• header

Bridesmaid dress

Jag hade på mig en jättefin långklänning igår på bröllopet! Allt gick i färgerna svart, vitt och mörkrött så min brudtärneklänning var mörkröd. Det var designern Malin Andrén (märket MALINA) som sydde upp denna fina klänning till mig! Tusen tack!

248 Comments

Matilda

as söt gillar färgerna :).

kolla in våran blogg om du vill Kenza, det skulle betyda jätte mkt för oss, och alla andra så klart också inte bara Kenza :D

Reply
Rebecca

Oj, vad fin du var!
Du måste ha varit vackrast på bröllopet näst efter din syster..
Skulle man ha det där utseendet skulle jag inte kunna må bättre på utsidan och din insida verkar hur fin som helst.
Läser din blogg varje dag oc tröttnar aldrig..
Tänker varje gång och undrar: Undra vad Kinza har för snygg outfit idag, eller undrar hur hon ser ut i håret? Tycker du är superfin rakt igenom och skulle vara världens gladaste om man fick vara vän med en sån äkta och snäll person som du verkar!
Kram Rebecca

Reply
Amanda.........................................................................................................................................................................................................................

finast

Reply
felicia

grymt fin!
du kenza, jag åker upp till stockholm för första gången på onsdag med min familj och vi har inte så mycket planerat, så då undrar jag, har du tips på ställen man bara måste besöka när man väl är i stockholm?
kram ♥

Reply
sara

jag förstår verkligen inte hur en människa kan va så vacker? :D synd att din syrra inte ville lägga ut, men hon har rätt de ganska privat :P Hoppas hon är lycklig! Gud välsigne dej :) kram!

Reply
Ewa

Vad synd att hon inte vill att bilder läggs upp, men ändå är det något som behöver respekteras :) Hoppas att få se en bild på er två finklädda :)

Reply
Ida

Så fin du ser ut! Har varit tärna vid min storasysters och min mors bröllop, så himla roligt!

Synd att din syster tycker det är för privat, hade varit så roligt att se en liiiten bild på hennes klänning iaf, hon kan ju vara bortvänd om du har något sånt foto :) Fast det är ju henens val såklart!

Hur som helst så önskar jag henne och hennes man all lycka i framtiden!

Reply
- | | Carro | -

Den var verkligen fin :) söt är du som vanligt!! synd man inte får se bilder på din syrra men rspekterar och förstår varför såklart :) hoppas jag får gå på bröllop snart xD! kram

Reply
-

du är den vackraste tjejen i sverige, lovar. du är helt perfekt, underbara vänner + pojkvän, vääärsta framgången osv. mycket pengar och ditt utseende, OMFG. p e r f e k t verkligen. till och med dina tår är typ fina? ..

Reply
Danni

Hej jag vill börja blogga och jag älskar din blogg och då tänkte jag bara fråga om det är okej om min blogg heter Inzas eller tycker du det är för likt ditt så kan du bara säga till tack!

Reply
Linda

Du är jättefin! :) verkligen en läcker klänning, med knytningen där bak…:D synd att vi inte får se din syrra men hon var säkert jättefin^^ sänd våra gratulationer till henne :)
en sak som inte hör till det hela är att har du tänkt på att du ar ganska lik Leona Lewis? hehe kanske en ganska rolig fakta att di kopia är en kändis hon me xD

Reply
Michelle

Riktigt jäkla fin brudtärnsklänning. En sån jag personligen skulle återanvända.

Du är riktigt vacker, din syster måste varit gudomlig.

Reply
Anna

Gud vilken vacker klännig!! Synd att man inte får se brudparet, man blir ju så glad av kärlek :D men det e ju helt förståligt attd et e privat.

Reply
Heidi

Det sägs ju att den som klär sig i rött på ett bröllop har legat med brudgummen, hehe X) Anyways, jättevacker är du!

Reply
Dea

Härlig klänning! Min syster gifter sig nästa hälg och det bröllopet skall också gå i färgerna rött, svart och vitt. =]

Reply
ellan

gus så vacker du är!! jag skulle göra vad som helst för att se ut som dig! synd att vi inte får se bilder på bruden, men jag förstår ju om hon tycker det är för privat.

många kramar elinor

Reply
sanne

jätte fin klänning men skit tråkigt att man inte kan se nå bilder på din syrra.. Är jätte nyfiken på hur hennes klänning såg ut =) Höll du talet? =)

Reply
Linda

Gudomligt vacker klänning du hadde Kenza. Hoppas att din syster lever lycklig i alla hennes dagar nu fram över!!

Reply
Johanna

Oj, vilken vacker klänning! Och färgen! Du var jättefin :) En sån skulle man ha i garderoden..

Reply
Linnea

Alltså allvarligt, utan att överdriva så är du den vackraste människa jag någonsin sett. drömkroppen, drömhåret, dröm ansiktet både med sminkning och naturlig, till och med när du är sjuk är du sjukt snygg! du ska vara glad att du ser ut så där kenza, för jag kan slå vad om att det är MÅNGA som skulle döda för att få se ut som dig! sen har du ju inte helt fel liv heller..;)

kram

Reply
Sam

Woooooooooowww..Your dress ist beautiful and so amazing..
I’ve the same one,but only a different color..
You look very good.

Reply
Kiri

Alltså kalla kårar fick jag ju, trots sommarvärmen ute! Underbart vacker klänning, och vackrare bridesmaid får man nog leta efter!

Reply
Lokko

Du. Är. Vacker. Kvinna.
Är inte tanken med brudklänningar att man ska se “ful” ut så att alla tycker att bruden är vackrast? Om så är tanken så måste din syster verkligen se gudomlig ut, för du var verkligen jätte fin.
Åh, ska även upp till Stockholm snart och funderar lite på vad man ska besöka, har du något bra tips på något mysigt café, restaurang, någon liten udda affär eller något annat som är värt att besöka så skulle jag verkligen uppskatta om du sa det. :)

Reply
cfg

Du skulle tvinnat sidorna på håret, skulle vart fnare då! Men du e fin i vart fall!

Reply
sofie

Otroligt söt klänning. Helt underbar. Färgen är nästan desamma som jag hade på min balklänning (som jag sydde själv.) Hur som helst var du otroligt vacker!

Reply
Sarah

En underbart vacker klänning :o
Jag blev lite nyfiken på vad du använde för skor till den? :)

Reply
A

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag du har en sjukt fin kropp, nästan för fin för att visa för andra förutom för din pojkvän. Tycker han har en skatt (vilket ditt namn också betyder) och att han ska ha den för sig själv. Och du är så sjukt vacker i långa klänningar, speciellt den på bilden!

Reply
Therese

Hej, va fin du var:) Kan du inte lägga upp en bild på dig och Aleks från bröllopet??
Kraam

Reply
Ebba

Du vet tydligen inte att man inte ska ha rött på bröllop. Enligt tradition betyder det att man har haft “umgänge” med brudgummen…

Kenzas svar: Fast nu är det ju såhär att det 1. inte var ett traditionellt bröllop, 2. jag har ju inte legat med min systers man, 3. min syster valde ut färgen till brudtärneklänningen. du vet tydligen inte att alla gör som de vill :S

Reply
Amanda

Alla här vet väl om man bär rött på ett bröllop står det för att man legat med brudgummen. Just something to think about hehe…

Reply
Malin

Hej!

Vilken fin klänning!! Vad var det för sorts tyg?? Den föll så fint.
Blir jätteglad om du kan svara på det :)

Reply
Amanda

du är så himla naturligt vacker! bara en sån klänning och så blir du så jäkla snygg!<3 På ditt bröllop borde du ha en enkel vit klänning (som Kate Hudson har i "You,me and dupree")och inte ha slöja och värsta stora "puff puff" klänningen :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*