• header

Ses vi ikväll?

Det är fredag & det regnar inte. UNDERBART! Ikväll ska vi ut och käka med Dilays killkompis från Halmstad och hans vänner och sedan ska vi ut och dansa. Tjejerna har planerat att vi ska köra all in ikväll och har bokat in lördagen som “bakisdag”. Haha, hjälp.

Jag hoppas att vi ses på Collage? Klart att vi ska skåla ute på härliga innergården! Osa HÄR för fri entré till 23.30. :D

22 Comments

aida

Kenza vilken mascara använder du och hur går det med neulash? e det något du rekommenderar? tacksam för svar! :)

Reply
Erica

Hej!

Eftersom att du blivit en stil-ikon för många tjejer så undrar jag hur du har tänkt dig att klä dig i höst och vad tycker du att varje tjej ha i sin garderob i höst? :) Den nya headern är väldigt fin också!

Reply
annika

Hejhej Kenza! :)

Jag älskar verkligen din nya header och profilbild! :o :D
Riktigt snygg, och färgen runt omkring passar verkligen in.

Och en annan sak jag vill säga/ fråga är.. Vart har du köpt dem shortsen som du har på ”Outfit 2” i ett annat inlägg? :) Jag har letat som galning efter ljusa jeanstights länge, men alla är slut eller finns i storlek 40-41 typ.. (jag har 34) Och de som du har är kanske också slut, men värt ett försök! :)

Bamsekram, Annika :)

Reply
Em

hej! jag älskar din sminkning, jag tycker att det är kul att sminka sig men skulle vara grymt tacksam om du gjorde en video så man kan se hur du sminkar dig, jag vet inte om du har laddat upp en men om du har skulle du kunna visa en länk om det? :)
tack på förhand (:

Reply
Em

lite fel bild men, det var nått jag ville veta så jag tyckte att det kvitta vilket inlägg jag kommentera på ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*