• header

Ur Café

Jag kom precis på att jag glömt visa er bilderna ur nya numret av Café! Jag fick dem på mailen här om dagen men hade helt glömt bort det, men de kommer upp här snart. Här får ni en liten sneak peek så länge! Annars så hittar ni tidningen i butik nu. Är väldigt nöjd med bilderna och tycker att detta är en av mina bästa plåtningar!

 

Nu ska jag och lilla korven ut och promenera. Köpte ett par svarta jeans idag (stuprör) men de visade sig vara liiiite tighta så jag går runt med dem här nu och försöker töja ut dem lite. Kul om mina grannar ser mig nu… Det ser ut som att jag sitter och skiter på golvet. Är Cheap Mondays jeans små i storlekarna? Eller måste jag dra ner på godiset? Höhö.. Har storlek 25 i alla andra jeans men fick få upp till 26 nu och de är som sagt lite tighta i midjan och över rumpi, men nu känner jag att de börjar bli lite mer bekväma.

177 Comments

julia

Cheap Mondays jeans brukar töja sig lite, så fortsätt du! =) Själv tycker jag att deras jeans är dom bekvämaste jeansen i världen!

Reply
Lovisa

Cheap Monday jeans är inte små i storleken. Men dock är de tajta i början men de töjer sig när man använt de nån gång ;)

Reply
Emelie

Rekomenderar dig att inte stretcha i dom när dom är nytvättade och galet tighta, jag gjorde det och mina favvisar fick ett hål precis vid pärleporten (och nu snackar vi inget litet hål som gick att sy igen, får in hela min hand där. Det har sina för- och nackdelar hehe!)

Reply
Emma

Det beror på vilken modell man testar , jag testade en modell herromdagen och herregud säger jag bara! Så, de är små i storlekarna – du har btw en äkta drömkropp!

Reply
caroline

yes, cheap monadys är små i storlekarna, alltid när jag köper cheap mondays måste jag ta en eller två storlekar störe!!!

Reply
Sofia

Det beror helt på vilken modell du köpt. Testade själv ett par svarta i den storlek jag brukar ha och den gick inte alls, så tog jag en annan ljusare modell och den fick jag på mig hur lätt som helst :)

Reply
emma

Kvinna kvinna kvinna!! du behöver verkligen inte dra ner på godiset, snarrare äta mer godis, man ser ju dina revben på bilderna från café! (somförövrigt var sjukt fina, good work kenza!) och cheap monday, yes de har små och tighta storlekar så du har nog inte gått upp ett gram, om det ens är möjligt på dig? hehe, kram! :)

Reply
Fia

Jag jobbar som retuchör på Café och ELLE.
Jag tycker verkligen om bilderna på dig! Jag tänkte på en sak bara, jag tycker att du är helt stört söt o du är smal o snygg kropp. Och det jag tänkte på när jag såg hur han som retucherat dem hade gjort (jag gjorde inget på detta jobb), var att han gjort dej ännu snyggare o ännu smalare (inte överdrivet mkt smalare, men armar i så).
Gud vad mkt vi andra måste leva upp till. :P hahaha, om du fattar. Alla tjejer som inte vet att din hud är perfekt gjort o att allt är retucherat.

Reply
olivia

cheap mondays jeans är riktigt tighta och de är ganska små i storlekarna, men när de börjar forma sig efter kroppen (vilket de gör) så sitter de som en smäck! :)
grym blogg och allt det där. haha, puss :]

Reply
malin

cheap monday jeans är alltid tajta i början, även första gången du använder dom efter tvätt ;)
iaf mina ;)

Reply
Lovisa

Haha kenza so om du behöver gå upp en jeans-storlek? ;)
Du behöver extra vikt, haha! men det stämmer, cheap monday är små i storlekarna :)

Reply
rebecca

jag har i vanliga fall storlek 27 men fick när jag köpte cheap monday köpa storlek 29?! hallå 29?! det är ju liksom .. 2 storlekar större? men en annan gång näa jag också köpte cheap monday blev storleken 25?! 25?! helt sjukt .. min födelse storlek! så .. jadu cheap monday storlekar är as konstiga ..

Reply
vickan

jag tycker cheap monday är mycket tightare och mindre i storlekarna än vanliga jeans, men brukar vara väldigt mycket strech i dem så de brukar töja sig när man haft dem på sig i någon timme tycker jag :)
din blogg är grym, ha en bra kväll, kram :)

Reply
Ida

Min erfarenhet är att de är normala i storlekarna, men herregud stl. 26 e inte mkt å du ser snygg ut som du e :)

Reply
Lizette

Jag har ett par Cheap Mondays, har i vanliga fall 26/32, men dessa var för små. De passar i midjan, men är på tok för korta. Så det vet jag är negativt med cheap’s iallafall

Reply
Amanda

Av min erfarenhet är dom små. Sist jag köpte ett par fick jag gå upp 2 storlekar, hahah! Men snygga är dom :)

Reply
Malin

Tycker personligen att storlekarna är lite knas där… Vissa krymper, vissa töjs ut! Har du köpt ett par stretch så är dom stora i storleken och töjs ut, men om du har köpt ett par som inte är så superstretchiga så kommer dom att krympa i tvätten. Men jag vet inte om jag tycker att dom är så små i storlekarna? Eller det kanske dom är… Jag brukar få sy in benen på dom om det inte är stretch då.

Reply
Nina

Alltså, hur kan du ha storlek 25 i jeans? Jag har storlek 30 oftast och jag är SMAL(174 cm, 57 kg).. iofs kanske det är för mina superbreda höfter hehe =)

Reply
Emma

Cheap Monday jeans är alltid jättetajta i början tycker jag.. men de brukar töja ut sig rätt fort :D

Reply
anja

vilka snygga bilder kenza!:) kenza jag har en fråga,jag hoppas den inte är för privat men hur länge har du och aleks varit ett par?:) ni är så otroligt söta tillsammans det är därför jag undrar!:) tack för en så grymt bra coh fin blogg också!:)

Reply
Bea

Hej!
Det beror på vilket material jeansen har. Jag har använt cheap monday jeans i några år nu, och har lärt mig att om man ska ha dem i riktigt jeanstyg så ska man köpa en eller nästan två storlekar större, för de krymper i tvätten. De som är lite mer stretchiga brukar också krympa lite, men inte lika mycket. Om de absolut inte passar så brukar personalen vara supergulliga när man ska byta till en annan storlek! Iaf dem i butiken på götgatan. :)

Reply
ella

Du är så grymt vacker Kenza!!!!!!!!!!! coolt att du är med i Café! Du är så naturligt snygg och har jättefin klädstil diggar dig! :)

Reply
m

jag måste alltid ha olika storlekar i cheap monday-jeans. Ett par har jag 29 i, medans jag har 25 i ett annat par. Jätte konstigt! :)

Reply
Lisa

haha, tänk om dina grannar läser din blogg då vet de när de ska hålla utkik efter när du gör roliga saker ;)

Reply
Behira

Riktigt, riktigt härliga bilder. Som vanligt. :)

Skulle inte du kunna fotografera din garderob (garderober?) alltså, så vi får en riktig titt på hur den ser ut. :)

Reply
sfthryetsrht

JAG SÅG DIG PÅ HM IDAG! först kände jag inte igen dig, men sen såg jag din örontatuering 8) *dagens händelse* ;D

Reply
Linnea

Jag jobbar med CheapMonday i en buktik i halmstad och dem är tajta från början men ska egentligen inte skilja sig från andra storlekar. Däremot ska man ta den storlek som sitter riktigt slimmat eftersom dem töjer sig minst en halv storlek. Good luck :)

Reply
vonskareng

dra ned på godiset? knappast hörru. monday är väldigt små i storlekarna. :) personligen tkr jag att det varierar jättemycket på vilken storlek man ska ta!

Reply
Karin

Du börjar bli så… otroligt tråkig. Du har det för underbart, reser hit och dit, tjänar pengar etc. Kom med något nytt för f*n!

Reply
Sabina

Hej Kenza! Jag brukar gå in o titta på din blogg lite då o då. Jag är mycket äldre än dig men gillar ändå din stil av kläder :)
Måste bara fråga dig, dina ben ser alltid så glansiga och fina ut. Vad smörjer du dina ben med? Nån favorit lotion??

Reply
Cathrine

oi, bruker du str 25 i jeans? gud, du er pen og tynn! perfekt egentlig. nå følte jeg meg bare dødsfeit :/

Reply
Alexandra

Jag har bara Cheap Monday jeans, älskar dem, och därför kan jag berätta för dig att det är smart att köpa en liiite för liten storlek för de töjer sig ganska rejält :)

Reply
Ida

Antar att det var Unisex du köpte. Det töjer sig en storlek. Så man ska köpa ett par som sitter TIGHT!

Reply
Pontus

Nu var det länge sedan jag köpte mig ett par Cheap Monday-jeans, men jag vill minnas att de är små i storleken.

Mvh
Pontus

Reply
aida

25 ????????????????????????

aviiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!

själv har jag 28…haha :( min röv….kroppens fettkälla :(

Reply
Erica :D:D::D:D:D::D:D:D::D:D:D:

CM jeans är skit tighta, och tvättar man dem blir dem sketa mycket mer tightare, hade ett par innan. Bruden som jag köpte den av sa att jag inte skulle tvätta dem utan istället frysa in dem, så försvann bakterier.färgen och stl förminskades inte eller försvann 8)

Själv gav jag bort skite efter att fått skavsår i ballen -.-

Reply
Suss

Cheap Monday varier väldigt mycket i storlekarna. Beroende på vilken modell de är kan man behöva antingen gå upp 2-3 storlekar eller ner lika mycket. De är helt olika från modell till modell tyvärr, förmodligen det mest inkosistenta jeansmärket jag känner till.

Reply
Hana

Frågestund på en djup blogg. Fråga precis vad du vill. Politik, kärlek, familj, mitt förflutna, skostorlek och byxstorlek. Haha. Välkommen in! :)

Reply
Ida

Såg omslaget på ica för en vecka sen… Du såg jätttefin ut på den bilden, och så snygg mage du har! :)

Reply
Annie

Jag får alltid gå ner typ 1-2 stl på deras jeans, men kanske är olika på olika modeller. Men vad spelar det för roll vad du har för jeanssize? Kolla istället på cafébilderna, du är grymt snygg!

Reply
minna

hahah tycker dom var ruskigt fula! du ser bara blek o fet ut. usch din rika lilla biiiiitch! du ska inte tro att du är nåt..äckel kiiinsa

Reply
Jessica

Jag köpte en klänning på Nelly igår som du modellar för. Man kan ju hoppas att den sitter lika bra på en själv ;) Har inte kommenterat här förut så det är väl på tiden, nice blogg tjejen! Ha en bra dag

Reply
-

Cheap monday har underliga storlekar. Har ett par 23or som passar och ett par 25or som bara är liiite för stora, men 24orna var för små… haha så de töjer sig nog. ;)

Reply
Malin

Det där med att töja jeans känner jag igen, hahaha =)
Testa att försöka gå ner i splitt och spagat med, det töjer dom bra i höfter och rumpa =) Lycka till =)
BY THE WAY: riktigt fina bilder i CAFE!!

Reply
Forgman

Cheap Monday jeans är väl galet tighta. Jag skulle aldrig kunna få på mig ett par… fast tror inte jag skulle vilja ha det heller.

Reply
Linda

Hej Kenza, kan du inte visa oss vad du shoppade dagen då du va i stan? Du skulle visa bilder :)

Reply
Okeane

skitsnygga bilder! du kan vara riktigt nöjd med plåtningen! :)
Ja, cheap monday är små i storlekarna! Jag har stl 27 istället för stl 26 i mina svarta stuprör! Så dra inte ner på godiset av den anledningen! :) ha en fin dag! :)

Reply
lovisaa

nu tycker jag du gör ännu ett fel, varför skulle du behöva dra ner på godiset bara för att du gått upp en jeans storlek? tänk på hur många unga tjejer som läser din blogg. hur tar dem det. negativt, de vill också ha storlek 25 börjar banta. inte bra stil. tänk dig fööööööör !

Reply
Kiri

Haha grattis gumman, du börjar bli en kvinna med stort K :D Jag var alltid strlk 25 i byxor, 32/34 eller xs i kläder, men sen *poff* när jag fyllde 23 har dom tydligen börjat göra xs kläderna i mindre strlk?? Eller sen är det bara jag som har fått dessa kvinnliga former :P Känns skitkonstigt att måsta gå upp till ibland 28 :O när jag ska köpa byxor, men man får väl bara leva med det hehe :P Kram!

Reply
oliivia

Alla ni som säger att hon inte behöver gå ner i vikt, asså nej det behöver hon inte, men det skulle inte skada! Man ser revben på dom allra flesta, det behöver inte betyda att man är skitsmal för det!! Kenza är helt normal ? ´Men aja, jag tror nog att dom som tycker att hon är skitsmal, är inte så smala sjävla!! -.-

Reply
Janine

jaaag skulle gissa på att du har typ 27 ?? Har märkt att du ljuger om vissa saker :S

Reply
Edwina

Hej Kenza! Måste bara säga att du ser helt fantastisk ut på bilderna! Ser att några idioter har kommenterat ngt elakt men du, ta inte åt dig. Kan inte ens förstå om EN enda skriver ngt dumt, du är nog verkligen Sveriges vackraste kvinna så även om det är svårt, försök att bara skaka av dig det och ta åt dig av alla fina kommentarer istället.
Var bara tvungen att säga något för jag tycker det är sjukt att människan måste vara så avundsjuk och inte kan glädjas åt ngn som lyckas. Anyway, take care och fortsätt med det du gör, du är en förebild för många!

Reply
Agnes

Det beror på vad det är för modell. När jag skulle köpa ett par cheap monday jeans så testade jag ett par som var 2 strl större än vad jag brukar ha, men jag kunde ändå inte ha dem. Sedan testade jag ett par i en annan modell, i mjukare jeanstyg, och de kunde jag ha i vanlig strl. x)

Reply
elin

grymt jobb kenza.
verkligen as grymt.
du inspirerar ska du veta, kör ditt race och låt fan ingen hindra dig.
puss!

Reply
Sarah

Cheap Monday-jeans är väldigt snygga men åååh så tajta… Jag väljer alltid snyggt framför bekvämt, men alltså, frågan är om det egentligen är värt att gå i Cheap Monday när man måste gå runt som en uppstoppad pingvin?

Reply
Sarah

Köpte btw Café igår för att titta på bilderna, och ah, dom var helt otroligt fina!

Reply
Alice

AS SNYGGA BILDER! du blir så sjukt snygg på svart-vita bilder!
Älskar den längst ner till vänster! :)

Reply
Madde

Cheap mondays jeans är alltid lite mindre i storleken. Skulle rekomendera en större storlek än din vanliga. Sedan krymper de gärna lite i tvätten :)

Reply
Mikaela

Heej Kenza, asså lyssna inte på domhära neggosarna!! Dom är bara avundsjuka små människor som måste förolämpa andra för att känna sig fina själva! Du är jättejättevacker, men du? Dra inte ner på godiset, du är bäst som du är!(:<3

Reply
Linneá

Hej, bilderna blev asbra, och du ska inte ta åt dig av de elaka kommentarerna, de är bara avundsjuka. Jag skulle hemskt gärna vilja veta en sak, vilken ras är Mani? Vill verkligen ha en hund, och Mani verkar vara en bra hund (enda problemet just nu är att jag måste övertala mina föräldrar) underbar blogg, you go girl :)

Reply
K

Dra ner på godiset för att du har 26 i jeans? Hallå? Tänk på vad du skriver. Sen tycker jag det är riktigt trist om bilderna är retuscherade och du inte säger någonting om det?

Reply
emma

Du är en av Sveriges finaste och vackraste kvinnor, om inte den vackraste. Din insida verkar också vara helt fantastisk!

Människor som trycker ner andra mår antagligen dåligt själva..för det finns inte ett enda fel på dig.

Ha en bra dag!

Reply
caro

Hej!

fattar inte själva grejen med att människor ska skriva så himla elaka saker om dig, du är grymt söt och allt, dom är väl bara avensjuka för att dom inte har en sån liv som du men du har jobbat hårt för att få det liv du har så du förtjänar det! tar inte åt dig det dom säger…:)

Grymt snygga bilder från tidningen:)

Reply
Palle

ofta hon ska behöva skriva att bilderna är retuscherade?
Vad fan tänker ni med? Klart som fan dem är retuscherade om dem är med i en tidning! *idiotförklarar*
Personligen så borde dem skita i att retuschera dina bilder Kenza, för du har redan en sjukt vacker kropp!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*