• header

The perfect vest

Jag har länge velat ha en jeansväst men har känt att det är en liten raggar-varning på det (typ “Ronny ringde och vill ha tillbaka sin väst”) men det gäller helt enkelt att matcha den rätt. Blir b.la. fint till en söt blommig klänning och vågigt hår.

Västen ovan kommer från Tiger of Sweden och var på rea, nypris 1999:- men jag fick den för 1200

100 Comments

Mari fra Norge

Elsker den !
Kan ikke du sette ned prisen på Kenza 3 jacket, den er så fin !

Kenzas svar: Jag kan inte påverka priserna tyvärr. Kram!

Reply
lolo

hur gör du ditt hår vagigt?? det e verkligen fintttttttttttttttttt upskattar om du svarar:D snälaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kenzas svar: Jag gjorde ju en video där jag visade.. Kolla i arkivet! kram

Reply
Amanda

jag håller med, tänker mig att det blir skitsnyggt men när jag provar känner jag mig som en raggare :/ den var najs ju! för dyr för mig bara!

Reply
simone

HAHA! Har tänkt ronny och ragge jag med, funkar säkert fint på dig med klänning – men jag som har kort hår också blir Ragge direkt om jag bara kletar i lite brylkräm, hot? …Not!

Reply
sussi

shit vad dyr med den var skit snygg! ligger Tiger of Sweden i stan? PS: jag kan tänka mig det där med blommigklännig och vågit hår skulle vara sjukt snyggt specielt på dig det skulle lysa då :) Kram!

Reply
mirre

hej Kenza jag undrar en grej , har det hänt att tjejer har utnyttjat din lillebror för att få kontakt med dig ? kram

Reply
DreamingChange

Åh jösses vilket pris för en sån liten sak! Tur du haffade den på rea =) Ska bli kul att se den på =) Raggarkenza:D Nädå, det låter som det kommer bli finfint.

Reply
Emma

Har oxå funderat på en jeansväst, men det har aldrig blivit av tycker det känns för maskulint men till en söt sommarklänning så kanske.. ;)
Jag tycker att det är dags för något ur ” ur Kenzas garderober” igen! Det var ett tag sedan :D

Reply
S.S

Kan inte du lägga upp en video eller något när du visar hur man gör för att få sånt fint vågigt hår du har? :)
Bra blogg!

Reply
Hanna

Snygg! Kenza när kommer du börja använda långklänning egentligen? Tror du skulle passa jättebra i det!

Reply
mia

vad har du för storlek på jeans? :) skulle uppskatta svar, älskar din bloooooggggggg

Reply
Ebba

Hej Kenza!

Din randiga väska är såååå fin! Jag vill också ha den! :D Men den finns inte på hemsidan? Hur har du köpt den? Jag skulle vara jätteglad om du svarade för det är precis en ¨sån väska jag vill haa!

Reply
Maia

Hmm jag har också varit lite tveksam till väst och är det nog fortfarande.. Men kanske ändrar mig när jag ser hur du ser ut i den (:

Reply
Hanna

Hihi, då får vi se om Ronny ringer =)
Tror att det blir skitsnyggt på dig, du passar kanonbra i allt =) Kram!

Reply
ISABELLE

Hej!, du är ingen insparetion för tjejerna i tonåren för kläder, du köper bara massa dyrt. :S inte okej!

Reply
Nicolina

VECKANS BLOGG!

IDAG ÄR SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG TILL VECKANS BLOGG, GÅ IN NU FÖR ATT FÅ CHANSEN ATT VARA MED, ELLER VAR MED OCH TÄVLA OM EN NY DESIGN TILL DIN BLOGG!! :)

Reply
anna '

haha, underskatta inte ronny och ragge, kenza! ;)
bor 50 meter ifrån den blåa kiosken som är med i filmen, känner mig supercool (H)

Reply
Alexandra

Hehe. Börjar tänka på på västen min kille hade för ett år sedan. En svart skinn väst. Riktig raggar varnig där. ;)

Reply
Andrea

Blir nog snyggt :)

Jag har en fråga.. Använder du solskydd/solkräm när du solar? (Isåfall vilket)

Och hur lång tid tar det för dig att bli brun?

Reply
Ida

Så snyggt med ljus väst, rätt matchat :) Tiger är ett av mina favvomärken, de har så mycket fint!

Reply
kajsa

jag såg en tjej på stan som hade en lång svart klänning, en sådan väst, gladiator skor, vågigt hår och stora örhängen! det var super snyggt!

Reply
Linnea

Jättefin väst!!
Jag har en liten fråga. Jag undrar om på vilken sida du kollar på the hills? MTV.com är ju den enda av mtv sajterna som har dem och där kan inte jag kolla…

Många kramar
Linnea

Reply
mexikanen

när åker du till skåne!:D jag kommer åka dit om typ tre veckor coh vill sååååååååå gärna träffa dig!
men oxå vart i skåne om du kan!
bästa bloggen <33

Reply
Josefin

Alltså Kenza, västen är jättefin men jag har en exakt likadan men för 50 kr från second hand. Det är nästan kopior och min är som helt ny. Testa någon gång att gå in i en second hand butik, du kan hitta så otroligt mycket fint till löjliga priser och då är man både miljövänlig och får skit snygga plagg! =) För över tusen spänn är den västen verkligen inte värd.

Reply
jasmina

hej!, jag tycker du är VÄRDENS finaste , gulligaste& snyggaste i världen,. <3, när jag var i stan för kolla på skor, blev jag helt kär i ett par skor, sen ,när jag såg vad dem kostade var det by kenza, jag blev skit glad, för jag älskar dej, älskar allt du gör hur du ser ut, vad du gör, hela du är älskad, jag ska köpa plagg från din bloppis kan inte du använda plaggen innan jag får dem, det skullle vara den bästa drömmen!, älskar dej kenza :) <3

Reply
Lina

Hej! Varför gör du inte dina skor (typ wildflower by kenza) i mindre storlekar? Älskar dina skor med hjärtat i skinnet och alla andra små fina detaljer! Men jag har för små fötter :( Snälla kan inte du tänka på oss med storlek 35? Det är inte så lätt att hitta skor när man är 23 år och handlar på barnavdelningen, och jag kan tänka mig att det är fler som tänker samma sak!

Tack Lina

Reply
Sara

Nice vest! :D Galet bara hur man kan köpa en väst för 1200 kr på rea, medans jag går och letar budgetgrejjor så att jag får minst 5 plagg för under 1000 kronor. Haha! XD

Reply
amanda

Den var fin men personligen tycker jag att en jeansväst ska var lite posig/baggy fast det kasnke den är på dig. Du som har sån fin kropp. :D

Reply
michaela

HAHAHAHAHAHAHAHAAH du är ju stööörd! ronny ringde och ville ha tillbaka sin väst hahahhahaha

Reply
elina

någon anonym j* som kommenterade på min blogg om “fel tolkning”, jag menade mer om hon köpte den till samma pris som på rean som den kostade till nypris?
sluta kaxa, speciellt om du är anonym. förlåt om jag svarar här, men jag hoppas att den anonyma ser detta och tar åt sig ?

Reply
Emma

fan har inte ens läst hälften av kommentarerna än och är redan skiiiit förbannad på alla som klankar ner på Kenza, jag förstår inte ens hur hon orkar fortsätta blogga ( creds till dig kenza, älskar din blogg! :D ) med alla elaka kommentarer!!
So what om Kenza har råd att lägga ner 1200 kr på en jeansväst, är ni bara avis för det är inte fel av en filmstjärna att lägga ner 5000 på ett hårspänne eller va fan det nu är, men en bloggare nejnej dom ska inte få spendera mycket pengar på en jacka som dom tycker är värd det då klankar folk ner dom dom! Så jäkla lågt! Nej, vart är världen på väg när någon sitter hemma och säger att kenza inte är någon inspiration för tjejer i tonåren för att hon “bara” köper dyra kläder! Titta i arkivet människa, gå tillbaka. Kenza handlar mycket på HM,nelly och andra budget kedjor sen om hon har pengar så ska hon fan få spendera dom på sitt sätt! Kenza har jobbat hårt för sina pengar och om du inte har något annat att göra än att klanka ner på andra människor då vet jag inte vad jag kan säga mer än att släng dig i väggen och skaffa perspektiv på saker och ting. Det finns viktigare saker här i livet än att klanka ner på sina medmänniskor!

Reply
Emma

elina: hon köpte den för 600 kr biligare. Nypris 2000 :- och hon fick den för 1200 :-! Do the math ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*