• header

15e juli 2010 – i Portugal

Hej allihopa!

Hoppas att allt är bra med er. Vi har det finfint här och glöm det jag sa om vädret igår. Kvällarna är fortfarande blåsiga och kyliga men på stranden igår var det riktigt varmt och skönt. Vinden fläktade vilket är otroligt farligt för då känner man ju inte att solen bränner. Råkade bränna knävecken och ryggen igår men inte så farligt. Idag ska jag vara ännu mer noggrann med att smörja in mig.

Vi har precis varit nere och njutit av den stora frukostbuffén. Alltså det finns verkligen ALLT. Frukterna ska vi inte ens tala om.. Så himla gott!!

Nu ska vi kila ner till stranden för ännu en skön dag där. Kanske jag kan spela in en liten videoblogg också till er! :) Ha det fint allihopa och tack för att ni förstår att jag vill njuta av semestern den här gången och inte blogga så mycket.

Puss och kram!

Några härliga bilder från stranden igår!

215 Comments

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*