• header

LOVE MY BOOTS

Jag älskar mina nya boots! Köpte dem idag inne på Dinsko för 499 kr (iaf enligt kvittot, men prislappen under skon visar 449 såg jag nu)

Ett par tuffa MC-boots är riktigt läckert till bara (bruna!) ben nu på sommarn. Till hösten blir det snyggt med ett par strumpbyxor till också.

135 Comments

Jenny

De är snygga! har likadana själv. Blev dock förvånad att dom finns kvar i butik med tanke på att de är last season?:O

Reply
Malin

Snygga skor! Jag läste inlägget under (eller två under) och jag tycker verkligen att du ska åka! Har man chansen att se nya platser ska man göra det. Och dina andra nära väntar ju på dig efter att du har varit borta en vecka :)

Barcelona ska ju vara en fantastisk plats dessutom :)

Reply
buurp

Kenza,jag tycker att du borde ha en kategori för dina resor!Jag menar du resor ju rätt ofta.Skulle vara kul :D

Reply
Matilda

De där har jag med,köpte dom i vintras men de lär bli välanvända i år igen…

Reply
Sofia

Kenza, jag köpte också dom idag! köpte du dom på feetfirst? jag gjorde det, men jag påpekade att det stod 449 när hon tog betalt för 499, och det visade sig att dom hade felmarkerat ;P

Reply
ines

fyfan vad snyggt! ja funderar oxå med nitar oså … men … ja behöver vanliga klassiska oxå :/ vad tycker du är bäst?

Kenzas svar: Jag köpte skosmycken på Scorett förut, typ som nitarmband fast till skorna. Kolla om de har kvar dem eller liknande i andra skoaffärer, så kan du ju köpa sånna till vanliga boots utan nitar och variera :) Kramar

Reply
olivia

dom där på h&m som du ville ha finns uppe nu på hemsidan ifall du inte visste ;) Men du kanske inte ska köpa dom nu är du köpte dessa,. snygga!

Reply
anja

åh vilka snygga!:D Jag köpte ett par liknande idag på skopunkten!.:D måste säga det en gång till dina nya skor är hur snygga som helst,och din blog är så otroligt bra,och din klädstil är så otroligt fin!:D

Reply
Sara

Sjukt fina! Har ett par liknande från Din Sko fast utan nitar,. bara silverspännen. RObusta och snygga, bra kvalité för att vara DIn sko!

Reply
sara

Hej. Du är väldigt smal , men det är ju inte så konstigt när du är modell. Jag undrar om du har något/ några bra tips till mig hur man går ner i vikt?
Ha det bra :)

Reply
Theresé

Grymt snygga! Sen måste jag bara fråga vad du smörjer in dig med för bodylotion eller kanske bodybutter? haha, dina ben är verkligen “glänsande fina”
Kram och tack för en jävligt grym blogg! (y)

Reply
Patricia

Hej. Din blogg är jättebra och så men SNÄLLA sluta upp med boots på sommaren? Jag hatar att se tjejer i stan som går runt med shorts och vinterskor mitt i sommaren. Det är inte snyggt och inte passande för årstiden. Fast om du nu tycker det är snyggt så fortsätt, tycker själv bara att det är hemskt :P

Reply
A

Finns de fortfarande kvar?! Haha ja tydligen… Har ett par själv som jag har bott i hela hösten och vintern, de är underbara! Och snygga såklart (:

Reply
Ebba

Tjoo, grymt snygga boots där hörrudu :) har likadana XD fins dem fortfarande att köpa för jag köpte mina i vintras :) sköná som fasen!

Reply
Emma

Dem till en liten blommig klänning – smashing! Gammalt knep, men funkar lika bra fortfarande ;)

Reply
anna

jag bor i gbg och alla har typ haft sånna i ett år redan ;) btw fiin blogg :)<3

Reply
jennifer

Skitsnygga skor. Har själv likadana, köpte dem förra året och har använt dem hur mycket som helst. Helt klart ett av mina favoritpar:)

Reply
Emzan

Toppen snygga skor! :D Jag har alltid undrat: Använder du dina kläder flera gånger eller kastar du dem efter att du använt dem en gång? :)<3
Kram på dig!

Reply
louise

köpte också dem idag! riktigt snygga!

Btw, när jag läste det inlägget där du skrev att du hade shoppat lite idag (bilden på dig & armani) så tänkte jag att du hade köpt de skorna jag nyss köpte :O.

Snacka om att jag blev förvånad när jag såg att du verkligen hade köpt dem! Min hjärna spelade ett litet spratt :p

Reply
Lollo

Oh så störigt nu kommer ALLA ha dom skorna. Mina åker ner i soporna iaf. Tack för den!

Reply
Julia

Haha vad roligt, provade precis dom idag! Skitsnygga, fast dom passade inte mig för jag såg ut som en kort, knubbig liten hobbit i dom.. Fel höjd på skorna för mina korta ben haha

Reply
mathilda

nu är det så att jag är kissnödig. vad bör jag göra åt saken? tacksam för snabbsvar då min blåsa är liten.

Reply
Lilian

skrev ju på fel inlägg, här skulle det vara ; åh, jag har ett par likadana :) dock köpte jag dom i vintras så då var dom en aning dyrare. Mycket bra köp på jag säga, jag älskar dom :)

Reply
Loli

Hej Kinza! Vart har du köp din scarf med dödskallarna på?? eller vart kan man hitta liknande???? Tacksam för svar!
Kram

Reply
Emma

Hejsan! Bootsen är ifrån årets höstkollektion 2010, och inte förra årets, de är snarlika i modellen. Och 449,- är ett pris som satt på skon vid leverans men de ska kosta 499,- i butik då det blivit fel i fabrik. Själv tycker jag dom är ursnygga och i vår butik säljer dom som smör i solsken!

Kramkram!

Reply
Emelie

Du borde spana in Primeboots (finns på nelly och tintinstyle bla), gööörsnygga mc-boots som du nog tycker om!

Reply
Sara Johanna Elin Holmberg

Jag verkligen älskar din blogg Kenza, läser den “nästan” varje dag, så fort jag har tid. Och skorna är verkligen undebara! Hittade ett par nästan lika dana på skopunkten faktiskt :)

Reply
Josefin Borgman

Rätt lustigt att du köpte dom idag.. jag köpte mina typ.. i vintras. Men dom är sjukt snygga, blir inga nya skor denna vintern! Hihi. Ha det bra!

Reply
Gina

haha dem har jag haft sen i vintras… står ett par använda hemma i min garderob :P

Reply
viktoria

tycker det är kul att du börjat kommenterat kommentarerna. det blir mycket roligare/personligare då. :)

Reply
p

va har du för storlek på skorna? :) för jag har ett par likadana, och jag tycker att mina ser så långa ut framme. men dina ser ok ut :). så vad har du för storlek? jag kanske bara har en fixidé:)

Reply
tina

Åh, sånna har jag med som jag köpte i vintras, men har inte gillat dom så väldans mycket. Men nu blir dom nog välanvända ;)

Reply
Simone Persson

Grymt snygga boots! Beställde såna ifrån deras hemsida idag & betalada 499:- På kvitto som jag sen fick skickat till mejlen stod de dock 449:- trots att jag alltså betalde 499 så något fel måste det vara. Tack för en grymt bra blogg! Och otroligt fina bilder i Café, köpte den idag :)

Kram Simone.

Reply
Angela

Min förebild! Kenza, du är min förebild. Och jag blev så jäkla förvånad o glad över att du o ja tydligen har samma skor :D

Reply
Amanda

Hopp, kul att man inte kan använda sina älskade boots man köpte förra året. För att du har köpt dom NU.. och ah, varje lite fjortis och övrig männsika vill se ut som du.

Reply
matilda

I Göteborg har det varit mordärnt med sådanna boots i 2 år nu med detta och alla har dem året runt, tycker det är lite eroniskt för när jag var stockholm i vintras fick jag massa kommentarer om mina, att det såg märkligt ut osv (fast jag hade då CAT boots). Äntligen är göteborg lite före er stockholmare! ;)

Reply
sheyda

jag va på dinsko idag och skulle köpa dessa men hittade ett par som var mycket snyggare.. oooh jag är kär =) de var likadana men med mindre glap och lite mer kedjor och sånt krafs =)… de kostade lite mer oxå.. 599kr.. =)

Reply
matilda

Köpte sånna jag med. Jag betalade 499 kronor men även min prislapp visade 459 kronor. Tack för en SUPER BRA blogg!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*