• header

Filmkväll

Jag och Nadia har haft filmkväll! Vi började som sagt med den sorgliga filmen Hachiko (jag blir tårögd bara jag tänker på den) & sedan såg vi Snabba cash. Antar att vi var de enda som inte hade sett den än, haha. Fast jag tyckte inte att den var så bra… Inte min typ av film. Coolt dock att Hollywood ska göra en remake av den! Zac ska ju spela JW, så då får vi lite ögongodis. ;-)

Nadia drog hem för en stund sedan och jag tog ut Mani på en långpromenad. Nu ligger han och jag och myser i sängen och jag funderar på att se en till film.. Jag behöver en feel good-film nu efter Hachiko.

Förresten kolla in töntparet nedan. Hej jag skiter i att det regnar, jag ska ha mina korta shorts och mina nya läderboots (till mitt försvar så visade inte väderprognoserna att det skulle regna!!!). Och så har vi min pojkvän som bara är allmänt sexig i sin regnponcho, haha.

Vi på Kolmården

107 Comments

E M M A

jag tycker däremot inte att det är kul att USA ska göra en amerikansk verison :P

din pojkvän påminde lite om Taylor Lautner på den där bilden :) och ni är så extremt söta ihop

Reply
melina

Tidigt imorgon så åker jag bort och kommer hem på söndag, snäll om du/ni kunde slänga en kommentar eller länka till era spotifylistor eller något trevligt så jag ser de när jag kommer hem :)
Ha de bra!

Reply
Jasmin

heej kenza jag undrar bara vart/vilken sida du går på när du ser alla dinna filmer?
elr hyr du bara?

Reply
ISABELL

jag såg snabba cash igår för första gången! man fick aldrig se om pappan överlevde i slutet dååååligt : (

Reply
Sandra

Hej Kenza!

Du verkar ju vara kreta-experten själv.. Det är nämligen så att jag och några tjejkompisar snart beger oss dit. Vi skulle därför uppskatta lite tips.
Man vill ju få ut 100% av vistelsen.

Tack i förhand.

Reply
RICHI

så söta :D!
Men tål skorna regn, alltså blir de inte lite missfärgade? Mina gladiator blir nämnligen det…

Reply
Amanda!

hej kenza!, hoppas allt är bra med dig!

JAG UNDRAR!

vilken blogg använder du`? det jag vill säga är , hur fick du bara .se? utan någon blogg.se eller devote.se, du vet vad jag menar! :)

skulle vara tacksam om du svarade! :)

hejdå! KRAM

Reply
helena

har också sett snabba cash ikväll för första gången, riktigt bra film och en snygg joel:)
Kika gärna in på min blogg:)
Ha en fin kväll

Reply
Helena

Kollade på Hatchi- filmen nyss, jag dör, man blir helt lipig :(( påminner mig när vi hittade hemlösa valpar i vintras utanför min pojkväns lgh, 5 st utan sin mamma i Belgrad, Serbien. Vi matade dem i 2 v, tvättade deras sår som stora hundar bitit & småbarn hade slängt smällare på dem… tills jag & min pojkvän var tvugna att återvända till Sthlm- men grannarna fortsatte ta hand om dem. De var alltid så glada när de såg en, hunden är människans bästa vän! Önskar jag kunde ha en hund, men finns ingen tid för det.

Ha det bra:)

Reply
emma

Tittade på hachiko igår , haha jag och min kompis satt och grät så mycket att vi knappt kunde prata :)

Reply
ellinor

Jag kollade också på snabba cash idag! Så ni var inte de enda som inte sett den än ;) Visst är Joel Kinnaman snygg?! :D (fast inte när han hade brat-håret, utan mest när han va snaggad i slutet ;))

Reply
bella

Gud så fina ni är. Kenza du är sveriges finaste kvinna! Om hela världen var som dig skulle allting vara perfekt!Hoppas du har och får det bra! Just det, kan du inte blogga lite mer om Tokio Hotel :)? Dina åsikter och tankar och sånt omkring dom! Det skulle vara jätte spännande att läsa eftersom både Tokio Hotel och du är mina idoler!! Ha det bra, kraaamm Belinda

Reply
jennie

Hej Kenza. Såg att det var riktigt många som gav dig kritik pga delfinerna, men jag anser att du inte gjort något fel som gick och kollade på en delfin show, du avgör ju inte om delfinerna ska bo kvar på kolmården eller inte. Jag bor i Norrköping så har oerhört nära till kolmården och är där hur ofta som helst, och det är tusentals människor som går på showerna varje dag för att det är fint mysigt och allmänt grymt. Håller helt och hållet med dig iallafall. Tycker dock det är väldigt svinigt att ge sån kritik, som att inte i stort sätt alla har vart på den delfin show? herregud, du är iallafall grym som står emot allt, just därför du är en grym bloggare. Är helt och hållet på din sida iallafall! Fortsätt göra det du gör.

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Såg också den filmen nyss, grät mig igenom halva filmen. Tack för tipset. Kram

Reply
u

hej kenza ,
jag har följt din blogg väldigt länge nu och jag undrar verkligen om du har kvar ditt jordgubbshalsband som du köpte från affären din pappa ägde.(tror jag ;D)
jag har verkligen letat jätte länge efter ett sånt , men det finns ju typ ingen stans!
vet du vart det finns att köpa såna????

Reply
Ída

Hi Kenza :-) I just gotta say i looove your blog. I’m 17 years old girl from Iceland and i really don’t know how i found your blog but it’s about 2 months since and i check your site eeevery day. You are just so cute and i love all of your clothes and you give me great inspiration. So just keep up the good work haha!
– Ída Pálsdóttir

Reply
Plastic

Vilken fin film<3 Hundar är underbara varelser. Djur värdesätter sin familj och sina liv lika mycket som vi gör, även dem vi äter. De borde bli behandlade med respekt men istället låter vi dem se på när vi mördar deras egna på slakterier, de förstår mycket väl vad som pågår när de står i den långa kön. Nästa gång du står vid kyldisken i ICA, tänk efter lite!

Reply
P

Visst är Hachi helt underbar????

Tårarna flödade faktiskt…..

Fin hund.

Ha d bäst i regnet!
=)

Reply
Lisa Olai

Haha vad gulliga ni är!

MEN, ska Zac Efron spela JW?!!? Jag dööör!! Då kan jag inte se remaken, jag hatar Zac!! :( Och jag älskar Snabba Cash, hur ska detta gå? Hollywood får inte göra såhär mot oss. ;_;

Reply
Jelly

Du har grymt bra sko-smak (kan man säga så haha)
Och ni två passar verkligen varandra :)

Kramar
SuperJelly

Reply
Daniela

jag testar igen..har frågat tidigare vad de är för locktång du använder…??de blir så himla fina lockar på dig..?hade tänkt bege mig ut och leta reda på en bra…

Reply
Mimmie

du var inte ensam! såg den också första gången här om dagen. Hyrde också hachiko samtidigt! snacka om samma smak på film! haha

Reply
maria

jag tycker det är jättekul att det ska göras en amrerikansk verison!
ni är så söta tillsammans! kram :)

Reply
Dessi

gillar både outfiten och kolmården ;)

Vi hade 30 grader varmt när vi var där, problemet är ju att djuren inte orkar göra så mkt då. så hoppas ni hade bättre tur :)

Reply
Anna - lever me bulimi

Jag har inte heller sett Snabba Cash.. Kanske dags!?
Jag såg precis “Farsan” den var skit rolig!

Kolla in min blogg om mitt liv med bulimi o andra vardagliga o roliga saker;)

Reply
Olivia

kan du lägga in bild på dig på din systers bröllop? :)
missa tyvärr det :( men hare bra :D

Reply
Pontus

Hehe :D, snacka om att vara felklädd. För som vi alla vet finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder… (töntigt ordspråk, jag vet :P).

Mvh
Pontus

Reply
anna

Hej Kenza! Jag såg dig faktiskt på Kolmården :) helt sjukt egentligen att vi var där samtidigt just den dagen, jag bor i umeå egentligen haha
men jag vågade inte gå fram till dig, jag är feg ;P men jag tkr du är riktigt fin!! fast det måste ha varit kallt med shorts!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*