• header

Middag och fotboll

Kom hem för en stund sedan efter en mysig kväll. Bjöd frugan på middag! Vi lyckades hitta det enda lediga bordet på uteserveringen där man kunde se den stora skärmen så vi kollade såklart på matchen. Jag ska sluta hejja på något av lagen för de lagen jag hejjar på förlorar ALLTID, haha. Så jag ber om ursäkt till alla som höll på Portugal ikväll, det var mitt fel att de förlorade.

Så det blev god middag och öl och Nadia joinade oss också en stund. Sedan kunde jag inte låta bli att smita in på donken på vägen hem. Marängsvissen är ju så god!

Nu hade vi tänkt lägga oss i sängen och titta på the Hills. Vi hörs imorgon! ♥  

108 Comments

Jennifer

Haha, ungefär som när jag var hos en kompis och vi kollade hockey när jag kollade släpte dom inn ett mål och när jag kom tbx från toan hade dom gjort ett mål haha;)

Reply
Moa

Vilka storlekar köper du vanligtvis bikini över/underdel i?
Tacksam för svar! =) Din blogg är bäst =)

Reply
Daniellllla

Jag känner igen det där.. ;)
Alla jag hejar på förlorar!
Sverige (obligatoriskt..) förlorade, Korea förlorade, Chile förlorade, Portugal förlorade, Japan förlorade, ALLA FÖRLORAR.
Förlåt världen, kenza och jag gör så ni förlorar i VM ;D

Reply
Lena

Oj vad bruna ben du har Kenza! Haha usch fotboll, fast den där låten Waving flag eller vad den heter som ska spelas så flitigt under Fotbolls VM är faktiskt bra =)

Reply
Stina

Ronaldo är hot,hot,HOT !! :DD<3

Och jag såg inte ens på matchen men hejade på portugal ändå (A)

(Hejade på portugal bah för ronaldo, ifall du hade missat det *peace*)

Reply
jasmin

Hej Kenza!

Jag undra om du kunde ge tips på några bra bloggar du läser?:)
skulle vara jäätte kul
kram jasmine

Reply
Gabbi

portugal borde ha vunnit.
målet var offside, röda kortet var ett skämt. det var en argentinsk domare i en spansk match? det är som att lägga en portugisisk domare i en brasiliansk match? herregud säger jag bara, fifa borde vetat bättre. domarna kan ju inte ens dömma, hela vm har ju varit ett stort fiasko!

blev sur när jag såg på tyskland – england matchen, men nu när jag såg denna matchen, så var det droppen. Kollar inte på detta VM mer. vilket fiasko asså! Sydafrika misslyckades verkligen!

Reply
Milie

har du någonsin vart intresserad i sport, asså har du gått i typ ridning, fotboll, bandy, basket eller nåt sånt någon gång när du var yngre? antar att jag inte får något svar, du har ju ganska många komentarer men kan ju hoppas hehe (a)

Reply
anonym

såg dig idag när du skulle gå av tunnelbanan,
du hade väl håret uppsatt, svarta, glassögon och ett långt gråttlinne? :D

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Vill bara säga att du är så inspirerande.
Din stil och dit sätt att vara på.
Fortsätt så, så kommer du långt!
Kramar Jenny

Reply
Elin

Hur mycket väger du nu? :) För du ville ju gå upp i vikt, och jag undrar bara om du fortsätter med det. Innan har jag för mig att du sa 55.

Kenzas svar: Innan var det 50-51.. Nu ligger jag mellan 52-54! Nej nu går jag inte upp mer. Kram!

Reply
Frida

Fina shorts :D Kolla in min blogg , jag är en 13årig tjej som driver en modeblogg ;D så titta in vetta :P

Reply
erica

Lämnar du din hund hemma ensam i fyra timmar?
Vafan är du för jävla människa!? Kan du inte ta hand om ett djur ska du inget ha!!

Kenzas svar: Haha, skojar du? En normal och tränad hund kan vara ensam 4 timmar per dag. Mani klarar det galant!

Reply
Nickey

Viva España for fuck sake! Fortsätt du heja på fattiga lag som Portugal och Japan (?) haha så blir vi andra mycket nöjda ifall det stämmer som du säger :D

Reply
Vickan

Hahah, jag höll helt på Spanien av underlig anledning. :P Det bara blev så.

Dessutom är Marängsvissen vidrig, skulle varit bättre om donken tog tillbaka min förra favorit “Strawberry surprice”. DEN var god <3

Reply
Nina

Härligt med Albufeira, Du kommer att älska stället för det gör alla som kommer dit. Kanske du träffar Sandra (Kan Dee) som också ska dit. Om du hamnar på barstreetan i nya stan och på Matts bar så hälsa till min dotter som jobbar där (Jennie)

Reply
Jasmine

Hey kenza! Jag har en fråga till dig. Vad tycker du om forbolls spelaren David Villa, som spelade i Spanien??

Reply
Malin

mc Flurry med daim är det godaste som finns:) Tycker inte maräng är någon superhöjdare. Minns att det fanns björnbär i Turkiet och den smaken var så galet god!!!

Reply
Mimmi

Så är det jämt för mig också, de lag jag hejar på förlorar alltid.. eller när ja kollar så blir de knappt nå mål :O

Reply
Hannah

Måste bara säga till Gabbi som kommenterat att sydafrika misslyckats med VM? Det är ju verkligen Sydafrika som bestämmer vilka domare som ska vara med under matcherna! Och det är ju verkligen Sydafrika som skapar fiaskon med. Om det är några som misslyckats är det fifa!

Reply
Mafas

Portugal is my parents…everyone was very sad,especially for having been eliminated by the Spaniards,there is a genus a fight between Portuguese and Spanish..anyway it was fun watching the game with my family.
Sorry my bad english

Kisses****Mafalda****

Reply
Gabbi

Till hannah: Det är sant , mitt fel förlåt. Det jag ville komma fram till med det jag sa är att som sagt, fifa har misslyckats. Hur kan man missa englands mål liksom?

Reply
Nathalie

Hahaha, du är inte ensam om det. Alla lag jag hejjar på förlorar också.. Hejade på Portugal, och dom förlorade. Måste nog börja heja på fel lag istället, försökte göra det i slutet men Spanien vann ändå.. Haha. Nu får jag inte se Ronaldo mer heller.. Tragiskt. ;)

Vem hejar du på nu? Tror jag hejar på Spanien nu.. Men dom förlorar väl. :P

Reply
!

Kenzaaaaaa! Fy! Du kan ju inte heja på Portugal med Ronaldo :O Nej, skärpning! Spanien ska det va! <3 (Men nu vill jag inte att du hejar på dem, för då förlorar de säkert haha)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*