• header

DRÖMMER MIG BORT

Vaknar upp och tittar ut genom fönstret. Regn. 19 grader. Drömmer mig bort till värmen… Nästa vecka sticker jag iväg igen! Jag vägrar spendera min sista semestervecka i regniga Stockholm.

143 Comments

Linn

Hej. Skulle passa på att fråga lite om Armani.
Är han väldigt skällig?:) Med tanke på att hans ras brukar vara det. Klarar han av långa promenader eller blir han väldigt lätt less?:)

Kenzas svar: Ibland är han lite kaxig mot andra hanar men han blir tyst så fort jag säger åt honom. Men det går inte att få honom att sluta skälla på brevbärarn, det är omöjligt haha.. Han älskar långpromenader! Han skulle kunna gå i timmar :P

Reply
sophie

Du skriver som om det vore en självklarhet för alla att bara åka iväg sådär helt plötsligt på semester.. det finns väl ingen som inte skulle vilja åka iväg till varmare breddgrader? kom ned på jorden!

Kenzas svar: Jag vet inte hur du fick det att låta så, men det var inte alls så jag menade. Jag skrev ju JAG. Kram!

Reply
Jeanette

jag förstår dig… så jäävla tråkigt.. vi åker till spanien på ons och stannar i två veckor!!!! :)
ska bli underbart skönt! :D

Reply
Caroline

lyx att du reser så mkt hela tiden ;o
jag vill också tjäna en massa på bloggen -.-

Reply
m

Hur kompenserar du dina koldioxidutsläpp genom allt resande?

Kenzas svar: Pruttar mindre..

Reply
dania

Hej kenza! jag undrar hur varmt det var i Portugal? fanns det några shopping ställe och så?

Kenzas svar: Hej! Det var jättevarmt på dagarna, över 30 grader. Men på kvällarna blåste det och var lite kyligare. Det fanns lite butiker och så i Albufeira, massa fina sandaler och smycken!

Reply
Lisa

Vart ska du? :)

Kenzas svar: Det lutar åt Barcelona men nu är det dåligt väder där nere så vi avvaktar lite :P

Reply
Madde

Fin Blogg!!
besök min blogg och kommentera den om du vill.
Skulle verkligen uppskatta om du kommenterade.
Tack
(L)

Reply
sofie

tillbringa… inte spendera….

Kenzas svar: Fast jag menar ju spendera som i “slösa bort” ;-)

Reply
RockMamma

Regn är en förutsättning för liv. Om vi fortsätter att spä på miljöförstöringen med västvärldens livsstil kommer ingen om kanske bara 50 år att vilja åka till Medelhavesländernas ökenområden…
Så tänk positivt; ta en promenad med voven i regnet och känn dofterna i naturen. Efter regn kommer solsken…

Reply
Mari

Här regnar det också, men det är första dagen det regnar på min semester. Det ska man nog inte klaga på =)

Reply
LANA

Så härligt att få komma iväg och slippa vädret! Själv ska jag till Italien och stanna dom två sista veckorna av lovet :D

Reply
Elin

Med vem eller vilka? Brudarna den här gången eller? :)

Kenzas svar: Det blir förmodligen bara jag och Dilay.. Kram!

Reply
Frida Pygmeisk

Fan vad härligt Kenza! Var bär det av den här gången? och du föresten, du var i London förra våren va? Jag ska dit i höst och behöver lite tips på skobutiker, och du är ju ganska inne på det där med skor ;) har du något tips? Ha en härlig dag tjejen!

Reply
Cornelia

du har så bra smak på böcker!:D läste 14 år till salu och den va jättebra, så har du fler bra böcker att tipsa om? vore snällt, kram :)

Kenzas svar: Faaan jag har läst så jävla många hemska och bra böcker på sistone men jag har glömt bort vad alla heter. Sitter och letar på pocketshop.se nu haha :P

EDIT: Har hittat två av dem! Inspärrad & När ingen annan ser. Hemska böcker. Har du läst Såld också?

Reply
Matilda

Det är för faaan bara 10 grader i Göteborg idag!!! HAHA! ILLA. På min födelsedag :(

Reply
Sandra

jag och min syster åker till Barca den tionde ;) ska bara slappa där i tre dagar!

Reply
Maria

Hahah, jad dööör. X) Det här gjorde min dag:

“Hur kompenserar du dina koldioxidutsläpp genom allt resande?
Kenzas svar: Pruttar mindre..”

Reply
Michelle

ska du åka iväg IGEN? ;o roligt!

själv ska jag till spanien ikväll och spendera några av mina sista veckor i den härliga värmen! ;)

Reply
Anna

Vad jobbar du med egentligen? (:

Kenzas svar: Jag jobbar dagligen med bloggen och mina kollektioner (smycken, skor, skinnjackor) och andra veckan i augusti drar inspelningarna till min och Tyras webshow igång! :)

Reply
Olivia

Tyckte du att Cheerleading var en rolig sport? Jag ska antagligen börja i det till hösten. Har du några tips på hur man blir bra?

Kenzas svar: Roligaste sporten ever!! Men otroligt tuff och jobbig. Vill du bli riktigt bra gäller det att träna träna träna och ge allt!

Reply
RONJA

åh vad kul… har varit utomlands två gånger i ett varmare land. Du har rest fler gånger detta år än vad jag över huvudtaget gjort i mitt liv. Men det är tyder bara på att du lyckats! Hoppas du får det bra! Vilka ska med? The gurls denna gång eller? :)

Reply
Ebba

Grymt härlig bild! :D

Vad gillar du mer; Att fara till länder där det finns mycket sevärdheter, eller till varma länder, där man solar och badar? :)

Kenzas svar: Sola och bada är det bästa jag vet haha. :D

Reply
N

Men snälla. Det har vart soligt varenda jävla dag i sthlm och allt är visset eftersom det aldrig REGNAT, sen om det regnar några få dagar så klagar du? Det känns ju normalt..

Kenzas svar: Men gud, ta det lugnt. Vaknat upp på fel sida idag? Gå och lägg dig igen och vakna upp på rätt, som min mamma brukade säga till mig haha :P

Reply
Hanna

Kenza, älskar din blogg! Och därmed också din personlighet! Jag undrar bara, har du varit på Rhodos någon gång? Annars är det verkligen värt att pröva! Bara ett tips.
TackOhej!

Reply
dafina

FYHELVETE VAD SNYGG KROPP DU HAR MÄNNISKA!!! och riktigt snygg bild du tagit!! brukar inte kommentera men kunde inte låta bli nu! hehe ta hand om dig!

Reply
Jenny

Fyfan va härlig bild :D
När kommer din smycke kollektion med Guldfynd ut? slår vad om att dom e skit snygga :DD Massa Kramar !! :D

Reply
Lisa

Hej, jag igen :P
Synd att det är dåligt väder i Barca, men jag var där nu i maj och det är verkligen en helt underbart vacker stad :D den har verkligen allt, både stadspuls och stränder :) akta för nudist-stranden bara haha :P vi såg en naken kille komma cyklande och det var ingen vacker syn haha :P
ha det bra! Kram :)

Reply
Sonja

buhuhu de regnar här med i gbg . tur för dig som får åka bort :D jag vet inte om jag har missat eller glömt men vart ska du åka ? :)

Reply
elly

Har du några tips på hur man ska hantera sin allra första dag på gymnasiet med en helt ny klass?

Reply
cornelia

Hur många resor har du gjort nu i sommar? Planerar du att resa något i höst? :-) Tycker om din blogg jättemycket, kram!

Reply
Paulina

fy faaaaan vad du reser o fy faaaaaan vä underbart, hade ja också gjort om ja va du;) hoppas du får det riktigt trevligt… spnnande att se vart du nu ska åka ;) kram

Reply
louise

Måste vara kul att resa så mycket :D! Och på tal om det, när jag kollade igenom din kategori “tokio hotel live” så undrade jag konstant hur du kunde samla ihop pengar till alla konserter du gjorde i början? Eller tjänade du pengar på bloggen redan då? (tänker mest på canada resan & de du gjorde under 2008) :P

Reply
S

Hej, Jag följer vanligtvis inte alla dessa kända bloggar men jag måste bara kolla in i din ibland du är så snygg, snyggaste jag sett tror jag, haha. Om man kan säga så trots att man själv är tjej. Det är kul att se någon som som inte gör sig till men som är naturligt vacker. Dessutom så verkar du ha båda fötterna på jorden. Fortsätt så! Ha det bra!

Reply
Perla

Hej Kenza, du ska se vädret här i borås.. det regnar nästan varje dag! :S
Vill du åka till ett varmt och skönt land så tycker jag du ska åka till Libanon, det är 40-50 grader där och det är huur underbart som helst.. Kan mejla lite bilder hur det ser ut där! =)

Reply
Daniella

i lilla Alingsås strax utanför Göteborg har vi endast 11 grader och regn! så va glad för att ni har 19 grader ;)

Reply
K

Oh vad roligt med Kolmården! Vi skall dit med kidsen, fast vi vill ju dit själva också hehe.. :) Kul med alla fina djur. Härligt med en ny resa, skitväder hemma ju.

Reply
- | | Carro | -

Meeh.. har varit sol enda till tors/fredag då de för första ggn blev kallt..sen typ igår regnade det för första ggn på riktigt.. Har varit superbra väder annars..30 grader och sol varenda dag.. Så regn några dar är helt okej..fats vill inte ha det i flera veckor tack :P

Och orättvist..vill också åka utomlands..int evarit de sen..öh 2001..så vissa har dte bra :P

Reply
Coralie

Hey Kenza, I think people are jealouse that’s why they have bad reactions. You’ve a perfect life for them, you know. You are a model, reporter for mtv, you’ve a boyfriend ( Everybody don’t have this chance haha ;) ) and others things that make…. they rages.

I would like to ask you a question : Do you think you have a perfect life ? I mean, would you like more ? Something miss you ( not sure of my sentence * desperate * ) ?
Kiss and enjoy ! You’re a lucky girl.

Ps : Sorry for my bad english. He’s very limited.

Reply
Amanda

Förstår du hur mycket koldioxid du släpper ut med alla dina flygresor? Kan du inte skriva ett inlägg om hur du tänker kring miljöförstöringen? Tror det är många som undrar det.

Reply
A

asså du solar väldigt ofta och år efter år, är du inte rädd för att få hudcancer eller mkt skrynklig hud i framtiden ? :S

Reply
linnea

usch vad har ni för väder i stockholm? det känns som om det alltid är fint där nu för tiden, här på västkusten regnar det :(

västkustens enda partyblogg, linlicious.blogg.se

Reply
Hanna

Hej Kenza :), har du några bra party ställen att rekomendera i hurghada? åker dit nästa vecka och behöver lite tips :D

Reply
besviken

Vi vanliga dödliga får visst vara hemma våra sista veckor trots att det är dåligt väder, men vi försöker göra något bra av det. Det är inte självklart för alla Kenza, inte för många alls.

Reply
Paulina

Hej Kenza! Undrar vilken kamera du använder dig av? Alltid så fina bilder! Tack för en jätte bra blogg! :) kram

Reply
Sofie

gud vad folk har problem med att kenza ska ut och resa igen.

SÅ här är läget små flickor, jobbar man och sliter samt väljer att prioritera resor så har man råd, krävs inte några gigantiska inkomster för det, gäller bara att prioritera bort annat, som student reste jag två gånger per år, trots att jag bara hade studielån samt sommarjobbade två månader i hemtjänsten på somrarna.

Pluggar ni fortfarande, skaffa ett jobb och spara, o kom inte och säg att det inte finns jobb, tidningsbud, reklamutdelare, jordgubbsplockare och andra bärplockare söks alltid.

allt handlar om prioriteringar och att ge sig fan på att jobba och slita..

Reply
victoria

åh, barcelona, det är ett vackert ställe, jag har varit där iår. mycket vackert ställe, har du varit där förut? :)

Reply
josefine

men seriöst, vadå hur kompenserar du kolutsläppen(eller vad det nu stog:P). Planen släpper inte ut mindre koldioxid bara för inte du åker med. Blir så trött på alla som kommer med såna onödiga kommentarer! Du har lyckats väldigt bra med jobb osv i ditt liv, och om du nu ska åka på en till resa, måste några avundsjuka jävlar sitta och klaga då? Förlåt, blir lite irriterad bara:)

du är bäst, kram!:)

Reply
d

tänkte också; vad jobbar du med egentligen? vad tar du semester ifrån? menmen, måste säga att det är roligt att du lipar för en regnig dag när det har varit fint och/eller varmt typ alla andra dagar.

Reply
Belinda

Gud vilken härlig bild, nästan så att man kan känna den stekande solen :D
Måste bara säga att jag verkligen ser fram emot din och Tyras show! Har sett klippen där ni provar Poledancing ifrån Bella&Tyra show några hundra gånger, älskar eran humor! :)

Reply
paula

hur mycket reser du egentligen?? blir fan avis! hahaha..
hur mkt lägger du undan på avrje resa? helt sjukt att någon kan resa så mkt /fattig student =P

Reply
Sheila

Låter härligt att komma bort igen från vädret här ;) själv drömmer jag mig också bort… Bl.a till Mexico!!

Kramar

Reply
Julia

Härlig bild, modellar du även på fritiden ;) !
Jag undrar hur det kommer sig att du reser så mycket? Sitter och är självklart riktigt avundsjuk eftersom att jag gärna gjort det samma, men blir du aldrig nöjd? kram !

Reply
Nathalie Edholm

Hahahahah.. så roligt att läsa vissa av de kommentarer du fått. Bittra jävlar. :D
Jag håller med dig, jag pallar inte sverige och regn så jag flyr fältet till Australien ^^,

Reply
amanda

Tänkte det var dags att lämna en liten kommentar eftersom jag är så dålig pådet. Först, älskar din blogg. Sedan, ett “resetips” eller vad man nu ska kalla det (haha) är Marbella, min familj har en lägenhet där så vi åker dit varannat år. himla fint. Väldigt varmt och härligt. och på kvällarna är det också fint väder, sådär fuktvarmt.
Aja, barcelona är också himla fint, varit där också men tänkte tipsa om Marbella också.
kram kram

Reply
Erika

gud vad skönt att få komma bort! var i turkiet för någon vecka sen (under 35 graders perioden här hemma i sverige) och så sitter man här hemma nu istället med regn och kyla… fan det känns som höst! HEJJA VÄXTHUSEFFEKTEN, hhaha! så tycker inte att du ska prutta mindre för att kompensera allt resande, höhöhöhö….

Reply
Jenny

haha alla som säger emot att du ska åka iväg igen luktar det ju avensjuka på låångt håll! Lär er vara glada för andras skull istället så kanske ni får bättre karma och också kommer iväg nån gång ;)

Reply
Pontus

Det gör du klart rätt i. Hade jag själv haft den möjligheten, ja, då hade jag utan tvivel rest iväg omedelbums. Vart bär reslasset denna gången? :)

Mvh
Pontus

Reply
Elin

Vad kul att åka iväg!

Men när du var i Portugal så var det varmt och skönt här också!

Fast nu är det pissväder! :(

Reply
anna

Snälla Kenza, kan du berätta om din cheerleading”karriär”, skulle uppskatta jättemycket! känner mig sugen men jag vet liksom ingenting om hur det är eller så, då har du ett inlägg att blogga om ;)

Reply
Sophie

HAHAH vad många är avundsjuka på att du reser.. Garanterat de som inte har råd själv, så skyller de på att man förstör miljön. Herregudars…

Reply
Sabina

Åh önskar att jag också hade möjligheten att åka iväg till värmen en vecka. Men, man får vara nöjd med det man har :)

Reply
Anonym

Hej Kenza! Skulle du kunna beskriva hur du fixar ditt hår dagligen? Ditt hår ser så frisk och fin ut hela tiden! Plattar du håret? Fönar? Berätta är du snäll. Kram!

Reply
malin

Hej, hur får du fin kropp så himla fin och smal.. :/ Jag mår psykiskt dåligt över att se hur fin du är.

Är du nöjd med dig själv, eller vill du fortfarande (som du sagt förut) ha mer former o något att ta i?
Kram Malin

världens sämsta självförtroende, om du har ngn mailadress man kan prata med dig på skulle jag gärna vilja det, om du skulle orka. Vill gärna ha stöd om ett o annat! =(

Reply
Louise

NÄE KENZA.. är det så att jag planerar en resa med min sambo hans två killkompisar och min tjejkompis.. MEN HUR SJUTTON fixar jag så att jag får din kropp?? den är ju helt otrolig.. helt fantastiskt snygg.. Dock har jag för stora tuttar för att se lika snygg ut som dig.. men har nu något tips ? ? kramis

Reply
rebecka

Hej kenza!
Har faktiskt aldrig fått en svar av dig (jag vet att du har mycket att göra så det gör inget men det skulle vara kul att få ett hehe) så jag hoppas få ett nu.
Vet du vart ni ska åka och hur fick du ditt första modelljobb?
kram!

Reply
Madde

Hej KENZA vad brukar du göra på planet när du får lock?

Och en sak till är Armani en liten chihuahua?

Älskar ditt hår!!!!

Hur blev din blogg så känd?

Kan inte du ha ett ställe där alla din läs-bloggare kan komma kanske inne i stan iallafall i stockholm!!!!!

Ps: skulle gärna vilja att det!!!

Reply
mmmmm

hej jag undra hur mycket du har trännat för att får en sån snyggt kropp? du har världens fynnaste kropp de menara jag värklingen :D

Reply
Hanna

Jag tycker det är tråkigt att du, som en av sveriges största bloggare och säkert en förebild för många, flitigt bidrar till att förstöra jorden vi lever på. Jag kan förstå 1-2 resor per år. Men av det jag ser när jag går in och läser här ibland så reser du ca 1 gång i månaden? Om du skulle välja andra sätt att resa, båt eller tåg och visade bra alternativ så skulle det nog inspirera många till att tänka en extra gång på miljön nästa gång de ska åka på semester.

Vore intressant med ett inlägg där du berättar hur du känner om det här med ditt (och andras resande) och utsläppen som det ger.

Reply
Karolin

gud vad härligt att åka utomlands! du är så brun och fin, så brun vill jag också vara! jag är inte brun alls:P och jag undrar bara av nyfikehet, hur länge har du bloggat? kram

Reply
Marleen

Heej kenzaa ;).
behöver tips på några bra shoppings sidoooor :)

Älskar din blogg o din still :)

Ha det bra på din nästa resa;) Kramiiis ;)

Reply
Lovisa

Hur känns det för samvetet att bidra så här mycket till den globala uppvärmningen/ökad växthuseffekt? Flygplan är en av de största bovarna i dramat och överkonsumtionen av blandannat kläder som du absolut bidrar till är inte heller hållbar. Jag tycker att du ska göra ett test på hur stort ditt ekologiska fotavtryck är (alltså hur många planeter det skulle behövas om alla på jorden levde som du)så kanske du tänker efter nästa gång du funderar över att resa iväg med flyg.

Reply
Amanda

Gjorde det ont att ligga på stenen sådär?
Och jag vet ju att du ALDRIG skulle vara
otrogen mot din snygging men e det några
killar utomlands som stöter?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*