• header

Färgglad bikini

Jag kunde inte låta bli att köpa en ny bikini inför Portugal-resan imorgon, hehe. Har typ inga färgglada så det fick bli en turkos från H&M!

Läcker va? Gillar färgen..

219 Comments

Sanna

Vilken snygg bikini :D du har riktigt snygg klädstil, kram din trogne läsare !

Reply
Roshmi

Snälla kenza svara! Vill också köpa en sådan, finns det samma modell i olika färger och priset? Och en sista fråga när kommer du komma tillbax till Sverige, ha en trevlig resa :D!
Älskar din stil!

Reply
ELSA

HAR EN LIKADAN!!!!!<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<33333333333333333333333333333333333333333333333<33333333333333333 LOVE YOU

Reply
Addii

hade de so trevligt i portugal , va der fora sommaren ..
jette fint der , ska oxo ditt igen om en vecka :D

Reply
sussi

den var jätte fin. har redan frågat detta men vad har du för textstil på din text? tycker den är jätte fin!

Reply
Nati

jag undrar om du verkligen köpt din blommiga klänning på gina tricot eftersom den finns inte där eller på deras hemsida :P

Reply
Anna

hej Kenza, du är så gaaaaaalet fin måste jag säga !
En fråga, använder du något för att bli brun när du solar utomlands? SNÄLLA SVARA !! :)

Reply
Emelie

Den är riktigt snygg, har själv kollat på den :) Sen har jag en fråga; hade inte du navelpiercing förut?

Reply
Elin

Du har så snygga lår. Haha. Om det inte låter dumt att säga så. Har tänkt på det när jag kollat på dina bilder. Du är smal, men inte spinkig. Fin med former :)

Reply
Karolina

Kan du inte skriva lite tips på hur man får en jämn bränna på sommaren? :) Tycker det är jätte svårt att få en jämn bränna :/ Men du verkar lyckas bra ;)(a)

Reply
Tuss

Du är så grymt vacker och snygg :) hur håller du dig i form när du äter precis vad du vill och (som det verkar) onyttiga saker som godis och chips m.m. flera gånger i veckan? Vad är ditt hemliga knep? :P haha. Tacksam för svar :)

Reply
Ann-Lee

Jag har likadan som jag köpte när jag reste till Turkiet för en månad sen…

Reply
Amanda

skulle DÖ för att ha en kropp som du! fast jag tränar VARJE dag i veckan ca en timme och äter bra är jag typ dubbelt tjockare än dig.. Var glad för det du har Kenza!

Reply
Mari

otroligt fin bikini !!! och du, vilka helt underbara bilder du lagt upp från er lilla resa. Du är så otroligt vacker…. Du skrev också fantastiska ord om din syster, blev det något tal eller höll du dig till orden här på bloggen ?!?!

Reply
mli,

Hej Kenza! Jag måste säga att du har verkligen en kropp som är unik. Du skulle verkligen sattsa på en modell karriär. Det är som gjort för dig. Och du är verkligen hur fin som helst. Helt perfekt är du. Kram från Emelie i Sundsvall.

Reply
Anonym

Vad har hennes pojkvän med om hon visar upp bikinibilder eller inte? Hon vet väl om vad som är bäst för henne själv. Ibland undrar man.

Reply
rosini

men vart står du och tar alla bilder och vilken stackare får ta dom varje gång. mitt offer är killen här hemma som får fota och fota

Reply
Elena

Kan inte bestämma mig om bikinin eller du som är läcker ;) Hahaha! Men snygg iallafall :) Bikinin. Och du! :)

Btw, klänningen du hade på din systers bröllop var världens snyggaste alltså! ÅH!

Reply
malin

har du tagit ut din navelpiercing eller varför har du den bara på vissa bilder och andra inte?

Snygg bikini förresten! :)

Reply
Sanna

Tack så mkt Kenza att du svara på mitt medelande förut, du anar inte hur glad jag blev när jag såg att du hade svarat. Jag vill berömma dig Kenza du är en otrolig fin person inside n out! din blogg är bäst! när jag läste att du förstod mig börja jag tjuta, för du förstog mig exakt, ingen av mina kompisar förstår för de har ingen styvmamma som förstör allt! tack ännu en gång! kram

Reply
mikaela

Jag vet inte om du kommer att se detta men jag skriver det här ändå för jag har ingen aning om vart jag annars ska skriva det. Först av allt vill jag skriva att du verkar vara som en underbar person och att du är otroligt vacker.
När jag bläddrade igenom bland dina gamla bilder i månad april så kom jag ihåg den vita spets kjolen som du köpte som du sedan gjorde om till en klänning med hjälp av en annan vit klänning. Jag tyckte att den blev otroligt fin men jag har inte sett den på dig så om du använder den nu snart så fota gärna den. Förresten jag älskar din blogg så fortsätt med det du gör! <3

Reply
Isabelle

Det var ett tag sen vi hade dagens fråga och nu när det är sommar så passar denna fråga utmärkt tycker jag! :)

DAGENS FRÅGA: Vilket solkärm/spray använder du? Eftersom att du får en så fin solbränna. Kraam! <3

Reply
hanna-sofia

Hej!

läckert att du också fastnat för den ;-) jag har nämligen också en lika dan och alldeles nyss när jag satt och prata med min pojkvän i telefon roparjag till: Kenza har en likadan bikini som jag :D Han tyckte jag självklart var helknäpp men jag tycker det bara var häftigt ;-) haha!

I alla fall ;-) bra köp! och en fråga? Vart har du köpt den underbara klänningen du hade på din systers bröllop? Kram Hanna-Sofia

Reply
S

jag vill inte låta kritisk men….
varför säger du att du vill gå upp i vikt och så håller du in magen sådär…?(ser ut som det iallafall)
Gillar din blogg annars Kenza….du har sjukt snygg stil!

Reply
isabell

Bikinin va jätte fin! men aso du e ännu finare! du e så jävla fin kenza när jag blir vuxen vill jag se ut precis som dig. I min dröm att de kommer hände, menmen :)

Reply
Alla

Den är jätte fin Kenza , passar dig jätte bra. :)
Turkos är min favorit färg , sommarens finaste färg! (Y) :D

Reply
Silan

haha jag köpte också en sån fast det var i Juni jag köpte den, men håller med dem är skiit snygga :D

Reply
Isabelle

Varför har inte du navelpiercing? Tror faktiskt att du skulle passa jättebra i det, du är ju brun med en helt perfekt kropp verkligen! Har du haft det någon gång? Snälla svara! :D

Reply
Maria

Haha, så roligt att du håller händerna där för att dölja dina handtag… Sååå uppenbart!!

Reply
Christine

Vilken H&M har du köpt den? Jag har letat överallt men inte hittat den. Den är helt slutsåld, det finns bara underdelen… :(

Reply
Alicia

Den är fin, har en sån själv. Den är sjukt snygg när man är brun som du! och så älskar jag turkos!!

Kul att det finns någon som du, din blogg är grym Kenza!

Reply
Frida

jag har en likadan, det harmar bara att efter 2 dager i spanien hade den redan blivit jätte blekt!!:/

Reply
emma

Alltså du har så fruktansvärt snygg kropp! Hela du är jättevacker. Skulle kunna göra vad som helst för att se ut som du.. Allvarligt talat!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*