• header

ARMY SKIRT

Igår inne på H&M hittade jag denna snygga kjol! Bilden ger inte riktigt färgen rättvisa utan den är lite mer militärgrön. Riktigt snygg! Funderar på att ha på mig den ikväll, kan nog bli rätt läckert till mina prruuna peeen. 199 kronor kostade den.

Den sista 34an satt på en skyltdocka så Alex ba drog av den och så fick skyltdockan stå där med rumpan bar. Haha, hoppas ingen som jobbar där läser det här, de kanske blir lite arga. :)

108 Comments

Tekla,

HAHAHA! Fett skön snubbe som bara drav av plaggen på skyltdockorna HAHA! xD Ska lätt göra så nästa gång :P <3

Kenzas svar: Alex är en tjej, alexandra hehe :)

Reply
Andzelika

Hi Kenza,

Could you please tell me what haircolour you have now? It is realy pretty. Thank you.

Reply
Amanda

hih, om man ändå kunde göra så. Då skulle alla skyltdockor vara helt näck (:

Reply
Milla

Haha nejdå det blir vi inte ;) Vi brukar skratta åt sånt där, men vi hjälper gärna till om man vill ha storleken på dockan ;)

Reply
Andzelika

Hi Kenza,

Could you please tell me what kind of haircolour you have now? It is really pretty. Thank you

Reply
camila

Kan du inte skriva lite om hur du fick ditt kontrakt med Elite model Management och vad det innebär? =)

Reply
r

jag kikade också på den igår! :D
haha pruunaa peen!!! så där brukar jag springa runt och snacka, haha as kul

Reply
Linn

haha du är skön du kenza! den var jätte fin, ska nog ta och köpa mig den :) men är den hög? kram och tack för en bra blogg!

Reply
hanna

haha sånt som man skrattar lite åt bara :) Fråga om hjälp nästa gång istället :) så slipper stackars dockan vara naken :D

Reply
Helena

På HM i min stad vägrade de att plocka av en skyltdocka ett par shorts förra sommaren fastän dockan hade det enda paret som fanns i den storlek jag var ute efter. Personen som var ansvarig för skyltningen var på semester så jag skulle få vänta i tre veckor på att hon skulle komma tillbaka. Det kan ha varit bland det mest unserviceminded jag varit med om! Det var ju just DÅ jag ville ha shortsen och inte i slutet av augusti!!

Reply
Marie

HEI ! :D Jeg skal til Stockholm i neste uke, har du noen shopping tips eller tips til hva annet man kan gjøre der ? :D Det hadde vært veldig fint :)

Reply
MYMiC

Hahaha sweet. Men varför ska en skyltdocka paxa kjolen? ;D Jag knycker hellre en dockas kläder än att gå med min rumpa bar, haha!

Den var väldigt snygg, kommer sitta som en smäck på dig ju :D

Reply
Emelie

snygg kjol!

ha en fantasktisk dag och du kan besöka våran fanatsiska blogg också, så är du riktigt fantastiskt snäll!

Hade bäst!

LEVS
LEVS
LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

LEVS

Reply
rsu

Skitfin, köpte en likadan för någon dag sen! Vad fasen dockan har ju mängder av annat att ha, helt rätt:) Går ju iof att fråga, brukar inte vara några problem. Men en kul grej ändå! :D

Reply
Anna

Hi Kenza ! I’m sooo happy when I found your blog, i love this! Your style is incredible, I get that a lot of inspiration. You are wonderfully positive, it’s fantastic! Have you ever been to Finland?

xoxo, Anna from Finland

Reply
Tilda

Hej kenza! Vad har dy för hårfärg, vad heter den? Vilket ljushetsläge har du på dit hår? Kram

Reply
shortstuff

Jag som undrade varför skyltdockan stod med rumpan bar när en kund frågade efter tröjan på dockan, då var det alltså ni som varit där och lekt ;)

Reply
Jojo

Haha, nä klart vi h&m’are inte blir sura.. Folk gör de mest underliga saker med dockorna, ganska kul faktiskt och det brukar ge ett gott skratt! Kjolen är skit snygg by the way och helt klart snyggare färg i verkligheten.

Reply
A

tuff kjol där! jag undrar föresten om du har något tips till mig, jag åker utomlands själv med en polare till sunny beach och jag undrar vad man ska tänka på första gången man reser utan föräldrar…? jag är inte 18 än ..fylelr 17 i höst så jag kan lätt råka illa ut å så vidare men har du något förslag eller tips på vad man kan göra för skoj där också får du gärna dela med dig till mig :PPP

Reply
Ida

Precis den där kjolen köpte jag på H&M förra sommaren, fast i grått tyg, och silverdragkedjor. Älskar den! Hoppas jag också hittar en grön :)

På veromoda förut skulle jag köpa en kavaj, och de vägrade först att titta vad skyltdockan hade för storlek på sin för att kunna plocka av den och sätta på en i en annan storlek, men efter mycket övertalning gick de med på det… Tråkigt när det ska vara så, men de har väl sina regler antar jag!

Reply
Em

Jaha så det var du som snodde kjolen från dockan. Haha va kul! Kjolarna tog slut på 2 sekunder i alla färger efter ditt inlägg kan jag lova ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*