• header

Feathers

Som ni vet är jag inte mycket för örhängen utan brukar ibland bara ha ett snyggt i ena örat. Igår fick jag ju hem ett paket från item.blogg.se och i låg även detta snygga örhänge! Silvriga kedjor och fjädrar. Gillar’t!

Skulle vart riktigt snyggt i mitt långa hår som inte är så himla långt längre. Börjar ångra lite att jag klippte mig igår men vad fasen… Det är ju bara hår. Hår växer och mitt växer som tur är jäkligt snabbt! Nu när det är lite kortare är det riktigt snyggt att ha en busig och rufsig mittbena! Sotade ögon till det och BAM, redo att slå klackarna i taket. Men det får bli imorgon ;-)

53 Comments

Sofie

Jag är inte så mycket för fjädrar.. Men det ska bli spännande att se hur du fixar det! =D

Kan du inte ha en frågestund idag, jag menar eftersom du inte hade så mycket annat inplanerat idag? :D

Kenzas svar: Det skulle jag kunna ha men det känns som att det alltid är samma frågor haha.. Om du undrar något är det bara att fråga :) Kram!

Reply
Sandra

Oh boy, säg inte att du börjar bli en sån person som inte vill klippa sitt hår o är helt döö förälskat i det!?

Reply
wemma

vilka solglasögon tycker du är snyggast? wayfarer eller aviators?
hur mycket kostade dem? kan inte betämma mig vilka jag ska köpta :)
puss och kram

Reply
carmenb

i think today is time for “kenza’s closet” even though you sold most of your clothes, maybe you can find something to show us ;)

Reply
Thatsi

Har ställt den frågan innan på ett av dina inlägg men kan inte hitta den :/ Så ställer den igen och skulle bli SÅ glad om du svarade ;)
Ungefär hur mycket spenderar du på kläder varje månad?

Kenzas svar: Det är helt olika! Ibland shoppar jag inte mycket alls men ibland shoppar jag som fan. Speciellt inför sommaren och hösten, eller när jag är utomlands (i Paris t.ex. shoppade jag för typ 18 000) Jag vet inte riktigt själv hur mycket jag shoppar för varje månad men skulle gissa på mellan 3000 – 15 000. Helt stört, ibland märker jag inte ens hur pengarna bara flyger iväg..

Reply
Julia

Ville bara berätta en sak. Den dagen du tog tåget till Krisitanstad stod jag och min kille och väntade på dig på perrongen i några timmar, sen gav vi upp vid tjugo över tre, sen fick vi reda på att du hade kommit in på perrongen halv fyra. Blev jätte ledsen för jag ville verkligen träffa dig!
Skriv gärna när du ska till Kristianstad nästa gång, PUSS!

Kenzas svar: Vad tråkigt :( skrev ju halv fyra.. kramar

Reply
Sofie

Kenza, hur fan lyckades du hålla dig från att inte svimma när du träffade Tom Kaulitz?! =DD

Kenzas svar: Hans taskiga “jag är bäst, alla vill ha mig”-attityd, haha.. Bill däremot är så otroligt charmig och trevlig :)

Reply
en som älskar dej

fina :)

Snälla kenza skulle inte du kunna ordna en läsar träff i motala skulle vara grymt :)

ha det bra svara gärna skulle bli grymt glad då ;) puss o kram

Reply
Everydaywords

Ääsch, du har ju långt hår fast du klippt dig. ;-D Roligt att du svarade på frågan ovan- om hur mycket pengar du lägger på shopping varje månad. Ärligt är härligt!

Reply
Hanna

Fjädersmycken är skitsnyggt tills det börjar regna och då blir dem helt fransiga. Nyss självupplevt!

Reply
Keela

Många tjejer som går med fjädrar i båda öronen, tycker det blir liiiiite för mycket men i ett öra är det riktigt snyggt! :D

Reply
Carro

Gud vad snyggt!
Jag har tre frågor till dig (om du läser kommentarerna):
Hur gammal är Mani?
Hur lång är du?
Vart köper du dina kläder?

Reply
Karin

ALltså! Ibland har jag bara lust att slita av dig håret och springa iväg, och sen klistra på det på mitt huvud! Det är så jävla fint! Men det skulle ju vara lite taskigt och troligtvis inte funka. Så jag får nöja mig med ” titta men inte röra!” xD

Reply
sophia

kan du inte slänga up en “ur min garderob”? typ några snygga klackar eller någon klänning? :D
SJUKT bra blogg har du!

Reply
Amanda

Kenza, kan du inte göra ur min garderob eller vad det heter?
Och isf kan du visa dina bhar eller dina leggins/tights

Reply
johanna

Har bella något emot dig? Om du såg vad hon skrev på sin twitter tänkte jag på , där hon pikade dig för det där med underkläderna .
Älskar din blogg :) kraaam !

Reply
julia

ÅH VAD SNYGGT! Jag är verkligen ett stort fan av fjädrar, och framför allt fjäderörhängen. Det där var helt galet fint!

Reply
airaM

Kapade ca 10 cm på mitt hår i förrgår och 10 cm två veckor innan det, så nu känner jag mej jättekorthårig. Ändå har jag bara lite kortare hår än dej, så det var nog på tiden. =) Vi har ju fortfarande längre hår än de flesta och som du själv skrev så växer det ju fort. =)

Reply
Pontus

Jag får lov att säga att det är edgy med fjädrar, men då bor ju jag i en liten stad också :). Jag såg förresten att det bara var att fråga om man undrade över något:

Du skrev att jobbet drar igång om några veckor. Vad är det du har inplanerat på jobbfronten under hösten? Några större grejer?

Mvh
Pontus

Reply
Eppie Jones

Hej Kenza!

Tänkte fråga dig vad du använder för kamera till alla dina bilder? Du har säkert skrivit det innan men isåfall har jag missat det.. Tänkte även fråga hur stor en bild är när du lägger upp den på bloggen? Hur jag än försöker blir de inte lika tighta men ändå täckande som dina. Kram!

Reply
Lisa

har du en mini pc? :)
vad har du för dator?
såg en bild, från förra året i augusti, så satt någon bakom dig med en vit mini Eee pc? :)
jag har en sådan, en rosa :)

jag tycker du är jätte fin kenza, och jag ser upp till dig!:)
PUSS O KRAM!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*