• header

Awesome day

Jag har haft en väldigt skön och härlig dag! Shopping och lunch med syrran och sedan mötte jag upp Dilay. Nu är vi hemma hos mig och laddar upp inför partykvällen med pizza och nachos som vi doppar i guacamole.Vårt mål är alltså att rulla till Collage ikväll. ;-) Oj, förlåt nu till er som sitter i rullstol eller är riktigt överviktiga. Inte meningen att såra er. Ja, tydligen måste man ju be om ursäkt för allt för vissa verkar inte förstå skämt. Hmm.. Tråkigt att vara så seriös hela tiden.

Nu ska vi fortsätta mysa här och sedan göra oss i ordning. Kram! :D ♥

130 Comments

Agnes

Jag fattar inte riktigt. Har ni hyrt rullstolar eller?

Kenzas svar: Hehe, nej. Vi bara äter väldigt mycket så att vi kommer rulla fram. Men lika bra att jag ber om ursäkt, ifall att någon tar illa upp. Som när jag skämtade om att jag hoppades på att det skulle regna idag. Vilket jag inte alls hoppades, utan det var ett skämt vilket jag trodde framgick när jag skrev “haha, skoja..”. Men vissa ska vara så jäkla seriösa hela tiden…. Kram!

Reply
aida

Haha, tycker inte du ska bry dig och bara köra ditt eget race med din sjuka humör! :)

Reply
Ana

Lika snygg som alltid! Undrade bara vad du tycker man ska sattsa på i höst(klädväg)??

Kenzas svar: Neeeej inte tänka på hösten än!!! :D

Reply
sivan

Varför är du såååå vacker , så perfekt , så stilig !? ALLT HAR DU! Tack för än bra blogg som är värd att läsa! (kolla kissie hon får läsare för sitt skitsnack :/ )

love Ya’ ha en bra dag <3

Kenzas svar: Vad gullig du är, men jag är inte i närheten av perfekt. Vi alla har våra brister. Kram! <3

Reply
emeliiie fo'sho =D

kenzaaaaaaaaaaaa vem vann twilight tävlingen ? :)

Kenzas svar: Väntar på att MTV ska meddela mig det. Ni skulle ju tävla på deras hemsida. Kram!

Reply
Daniela

naw, va gulligt (: älskar din blogg! hur många läsare har du nufötiden? :)

Reply
Sofia

Du är så kopiöst snygg kenza ! Men måste även tillägga att Dilay är så jävlaa söt.. hon ser liksom helt go och glad ut jämt (y) kraam..

Kenzas svar: Både jag och Dilay tackar! Hon är världens goaste och har världens största hjärta. :)

Reply
sussi

hahah märker att det är någon där bakom Dilay som sitter fattar inte att den personen inte går fram och ber om en bild med dig Kenza :)

Det skulle vara sjukt coolt om du besökte min blogg puss puss <33 :)

Reply
Bea

de suger o va seriör men ska har dddddddddddddddddAAAAAAmmmmmMMp-ryck som jag =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
ja ni ser ju själva =)=)=!!!!!!!!!!!!

Reply
josefine

Kenzaaaaa! Måste bara tala om hur underbar du är, och det säger jag även om jag inte känner eller har träffat dig! Du är hur fin som helst, verkar vara jättesnäll, din klädstil är skitsnygg! Jag hoppas att allt går bra i “jobbväg” i sommar och höst, resten av åren med såklart;) men jag tänkte på din smyckeskollektion osv. Räkna med att jag kommer köpa!

Sen måste jag berömma dig för din otroliga uppdatering, även när du är på semester! Jag har ingen blogg men jag kan tänka mig hur mycket tid det går åt att ta bilder, skriva alla inlägg. Men du gör det för att du tycker det är kul och det underlättar ju såklart! Vet inte riktigt vart jag ville komma med denna kommentaren, DU ÄR BÄST HELT ENKELT! :)

Kenzas svar: Tack josefine! Det där värmde som fan! <3

Reply
E M M A

håller med, inte kul när folk inte förstår skämt “/
varifrån kommer allt som du har på dig?

Kenzas svar: Shortsen är gamla från Bik Bok, tröjan från Nelly, linnet från Topshop och väska från Marc by Marc Jacobs. Och så Converse :)

Reply
Maya

Lite kul att du blir så jävla förbannad över en sådan löjlig sak…..folk som inte tål skämt har funnits sedan stenåldern. DEAL WITH IT! ;)

Kenzas svar: Haha ja men jag blir ju lika förvånad varje gång ;-)

Reply
sussi

föresten du är så snygg alla man jämför med har ingenting jämfört med dig du har ju allt om dem skulle ha något så är det för att dem dränkt med smink <33

Reply
Sofie

låter som en riktigt kul kväll.. har precis smällt i mig ett ton tacos och ska nu rulla iväg till tvn…

Reply
Linda

fan va bruna ni blev tjejer!
btw, dilays hår är underbart!

Kenzas svar: Dilay blir alltid brunast med sina kurd-gener haha. Damn her ;p Hennes hår är grymt fint!

Reply
Amanda

Jag har alltid undrat en sak. Är du född i Marocko? Kan du prata Marockanska/Arabiska? :O ALLTID undrat hur din uppväxt såg ut!

Kenzas svar: Nej jag är inte född i Marocko. Nej jag kan inte så mycket arabiska längre, men jag förstår lite och kan säga enstaka ord och vardagsfraser. Kram!

Reply
sarah

Åååå vilken fin skjorta dilay har<3 vart har hon köpt den?

Kenzas svar: Gina! Tror jag såg den idag faktiskt :)

Reply
Lisa

Jag tror inte folk reagerade på att du skrev att du hoppades att det skulle börja regna, utan just det att du “inte bryr dig ett skit” om bröllopet… Eftersom du bor i Stockholm hade man hoppats att du skulle skriva något roligt hur det är där med allt firande, men nejdå du ska inte ens in till stan för att kolla. All uppmärksamhet behöver inte alltid kretsa runt dig..

Kenzas svar: Men alltså, lyssna nu. Jag är inte så mycket för monarkin och jag känner varken prinsessan eller Daniel. Som jag skrev, kul att de ska gifta sig! Kul för dem. Kärlek är alltid fint. Men JAG bryr mig inte för jag känner inte dem och jag kan inte relatera till dem. Jag vill inte ha någon uppmärksamhet, är det det enda ni har att komma med? Att jag vill att allt ska kretsa kring mig? Herregud, det märks att ni verkligen inte känner mig alls.

Och justja, tv4 sände ju live så du hade kunnat titta där. Kram!

Reply
Ida

Hahaha kenza jag tycker det är sjukt kul att många skäller ut dig för att du skrev “hoppas det regnar”. Många verkar också tycka att det är stötande att du skrev “balle” igår hahaha. ROLIGT :)

Kenzas svar: Haha, de kommentarerna har jag inte ens kollat. Är det sant? Att de störde sig på balle? Oj.. En dag med mig och de skulle köra in en tvål i käften på mig för att jag svär så mycket. Och då lite grövre ord än balle, haha!

Ha en fin kväll, kram!

Reply
Camila

När börjar inspelningen för din och Tyras “show” och stämmer det att ni kommer att göra parodier på storbloggare eller är jag helt ute och cyklar?

Kenzas svar: Som det ser ut nu ska vi börja spela in i augusti. Nej vi ska inte göra några parodier :) Kram!

Reply
AMANDA

haha fan vad gla’ jag blev när du suttit här och svarat på dina läsares kommentarer. du är för jäva grym kenza!!!:D

Reply
jessica

tack för en riktigt bra blogg! keep on going :D
btw, visste inte att du svarade på kommentarer, vad kul :)

Reply
sussi

man skulle kunna tro att du och Leona Lewis är tvilingar på hennes vide Happy :) men skillnaden är att du är snyggare puss :) <33

Reply
Olivia

Fy f*n vad katig du har blivit. Både i detta inlägget och när du skrev om viktorias bröllop. VIsa lite respekt. Tycker du har blivit väldigt snobbig, visst det är okej att skämta, men inte om allt. VÄX UPP.

Reply
emma

Du ska inte bry dig i skitkommentarerna..
Jag fattar seriöst inte att folk int kan ta skämt? de är så himla seriösa :O
Ha en superfin kväll! Och så vill jag tacka för en bra blogg och berömma dig för ditt arbete och att du är så himla fin, du är så himla vacker, det är dilay också :) Kram!

Reply
carro

Hahaha, hur orkar du med alla retard-läsare?!

Kenzas svar: Du ska bara veta hur många gånger mina vänner har frågat mig den frågan.. :P

Reply
Anna

Jag måste bara säga att jag älskar när du tar tid åt dig att svara på dina kommentarer! Du är bäst! – kram!

Kenzas svar: Tack! Tänkte att medan jag ändå inte har något att göra riktigt än så kan jag lika gärna prata lite med er :) Kram!

Reply
Anna

ahahahah, fattar inte att du orkar med alla som inte förstår sej på din humor. du har likadan som min, eller iaf de som du skriver på bloggen e min humor HAHAHAHh så himla skön humor. :D<3

Reply
sussi

hahah kenza jag har komenterat några gånger det skulle vara coolt om du svarade på en av dem puss :) <33

Kenzas svar: Då ska jag svara! Undrar du något? Hehe.. Kram!

Reply
sandra

wooooooooooow, gråt kenza! De va ju inte skämtet de handla om utan hur respektlös du lät ! Så alla som inte relaterar sig till DIG ska vilja ditt sämsta också? Så när du tog studenten ska man säga ja relaterar mig inte till kemza ja hoppas de regnar på hennes student? Ja menar dom e ju inte vem som helst de e kunga familjen som funnits lång långt innan du fanns långt innan många fanns! Bara att du hade respekt,

Reply
Elinor

Inget illa menat, men jag läste nyss ditt svar på någon av de ovanstående kommentarerna där du skrev att du inte känner varken Daniel eller Victoria och att du inte bryr dig. Eh, måste man känna kronprinsessan och Daniel för att kunna relatera till de? Den delen hade jag liiiiite svårt att begripa. Det är i princip lika idiotiskt om att säga att man måste känna ett par som är kär för att kunna relatera till deras kärlek. Haha ;) Dessutom är du väl en svensk medborgare eller har jag fel? :) Då borde du antagligen skippa “I could care less” attityden med tanke på att det är SVERIGES prinsessa som gifter sig, vilket är en big deal. Kanske inte i din syn dock……

Kenzas svar: Vissa bryr sig, vissa bryr sig inte. Alla kan inte tycka likadant. Och om jag känner för att skriva om vad jag tycker om en sak, då gör jag det. Jag tänker inte sitta och ljuga och skriva att jag är så excited och glad och blablabla när jag inte är det. Jag är jag och om det inte passar så behöver man inte läsa här.

Kram!

Reply
Sofia

Jag bryr mig inte om du är ful i mun eller inte bryr dig om bröllopet, du är den bästa bloggaren ändå :D
Och jag måste bara säga att din humor är grymt lik min !
Kram

Reply
H

Men shit va alla ska vara så sega, hon SKREV JU SKOJA BARA va fan, och så söt som hon e så skriver hon det här och ber om ursäkt också men vissa e ju helt borta. KENZA du är faktiskt en underbar person jag skulle kunna ha dig som min kompis bara dig ist för tjugo andra. Du har ett hjärta av guld :) Ha det bra!

Reply
hanna

Hej kenza ! Vad tyckte du om victorias klänning :D ? Visst var den fin :D

Kenzas svar: Jag såg precis lite på tv4 och klänningen var otroligt fin!

Reply
sussi

hahah tacka :) ja faktiskt undrar jag vart du köpte den där stora blåa ringen du har på dig :) <3 Kram

Reply
Linn =)

Tycker man får tycka som man vill när det kommer till Monarkin.
Smaken är ju som baken, delad :P

Reply
ellie

Haha, har du sett Kissie i Dj Mangoos nya musikvideo? Herregud vilken trainwreck!! :O

Reply
anna

förresten e det skitnice att du svarar på endels kommentarer, inte nån mer bloggare som gör det än du. kram :)

Reply
jessica

När man läser vissa kommentarer som du får så fattar man inte riktigt vad de tänker med, hahaha!
Jag gillar din blogg framförallt för din humor så fortsätt med det :D
När kommer du börja jobba för elite models? Alltså göra påtningar osv. ser verkligen fram emot att se bilder och sådanat från det :)
tack för en bra blogg, kram!

Reply
Annie

OOhhh fan vad du ska försöka “gottgöra” ditt lilla misstag som du gjorde imorse… Svara på massa kommentarer som du annars aldrig brukar göra, slicka röv lagomt. Du har verkligen visat vilken diva du är och hur lite du bryr dig. Attitydsproblem har du.

Det är inte vi som är “seriösa” som är löjliga, det är du som aldrig vågar komma fram med en personlig åsikt utan att slänga fram ett “jag skojar”, tror det går att skämta bort allt. Du borde försöka ta det lite mer seriöst, skaffa dig ett bättre kompisgäng och väx upp ffs, eller sluta blogga

Reply
Tara

Jag undrar om du ens är nyfiken på hur hon såg ut i sin brudklänning idag? Om hur många människor det var som grät av lycka för deras skull. Detta är ett bröllop som fört samman så många människor, titta alla känner sån gemenskap. Bröllopet har haft sån positiv inverkan på hela Sveriges befolkning, man kan verkligen känna kärleken. Du borde sluta vara så negativ och vara så himla nedvärderande. Folk kan skriva idiotiska saker men hellre att man ignorerar de än att man sitter och hånar de. Du får definitivt mer respekt.

Reply
aida

Jag har kommenterat ofta men aldrig fått något svar, de hade varit ballt om du hade kunnat svara :) hur kan det komma sig att du blev brunare i kreta än i Thailand :o , och Kenza, du är underbar som person, värsta humöret och allt ;)

Reply
emma

vad kul att du svarar på kommentarerna:) har aldrig hänt mig förut.. hehe.
har du varit här uppe i norr någon gång? och med norr så menar jag typ umeå där jag bor, hah;)

Reply
betul

Vart har Dilay köpt sin tröja?!
SVARA SNÄLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reply
Midia

Du är så äckligt jävla vacker ! Förvandlar alla som är någorlunda FINA till gruskorn bredvid dig!!

Reply
louise

det är en grej jag verkligen undrar! varje morgon när du fixar håret, gör du nått speciellt. Fönar du det när du har tvättat det? :)

Reply
daniella

JAG HAR EN SÅN! JAG KÖPTE MIN I KAPPAHL, FÖR 199 TROR JAG.

KENZA DU E BÄST !!!!!!!!!!

E DU MUSLIM??

VAR KMR DILAY FRÅN??

Reply
Elin

Hahaha, jag tänkte inte ens på det när du skrev rullar, skulle inte ens reagera på det om du inte skrivit det :)

Reply
malin

Varför skulle du behöva e om ursäkt? vilken människa har aldrig skojat om de?? tack för en bra blogg!

Reply
Sophie

De är inte så ofta du svarar på så många kommentarer haha kul att du gör de!
Håller med dig och tycker bara såna skämt är roliga!
Men ville bara säga en sak, jag kommer från Malmö och här så betyder inte balle… ja va balle betyder i stockholm det betyder typ ena skinkan på gumpen HAHAHHA så det låter lite kul i bland när du skriver det för då då tror jag det betyder en annan sak!
Lite meningslös kommentar men jaja :O Kram! /Sophie

Reply
khoshisaaid.blogg.se

Vah e dilay kurd? Hahahha åhh ja med, hennes ögon e så fina…MAN FALLER NER I DOM…öh…ah :D

kenza ser du detta: säg till henne: Tå zår joani ;) (du är jättefin betyder det) :D :D :D

Reply
Lisa

Jag tycker att du lät väldigt negativ angående prinsessbröllopet och allt firande i stan vilket jag och många andra störde sig på. Det du skrev att du inte kan relatera till dem, klart du kan -det är ju sveriges (vårt lands) kungahus vilket är rättså big här. Men självklart om du inte tycker det är kul så kan du ju strunta i det fast tänk på att hur du skriver nåt kan få oss läsare att reagera.

Reply
Pex

haha kenza du får fixa en stor fet BANNER där det står att du SKÄMTAR som du får publicera varje gång du skämtar…vilka överreaktioner från folk… och folk som skriver att de tappat respekten för dig…HAHAHA dagens skämt, lika mycket som victoria bryr sig om oss dödliga borde du bry dig om de människornas “respekt”………..

Reply
Sanna

Nej… fy, fan vilken attityd du verkar ha till dina läsare?
Jag bryr mig inte om din ställning till monarkin eller bröllopet utan din attityd till alla de som faktiskt kikar in här och läser dina (egentligen ganska meningslösa) ord.
Du säger att alla får tycka och tänka precis som dem vill, ingen är den andra lik, (så tolkade jag det i alla fall) ändå sitter du och skrattar när någon av dina läsare inte förstår sig på dig och blir lite irriterad över hur du verkar när dem läser din blogg? Du säger att dem “gör din dag…”, du menar alltså att läsare som blir förbryllade över dig och vad du säger “gör din dag”? Det låter… så fel när det kommer från en så fin människa som du verkar vara. De blir såklart lite upprörda, förmodlige främst de lite äldre, när du inte verkar bry dig om bröllopet. Det är en attityd som Kissie redan visat upp, och jag vet att det är hemskt att du då ska få för det… men du om någon borde veta hur bloggvärlden fungerar så är det ju du. Bröllopet är historiskt, fint och magiskt för Sverige… varesig man är intresserad eller inte, helsvensk eller inte.
Och hela din “Ja, tydligen måste man ju be om ursäkt för allt för vissa verkar inte förstå skämt.”-attityd är också helt sne. Varför säger du något sådant? För visst är du smart nog att fatta att vi inte blir arga eller tar illa upp av att du inte bryr dig om bröllopet, vi blir bara förvånade över din attityd och ditt sätt att gå ut med det i bloggen. Du är en offentlig person, en person du äääälskar att vara och försök inte neka det… och som offentlig person kommer du få ta många smällar. Deal with it! Du kan inte överreagera så, du kan inte försämra din attityd ytterligare BARA för att några går emot dig? Fan, flicka… Klarar du inte andra åsikter och lite motgångar?
Och vad är det om att dina vänner hela tiden frågar hur du orkar med “retarded” fans eller läsare? Seriöst? Är det verkligen så du/ni ser dina läsare? Att dem är dumma, tröga och utan humor? Nej, fan… Kenza. Ryck upp dig.

Reply
Rania

Sanna, nu får du fan ta och vara tyst!
Låt kenza uttrycka sina åsikter själv,
om du ser alla andra bloggar de skriver också
” FUCK MONARKIN ” ELLER FAN TA DERAS JÄVLA BRÖLLOP! Och den enda du sitter och skäller ju ut är ju kenza?
Skämms fan, bara för att hon är en storbloggare liksom wtf om du hade en stor blogg och alla skrev sådär till dig hur skulle de kännas? Helt dum i huvvet, du är ja skriver också en massa skit om de där prinsessparet de tar SKATTPENGAR för deras jävla bröllop! -.- Så jag vet att du själv innerst inne är arg för att skattepengar blir allt mer och mer. Så de är bäst att vara tyst!

Reply
J

Men åh, fuck vad alla ska whyna! Kenza har rätt, vissa bryr sig och andra INTE (om bröllopet alltså.) Det var nog många som önskade att det skulle regna också, för den delen.
Och sen var det någon som skrev något i stil med att Kenza försöker gottgöra läsarna med att svara på kommentarer.
Vad fan finns det att gottgöra? Ingenting.
Och hallå? Om jag inte har helt fel så har hon svarat på kommentarer i kommentarsfälten långt innan den sååå himla chockerande “hoppas det regnar-dramat”.

Och vadå att Kenza är bortskämd? Okej, nu ska jag inte låtsas att jag känner henne eller något, men om man kollar bak i arkiv så vet man att hon inte är/har varit någon trotsig rikemansungsfjortis som kräver att pappa betalar.
Vad jag kan döma av det jag läst länge så har hon jobbat mycket för det hon har.
Men jaja, om ni ‘Shiny people’ gillar monarki och bröllopet så får ni väl göra det.
Men om inte Kenza bryr sig, så blås inte upp det så jävla mycket (!).

Reply
Hanna

Hej!

Till alla er som vill peka med pekpinne och tillrättavisa människor med annan tankesyn än er själva: slappna av ffs! Försök inte tvinga på era åsikter om hur FANTASTISKT giftemålet/monarki och allt vad det innebär är, och låt alla ha sin egna åsikt. Man är inte okänslig/negativ/respektlös/nedvärderande/dum i huvudet om man inte är i extas för bröllopet.

Btw: Diggar din humor Kenza, skrattade när jag läste om “Men det fattas en liten kille.. Hans balle.” haha så bra!

Reply
stooop.

Postat av: carro
Hahaha, hur orkar du med alla retard-läsare?!

Kenzas svar: Du ska bara veta hur många gånger mina vänner har frågat mig den frågan..

HELT ÄRLIGT VAD ÄR VI FÖR MONGOS SOM LÄSER HENNES BLOGG? TITTA BARA PÅ VAD HON SÄGER OM OSS LÄSARE. OCH SEN LEKER HON SOM ATT DET HÄNDER SÅ OFTA OCKSÅ? SOM OM VI INTE VET ATT DU OFTA TAR BORT KOMMENTARER SOM DU INTE TYCKER OM OCH BARA SPARAR DE POSITIVA. ALLA FÅR TYCKA SOM DE VILL OCH SÄGA SOM DE VILL VA? DÅÅÅÅ SÄGER JAG ATT DU ÄR EN JÄÄÄVLIGT SPYDIG TJEJ OCH VISAR DET PÅ SVARET PÅ KOMMENTAREN OVANFÖR. SPY PÅ DIG

Reply
litenfotofantast ♥

Hahaha gud vad folk håller på! Kan inte alla bara acceptera att alla har olika åsikter och sluta med att ta till med personangrepp bara för att argumenten inte räcker till?

Jag håller med Kenza men jag förstår att folk tycker att det här symboliskt eller vackert eller nåt sånt, ja, man får väll tycka som man vill? :)

Reply
Serina

Fan va jag hatar dig , du är så jävla elak , värre än kissie!
Och säg inte att jag inte ska besöka din blogg om jag inte gillar dig , men nu råkar jag besöka din och fortfarande är du samma elaka bitch!!!!!! Och säg inte att du skämter om saker o ting för när du inser att du har sagt nåt föööörrr ful det är då du säger att du skämter ! Och till alla ni som håller med henne bara för hon är KENZA ; fan va fega ni är !

Reply
My

alla kan ju inte vara ‘perfekta’ i andras ögon, men sen e det ju upp till andra att deal with it också. din blogg; du får säga vad du vill. tycker iaf de e kul att du svarar på lite kommentarer, det borde du göra oftare!

Reply
denice

Kan du inte visa bild på din syster ? Eller vill hon inte att du lägger upp bilder ? Skulle vara jätte kul att se henne, har aldrig gjort det. Bästa bloggen ! KRAM :)

Reply
lina

Jösses, jag vet inte vad alla andra tycker men de flesta som läser Kenzas blogg gillar den ju, det är ju inte så att hon lottades till att ha så många läsare som hon har utan att hon faktiskt skriver så att vi vill läsa. Vi tvingas ju inte till att läsa den lixom. Jaja jag gillar den och många med mig skulle jag tro ;)

Reply
Line

haha mem gud vad många av er är fjantiga !

Om Kenza inte intresserar sig för victorias bröllop så behöver väl hon int egöra det !?

Bara för att man bor i stockholm behöver men inte springa ner dit och titta på dom när dom gifter sig alla bryr sig in lika mkt om kungaparet som vissa andra gör .

Jag bryr mig inte heller för jag känner inte henne änns och jag är itne så intresserad och då tycker faktiskt inte jag att man ska behöva sitta och säga oj vad roligt och bla bla om man inte tycker så .

Alla är inte lika intresserade som vissa andra fatta det .

Skrattar väldigt mkt över vissa kommentarer här kenza försöker svara på dom så att ni ska fatta men vissa är så dumma att dom inte förstår vad hon menar -.-

Ha det bra kenzas älskar din blogg du är bäst :P

Reply
Ida

Min uppfattning är att många som läser denna bloggen inte är speciellt gamla! För de är allt svart på vitt! Du måste tänka på allt är seriöst för dem! Klart man fattar när du skämtar, det är ju kul! Som skämtet om regn förut! Det var ju askul! Men för yngre som tycker bröllopet är svenskt o viktigt ser det inte så! Men strunt i de seriösa o humorlösa yngre personerna!

Reply
Elinor

Kenzas svar: Vissa bryr sig, vissa bryr sig inte. Alla kan inte tycka likadant. Och om jag känner för att skriva om vad jag tycker om en sak, då gör jag det. Jag tänker inte sitta och ljuga och skriva att jag är så excited och glad och blablabla när jag inte är det. Jag är jag och om det inte passar så behöver man inte läsa här.

Kram!

Jag har inte direkt sagt (eller ja, snarare skrivit) att ALLA ska tycka & tänka precis likadant kenza……..? En fet jäkla frågetecken där. Ja precis, vissa bryr sig medans andra inte gör det. That’s fine! Det enda som jag personligen störde mig på var när du antydde att man måste känna Sveriges kronprinsessa & Daniel för att överhuvudtaget kunna relatera till de & faktiskt visa lite tillgivenhet. Ingen har bett dig att sitta och ljuga om hur jäkla “excited” du är….men herregud, du är ju inte direkt någon solstråle? Varför ska man vara så jäkla pessimisk på en sådan dag som idag? När det är en dag som många, inkluvsive mig själv, anser vara historisk och betydelsefull? Du behöver inte spela någon du inte är, (En aning underligt att denna konversation har riktas mot dig….åter igen. Don’t ya think?;)) men att förlöjliga något som har en stor betydelse för folk är fel. Det får dig att framstå som en självcentrerad idiot….vilket jag antar att du inte är….? ;)
Suck it up and stop complaining, end of story.

Ps. Kul att dina vänner kallar dina läsare för retards! Vilket trevligt gäng ni verkar vara. :) Jag blir alldeles varm inombords.

Reply
N

du är så sköön! du är den ända som är verkligen sann i bloggen och den ända som har BRAA STIL!:D hhaha , men sant sagt om bröllopet;) DU ÄR BÄST KENZA OCH KOMMER ALLTID ATT VARA DE!kramar

Reply
Olivia

haha Serina: bara för att du är avundsjuk på henne så behöver du inte tvinga oss att hålla med dig .. inse bara att Kenza lever livet och gillar att skämta , bara kanske för att du inte tycker om att skämta behöver du inte kalla henne för Bitch? haha fyfan va korkad man kan vara ibland asso.. VÄÄX UPP FÖRFAN OCH FATTA ATT DET ÄR 2010 inte jävla 1980?

Reply
Lisa

Hej Kenza!
Jag måste först säga att jag älskar din blogg!
Sen jag har suttit och läst kommentarerna om hur respektlös folk tycker att du är för att du säger att du hoppas det regnar… Jag tycker snarare att du är respektfull när du säger så.. Jag menar alla har ju sagt att det är tur när det regnar på bröllop, borde inte du då ha önskat dem all lycka i världen genom att säga: hoppas det regnar…? Eller är det bara jag som har fattat det så?
Jag är inte heller ett stort fan av bröllopet och jag tycker ärligt talat att kungen kunde ha betalat för bröllopet ur egen ficka istället för att ta skattepengar. Jag ska inte gå in på det nu, jag säger bara att jag tycker att det är starkt av dig att köra ditt egna race istället för att bli någon som inte säger var hon tycker!
Ha en underbar helg nu! :)

Reply
N

Dilay är så söt, älskar hennes hår, önskar mitt hår var så :) Du är också väldigt söt och du har en jätte bra blogg med bra klädtips, tar till mig :) Kram Natalie

Reply
Sara

Jag gillar verkligen dig och din blogg Kenza! Men jag tycker att du skall visa din uppskattning för dina läsare lite bättre. Men det är din blogg, dina ord och ditt liv.

Ps. du är verkligen så himla vacker, hehe ^^

Reply
f

Man får ju ha överseende med att alla inte har samma typ av humor som du kenza, det handlar inte om att man är seriös och tråkig hela tiden.

Reply
Cajsa

Åh fan vad alla är respektlösa! Kenza du är bäst, och de kommentarerna är inte ens värda att svara på. Stor kram <3

Reply
Line

Men om ni då tycker att hon klagar och att hon är bitchig och ni hatar det så mkt läs inte hennes blogg då !?

Det är hennes blogg hon skriver sina åsikter inte era !

Hno säger ju inte att det är så eller att ni ska tycka så det är ju bara det hon tycker faata ? -.-

Reply
fdlkjd

Kronprinsessans bröllop är bajs. Monarkin är bajs. En del av dina läsare är bajs. Jag tror de fått för lite kuk helt enkelt. Chilla och svälj nästa gång, kära retard-läsare.

Reply
bea

Hatar att svenskar ska vara emot allting svenskt. Så fort det går bra för Sverige måste man vara emot det. Varför kan vi inte bara vara stolta för Sverige och för Victoria och Daniel, på deras stora dag?
Det är klart upp till dig om du vill framstå som en snobbig bitch i bloggen, och när folk kommenterar så kan du inte ta det som feedback utan som personliga påhopp, sedan förlöjligar du dina läsare i bloggen.
Men vet du vad? Igår var en historisk dag för Sverige, och återigen får du tycka vad du vill om den. Men när du skriver så där får du bereda dig på att få kritik för det.
Tycker det är tragiskt att du inte ens kan verka glad för deras skull. Måste du vara så jävla rebellisk och slå till med några elaka kommentarer?
Men ta för guds skull inte den här kommentaren seriöst, o nej. Flamsa bort den precis som du gör med alla andra. Och sedan kan du slicka lite röv hos dina små kenza-wannabes. Gör så.
Jag undrar vart fan du hade varit i livet utan din blogg. Eller vart du är. Framgång betyder nödvändigtvis inte att man har hjärna. Tyvärr. Det visar du ett bra exempel på.

Reply
elisha

Kenza, du är så jävla bäst. Du inspirerar mig så hemskt mycket och det vill jag ha tack för!
pusspuss!

Reply
Whitney

Det är väl klart att man tar det seriöst så som vissa invandrare brukar bete sig.

Reply
Lisa

Kenza är en vanlig tonåring, orka att alla ska klaga på minsta lilla sak. Skärp till er istället, låt tjejen få leva sitt liv. Förstår att du tröttnar Kenza, visst ibland kan du va lite för dryg i dina svar, men vem fan hade inte blivit det efter att få stå ut med så mycket tjat och skit som hon får? Idioter som inte kan hålla käft!

Reply
Mathilda

Asså Kenza även när du försöker vara snäll om be om ursäkt om du förolämpar någon så låter det ändå taskigt. Vill du ha kul och skriva skämt om du sårar och gör andra människor ledsna? Då är du verkligen inte den fina personen du verkar vara! Du kanske tycker det är kul och hahahaha gud va rolig jag va nu men det sårar! De som sitter i rullstol måste rulla fram och det är inget att skämta om!

Reply
Sanna

Det är riktigt pinsamt och tråkigt att folk ska haka upp sig för att du skriver ” Balle och att du sakna en liten kille, din pojkväns balle… haha, du skojar ju bara, får man inte ha lite kul här i livet! ska allt tas på största allvar, jag älskar att vara oseriös, som igår på en fin restaurang prata jag och min styvmamma om anal, vet inte riktigt hur det kom på samtalet, men jag skratta 10 min i sträck! det är härligt att du är dig själv i bloggen och skriver roliga saker så man får skratta lite! fortsätt så! Du är en underbar männsika och skriver en fantastisk blogg! jag har aldrig träffat dig, så det låter kanske konstigt att jag skriver att du är underbar, har ju aldrig träffat dig, men alla som träffar dig säger att du är snäll och trevlig! och i bloggen är du ödmjuk, snäll, rolig och har grym humor! jag ska själv till stockholm med mammi och shoppa om 1½ vecka och hoppas att jag ser dig och får ta en bild av världens sötaste bloggare! pusshej stjärtpastej!

Reply
Daniella

Snacka om att folk är känslig och avundsjuka :D
Skit i vad folk säger Kenza..
Folk ska inte få trycka ner dig på nå sätt :) och de gör inte du heller :D

Reply
Andrea

Jaha, tack vara alla dina “retardläsare” som du verkar snacka så mycket skit om med dina vänner så skulle du faktiskt inte kunna gå och impulsköpa en dator för 10 000.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*