• header

27e juli 2010

Igårkväll var jag så arg och ledsen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det hade hänt en grej som gjorde mig riktigt arg. Jag låg i sängen i nästan tre timmar och kunde verkligen inte sova för att jag var så förbannad. När jag är förbannad så gråter jag så jag låg och grät en bra stund. Försökte sova, det gick inte. Läste lite för att tänka på annat, försökte somna igen. Det gick inte. Kände mig så ensam också.

Allt som behövdes var ett litet sms med tre bokstäver: “Kom”. Tjugo minuter senare låg jag i min favoritfamn. Den som är så mjuk, så varm, så trygg och luktar så himla gott. Tack för att du är så underbar.

Det som hände var inget allvarligt, men även sånt kan göra en riktigt arg. Idag mår jag toppen iallafall och höjer knappt ögonbrynen åt de fjantiga människorna.

Ny dag, och jag tänkte börja denna dag med en powerwalk! :) Länge sedan nu…

Mani hänger med ut på powerwalken! Hoppas bara att han orkar med tempot. Sist släpades han bakom mig typ, haha

112 Comments

Moa

Hej kenza! Jag undraded bara vilken storlek du har på fötterna? // En nyfiken läsare :)

Reply
Agnes uhlin

Har du bh under ? Whaaat!

Kenzas svar: Varför skulle jag ha bh under en sportbh… Det är tjocka sömmar i sportbhn för att hålla brösten på plats bättre. Bästa sportbhn jag haft!

Reply
ss

Vem fick du sms av ?aleks?

OM det var han bor ni inte tsm?:)

ha en skön dag kramar :)

Kenzas svar: Jag smsade Aleks och han kom på direkten. Nej vi bor inte ihop men han är här väldigt ofta. Däremot planerar vi att flytta ihop! :)

Reply
Maria

Folk är störda. Du är vacker. Folk vill inte att andra ska ha det bättre än de själva och andra får ta smällar. Bra att du känner och visar dig stark idag! Gå utav bara fan och rensa huvudet!

Reply
Lisa

Vart har du köpt din klänning som du hade på bröllopet. Den var SÅÅÅÅ fin! Letar efter något liknande. HOPPAS ATT DU KAN SVARA!! Grym blogg föresten ;)

Reply
Melinda

Blir ledsen bara man hör sånt :(. Lyckos din då som har din underbara pojkvän! <3

Reply
Ronja

Mani är så söt!
Naw, men är man liten så kanske man inte hänger med ;)
Han kommer iallafall få mkt space att sätta sitt revir på ^^

Reply
Bloody Disgusting

Men.. det lät ju inte alls trevligt. Strunta i vad folk gör och säger. Du är mäktig, dom är kass.

Vad skönt att allt ordnade sig för dig och att du har folk omkring dig att luta dig mot! Ha en bra dag, tjejen!

Kenzas svar: Tack som fan. Men ibland är det svårt att låta bli att ta åt sig. Kram!

Reply
Chris

Go’morron! Ha en trevlig runda med powerwalken, ser att solen tittar fram också. Hehehe, Mani ser lite rädd ut på bilden och tänker säkert “Å nej – inte nu igen!” hehe, ingen powerwalk!

Ciao ;-)

Reply
Pontus

Vilken tur att du känner att du kunde komma förbi det jobbiga. Detta låter antagligen cheezy, och väldigt random när det kommer från mig här i kommentatorsfältet. Jag har hört ett väldigt bra talessätt som stämmer in på när man är ledsen: gråt så länge och så mycket som du behöver, bara du vet att det kommer en morgondag. Tycker den är fin och ville dela med mig av den :).

Mvh
Pontus

Kenzas svar: Bästa!

Reply
E M M A

jättefina bilder :)

jag såg att du hade fått taskiga kommentarer om inlägget med bilder från cafetidninge, skit i dom, snacka om att dom är avundsjuka och du blir verkligen jättefin på bilder och jag är verkligen avundsjuk på dig som har sånt självförtroende och ett så vackert utseende, du verkar vara en helt underbar person också :)

Reply
Gabriella

Vad som än hände så ska du veta att du är en toppen-bloggare! Du är jättevacker, både sminkad och naturlig!
Din kropp är helt perfekt och din blogg är den bästa! :D

Reply
emma

visst är det undeerbart att ha någon att krypa ner hos som får en att känna sig lycklig även fast man mår dåligt :) skönt att höra att det är bättre idag :)

älskar dig blogg kenza :D

Reply
Nina

så länge du har en person i ditt liv som kommer och tröstar dig så fort du behöver det, så behöver du inget annat :)

Reply
Ebru

Var inte ledsen kenza :(
Bra att du är glad nu :)
Jättefina shorts du har , vad står det bakom dem?

Kenzas svaR: CHEER! Mina gamla cheershorts haha.. Kan helt enkelt inte slänga dem.. :P

Reply
ines

de e så trevligt att ha en pojkvän som man kan luta sig åt & bara gråta ut i ens famn! Hoppas du får en super bra dag Kenza! Strunta i de som hände, and move on! Söt e du! puss <3 :D

Reply
silvia

Jag hopppas att du mår bättre nu i alla fall.
Annars har jag en fråga, det handlar om Marocko. Du har ju varit där och kommer tom därifrån, och jag ska dit om några dagar. Jag undrar vilka stränder du har besökt, jag ska sola och bada på stranden i essaouria (vet inte om jag stavade rätt nu men i alla fall) har du varit där någon gång och hur är stränderna och havet i Marocko? Sjukt tacksam för svar, älskar din blogg btw!

Reply
Sandra

Jag har också sånna stunder då det dåliga som jag har försökt undvika, nuddar en.
Det är bra att du har sån fin pojkvän som är hos dig no matter what…stor kram!

Reply
victoria

vad skönt att det ordnade sig :)
eftersom jag inte vet vad som hände så vet jag inte vad jag ska säga men du är så himla stark kenza, skit i vad andra tycker om tänker. du är stark och det är svagheten hos dem. att dem inte är lika starka!
hoppas du får en toppen dag ! :D
kramar<3

Reply
Nora

Haha aww mani är så fin, du också! längtar tills vår lilla valp (inte samma ras som mani då men) kan hänga med ut på längre promenader/joggingturer/powerwalks. ;)

Ta aldrig åt dig av skit, jag vet att man gör det nästan automatiskt – svårt att låta bli – men bara strunta i töntarna vad det än var som hände!

haha får man ställa en fråga? du har ju dr martens – ser de liksom “klumpiga/stora” ut på, för du har ju smala långa ben? vill lite ha ett par men jag vet inte, jag har så smala ben så det kanske blir vandringskängor över det… haha. och hur stora är de i storlekarna? jag har normalt 37, vad har du för storlek i dina? :)
inte säkert att du hinner svara men fråga kan man alltid… :) kram!

Reply
Aida

Men vafan, Kenza… Du gör ju alltid såhär. Du kan inte bara börja berätta och göra folk nyfikna och sen inte tala om hela historien!! Nu kommer jag gå omkring och tänka på det här hela dan, ju!

Haha, jag är inte arg på riktigt, men nyfiken som fan!

Reply
Sara

Hej Kenza!
Bara undrar vad Mani är för hund ras? :) Svara gärna i en komentar på min blogg eller i ett inlägg så att jag inte missar det :)

Ha en bra dag!

Reply
angelica

ååhh du är så bra kenza! bra, roliga inlägg och så är du så snygg också ;) vi har typ samma kroppsform, bara att du har nååågot brunare hy än mig hahah! så man har ju lite att vara avundsjuk på ändå… :) ha en bra dag!

Reply
Okeane

Vet precis hur det känns! Skit i dem, de är bara avundsjuka! Du är jättevacker och verkar vara en jättefin tjej! :) Ha det fint! kram

Reply
Emilia

Är det cheershorts du har på dig?:D Jag går i cheerleading i borås och jag har ett par likadana blåa, ser exakt ut som dina! Btw älskar din blogg, you go girl!

Reply
Marina

Vart kan man köpa såna shorts? Vill inte ha allt för tjocka, för varmt vid träning =)

Tack för en toppen blogg!!

Reply
Lovisa

Åh vad jag blir avundsjuk, du och Aleks är så fina!! :) Låter som att du har fått tag i en egen Edward ;) haha

Reply
nicole

vart har du köpt den dära täningstoppen snäla svara<333älskar din blogg<33

Reply
Sabina

Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle fastna för någon blogg, det var inte min grej helt enkelt trodde jag. Så hörde jag talas om dig för ett halvt år sedan, men tänkte att din blogg säkert vara som alla andras, men jag blev verkligen motbevisad! Sedan dess har jag följt din blogg, den enda blogg jag följer för övrigt. Du som person inspirerar mig och även din känsla för mode. Du verkar vara en jordnära, ödmjuk och självsäker person med en härlig portion humor! Och inte nog med det så är du grymt snygg också! Det är verkligen roligt att få följa dig i din blogg :)

Reply
vasana

du är en så stark person som inte ska påverkas av dumma människor, de är bara avundsjuka! du är en grym tjej :)!

Reply
Ebru

Haha :D Har du gått på Cheerleading? :D
Dem e jättesnygga på dig , du har en jättefin kropp!
Jag önska jag hade den kroppen , med det får jag drömma om! :D

Kram! <3

Reply
L

Fin du är Kenza!! Du verkar ta hand om lillen så fint. Var försiktig med att gå för raskt & fort med han när det är som varmast mitt på dagen bara (:

Reply
sara

heej!
var har du köpt din sportbh?
haha, känner sig helt löjlig när man frågar så, men jag behöver en ny och att köpa en för 600kr från sportaffär känns inte speciellt lockande.. :D

Kenzas svar: Inne på Stadium för ett bra tag sedan!

Reply
Linda

Vart har du köpt din sport BH? Har letat efter en rosa på stadium, intersport osv men har inte hittat :(
Tacksam för svar! :)

Reply
Nina

skont att allt ordnade sig tjejen! moste ba fo saga att jag tycker att du har en sjukt vacker kropp, alskar dina former! ha en fin dag, kramar!

Reply
camelia karova

du är så jävla snygg kenza! och jag beundrar dig. man får inspiration av dig och jag tycker att du är en så stark person!
btw, vart har du köpt din sport BH? snygg! :)

Reply
Sofia

Hej kenza!
Jag är en helt vanlig daglig läsare som bara skulle vilja säga något.
Jag avgudar din blogg, din personlighet, dina bilder, dina inköp, din pojkvän (hehe, men han är ju för snygg), jofama by kenza, wildflower by kenza, lilla söta armani, din intervju med tokio hotel och mycket mer. Dessa saker har skapat glada miner, längtan, begär, MASSA skratt, lite (ganska mycket) avundsjuka, jag erkänner ;P och så mycket annat. Du är så avslappnad och jordnära.

Din blogg har inspirerat mig så otroligt mycket, den har fått mig att tänka om och må bättre.
Jag ville bara säga att keep it going girl, you’re doing amazing! Bättre blogg finns inte!

MANY HUGS TO YOU GORGEOUS!
Sofia

Reply
Sanna

Usch för människor som inte fattar bättre! hatar när man blir sviken sådär! kände samma sak härom natten, de som sviker en är ingen riktig vän! de kan dra åt helvete och få något uppkört i röven, haha :D kraaaam

Reply
hej

snälla snälla snälla berätta för oss hur du får en sån fin och slimmad midja utan att se ut som ett sklett i resten av kroppen??? älskar verkligen din kropp.. din midja e helt perfekt!!

Reply
vanessa

Mani är så himla söt!! :’) Jag undrar bara, vart köpte du honom? På en kennel? I såfall vilken?? :)
Ha en bra dag!! (eller natt kanske är mer passande när klockan är 23:32?, haha :D)

Reply
nathalie

vad är det på vänstra bröstet, det ser ut som om du har bh under :P

Älskar dig blogg!

Reply
erika

oj lite segt av mej att kommentera nu kanske meen! idioter ska du skita i för dt enda som kmr ur deras munnar e just idioti! oftast. dem e avundsjuka på dej troligtvis för du e så jäkla härlig & rolig & söt! kram :D!!

Reply
Mejva

APSNYGGA shorts! Läste en kommentar lite längre upp att de var gamla, så jag antar att man inte kan köpa dem? :D

Reply
My

Haha, ÄLSKAR cheershortsen! Once a cheerleader, always a cheerleader! Btw, har ett par likadana :)

Reply
Cornelia

Jag är bara en av de tusentals läsare du har, men jag vill bara säga att du är BÄST. Jag avgudar din blogg, dina bilder, dina köp, din hund, ALLT! Precis som alla andra av oss läsare. Jag hoppas att du läser den här kommentaren och tar till dig. Vi gillar dig verkligen Kenza, jag hoppas att du förstår det! Låt inte någon annan knäcka dig. Du är superbra. Kom ihåg det!

Reply
Tolli

Har du tagit ut din navelpiercing? BTw så har du seriöst den snyggaste bloggerskan. Herregud kvinna, ge mej ditt ansikte ffs! :) Hehe.. Men ha det bra! :D

Reply
Palle

Människor borde sluta lägga sig i andras liv och skaffa något vettigare att göra. Sjukt svårt att inte ta åt sig, men händer det något sådant (fast jag inte vet vad det är) så måste man bara tro på sig själv. Du vet vem du är, vad du står för och vad som är sant. Vad andra säger spelar egentligen ingen roll (: Du verkar vara en jordnära och mysig tjej, du borde inte ta åt dig av något dåligt. *Ger dig en bamsekram* Du har åstadkommit mycket och kommit långt i livet trots att du bara är 19. Jag är lika gammal och står fortfarande och stampar på samma ställe.

Btw, bilden är snart klar så skickar den på måndag. hihi!
// Palle

Reply
Saa

U look great ! Keep on smiling, you seem to have wonderful friends and a loving boyfriend who will make everything better :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*