• header

26e juli 2010

God morgon solstrålar!

Vaknade upp vid nio och försökte väcka Mani så att vi kunde gå ut på morgonrundan men han var helt död, så vi sov vidare lite till och för en stund sedan vaknade jag upp av att en glad liten vovve slickade mig på kinden. Vi började morgonen med en långpromenad så nu är jag pigg och glad!

Det är faktiskt jäkligt skönt att det har regnat lite nu de senaste dagarna. Känner inte av pollen alls och behöver inte ens ta min allergispray. Woho! Nu ska jag ställa mig i köket och laga ihop en ordentlig frukost. Finns det något godare än stekt ägg med en massa citronpeppar på?! :D

Glad Kenza på syrrans bröllop

66 Comments

Sandra

Naww, gulligt :) Just nu står jag och lagar lunch med Tokio Hotel på högsta volym :D

Reply
anny

Åh vilken fin bild! Jag har läst din blogg länge och tycker alltid att du lyckas göra så fina lockar i ditt hår. Jag skulle vara tacksam om du i något inlägg skulle kunna beskriva hur du gör:) tack på förhand!:)

Reply
Hillevi. :3

Åh vad du är fin. :D
Älskar ditt leende.
Och jag borde ha ätit en ordentlig frukost. Men för mig lev det eh, kalaspuffar. Ehehe.
Varför skriver jag det här..?

Reply
Madeleine

Hej Kenza! ;)
Fin blogg, ha en bra dag!
Ps. undrar, läser du alla dina komentarer? :S
Tacksam för svar! :D

Reply
Alexandra

När och hur blev du model ? Skulle vara jätte kul om du kunde svara på min fråga, Tack ! :)

Reply
Louise Olsson

Hej Kenza. Jag försökte hitta det inlägget med minst kommentarer, i hopp om att du skulle se det, haha. Ville bara säga att jag gillar din blogg och läser den glatt när jag inte har nått att göra. Älskar din stil och försöker ofta härma, haha. Jag undrar lite om din, kan man kalla den, profilbild här på bloggen. Där du har grönbrun klänning och blött hår. Jag tycker det är så stor skillnad på ditt utseende på den bilden och alla andra du lägger upp på den. Kan du inte berätta lite om historien bakom den bilden, var det länge sedan? Varför den looken?

Keep up girl!
Kram Louise

Reply
Pontus

Absolut! Tårta, fläskfilé, kanelbuller osv. :P Men jag kan absolut hålla med om att det är riktigt gott med stekt ägg. Ska prova att ha på citronpeppar nästa gång :).

Mvh
Pontus

Reply
Lisa

Vart har du köpt din klänning som du hade på bröllopet. Den var SÅÅÅÅ fin! Letar efter något liknande. HOPPAS ATT DU KAN SVARA!! Grym blogg föresten ;)

Reply
Sandra

Lyllo dig Kenza som har en hund som vill sova på morgnarna, min hund är helt HYPER hur tidigt det än är -.-
fin bild förresten :)

Reply
Paulina

Hej Kenza!

Tack för en superbra blogg! OM du ska åka…?
Jaaaaaaaaaaaaaa klart du ska åka till Barcelona! Jag var själv där två ggr i höstas och blev helt kär i staden! Beachen är underbar, shoppingen på Passeig de Graciá (Barcelonas shoppingparadise nr.uno) är bokstavligt talat A-W-E-S-O-M-E, nattklubbarna är heeelt galna och maten är grym! Finns många trevliga människor och det är rätt billigt att åka taxi. Älskar Barcelona, tror (kan nästan lova att jag VET) att du kommer att älska den du med :) Så jag tycker absolut att du ska ställa upp för din fina vän Dilay, Ni kommer inte ångra Er! :)

Kram Paulina

Reply
Annicat

Förstår inte hur man kan orka laga mat till frukost! Jag har noll energi i minst ett par timmar efter att jag gått upp så det blir bara flingor för min del:P Det går snabbt och känns inte så tungt att få i sig.

Reply
Sarah

Alltså, du har, helt seriöst, det absolut finaste leendet jag sett någonsin!

Reply
evve

ditt hår är underbart fint !
jag skulle vilja veta hur du gör dina fina lockar?!
snälla svara.

Reply
random

förstår inte hur en människa kan va så fin!
du måste ju verkligen vara hur nöjd som helst med ditt utseende? , menar du är ju perfekt verkligen.
skulle helt seriöst kunna döda för ditt utseende!
haha inte bokstavligt talat då .. ;]

Reply
Ebba Palmlöf

hejsan! hoppas att du läser detta men jag är inte så säker! Jag älskar din blogg den är jättekul att läsa gämfört med kissies tillexempel hon säger att hon är sveriges största bloggare och skryter om pengar men det är ändå du som är sveriges största bloggare i mina ögon iallafall och du klär dig som att du har mer pengar du klär dig finare och frächsare!:)läs gärna min blogg om du orkar kramar/ palmeno

Reply
erika

haha, ag trodde jag var den enda i hela världen som dränker mina stekta ägg med citronpeppar. Nu har jag äntligen ett bra svar på tal när mina kompisar/familjemedlemmar påpekar att man inte ska ha citronpeppar på ägg. “Men Kenza har ju!” haha :D that made my day

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*