• header

Mys med mamma

Jag och mamma har myskväll! Hon ska ju sova här hos mig ikväll. Så kul att ha mammsen på besök! :) Vi ligger i soffan, busar med Mani och slåss om ostbågarna. Nu ska vi titta på film.

Ha en fin kväll! ♥

Jag älskar min smilegrop! Tycker att det är så otroligt charmigt med smilegropar. Önskar att jag hade en på andra sidan också men får väl nöja mig med en, haha ;-)

209 Comments

Hanna

Otroligt fin!
en fråga:
vilken av twilight filmerna tycker du är’bäst’? :)
tacksam för svar, kram!

Reply
My

Jätte fint skulle också vilja ha. Min bästa vän har största och sötaste smilgroparna. Och nu har plastdr kommitg på hur man kan fixa.. men jag vet inte om jag vill göra det haha

P to the K

Reply
jasmina

jag tycker du är världen finaste tjej i universum :) <3, och du är jätter snäll och jätte söööööötttt, otrlogt söt, ditt leende, dina ögon, din kind, ditt allt helt amazing :) <3, jag älskar din blogg och så klart dej med :) <3
det går inte att beskriva dej med ord så vacker du är och hur gullig man kan vara som dej :) <33
massor med kramar! :) <3<3

Reply
Amina

du måste in på thedirty.com, den har skrivit att du är sexigaste kvinnan i världen, o dem har rätt

Reply
Danya

kan inte du ta bilder på din lägenhet och visa hur den ser ut funderar på att göra om mitt rum och vill ha lite insperation! det skulle vara jätte snällt! :)

Reply
Jen

Hej! jag har en fråga till dig,
Hur hinner du med din vovve när du verkar vara så upptagen och far och flänger hela tiden? Har länge funderar på hund själv men vet inte om jag har tid, vore kul om du berättade!

Reply
sabina

åh vad mysigt, jag brukar också ha myskväll med mamma ibland :) Fin bild på dej också, du ser ut att må så bra!! :)

Reply
Mollie

Jag tycker om smilegropar! Det är sjukt charmigt ;-) Så himla sött också! Jag blir jätte glad när jag ser en människa skratta och så tittar smilegroparna fram! Åh, I like it! :-)

Reply
Maja

Du är så fin, Kenza! Du ska veta att du är min idol inom bloggvärlden, förresten! Ta ingen skit, fortsätt som du gör nu! ♥
kram! :)

Reply
xayal

hällre på kinden än på hakan som jag hahaha.. en fråga.. brukar du läsa dina kommentarer emellanåt?

Reply
ALICE

HEJ! asså kan inte snälla du göra ett videoinlägg? de var jätte längesen känns de som :D tack på förhand, puss (: <3

Reply
Martina

Min mamma har också bara en smilegrop! Fast hon förnekar att den existerar för att hon själv aldrig sett den. Antar att man sällan tittar på sig själv i spegeln och drar på ett storflin, så det är väl därför. ;P Men det är verkligen charmigt! :D

Reply
Elin

Du är den vackraste i Sverige, så naturligt vacker.
Skulle så gärna vilja ha dina ögon!
Keep up the good work, I love it <3

Reply
Julia

Du har så otroligt fint hår! Är det ditt eget eller har du hårförlängning? Om det är ditt eget, hur sköter du ditt hår för att ha så långt och vackert? Tack för en awesome blogg! :D

Reply
Lina

VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???VART ÄR DINA JEANS SHORTS IFRÅN….???
*** Vill så gärna ha :-)***

Reply
Lana

Tycker också det är otroligt charmigt med smilegropar :)
Alltid härligt med mammakvällar/dagar,
bara umgås med sin mamma nästan det bästa som finns ! :D
PUSS O KRAM LANA !

Reply
Sanna

Det är riktigt sött med smilegropar du :)

Ha en mysig kväll..

Glo gärna in på ciaobellasanna.blogg.se

Reply
Sanna

Hej Kenza! jag åkte upp till Stockholm idag och shoppa, häftigt att vi va på samma ställe i stan :) tyvärr såg jag inte dig en enda gång, jag tog t.om med min kamera för att få ta en bild med dig, om du hade tid ofc :) men såg inte dig, blev lite besviken, skulle va kul att få se dig i verkligheten, du är ju sveriges största bloggare och jag diggar dig hårt! kram

Reply
Frida

Men asså det är fan irriterande hur mycket likheter det är mellan oss… haha. Längd, vikt, EN smilegrop, håret, ögonfärgen osv osv osv. Varje gång du skriver något om dig själv, typ när du skrev att du var 171 nu senaste nu mätte dig, blev jag rätt paff då jag alltid varit 170 men senaste året mätt 171. Nu är jag dock gravid så jag kanske lyckas gå om dig i vikt snart ;)

Reply
Linnea

Jag har också en smilegrop ! :) Älskar att ha den, det är lite personligt också! =)
Visste du att det är ganska ovanligt att bara ha en? haha. Du och jag tillhör väl den speciella gruppen då… thaha. ;)

Reply
hanna

måste säga att du liknar miley cyrus på den där bilden haha ! kan nog bero på det stora leendet , jag menar , hon ler alltid jäättestort :) (fint)

Reply
lisa

haha sammahär….har bara på ena sidan, betydligt större än din….dock så ser man inte den hela tiden. haha så det spelar ingen roll. i vissa ljus ..och lägen :)

men kul ändå

Reply
Elin

tack tack tack för att du svarade på mitt mail! :)
är så himla avundsjuk på ditt utseende :D supergulligt med smilgropar :)

kram elin

Reply
katta

Du verkar alltid vara så glad! Är du verkligen alltid så glad?
Ditt liv verkar ju vara perfekt:P

Reply
steffie

Oh vad kul för dig :D Brukar läsa din blogg varje dag och det va kul att läsa om att du träffar din mamma ;) Hoppas ni har en bra myskväll :D Kram Stephanie

Reply
Hanna

Sheat vad jag älskar din blogg tjejen, du har grym stil som jag verkligen inspireras av! Keep up the good work :) Kram!

Reply
Sofia

Kenza! Jag behöver lite hjälp… Jag har precis köpt mig en ny shorta lite beigh/persika färgad sak, men nu när jag väl jar köpt den så känns det som om den inte passar till något. Skulle inte du kunna lägga in några bilder om hur man kan matcha till det? Kram

Reply
polkagris

fin blogg du har, jag har nt läst din blogg förrut så jag har en fråga..

gillar du Tokio Hotel?? ;) själv älskar jag dem :D

jag tänkte på dina bilder med dem (på vänstra sidan) fick du chansen att prata med dem bara eller var du nån programledare? :P

tacksam för svar :) //kram :)

Reply
Josse

Ja, det är jättefint med smilgropar. Man ser mycket skrattigare och gladare ut när man ler om man har dem. Tyvärr saknar jag dem själv.

Reply
Fanny

Hej Kenza! Du har väll tagit bort din tandställning nu? Jag undrar bara om du pratar annorlundare än vad du gjorde när du hade den? Du kan väll lägga upp en ny videoblogg och en gammal videoblogg så man kan höra skillnaden:)
Skit bra blogg!<3

Reply
julia*

Då är du ju en av varje liksom. En med smilegrop och en utan. SÅ kan du välja liksom ;) Om du tröttnat på smilegropar har du ju en fri sida ;)

Reply
isabelle

Jag har faktiskt två stycken smile-gropar nere på hakan (haha?) Den vänstra syns lite mer än den andra, har aldrig sett någon annan med smile-gropar på hakan. Mina vänner tycker det är urgulligt fast om jag fick välja själv så skulle dom gärna få sitta lite högre upp.. hehe! :)

Reply
frida

Håller med dig! När jag var liten trodde jag att man fick smilegropar av att klämma på kinderna.. Så jag brukade gå runt och göra de :)

men inga smilegropar kom!

Reply
gurka

JAG HAR EN FRÅGA.

Eller, fråga och fråga. Jag vill bara säga att du verkar otroligt uppslukad av ditt yttre, och det äcklar mig verkligen att du jämför dig med andra. Sättet du posar bredvid “fulare” personer.. Du är medveten om att de “fulare” än dig, man ser dig aldrig posera med någon som faktiskt är snyggare än dig. Och jag vet massor som faktiskt är det. Blondinbella, till exempel. (:

Reply
Jakob Andersson

Jag håller med dig angående smilegroparna, det är oooerhört charmigt. Jag hoppas allt är bra med dig och att du fick en väldigt trevlig kväll tillsammans med din mor. Ta hand om dig och ha en kalasfin sommar Kenza. Kram!

Reply
Christie

Dimples are always cute. :) What does your mother look like? Do you look more like her or your dad?

Reply
Linnea

såg dig utanför typ pizza hut idag, haha!
Var det med din mamma som du satt där eller?

Reply
trippel

Hur fasen kan du få så perfekta ögonbryn? förstår inte! jag kämpar som en galning med mina och dom blir fasen aldrig bra! ;p haha

Reply
Kerstin

Vill ha hjälp av dina läsare som är så många vart hittar jag godiset blå fiskar den hårda blåa salta fisken, vill göra shots.

Reply
olivia

jag har 2 rätt stora smilgropar och alla säger att det är skitgulligt. Men jag tycker det är jättefint med en :D

Reply
Jen

Hej Kenza,

måste bara säga att jag älskar dig, läser din blogg varje dag!
Men jag har tre frågor.

-Hur håller du dig så fräsh?
-Vad använder du för läppglans, då du har så fina läppar jämt?
-Vad har du för hårfärg?

Reply
MELIKE | FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE

Jätte gulligt med smilgropar :D

*FOUNDMYSWAG.BLOGG.SE*

Reply
Sofia

Jag har också en smilgrop på bara en sida, rätt charmigt faktiskt :) sen är det ett släktdrag eftersom nästan alla mina kusiner har en smilgrop på exakt samma ställe.

Reply
johanna

du är så OTROLIGT fin när du ler och visasr tänderna , de är så annorlunda att se de men de är så SJUKT fint!!!!
:D

Reply
evelina

Jag har med smilegropar fast UNDER munnen haha. När jag ler med stängd mun får jag gropar precis under mungiporna. Hatade det innan men nu tycker jag det är helt ok :)
kram

Reply
helena

jag har också bara en smilegrop:/
hahah, skulle vilja ha på båda sidorna, men jaja!
du är sjukt fin och jag älskar din blogg!
kram

Reply
Gamze

hihi jag har på båda sidorna :P på turkiska heter smilgropar Gamze, mitt namn :)

Reply
* Linda med Cazandra *

Hej. Jag måste säga att jag verkligen älskar din blogg och besöker den flera gånger om dagen. Och din hund är så fruktansvärt söt :) Ska själv få hem vår lille valp nästa månad och nästa vecka ska vi åka och hälsa på honom. Ha en underbar dag. Mvh Linda

Reply
Emelie nordin

Jag har två feta smilegropar. Du kan få dom bägge två! :) Jag gillar dom inte alls! :)

Reply
Sara

Jag har en på kinden. Avskyr den. Fast min pappa säger alltid att han ska be för att den inte försvinner med åldern, pfft. Om han gör det så blir jag inte glad. Jag gillar den inte alls. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*