• header

Mobilblogg – hos frisören

Sitter hos frisören o väntar medan mamma och lillebror klipper sig. Mamma ska slinga håret också så det lär ta ett tag.

Sysselsätter mig med att bläddra i tidningar och fnissa åt han som jobbar i kassan här. Han låter nämligen exakt likadant varje gång han pratar med kunderna. “Varsågoooooood, och så en liten autograf hääär, ha en bra daaaaag! Heeeeeeej välkommeeeeeeen!” Och det roliga är att han typ låter lite som Fran Fine, haha.

108 Comments

blondstar - mamma till max

är du på gamla brogatan? :) tycker de ser så ut.. jag är inte från sthlm men har klippt mig där flera gånbger när man varit ner under dagen och jag bodde några månader i stockholm för nått år sen.. tycker ed ser så ut på bilderna och killen i den kassan passar precis in :D

Reply
TUVA

haha :P
Åh, är det bara jag som avskyr att sitta o vänta hos frisören?
Fast iof, när man e med familjen så e det helt ok.

Reply
maria

Hej Kenza=)

Jag undrar att eftersom du skrev att du hade kollat på The Hills avsnitter och jag har försökt leta fram nån sida där jag också kan se dom avsnitterna,allså hela avsnitter…men ingen lycka för mig. Skulle du kunna lägga upp en länk där du har kollat på avsnitterna?Vill så gärna se=))))

Ha en mycket bra fortsatt dag härliga Kenza!!

Kramar maria

Reply
Ioana

Hej, jag har lite problem som jag tror att du kan hjälpa mig med… det har med vänner att göra… skulle du kunna svara tillbala till mig å bara säga till om du nes hart tid eller lust att ge mej lite råd? =) =/ Det får nog bli över mail isåfall,du har min nu iaf =)
Hoppas allt är bra, din blogg e grym!

Kram
Ioana

Reply
klara

du måste ju bara sitta på Hair & Face Stockholm? eller? :D
där är det iafall exakt samma sak som jag också tänkt på!
kraam

Reply
linn

Hej! Jag älskar ditt hår! du har skrivit förut att du har tunt hår, det har jag med och skulle jätte gärna vilja veta hur du brukar styla ditt hår. Kan du inte göra ett inlägg eller videoblogga om hur du fixar håret fest/vardag? :) skulle verkligen bli jätte glad ^^

Reply
Lisa

HOPPAS ATT DU SVARAR PÅ DEN HÄR KOMMENTAREN!
du sa att du titta på the hills genom surfthechannel.com men hur kom du in på avsnitten och fick det att funka? gaah… funkar inte :( puss

Reply
jossee

Haha, påminner fan lite om en kille i 19-20-årsåldern som jobbar på OKQ8, varje gång man handlar där med han i kassan så låter det såhär: -“Vaaaaaare nåååågooontingggg annnnnnnnnnat?” haha, väldigt internt men!

Reply
Amanda

Åh, älskar dit hår :)

btw, du gillade väl twilight?
Ville bara tipsa om mitt senaste inlägg där jag skriver om den “nya” twilight,Fallen Ängel. På min blogg finns en trailer, bok och information om den.

Jag lovar, läser ni den kommer ni klösas mellan den och twilight ;)

Reply
tina

skulle inte du kunna lägga ut en bild på hela din familj och skriva lite om den? tex hur många år alla är och så, skulle varit jätte kul! :)
kraaaam!

Reply
Cuervo

WoW…. första gången jag ser Kenza i lite “naturlig” utseende…. Lite ögonpåsar…. Ser nice ut ändå….

Reply
TERREH

Haha jag tror jag vet vart du är, om du är på Gamla Brogatan 25. Brukar nämligen klippa mig där och nu när du skrev det där kom jag och tänka på att han också alltid säger så, för det är alltid en mörkhårig man som står vid kassan.

Reply
Sara Lundqvist

Alltså damen Kenza!
Jag har just idag gjort mitt topp 1 köp som jag har väntat på väldigt länge att göra. Idag är din jacka min och jag kommer fan aldrig ta av mig den.

Reply
Amalia-

Haha är det på “hair & face” ? För när jag klippte och slingade lät han som jobbade i kassan så också!! haha.

Reply
puff puff

Gosh, vad snygg du är kvinna! :)

Det var längesen du hade “ur kenzas garderober” :)
Puss på dig.

Reply
Mirna

Är det du som betalar frisören till din mamma & lillebror?:)
Snälla svara på den på din blogg, jag är jätteintresserad av dig och ditt liv. Jag är nog din största fan. Tänker på dig hela tiden ;D GOOO KENZAAAAAAAAAAAAAA!<3

Reply
Emma

Heej :D
Jag undrar hur du får de fina vågor/lockar i håret som du har på den här bilden :D? PUSS

Reply
johanna

HAHAHA jag och mina tjejkompisar var till sthlm för någon vecka sen och vi var där och hörde han! haha, vi var tvungen att gå tillbaka dagen efter bara för att höra hans röst igen, fyyfan, “vaaaaaasjegood”

Reply
elin

Kenza, kan inte du tipsa lite om grekland/kreta/hotell, om man kan åka dit på vintern, där det är billigt/fint/varmt och fina stränder. Jag ska nämnligen dit isf! :) Tack på förehand. Puss.

Reply
Sara SB-stylist

Heey skriv till Dede att han borde bli ihop med mig!!!! Så jag får han som pojkvän!! :D

http://www.dedeprivat.blogg.se

Han är den FINASDE killen i bloggvärlden!
(Han kan inte längre ha bilder på sig ens för att tjejer stalkar han till fotbollsmatcherna)

Han är rapartist, revolutionär och gör helt OTROLIGA KÄRLEKSTEXTER! han är helt otrolig amazing! SÅÅÅ VACKERT!!

Så snälla!!!!!! skriv att han kan träffa mig och bli hans Girlie!

http://www.dedeprivat.blogg.se

Reply
emilia

SNÄÄLLA svara du eller någon som vet ifall dina skor, windflower by kenza är små i storlekarna eller stora? För jag har små fötter o i pumps måste jag ofta ha str 35.. Så är str 36 små eller stora av sig?

Reply
mimmi

Kenza hoppas du kan svara, skulle vilja veta vart och vilken tandläkare du var hos när du slipade dina framtänder. Jag har samma problem, hatar verkligen dem och skulle vilja göra det. Idag var jag hos min tandläkare och så förklara jag allt, men fick inte slipa dem eftersom att hon inte såg något fel på mina tänder och bad mig därför kontakta någon annan, så snälla kan du ge ut lite info om det. :)

Reply
Emelie

HAtar ni att vika tvätt? kolla in här hur ni ska göra det på ett snabbt och smidit sätt!

Vi gör det enklare ;)

Hade bäst!

Reply
frida

Ja brukar tycka att det är lite små mysigt att sitta och vänta hos frisören.. Spana in alla olika frisyrer och bläddra i skvaller tidningar:)

Reply
Lovisa

The Lo-Fi bloggen ska starta upp på nytt! Stor comeback förväntas komma i Augusti eller September! Intervju med The Lo-Fi kommer att finnas och i framtiden kommer man att kunna (utan extrakostnader) få vara med i utlottningen om att vinna deras nya skiva HÄR; http://thelofi.blogg.se/
För att höra deras otroligt bra musik, se deras myspace http://www.myspace.com/dalofi eller lyssna på “Lo-Fi” på spotify!

Reply
anita

en lite knäpp fråga, men hur förklarar du för frisören är du färgat ditt hår. vad kallas din färg för (AA) grymt snygg är den ialf

Reply
Emma Luomaniemi

Hej,vad har du för hårfärg vad heter den ? =) du får gärna skriva på mailen :)

Reply
beccis

kenza jag ÄLSKAR ditt hår!
det ser alltid helt underbart ut, och du verkar inte vara en sån som sitter och fixar håret i flera timmar, utan de bara blir fint av sej själv.
avundsjuk! :)

Reply
Inga

vacker och snall som en angel. Och det ar inte “kiss ass” …det verkar iaf sant. Such a role model. :)

Reply
Emelie

Hej Kenza! Vill bara tipsa om att Jonas Hallberg som stylade dig infor Jofama fotograferingen har lagt upp en bild pa dig dar man ser hur hur skinnshortsen ser ut. Tankte att eftersom inte ens du har kunnat lagga upp en san bild vore det konstigt om han fick gora det..

http://blogg.aftonbladet.se/hollywoodglamour

Reply
Nicolina

VECKANS BLOGG!

IDAG ÄR SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG TILL VECKANS BLOGG, GÅ IN NU FÖR ATT FÅ CHANSEN ATT VARA MED, ELLER VAR MED OCH TÄVLA OM EN NY DESIGN TILL DIN BLOGG!

Reply
Karolina

Dagens fråga: Min kille gjorde slut efter nästan fem år, och jag är helt förkrossad. Vissa dagar mår jag bättre än andra, men är helt deprimerad. Han var min bästa vän och från att prata om allt och ringa varann nästan varje dag så hörs vi aldrig mer. Vet inte vad jag ska göra. Vill hela tiden höra av mig och hoppas på att han ska ångra sig för det känns som att han har gjort ett stort misstag.

Hur ska jag kunna gå vidare? Hur gör man? Är det verkligen tiden som får utvisa? Jag har sett folk omkring mig som glömmer sina ex hur lätt som helst och redan hittat sig nya. Kan inte ens tänka mig själv att ens vara med någon annan än honom. För det är honom jag vill vara med, känner mig äcklad av alla andra.

Reply
nadii

hej gillar din blogg =) men om du läser min då kan du väl säga vad du tycker om saken .. om min kille ej svarar på 1/halv dag för att jag va ute igår med en kill kompis ett tag fattar inte varför han blev så sur det e väl inget fel att träffa en kompis ?

Reply
Katarina

Kenza!! Snälla ge mig svar på hur du lockar ditt hår sådär vågigt? Kan inte hitta om du skrivit det längre bak. Det är så vackert =) Supetacksam för svar!! Kramar.

Reply
lovisa klang granath

haha, utbildar mig som frisör, jobbar även på en salong nu. haha tro mig man vet hur man låter. så där äckligt trevligt glad och rolig ;) som en liten jädra “skojs-farbror” eller något. hahaha

Reply
Louise

Hahaha du är rolig du! Fran Fine.. saknar det programmet!! Det är ju sjukt kul, vad åratal sen man såg, vad är det det heter nu igen…? :S… Puss på dig, keep rollin :)

Reply
Anna

Tänk om man hade sånt fint hår som dig!
Undrar bara .. När du kommer till frisören, då säger man ju hur man vill klippa sig, vad säger du då?
Eller enklare fråga: Hur klipper du dig?

Reply
eva

Hi Kenza!
I would like to ask you a question!
Where did you get your nail polish? Which brand is it?

Love,

Eva

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*