• header

What to wear

I’m back home och slappar lite framför tvn. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll också! Kanske den söta klänningen från Jones & Jones? Har aldrig använt den än, bara på plåtning.  Den är ju så himla söt! Den får det nog bli. Ska bara rota bland alla mina skor och hitta några som passar till också.

Vid nio ska vi ut och käka och så blir det lite drinkar och dans. Kul!! :D

142 Comments

sophia

jättefin klänning. (=
såg förresten i revyn (om jag minns rätt, hehe) idag att man kan få ditt armband, skitsnyggt och nice ju :)) kram på dig kenza, du har en riktigt bra blogg!!

Reply
Johanna

Kenza! Nu är jag faktiskt besviken på dig. Jag komenterade ett av dina inlägg, det som hette inception, och du tog bort komentaren. Jävligt fult av dig. Bara för att jag inte gillar din header? Suck… Moget Kenza, moget.

Kenzas svar: Hej! För det första så är det inte jag som godkänner/raderar mina kommentarer. För det andra så kollade jag kommentarerna till det inlägget nu och din kommentar är ju visst där. :S Du kanske ska kika en extra gång innan du hoppar på mig. Kram!

Reply
Mina

Kenza, kan inte du kolla in min blogg och säga vad du tycker om min senaste outfit, jag lovar att du inte kommer ångra dig! :)

Kram

Reply
aida

Kenza?? :o varför har du inte mer dagens fråga :( de va rätt kul endå.. ville fråga dig om neulash som du sa att du använde, e den bra? och vilken mascara använder du? :) Kramis

Reply
e.nilsson

Jätte söt klänning!:) det hade varit coolt med converse till, blir inte så puttinutig söt då! Eller till ett par höga svarta tuffa skor?:)

Reply
beccis

den där klänningen är riktigt söt, min kompis har också en sån och jag har funderat på att sno den av henne, moahaha :D

Reply
Lisa

Hej, jag tänkte bara fråga vilken storlek du har på din jones & jones klänning? Har tänkt köpa en likadan men vill inte beställa fel storlek och behöva skicka tillbaka den. Tack för din blogg, det är skönt med en blogg som det inte bara är massa skitsnack utan saker som är både intressanta och roliga! Kram

Reply
Emma

Jätte sööt! :) <3

KOLLA MIN BLOGG!

KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA
KOLLA

EMMUSENS.BLOGG.SE

TACK :) <3

Reply
Mimoza

Vad är ditt favorit citat? Skulle kunna vara från någon bok du läst, eller helt enkelt hört osv… Jag har många men vet ej om jag har någon favorit. Kram :D

Reply
Theres

Asså den där klännigen är typ värd att dö för. Den är obeskrivligt sjukt jävla otroligt snygg! =O
Sen att den sitter perfket på dej, chockar mej inte! =D
Kenza, du är väldigt fin och passar i allt! =D

Reply
Ida

Jag skulle köra på ett par svarta ordentliga klackar, som lite kontrast. Eller de fina grå kilklackarna du har från topshop, mina drömskor just nu… :)

Klänningen är hur som himla söt :)

Reply
gabrielle

Den var lite kort, inte direkt ful, men personligen hatar jag småblommigt. Den sitter fint på dig, men jag skulle aldrig ta den på mig!

Reply
Rebecca

Haha, jag börjar känna mig som en stammis här på bloggen (vilket jag nog varit ett tag), för jag kommer ihåg när du skrev om plåtningen och du hade den klänningen! Trodde inte att det skulle inträffa någon gång, för du har ju sååå många kläder! :D

Kram!
/Beccy

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Jätte fin blogg. Läser den flitigt varje dag. Gillar verkligen dig och att du är så pass ärlig som du är. En fråga bara. Du bär ofta klänningar, (väldigt fina ska tilläggas) men de är relativt korta. Nu låter jag som en gammal kärring som inte tycket det är okej att gå runt med korta klänningar och kjolar. Men jag undrar bara. Jag vill också kunna gå runt i kläder som du, men jag känner mig inte bekväm. Några tips? Jätte fin blogg som sagt var. Kram :D

Reply
Tilda

Hej Kenza! Jag skulle först vilja säga att du har en jättefin blogg, och jag läser den varje dag och du är så söt! :)
Men min fråga är: Vad är Armani för ras? :)
Skulle vara jättesnällt om du tog din tid och svarade på min kommentar! :D
Kram :)

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Älskar din blogg!
Har precis startat en blogg, men har problem på att komma på vad jag ska skriva, har du några tips??
Kan du inte kolla på min blogg och säga vad du tycker? :)

/Trogen Läsare

Reply
emma

hejsan, tycker den där klänningen är jätte fin, men har en fråga, vad använder du för bh när du har så djup urringning? :P

Reply
ebba

den klänningen är jätte fin på dig :D

en fråga: vad har du för textstil på texten i dina inlägg? :)

Reply
anja

vilken underbar klänning!:D Jag råkar ha en likadan,hade ingen aning om att du hade en också!:D du passar perfekt i den!:D tack för sveriges bästa blogg!:DHoppas du får en underbar kväll med dina underbara och fina vänner!:D

Reply
Zaza

har aldrig lagt märke till att du faktiskt har tatueringar !! :O kan du inte visa bilder på dem? skulle vara roligt om man fick se dem!

BTW: skitfin som alltid !

Reply
fanny

det där är nog den sötaste klänning jag någonsin sett, massa tummen upp!
& jag har en liten fråga, vad står det på din tatuering i nacken? :)

Reply
Johanna

Kenza. Jag såg inte att komentaren var där, Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men att du skrev att jag hoppade på dig gjorde att jag fick en hel del komentarer i min blog, bla en där det stod att jag var en fitta som hoppade på dig. Well..
kramar!

Reply
Linnea :)

Åhh, klänningen var verkligen jätte söt! Du bara måste ha på dej den :D Haha nejmen den var verkligen as-söt, jag menar det verkligen :) Haha ha det bra Kenza ;)

Kram :)

Reply
rebecca

JAG HAR EN FRÅGA: om man har lite så..finnar på ryggen,har du något bra tips om något medel eller något som man ska ta för att de ska gå bort? för din rygg är super fin hehe. puss!

Reply
Steffi FRISÖR

Läs min frisörblogg om ni är intresserade av allt som har med hår att gör!

FRÅGA gärna om det är något ni undrar över, jag SVARAR på alla frågor!

//Steffi<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*