• header

MAXI

Jag har ju glömt att visa er mina nya långklänningar! Långklänningar är jäkligt snyggt till vardags och bärs snyggast till Converse eller sandaler.

Den randiga (från Lindex, 249 kr) köpte jag för ett bra tag sedan men har ej använt den än. Den vänstra köpte jag inne på H&M (149:-) igår. Den randiga är i M och lite för lång men det är inte svårt att fixa till.

96 Comments

pernilla

Kan bara smala ha långklänning eller är det något som även vi med en kurva eller två (eller 5 haha) kan ha…tältvarning?!

Reply
Sofia

Dom där bootsen är så jäääkla snygga! ska också köpa såna, tänkte bara höra vad du tycker om storleken. Jag måste beställa eftersom inte dinsko finns i min stad :( Så vad tycker du, normal, stor, liten?

Please svara är du snäll :)

Reply
Lina

Har en långklänning från Hm som ser exakt likadan ut som den som du köpt på lindex. Enkel och fin!

Reply
Ida

Den från H&M spanade jag på igår. Tyckte det blev lite “för mycket” med trycket, inte riktigt min stil, men kom hem med en annan långklänning från just H&M istället :)

Reply
Linnea

Jag försökte ta en söt “Kenza-Armani”-bild till min blogg idag… Det gick sjukt dåligt om jag ska vara ärlig.. Hur lyckas du??

Reply
Jonna

Jag har precis en sån som du har i randigt fast min är khakigrön! Det är riktigt snyggt till Converse, speciellt vita tycker jag. :)

Reply
Ellie

Åh vad snygga dem var! =). Modigt att våga bära sådana långa klänningar, även fast jag själv är lång skulle de nog inte funka :P

Reply
Emma

Hejsan Kenza,
Jag måste bara skriva och tala om för dig att du ska tvätta klänningen från Lindex innan du lägger upp den. Jag har en likadan i L (är en M annars) och den var för lång när jag köpte den men den krymper ihop en hel del i tvätten så jag får dra i den för att den ska vara lagom lång när jag använder den.
Älskar den och använder den jätteofta, kul att du har en likadan.
Kram
Emma

Reply
TUVA

är inte den på H&M från barnavdelningen? :o För mig att jag såg den för någon dag sedan, men kanske har blandat i hop den med ngn, fin var den iaf ;)

Reply
Sica

De också jäkligt fint till lite finare event :) Den randiga skulle jag dock ha undvikit då linjer som ligger horisontellt gör att man upplevs bredare och kortare än vad man egentligen är. Visserligen kan det inte vara negativt för dig :) Men vill man inte upplevas bredare på vissa ställen ska man undvika just randiga kläder.

Reply
Johanna

Åh, älskar den randiga! Har även en fråga angående Mani, vad är han för ras ? :) Många kramar!

Reply
Selen

SY INTE UPP DINA MAXIKLÄNNINGAR!

Jag gjorde det, och när jag sedan tvättade klänningen för första gången krympte den otroligt mycket och blev jätteful!

Så tvättar du dina klänningar blir de antagligen perfekt längt efteråt :)

Reply
julia

ääääälskar långklänningar.
ääääälskar din blogg.
du är så sjukt vacker kvinna!

Reply
L O V I S A . S

Hej Kenza! Till och börja med, tack för en grymt bra blogg! Sen har jag en fråga som jag hoppas att du har tid att svara på. Vet du något sätt man kan matcha chinos med? Har beställt ett par, men behöver lite tips om vad som är snyggt tillsammans med det :D Kramar!

Reply
anja

Jätte fina långklänningar Kenza!:) ser väldigt bekväma ut!:D du är så otroligt vacker kenza!:D åh jag längtar verkligen tills dina smycken kommer ut!:D ska defenitfit köpa!:D tack för sveriges bäta blogg!:D

Reply
Emma

Hej Kenza! Har du bokat biljetter till Barcelona än? För jag skulle avråda dig att åka dit just nu när Friidrott’s EM uttspelare där nere; Men Iövrigt är Barcelona väldigt vakert!

Reply
Ebru

Jättefina! ;)
Ibland när jag ska ha på mig Converse med nån klänning eller tunika så säger några att det inte passar.
Men det tycker jag. Vad tycker du Kenza?

Reply
Linda

oooh den blå var snygg! Skall jag leta reda på… Vilket H&M köpte du den på?? :)

Reply
Ehelz

Kenza, can we please see you in those dresses? i wanna se how you’re gonna wear them. ’cause i don’t know how to work those dressses :(

XOXO!

Reply
Cecilia Sennerfors

ÅH VAD FINA! VILL OCKSÅ HA LÅNGKLÄNNINGAR MEN JAG TROR DET SKULLE SE DUM UT PÅ MIG SOM ÄR SÅ JÄKLA LÅNG :)

Reply
Sara

Varför köper du en till långklänning om du inte ens använt den första än?

Reply
L O V E I N T H E A I R!

jag köpte en långklänning på lindex idag oxo. den er militärgrönn den måste du se på den er så jäkla snygg på. har en fin kropp jag også som du så den var fin på du måste se den! :)

Reply
Emma (Gävle)

Kenza, du verkar vara en person som det bara går att tycka om! Jag kan skratta åt dig framför datorn, för jag kan tänka mig dina skämt som du skriver i bloggen i verkligheten! Typiskt min humor! Aja, tycker iallafall att du är en grym brud som verkligen bjuder på sig själv som ingen annan bloggare gör! Det är verkligen ett nöje att läsa din blogg! :D

Många kramar / Emma från lilla Gävle!

Reply
Sophie

Brukar tycka 99% av dina kläder är grymma men långklänningar har jag svårt för.. Känns som man försöker dölja nått med sådann. Inte alls snyggt.. Men tur att smaken är som baken iaf ;-) Ha en bra dag

Reply
Helena

Tja! Grym blogg och grymt snygg ar du! Halvingar (som du och jag) blir exotiska och unika skonheter! ;)

Du postade ett inlagg for ett bra tag sen om ett par shorts du fatt hemskickade fran leilei.nu. Dom ville jag absolut ha men dom var slut. Hittade istallet en fin klanning pa sidan som jag genast bestallde MEN till min stora forvaning har jag annu inte sett glimten av den och inte fatt ngt svar pa alla mina mail. (Bara 2 automatiska om att karringen gatt pa semester…) Detta var over 2 manader sen! :( Ville bara varna andra om den sidan, dvs leilei.nu BESTALL EJ for du far inte varan, inga mailsvar och inga pengar tillbaka!!!

Reply
SAAABINAS

den vänstra har jag också spanat in, nu kommer nog många springa runt i den tyvärr ^^ men inget du kan hjälpa såklart ;P

Reply
Jackie

Hej!

Det finns ingen chans att man kan köpa den randiga klänningen av dig KEnza?

mvh

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*