inte hur du klarar dig med fleeeeeeera tusen + mer! :o I alla fall, jag valde att hyra filmen, kollade på den första gången med bror, blev helt jävla fast, hatar vampyrfilmer, men detta var något jävligt speciellt måste jag bara säga. Har alltid INNAN tyckt att vampyren Robert inte var så snygg… tycker faktiskt inte heller det nu, men sjuuuukt fin i profil! :o anyways, jag kollade på filmen minst 5 gånger till samma dag och kunde nästan replikerna haha! älskade twilight, efter ett långt år då twilight började flyga iväg, så kom new moon ut, alla hade sett den, igen, bara jag kvar, NOOOO liksom… sen en dag, när Olivia i min söta klass hade planerat att alla vi tjejer skulle på tjejkväll, vi i klassen hemma hos henne. Det blev även tjejnatt kan man säga, frida “överraskade” mig i alla fall med att vi skulle se new moon, var ju helt inne, men inte som förra året, av någon anledning, men efteråt när jag hade sett filmen… åh kunde inte låta bli att babbla om den, GUUUUUD! Pratade, pratade. Pratade, pratade… and so on, pratade. Slutet är ju nästan värst :(… “Vill du gifta dig med mig?” Sen så stängs det av, blev så jävla suuur!!! Och jag är helt inne i Taylor… SÅ JÄVLA SNYYYGG! :( Det är fan inte möjligt, men däremot såg han ut som en konstig grottmänniska med långt hår… haha! Skulle vara helt jävla underbart att få se de live med en kompis den 21:a, så snälla söta rara kenza, som faktiskt är min största förebild inom blogg och fashion, låt mig få biljetterna? Tack i förhand! Men du? Ska du dit också? skulle nog bli mer intresserad utav att få träffa dig än dom haha… MEN JAG ÄLSKAR DOM SOM FAN! Så jag tror du fattar vilken stor förebild du är för mig, du har faktiskt gjort så att jag lärt mig le på bilder (!) vilket jag inte vågade förut… Tack för en fantastiskt blogg kenza, den är värd att läsas, och tack för att du la upp tävlingen, hoppas på det bästa. I LOVE YOU! :D<3

Reply
Rodja

Har redan från första gången jag såg twilight blivit helt tagen av den. Berättelsen, hur allt går hand i hand med varandra. Efter att jag såg new moon på premiären önskade jag och önskade jag att den tredje filmen redan hade kommit ut, jag orkade helt enkelt inte vänta. Och nu är den snart här! Inte nog med det så kan man få träffa prinsen taylor, jag tror ja dog lite inombords när jag skrev hans namn. Jag älskar iallafall twilight och hade verkligen inte sagt nej till biljetterna!

Reply
emma lee

haha jaa måste ju berätta min knäppa story och försöka vinna biljetterna haha. Jag hade somnat i mian föräldras soffa och efter ett tag hör min mamma mig börja mummla något i stil med – men jag vill också bli vampyr ….. edward.. jag vill också…

haha sett filmerna några för många gånger ;)
att jag vakna med dregel pöl på kudden var inget konstigt hahah

Reply
Christina

Jag och min bästa vän i hela världen, Mariette, borde vinna eftersom
vi är två sjukt galna och glada tjejer som är ständigt ute efter nya äventyr. Mariette var den som introducerade mig till Twilight-böckerna och det känns inte mer än rätt att anmäla mig till denna tävlingen och sen ta med henne ifall man vinner som en “Tack för att du fick mig att läsa”-present.
Älskar henne över allt annat så det skulle vara awesome att vinna och skämma bort henne på ett sånt event!
Håller tummarna nu!
Ha det bra :)

Reply
Cecilia

Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag aldrig tyckt om de artister som kommit till Sverige, och nu (ÄNTLIGEN) kommer 2 av mina idoler hit. De är så himla bra förebilder! Och hur coolt vore det inte då att Få VIP platser på plats i STOCKHOLM!? Usch, det låter så orealistiskt och fantaskiskt så det är inte sant.. Jag måste bara komma dit!

Reply
JoJo

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag är ett stort fan av twilightsagan och det är min kära kusin med. Hon är 18 och om jag fick vinna biljetterna som jag så gärna vill så skulle jag överraska henne med de och ta med henne dit. Förstår du hur glad hon skulle bli? :D Önskar att det hände.

Hon har läst alla twilight böcker flera gånger och håller på fortfarande. Hon är galen i twilightsagan hahah :D Och vi båda är kära i Taylor också. Han är så jävla snygg. Önskar att vi fick träffa honom också.

Hon har precis tagit studenten och jag köpte inget till henne så om jag vinner det här så blir det som en present till henne :D :D <3

Puss, hoppas att jag vinner då :) <3 <3

Reply
Emma

Min motevering:

Jag har en kompis, Tintin heter hon. (Ja, det är snat, det ör hennes riktiga namn). Jag har nog aldrig träffat någon som är så käääär i en berätelse, film, böcker, skådespelare m.m någonsin i HELA mitt liv. Hon vet och kan allt om människorna som deltar i filmen, hur de gör alla scener och hon följer dem konstant via internät, tidningar böcker. Ja, hon vet allt!
Vi var i USA tillsammans förra året och varje dag hade hon med sig någoting hem som handlade om Twiilight sagan. Vid varje tidningstånd hittade hon något om den och när vi var inne på Norström så shoppade hon loss på Twiilight avdelningen. Det var läppgland som fick läpparna att sticka som om man blivit biten av en vampyr, det var tröjor som stod för Edwards och Kristens team och gud vet vad hon köpte. Hon vann t.o.m biljetter till premiären av New Moon men hade oturen att inte vara kvar när den hade premiäar.

Så om jag skulle vinna de här biljetternam, så skulle jag ta med henne till Stockholm och låta henne drömma sig bort bland allt det hon älskar. Hon skulle bli den gladaste människan på jorden och hon kommer att leva på det lääääänge, lääänge.
Tack Kenza!

Kramar Emma

Reply
Madeleine

Om jag skulle vinna skulle jag flyga upp i taket,
genast skulle jag ringa min vän Linn och ta med henne på flaket.
Lyckligast i världen skulle vi bli, att få träffa Kristen och Taylor skulle göra våra liv!
Kristen cool som få, Taylor med en mage så man blir grå!
Twilight freaks som vi båda är, hoppas jag nu att jag skickar ett vinnar bidrag här!

Reply
annette

Jeg vil! Har utrolig lyst å reise her fra Norge til Sverige for å se filmen! har lite planer i sommer så det hadde vert kjekt med premiere! Leser fraktiskt boken nå, snart ferdi=D
klem fra Stavangerjente

Reply
erika

jag vill sååååå gärna vinna! jag och min bästa kompis älskar älskar twilight! men mest av allt så älskar vi jacob (nej hagf tänker inte skriva hans riktiga namn, för mig är han jacob). eftersom att min kompis och jag bor lite för långt bort från stockholm så kunde vi tyvärr inte stå och köa till biljetterna, hur mycket vi än vela!!!!. jag..jag älskar denna serie så jag vet inte vad, efter att ha läst tredje boken så gick jag in i en dvala och va ensam i flera dar, jag kunde inte tänka på någonting annat än att den världen dom lever i inte existerar, jag låg och gråt därav. det svider så i mig att ingenting är på riktigt, men jacob finns i verkligenheten! men han är bara lite för långt borta för att jag skulle få chansen att uppfylla min dröm. jag läste den första twilight boken lååångt innan filmen kom, och redan innan hysterin så var jag helt fast och betagen av storyn!. jag älskar älskar älskar jacos och bella! min kompis älskar dom nästan mer än mig, vi brukar ha twilight kvällar då vi sitter och gråter tsm och tittar på scenen då jacos klättrar upp i bellas hus, å dom kramas, han ser så varm ut! jag vill ochså uppleva den värmen!! <3

Reply
MALIN

Jag borde vinna, för jag och min kompis är helt galna i twilight filmerna. Dessutom är ju Jacob så j*vla snygg! Och det skulle verkligen vara en upplevese, en dröm att vinna. :D
Kramar Malin

Reply
MALIN

Hej! :)
Om jag skulle vinna skulle jag dö! Nej men det skulle bli det bästa som hänt mig. Jag älskar twilight filmerna, och skådespelarna. Jag och min kompis är gaalna i filmerna helt enkelt. Det skulle vara så himla kul att få vinna, verkligen. Skulle vara som en dröm för mig faktiskt.
Ha det bäst! Kramar Malin

Reply
Annalunda

En kämpe hon är, min bästa vän
Med hjärtsjukt barn och oro var dag
Allt ansvar hon bär, vart leder det sen?
Ryck upp, börja om och ta nya tag

Ett bett kom i tid, en saga om strid
Med kärlek i skymning och spännande släkt
Vampyrer blev det, som gav egen-tid
En paus i all gnagande, tyngande jäkt

Min vän är väl värd ett möte med dem,
som öppnade en helt ny värld
Se bio, ha kul, komma bort ifrån hem
Få omges av en gnutta flärd

Så snälla, ge en biljett till Cathrine
Måhända att hon tar med mig
Huvudsaken att denna tjej så fin
Har en chans att göra något för sig!

Tack!

Reply
johanna

Min motivering är att jag skulle vilja bjuda min syster på en fantastisk kväll med hennes favoritfilm Twilight! Hon har nyligen blivit lämnat av sin kille och mått dåligt i perioder i sitt liv! Skulle vilja ge henne en oförglömlig kväll så hon för stunden glömmer allt dåligt!!!:)

Reply
agnes

Låter asnice. Kanske inte den bästa motiveringen någonsin, men min pojkvän och jag gjorde slut för någon vecka sen och sen dess har allt varit väldigt jobbigt. Kompisar som man trodde skulle ställa upp hade viktigare saker för sig och man lämnades i princip ensam. Tur är då att jag ahr min bästa kompis som jag känt sen 13 år tillbaka, hon har funnits där till tusen och verkligen ställt upp till hundra %, och hon ÄLSKAR twilight. Som ett tack nu när allt börjar bli lite bättre skulle jag vilja ta med henne på det här :) :)

Reply
Linda

Hejsan!
Min motivering till att vinna twilight biljetter:

Jag skulle vilja vinna eftersom jag, som otroligt många andra älskar filmerna. Jag är team-jacob och är verkligen helt galen i honom! Att se honom på riktigt är min högsta önskan och jag skulle bli galet glad! Det skulle verkligen rädda min sommar!Jag har aldrig varit på någon konsert eller något roligt evenemang. Och dessutom så fyller jag 18 år om bara några dagar och är alltså 18 när jag åker dit, (om jag nu skulle vinna). Det skulle vara den bästa present någonsin och jag är evigt tacksam om jag vinner denna tävlingen. SNÄLLA RÄDDA MIN FÖDELSEDAG OCH GE MIG TILLGÅNG TILL DEN BÄSTA PRESENTEN! Hade jag kunnat hade jag velat ta tåget till Stockholm och fixa biljetter, men allt detta är svårt då jag i en liten håla timmar därifrån, nära Linköping för att vara ungefär. Och effersom tågbiljetter kostar en del är det väldigt svårt för mig, men hade så gärna velat! Och en tjej som jag utan jobb som går tredje på gymnasiet gjorde att de inte riktigt gick ihop.
Jag bor ute på landet och sånna här chanser i livet får man nästan aldrig, jag har varken nära till några riktiga köpcentrum eller roliga saker som folk i Stockholm har och att komma iväg på något sånthär och få se Jacob och Bella skulle göra mig så glad!!

Skulle jag nu vinna, skulle jag självklart ta med mig min pojkvän Rasmus som jag snart har varit tillsammans med i 3 år!

Reply
Elin

Hej jag skulle vilja ha chansen att vinna biljetterna för att både kristen stewart och taylor lautner har inspirerat mig att börja spela teater. Jag tycker de är jätte duktiga skådespelare och det är bara ett plus att de är med i twilight som är den bästa boken jag läst. Jag har blivit så inspirerad att jag till och med har sökt teater linjen till gymnasiet och ett pluss är att min kompis fyller år och vi är lika beroende av twilight och skulle vara jätte kul att kunna få ge en biljett till henne i födelsedagspresent :D:D
KRAM
ELIN

Reply
Tilda

Hej kenza. Här är min moteviering:

Jag är helt kär i Twilight. Varje gång jag ser nått som handlar om Twilight eller skådespelarna så måste ja köpa det. Varje gång jag sitter vid datan så går jag alltid in på twilight bloggar eller söker på bilder på google. Om ja vann skulle ja bli jätteglad! Jag har läst böckerna 2 gånger(får aldrig nog av dom) Jag har över 300 bilder på twilight gänget. Både på mobilen och på datan har jag twilight som visningsbild Jag har drömmt om vampyrer 3 gånger. Jag har sett filmen Twilight typ 10 gånger och New Moon runt 5 gånger

Kram från Tilda som älskaar Twilight :D

Reply
Melissa C

Precis innan sommarlovet förra året lånade jag den första Twilight boken från skolbibblan för att läsa över lovet… men så blev det inte eftersom jag verkligen fastnade för boken och läste ut den redan innan sommarlovet hade börjat haha. Det var helt sjukt hur man längtade efter att läsa boken, hur ofta längtar man efter att läsa en bok liksom ?.. När jag gick runt på stan, ville jag bara hem och läsa och samma sak var det med de andra böckerna och den sista drog jag ut på så mycket som möjligt för att den inte skulle ta slut :P
Jag vet att min kompis också var likadan och vi skulle bli suuuperglada om vi vann !!

Reply
Simotiisaa

jag skulle vilja vinna för att jag ÄLSKAR Taylor Launter och jag skulle SKIT gärna vinna !! :D och jag har aldrig vunnit något :O och detta skulle vara helt PERFEKT om jag vann !!! :D

Reply
Susanne

Motivering:

Om jag skulle vinna skulle jag släpa med mig min underbara pojkvän (som jag tror, åtminstone lite i smyg, också är förtjust i dessa filmer/böcker). Om inte så är han ändå världens finaste pojke och skulle såklart eskorta mig till eventet för att se på stjärnorna!

Reply
Veronica

Jag skulle så gärna vilja vinna dom här biljetterna som helt klart skulle bli årets upplevelse. Att träffa sådana stora skådisar är som en dröm.

Så, Kenza, ger du mig årets uppplevelse och gör så min dröm blir verklighet?

Reply
E- bloggen

Att träffa Taylor Lautner och Kristen Stewart skulle vara så stort för mig och min bästa vän Jasmine, eftersom vi är SÅ stora fan av de båda skådespelarna + filmerna/böckerna!
Jag har själv älskat Taylor sedan han var Shark Boy, och att träffa läckerbiten skulle vara otroligt!

Speciellt för mig och JAsmine, vi gör inte så mycket roliga och minnesvärda grejor ihop,… ;(

Reply
Lina

ÅÅÅÅH, GUD VAD GLAD JAG BLEV NÄR JA SÅG DET HÄR!
Jag trodde att dem skulle komma den 31 juni och då är jag i Thailand men när jag såg det här så bara kunde jag inte låta bli att börja skrika och hoppa runt!
Oj, en motivering… Jag kan ju börja med att jag har läst alla twilight böckerna ungefär sju gånger och jag trötnar aldrig!
Det är dem bästa böckerna som någonsin har skrivits och filmerna är minst lika bra!
Min största önskan är att få träffa Taylor Lautner och Kristen Stewart!
Ifall jag skulle få träffa dem så skulle jag bli så lycklig så jag hade fult med lycka för resten av livet. De skulle garanterat va ett minne för livet och jag skulle göra vad som helst för att få träffa dem!

Reply
Gabriella

Heej jag skulle jätte gärna vela ha två biljetter till fan eventet då Kristen och Taylor kommer till stockholm. Hade ingen möjlighet att hämta biljetterna från sergel 3 juni, eftersom jag bor 100 mil ifrån. Men jag kommer att vara i Stockholm 21a! Twilight betyder verkligen jätte, jätte mycket för mig. Både filmerna och böckerna har inspirerat mig till en massa, som att skriva andra fantasy noveller och mycket mer. Sen 2008 har jag drömt om att få träffa Kristen, hon är en slags förbild för mig som jag ser upp till väldigt mycket och nu har jag möjligheten och kanske t.om få svar på frågor som jag har till henne! GRYMT COOLT ATT DE KOMMER TILL SVERIGE! 21 juni glömmer jag aldrig.

Reply
maja :)

hej,
om jag vann skulle det betyda allt. jag är inget ultimat twilight fan, jag håller det på en normal nivå. den 29:e ska jag och en av mina bästa vänner kolla på premiären av eeclipse, jag grät när den andra filmen var slut, att få träffa/se de i verkligheten är en dröm som går i uppfyllelse. Jag vet inte vad jag vill mer än det, det finns liksom inte ord för att beskriva hur lycklig jag hade varit.

majajagenmark.devote.se

Reply
Cecilia

Åh herregud vilken tävling! Jag och min bästa vän, Sofie, är de största twilightnördarna i världen, jag lovar… Vi har varit på alla premiärer vi kunnat gå på, läst alla böcker både på svenska och engelska. Våran största dröm är att få träffa skådespelarna, skulle vara ett minne för livet! Jag hoppas VERKLIGEN att du väljer mig Kenza, skulle vara en perfekt gå-ut-nianpresent till oss också!
* HÅLLER TUMMARNA FÖR ALLT JAG ÄR VÄRD *

Reply
Filippa

hej Kenza! jag skulle så gärna vilja träffa Taylor och Kristen för att jag är så kär i Taylor :D Jag skulle igentligen ha åkt till sergel för att få biljetter men jag kunde inte för att jag blev jätte sjuk och var tvungen att vara hemma. och så skulle jag jätte gärna vilja bjuda med min kompis som också är helt twilightgalen. Det skulle betyda så sjukt mycket och jag vann biljetterna! :)

Ha det bra!

Reply
Karin

jag älskar twilight som många andra gör! jag har en ganska enkel anledning till varför jag borde få biljetterna, ända sen böckerna kom ut har min dröm varit att få träffa kristen stewart och taylor lautner. och nu helt plötsligt är dom här i sverige. jag bor i luleå så jag har inte haft en chans ens att få köa och vänta till att få biljetter, min enda chans är om du skulle ge mig biljetterna. skulle bli så otroligt lycklig!

Reply
Frida Ekman

Shit va kul det vore att få vinna en sån tävling. Jag är en tjej som älskar att titta på filmer & den bästa filmen genom tiderna tkr jag är twilight.så skulle ju vara en dröm & få vinna! jag är även singel och tkr att en träff med Jacob vore inte helt fel(; hehe

håller tummarna nu, brukar ha otur i sånt här så!

sen vet jag exakt vem jag skulle ta med, SYSTER! hon behöver ngt annat att tänka på eftersom hon har dt jobbigt just nu. vore toppen för henne tror jag:)

Reply
Sanna Tidsjö

Idag fick jag en upp ögonen för att min vän Ewe faktiskt älskar twilight filmerna. Dock har vi svårt att matcha för att kunna göra något tillsammans som en enkel bio kväll då vi båda jobbar kvällar. Träffas vi blir det en slö kopp kaffe någonstans. Vi skulle behöva en riktigt rolig helkväll med varandra som förr (Innan vuxen, måste och ska kom)

Kram Sanna

Reply
Isabelle

Jag och min tjej kompis nettan skulle typ krascha hela huset om vi vann, så glada skulle vi bli! Jacob måste ju få se sina framtida fästmöer också ;) Tycker du inte? Hahha, vi är oemåtståndliga och planerar att förföa grabben. Stackars kille :) Vi skulle iaf bli as glada om vi vann!
Den där serien har gett mig en helt annan syn på kärlek. Kärlek utan gränser. Och det skulle vara för ballt att få se skådisarna! Hoppas,hoppas,hoppas!

Självklart är man ju med och tävlar om backstage biljetter på mtvs hemsida också (a) Det kan man ju inte missa! Vilken dröm :D

Tack för en bra blogg, puss.

Reply
Emelie

Jag o min kompis har längtat ända sedan biopremiären av New moon efter den tredje filmen. Så inte konstigt att det vore sjukt kul om vi vann. Ingen av oss har varit i stockholm och vi ska dit exakt detta datumet :D så vad skulle passa bättre än att vinna?!

Kram

Reply
Hanna

Hmm, undrar varför det står att tävlingen avslutas den 18:e på MTV-sidan?? Har de skrivit fel? Synd om man liksom missar, men det är den elfte eller? :O

Reply
adina

Jag har blivit fascinerad av Twilight sen första filmen. Skådespelarna, miljön, ALLT. Det känns som om jag är i en helt ny värld när jag kollar på dom fantastiska filmerna och att nu ha en chans att få träffa personerna som får mig att må bra och som får mig att känna mig delaktig i filmern, känns underbart. Det här är nog min enda chans tror jag, och jag ska försöka förklara med ord hur mycket twilight betyder för mig.
Den fantastiska regissören till filmerna, dom fantastiska skådespelare vill jag tacka och och den fantasiska författaren. Jag ser saker och ting i ett annat perspektiv sen jag sett Twilight och New moon. Jag har lärt mig mycket också, om kärlek och vänskap. Hur svårt det egentligen är.

Reply
alexandra

min kärlek till twilight går inte att beskriva, jag kan inte få nog. Mitt rum är TAPETSERAT med över 80 postrar (+ ca 120 bilder som inte sitter uppe) Jag har sett twilight, hmm få se nu… 102 ggr (jag överdriver inte 0.o) och new moon ca 15 ggr. Jag är HELT BEROENDE av twilight och har längtat efter eclipse så länge! ända sen jag läste twilight för ca 1,5 år sedan har jag varit helt fast och hade taggat twi-night 2 ( 1 var den med twilight o new moon) men fick veta att jag skulle vara borta just den veckan, när jag fick veta det skrek jag och började gråta. Sen när det kom ut att Kris&tay (<333….) skulle komma till sverige den 21:a blev jag överlycklig, jag ska åka den 24 så jag skulle hinna se dem. men eftersom jag bor i umeå så kunde jag inte få tag i biljetter, jag hade inte råd att fara till sthlm 2 ggr. Så det skulle verkligen vara fantastiskt att vinna biljetter, att få se min kompis min när jag överraskade henne med en biljett. Att få se dom, vilken känsla<3

Reply
johanna

jag skulle vilja vinna detta för att det är min högsta önskan. Jag älskar twilght och har läst alla böckerna.
Att få träffa Taylor och Kristen skulle vara så sjukt roligt. jag har aldrig träffat någon kändis (utom typ någon från let’s dance, haha) jag bor liksom i en liten håla i skåne.
Jag och min kompis skulle göra i princip vad som helst för att få göra detta och få detta sommarlovet ska bli lite mer händelserikt de förra och förrförra.

det skulle bli ett minne för livet om du gav oss dom här biljetterna.
kram :)

Reply
OliviaL

Ja vart ska man börja .
Antagligen är det här min sista chans att få tag i vip biljetter , så jag hoppas verkligen att jag får till en bra motivering nu.

Har varit med i alla möjliga liknande tävlingar för att få en biljett, men aldrig riktigt lyckats. Det har ofta varit dragningstävlingar och då behöver man ingen skicklighet , utan tur för att vinna. Så man kan ju inte säga att det gick så bra för mig i de tävlingarna ;)
Turen vill tydligen aldrig komma till mig.

I allafall , mitt intresse för twilight startade när jag började läsa första boken 2008. Sedan dess har jag varit helt fast. Inte en dag har gått utan att jag ägnat en tanke på serien elr filmerna. Visst låter det nästan lite sjukt, men så är det bara. Det är en så stor del av mitt liv och det är jag inte ledsen över. Men konstigt nog är jag inte något Twifreak (om man kan kalla det så). Mina väggar är inte överdrivet fulla av posters, jag har inga tshirts elr andra Twi prylar. Bara alla böckerna och filmerna. Min kärlek till sagan kan man säga inte syns utanpå, utan det finns bara innuti. Och jag gillar det :)
Det känns skönt att man bara kan sitta helt själv och tänka på citat och allt. Jag behöver inga prylar, utan bara sagan. Har jag det är jag nöjd. :)

Kristen och Taylor ? ja vad ska man säga om dom ?
Helt fantastiska skådespelare som jag skulle kunna dö för att träffa. En helt galen stor dröm skulle gå i uppfyllelse om jag fick chans att vinna en av de här biljetterna !
De är ju trots allt ett av skälen till att filmerna blitt så stora som de är.

Om du , du som sitter och läser det här just nu , tror att du har någon aning hur mycket jag älskar twilight efter den här texten, har du fel.
Jag älskar den 109409534609304 ggr mer . :)
Tack för mig <3

Reply
Louise

Jag vill vinna biljetterna! Älskar Twilight, har alltid gjort och kommer alltid göra. Kan inte vänta tills den 30 juni och kanske inte kommer kunna vänta tills den 21 heller! :D

Reply
Marina

Hej Kenza!
jag är världens största Twilight fan!! Jag älskar böckerna, filmerna, skådespelarna, musiken och allt som har med Twilight att göra! Jag skulle bli jätte jätte glad om jag fick biljetter till eventet då jag inte hade någon möjlighet att stå i kö för biljetter för att jag hade ett viktigt prov i skolan på morgonen. Jag skulle bjuda med min kusin som är en av mina bästa kompisar, som alltid ställer upp för mig och hjälper mig med allt. Hon älskar också Twilight så det skulle vara jätte kul att ge något tillbaka till henne genom att bjuda henne på fan eventet på hovet. Jag vet att hon skulle bli jätte glad då.
Jag älskar Twilight på samma sett som du älskar tokio hotel så jag hoppas att du förstår att jag verkligen vill ha dessa biljetter så att jag kan träffa mina idoler i verkligheten!

Reply
Amanda

En av mina bästa vänner fyller 16 år om bara några dagar. Hon (och jag..) är ett stort Twilightfan, och att kunna få ge henne biljetter till Twilight Eventet skulle bli den bästa presenten någonsin! Och att kunna göra min fina vän så otroligt lycklig – som jag vet att hon skulle bli – är inte heller helt fel! ;) Hehe…

Reply
Lisa

Hejsan !
Det finns så mycket att säga, men jag tror inte du skulle orka läsa det. Så du får en kortare version.

Jag befinner mig i chock att dem kommer hit och speciellt Taylor. Det är liksom en dröm som går i uppfyllelse, jag trodde aldrig att han skulle komma hit. Förra året så åkte dem runt i typ hela Europa men inte i Svergie, kan du fatta att jag blev riktigt besviken? Men när jag hörde att dem skulle komma så satt jag och köade i 16 timmar för ett par Vip biljetter för att jag ville komma så nära honom som möjligt, men när det var två framför mig så tog dem slut. Det var riktigt surt! Så jag skulle vilja säga att just nu är det här det ända jag vill och jag skulle bli hur glad som helst om jag skulle vinna dem här biljetterna. Det här är verkligen jätte stort för mig, det går inte att förklara med ord hur glad jag skulle bli. Men jag hoppas att du förstår!

Reply
Felicia

Finns det någon annan motivering än att Taylor Lautner e SNYGG SNYGG SNYGG?!

Reply
Lina

Det skulle vara jättehäftigt att se han!
Hur coolt som helst! <3
Om jag hade vunnit så hade det varit verkligen STORT.
Jag hoppas på det bästa!

Reply
mctwilighter1

hejhej!

Denna tävlingen låter toppen :D
Jag fick dock 2 VIP biljetter förra torsdagen så jag är ready för eventet :D

Men jag har dock 8 st biljetter (ej VIP) som jag lottar ut på min blogg.

Klicka på länken för att läsa mera om tävlingen :D
http://bit.ly/bS5iXq?r=td

Lycka Till :D

Reply
Emelie

Jag skulle gärna vara med och tävla! Min motivering är att min bästavän är en riktig twilight nörd, men hon har så sjukt otur hela tiden. Hon har verkligen kämpat med att träffa dom osv, men missar och vinner aldrig haha. Kan inte låta bli att tycka synd om henne för hon blir rätt ledsen. I allafall skulle jag ge biljetterna till henne om hon vann :)

Reply
Linnea

Skulle seriöst dö om jag träffade honom Tjejen i lila kjolen och svarta strumpbyxorna vad grymt snygg.. Har hon någon egen blogg eller sida på Bilddagboken? henne vill man bara ha och se mera av…. MVH Mikael…

Reply
Sofia

hejsan, om jag fick träffa taylor och kristen så skulle nog dö lite, jag skulle svimma. att få träffa taylor vore amazing, jag har läst alla twilightböckerna, drömt om dem och bara önskat att jag själv får träffa någon som har sånt djup och sån kärlek inom sig, som just jacob har. om jag fick prata med taylor skulle jag fråga honom om han är lika underbar i verkligheten, sen skulle ju en puss på kinden aldrig skada. om jag fick prata med kristen så skulle jag fråga henne hur det kommer sig att hon ens kunde klara av att spela så bra i med att både robert och taylor är helt underbara, ordvalen och den innerliga kärleken. hoppas att sånt existerar in the real world. För att sammanfatta- jag skulle nästan dö, skulle göra mycket för den här chansen :)

Reply
Alicia

åh, hur ska jag förklara detta nu då.. Min bästa kompis heter olivia, och hon är helt galen i twilight. Twilight och popcorn är de hon lever för ;) hon äter till och med sina popcorn ur taylor, robert och kristin popcornskålar. Jag har ännu inte sagt att jag inte älskar twlight för de gör jag, enormt mkt, skådespelarna, karaktärerna, dramat allt! (jag menar, vem har inte en hemlig crush på vamyrerna där?) De skulle vara en dröm att se de man så länge har tittat på och inse “dessa personerna finns faktiskt på ritigt” iallafall hon fyllde nyss år (2 juni) och sa till mig “ÅH, aliciaaaaaaaaaaaaaaaa.. dit borde vi åka. Jag tyckte de lät som en bra ide och en amazing födelsedagspressent. .. och vi började snacka om de. Men de blev inte av att vi åkte för att köpa biljetter. vilket är lite tråkigtså nu, när jag läste att man kunde vinna biljetter, och till och med VIP.. ja då var de bara att skriva detta så ni kunde läsa att jag verkligen skulle ge henne hela världen om jag kunde, och ni ger mig nu en chans till att ge henne en del av den. team jacob 4eva ;)

Reply
nathalie

Varför jag ska vinna biljett till hovet är för att Kristen är min förebild. Jag avgudar människan. Vet att det är många som säger så men jag kan inte ens börja med ord att förklara vad hon betyder för mig och vad hon gjort för mig. Även fast jag inte känner henne så har hon gjort en stor påverkan på mitt liv. Hur hon kör sitt eget race, hur egen hon är och hur hon alltid står upp för sig själv. Ger svar på tal till pressen och backar inte undan för en sekund. Hon har fötterna på jorden och är fortfarande den tjej som jag fastnade för från start. När jag fick höra att hon skulle spela Bella i Twilight sagan (som är mitt största beroende i mitt liv typ, haha) så kunde jag inte bli mer nöjd. Hon ger en sorts tuffhet till hennes karaktär som inte Bella hade tidigare, vilket bara gör henne mer intressant. När jag kollar på intervjuer med Kristen så skrattar jag alltid. Hur hon gör alla hennes olika miner när hon blir ivrig att förklara någonting eller hur hon drar händerna genom sitt hår när hon blir nervös över något.. Att få chansen att se Kristen i samma rum som mig, med mina egna ögon skulle betyda mer än ord kan beskriva. Hon är min största idol och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Reply
Janna

Ärligt talat fattar jag inte att jag skriver ut det här inför så många men jag måste berätta det någon gång.
Min bästa tjej kompis men även för mig mitt livs kärlek. ( vill jag tro iaf ) fyller 20 år samma dag som premiären och tänker denna dag berätta att jag faktiskt är kär i henne.
Jag kan knappt förstå hur jag ska klara av det men jag får låta känslorna bära mig. Saken är att vi bor i en liten håla långt ifrån sthlm och har denna vecka bjudit med henne till stlhm. Hon vet inte vilka hemligheter som skall avslöjas. Men vi har båda intresset twilight och hon är lite halv kär i taylor, och jag känner att om jag vann och gav henne detta kanske hennes kärlek till mig blir starkare. Älskar både henne och twilight, skulle ge vad som helst för att göra denna vecka i storstaden perfekt och detta skulle vara guld värt ! Och kanske en hjälp på traven för att jag ska få min drömtjej och berätta för hela världen att jag gillar tjejer..

Reply
Emma Östling

Jag skulle såklart vilja vinna precis som alla andra, liksom vem vill inte?
Jag fyller år den 13:de så det skulle bli en kul present, haha.
Får väl hoppas att jag får träffa dom för jag är (som de flesta) ett stort fan^^

Älskar din blogg/ Emma:)

Reply
Victoria ilkan

Jag ska berätta för dig om min kompis, världens underbaraste kompis. Hon har gjort allt för mig. Det här hänt att hon har fått komma hem till mig tre i natten för att jag känt mig ensam, då har hon tagit första buss för att vara där bredvid mig. Hon ordnade också den finaste födelsedagsfesten där hon bjöd in en kille, en kille som jag nu är tillsammans med. En grej jag ville göra för henne i gentjänst var att jag skulle dra upp till sf den andra och åka 3timmars natttåg och köa ett dygn själv för hennes skull, eftersom hon är världens största bellafan, ja du hörde rätt.tjejen är inte galen i Taylor och hans magrutor. Utan hon tapetserar sitt rum med Bella posters istället. Hon är hennes förebild och kristens hennes stilförebild. Hon känner igen sig i Bellas personlighet och vill se ut som kristen. Jo varför anmäler jag mig till den här tävlingen då om jag åkte till Sthlm? Jo det var så att jag precis kryat upp från att haft körtelfeber och dett hindrade mig från att åka. Och vem var där och tog hand om mig om inte min vän.Så du är nu min sista chans att få biljetter till det här eventet eftersom jag inte kan ta kort på min favvotwilightoutfit eftersom jag är inget stort fan utan jag vill göra dethär för min vän.

Reply
Anida Isljami

Hey Kenza!
jag skulle bli så himla glad om jag vann den här tävlingen. Twilight betyder verkligen sjukt mycket för mig. Visst jag är inte den enda som vill vinna, så risken att jag vinner är nog ganska liten. Men om jag vinner så kommer jag va världens lyckligaste. Jag skulle gråta i veckor av glädje, så glad skulle jag bli.
Finner inte ens ord för hur glad jag skulle bli. Det ända jag kan göra nu är att hoppas att jag vinner! Men blir ju såklart glad för den som vinner. Det är stort att få VINNA, att få träffa världens sexigaste man!
Jag kan lägga ner hur mycket tid som helst för att skriva varför just jag ska vinna, men jag kan inte förklara med ord hur gärna jag vill. Finns inget ord som kan beskriva varför. Vinner jag kommer jag vara lycklig livet ut. Jag älskar Taylor Lautner lika mycket som du älskar världens bästa band Tokio Hotel, så jag tror du fattar hur mycket det skulle betyda om jag vann den här tävlingen, så kom igen Kenza! Make my dream come true ;*

Reply
Camilla

Hei Kenza!
Jeg er en norsk jente som veldig gjerne vil vinne billettene fordi jeg er som besatt av twilight! Jeg har aldri greid å gjennomføre en eneste bok før jeg begynte å lese twilight-sagaen! Nå har jeg lest alle fire bøkene opptil flere ganger, både på norsk og engelsk, og nå er jeg søren meg i gang igjen på en ny runde;) Til jul fikk jeg new moon tshorte og til bursdagen min fikk jeg twilight surprise bursdag! Der var det røde epler, mørke rom, sjakkbrett og brikker, vampyrbitt-muffins, rød “blod”punsj, og listen fortsetter slik! I tillegg var gaven min selvfølgelig twilight-relatert! Dette burde si litt om hvor mye jeg elsker twilight, og hvor mye det hadde betydd for meg å vinne disse billettene:) Jeg kan så og si alle replikkene i filmene og jeg ser de når enn jeg har sjansen:) Rommet mitt er fullt av plakater av Robert Pattinson, og navnet hans er vel nevnt i annen hver facebook status! Jeg hører på alle twilight sangene altfor ofte, og jeg driver for tiden og lærer meg bellas lullabye på piano, selv om jeg egentlig ikke spiller! hehe. Så derfor ville det bety så utrolig MYE for meg å vinne billettene! Jeg hadde vært så takknemlig:) Tusen takk for sjansen! Jeg skal krysse alt jeg har å krysse, slik at drømmen min går i oppfyllelse:)

Klem Camilla:)

Reply
Melina

Hej! Vet inte om jag ska skriva motiveringen här heller på ett mejl så jag skriver här och på ett mejl.

Det var en gång en flicka som både i en liten håla i Norden
Hennes dröm var att en gång få sin förebild som bodde på andra sidan jorden
Sen den lilla flickan var 10 år ville hon också bli inlåst i ett rum
Bli utsparkad från ett hus av någon dum
Eller bli förälskad i en vampyr som en dag skulle bli en brudgum
När drömmarna for iväg skapades ett tusentalsfrågor
Ett tusentals frågor som de skulle få chansen att ställas skulle göra flickan eld och lågor
Kristen Stewart kommer snart till denna flickas land
Flickan skulle bli överlycklig om hon fick möjlighet att ta sin förebilds hand
Så snälla låt flickans otur försvinna
Och ge henne möjligheten att vinna

/Melina

Reply
TWILIGHT-älskaren Johanna

Här kommer min motivering, hoppas du tycker den är bra!!!

Jag och min bästa kompis skulle vilja åka på fan-eventet för att vi ÄLSKAR twilightfenomenet och det är mer eller mindre vårt liv! När vi hörde om att våra största idoler skulle komma till Stockholm hoppade vi upp och ner samtidigt som vi skrek av lycka!!! Men känslan ändrades fort eftersom vi snart kom på att få tag i biljetter skulle vara näst intill omöjligt eftersom vi bor i Linköping… Så nu ber vi dig på våra bara knän att låta oss få komma på Fan-eventet då det här kommer vara den enda chansen i vårt liv!

Reply
charre

HEJ:)
Jag har en kompis som är världens största twilight-fan!
Hon fyllde år för nån månad sen och jag har inte haft råd att köpa nåt till henne så de här skulle vara den perfekta (försenade) presenten! Det skulle vara jättesnällt om ni låter mig vinna detta. Dels för att jag aldrig vinner något, och för att jag vill göra min kompis glad som tusan :D

kram:)/c

Reply
Lizette

Jag vet inte vad som skulle vara en riktigt bra motivering. Men jag och mina klasskompisar ägnade våran tid med att disuktera twilight på håltimmarna. Vilket resulterade i bitterhet, hopplös förälskelse och ja tom glädje. Att faktiskt få veta att resultatet av all denna diskussion fram och tillbaka skulle ge mig en vinstchans skulle va stort.

Reply
donia

Kenza vad är åldersgränsen skulle vara tacksam om du svarar på denna fråga!! <3

Reply
Elin

Jag skulle så gärna vilja vinna de här VIP-biljetterna. Jag har aldrig vunnit något tidigare och att vinna det här skulle betyda allt för mig. Jag har en tjejkompis som heter Amanda Carter som fyller 21 år den 13 Juni och den bästa presenten någonsin skulle vara att kunna gå på visningen med henne.
Hon älskar Twilight serien mer än vad jag gör och jag avgudar den verkligen. Vi har båda två läst alla 4 böckerna och de var helt underbara. Så jag ber dig Kenza. Snälla snälla snälla välj mig. Jag kommer stå i stor skuld till dig om du väljer mig. <3

Reply
lisa

Hej Kenza!

Jag är en tjej som ÄLSKAR ”Twilight”!!:D<33
Jag skulle gärna vilja gå på eventet för att det är en av mina största drömmar!:D

Jag vet att jag inte är så gammal, men ja tycker att även små borde få en chans :P

Jag skulle göra nästan vad som helst för att få gå på denna event , men det jobbiga är att jag inte har någon bra motivering så ja tror inte att jag kommer att vinna :( men jag hoppas ändå :)

Jag tror att jag skulle vara en bra vinnare för att då skulle jag ta med mina kompisar, eller a några av dom i alla fall, så skulle vi sitta där framme i publiken o gråta av lycka! Så verkligen jag hoppas att du väljer mej!

Kram Lisa Lindwall!

Jag har en blogg som heter: lindwaall.blogg.se så skulle bli glad om du började läsa den!
För att jag tycker du är bland dom snyggaste tjejerna på jorden!
Skulle dö för ditt utseénde typ!

Reply
SOFIE

DU HAR INTE ALLS EN EGEN JACOB BLACK !?!?! JACOB BLACK ÄR SÅ MYCKET SNYGGARE OCH BÄTTRE! TÖNT! TÖNT TÖNT TÖNT HAHAHAAH

Reply
nelli

herregud svårt att komma på en bra motivering, det är så många tävlande! varför jag borde vinna det här är ju det självklara som alla andra skriver, jag är ett stort twilightfan hade läst twilightboken långt innan filmen kom ut och blev kär i den direkt, alla böckerna är helt magiska de har betytt en hel del för mig de senaste åren, genom twilight har jag lärt mig vad äkta kärlek och vänskap är! jag har sett filmerna 100 tals gånger de får en att drömma sig bort till en bättre och fantastisk plats! skådespelarna har blivit som förebilder och idoler för mig, jag vill verkligen vinna det här, det är kanske min ända chans i livet och jag vill ha den chansen mer än något annat! det här skulle vara en upplevelse för livet något jag aldrig skulle drömma om att byta ut mot något! min kärlek för twilight är svår att beskriva i ord hur töntigt det än låter. Jag är inte en person som gråter men när jag fick höra att 2 av skådespelarna skulle komma till sverige grät jag av lycka! eftersom jag inte har kunnat inskaffa mig biljetterna själv är tävlingarna som finns min ända chans att få min dröm att gå i upplevelse att bli den lyckligaste twilight fanet någonsin! Det är svår konkurrens det förstår jag och det är ännu svårare att mäta sig med alla andra människor som är med i tävlingen speciellt när jag har svårt att beskriva detta i ord, mer än att skriva att jag älskar twilight och allt som har med det att göra. Den lycka du får när du ser eller hör om tokio hotel får jag när jag hör något om twilight! Den känslan är svår att förklara men den är underbar!
Jag älskar taylor lautner inte bara för att han är snygg hehe, utan för att jacob är min favorit karaktär i twilight och att han spelar den rollen otroligt bra, han är en underbar skådespelare och en fantastisk person! helt klart den bästa unga skådespelaren i dagens generation! Jag har en kompis som är precis lika twilight galen som mig och vet att hon skulle bli överlycklig om jag vann detta!

Reply
Sofie

Hej Kenza och MTV! Jag skulle verkligen vilja vinna denna träff med Taylor och Kristen för jag har såå mycket frågor jag vill ställa dem! Jag har precis fyllt 18 år och detta skulle vara den perfekta födelsedagspresenten! :) Med min personlighet och min engelska skulle jag kunna förmedla mycket glädje och skratt till dem under träffen, vilket jag tror de skulle uppskatta.
Ha det bra så hoppas jag vi hörs! :)

Kram Sofie

Reply
amanda

åh, jag skulle verkligen vilja vinna & jag skulle ha hämtat en biljett i stockholm, men det var skola & sånt,& men ja det är ju försent nu, typiskt..

Reply
Amanda

Jag är super ledsen! Jag och min kompis är typ helt kära i Taylor! Jag har haft ungefär 200 bilder på honom bara på mobilen! Jag är värsta mobbad ;D
Och Min kompis pappa var jätte snäll och kolla om han kunde få en biljett på bergakungen i gbg. men det var fullt! Jag kan typ gråta.. För jag skulle dööööö om jag såg honom “in real life”!! :(

Reply
Stina :)

HÅLL TASSARNA BORTA, JACOB BLACK ÄR MIN !
åååh, tyvärr är det 13 årsgräns och jag fyller det snart, men 13 är 13, så jag kan inte komma in!
Ni vet inte vad jag skulle göra för att få träffa dem !
Speciellt Taylor! Han är min <3
:''(

Reply
Filip

ja borde få vinna! =D
ska jämföra mina armar med Taylers (A)
tror han e så stor…. ska visa honom (A)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*