• header

Ur mina garderober – snyggaste ringarna

Här är mina snyggaste ringar! Som ni vet ÄLSKAR jag ringar och har varje dag på mig en massa på fingrarna. Älskar silvriga med svarta stenar (mina från Thomas Sabo är mina favoriter! tredje raden längst till höger) men även de silvriga med turkosa stenar är riktigt fina.

Om ni undrar vart någon kommer ifrån så ska jag försöka komma ihåg och svara på det. Just det stora korset vet jag inte, ni som har skickat det får gärna skriva en kommentar! :)

På tal om smycken.. Tyra har ju startat en webshop full med snygga smycken! Style by Tyra. Ange “Kenza” när ni beställer så får ni 10 % rabatt

222 Comments

riri

jättefina ringar men jag undrar varför gillar du inte guldiga/bronsiga ringar :)

Reply
Malin

Hejsansvejsan!
Läser din blogg väldigt ofta, du skriver så intressanta saker och så tycker jag dina bilder och kläder är så sjukt fina. Och nu när jag kollar på alla dessa fina ringar i dessa fina färger så fick jag för mej att göra en födelsedagslista: ringar, ringar ringar ringar ringar ringar ringar ringar ringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringarringar hehehe .

Reply
Kajsa

Älskar också ringar! Gillade speciellt den största svarta ringen på bakersta raden. Var kommer den ifrån? :)

Reply
emma

vart har du köpt den femte ringen på andra raden? den sstora silvriga… kan du inte visa en närmare bild på den från sidan? Älskar din blogg! :D

Reply
Evelina

Hej Kenza ! jag undrar vart du har köpt dina svarta ringar som är längst upp, dom var jätte fina!
:)

Reply
Agnes

Hejhej! Jag letar efter ett långt örhänge med kedjor och bruna fjädrar på. Såg en tjej som hade de igår på stan och hon hade hittat de på din blogg där du hänvisade till en hemsida där en tjej gör sina egna smycken. Förstår du vilket örhänge jag pratar om? Det gick ner till axeln, minns inte om det var kedjor kedjor men va något och typ tre rätt stora bruna fjädrar!
Tacksamm för svar, kramar från agnes

Reply
m.

hej! du läser nog inte detta…eftersom det var länge sedan du skrev det här inlägget i din blogg..men ändå, många fina ringar har du.. jag tycker också om ringar. men du harsäkert många fler ringar nu… skulle du inte kunna ta och visa alla dina ringar igen? :) vore super kul.. jag är galen i thomas sabo ringar..synd bara att de e lite dyra. men iaf vet du när tokio hotel kommer till stockholm igen? tacksam för svar! kramar m. :)

Reply
Denise.

Skulle du inte kunna designa en turkos ring? Sådan som du har här på bilden! Älskar ringar i den färgen och dina ringar blir så himla fina :)

Reply
wilma

hej kenza jag tycker du har världens snyggaste ringar typ.Och jag undrade vad du har köpt de turkosa ringarna ?:)

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Undrar vart du har köpt alla dessa snygga ringar? tycker dom är grymt snygga!
du har en grymt bra blogg som ger mig mycket inspration och du är as snygg också :)!
KRAMAR ebba

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*