• header

Stripes and feathers

Långklänning – Lindex
Örhänge – item.blogg.se
Gammal fransväska – Lindex
Låga svarta Converse

109 Comments

rebecka

det va en som frågade på paows blogg om hon hade något emot dig för du va arab men paow tyckte du var för gullig!!!

ps: älskar din blogg!

Reply
rebecka

hej det är jag som skrev inlägget över om det kom över nu men aa hursomhälst jag är oxå arab hehe!

älskar dig

Reply
Lina LOVE Kenza ♥

Hej Kenza..
Kan du inte visa din långkläning när du står upp? :D

Ha det bra! <3

Reply
Emilia

Du är så sjukt fin Kenza, älskar din stil och hela dig! Du inspirerar mig till 1 000. Ha det bra!
Kraaam

Reply
Saskia

Ååååå vilken snygg outfit!! Hur hittar du på så snygga outfits och var får du din inspiration?
xx

Reply
Doc Dandy

Den där klänningen var snygg. Har sagt att det är långklänningar som gäller nu under sommaren. Perfekt över bikini eller för festen. :D Synd att jag inte passar i randigt. :)

Reply
Kiba

Vanligtvis tycker jag inte så mycket om långklänningar, men den här du har på dig Kenza, är ju skitsnygg! :D

Reply
denia

hej,hur är de!Jag har en fråga till dig.Varför tänker du inte på de som är fattiga. Fattar du inte hur svårt de lever medan du tillbringar dina pengar på onödiga saker.Istället kan du ge pengar till de fattiga och till och med kunna rädda ett barn som håller på DÖ eller SVÄLTER.

Kenzas svar: Det roliga är ju att du snackar om något du inte vet ett piss om. Jag skänker pengar varje månad, är världsförälder hos unicef och skänker pengar till rädda barnen väldigt ofta. Duger det för dig?

Reply
Mydriasis

Du har bytt bilderna på sidan/toppen! Mkt bättre, jättefina!

Ha en bra kväll!

Reply
malin

aj får man inte ont i örat tänker jag bara? :P haha…ser lite tungt ut!

Kenzas svar: Nej det är inte tungt alls :)

Reply
Therese

gillar din klänning! har provat några långklänningar, men alla jag provat har varit så genomskinliga eller dålig passform så har inte hittat “min” ännu.

Reply
julia

kenza, skänk inte pengar till unicef ! det var på nyheterna att dom lurade folket och tog deras pengar till sig själva istället. just say’in :)

Reply
Lina

jag skulle alldrig ta på mej en sån lång klänning, tantigt ju :O och converse till klänning? haha det ser bara löjligt ut, inte det minsta snyggt!

Reply
fatima

du passar verkligen i lång klänning. Men skulle vara lite coolare och se dig med lång klänning och ett par fina sandaler matchande!

Reply
Lisa-Mari

Kenza, du är verkligen helt perfekt. Du är den vackraste människan jag känner till. Du har det finaste leendet, dom underbaraste kläderna, Vackraste håret, finaste hyn, du är smal, alltid brun, ja, du är helt naturligt vacker. Och du värkar också så snäll, rolig och härlig person liksom!
Du vet det säkert redan men du är en av dom underbaraste jag känner till. Ha en fortsatt bra kväll!<3

Reply
elin

Du är så otroligt fin kenza, önskar verkligen att jag såg ut som dig!
Du är min förebild!
puss

Reply
Fia

Hej kenza! Jag avgudar din blogg och dig men det är en sak jag verkligen inte tycker om. Varje gång du köper ett klädesplagg, ett smycke vad som helst, dagen efter är det slut på butiken på alla butiker. Och nu är det så att jag har sparat och kollat in den randiga klänningen på lindex i månader och fick precis ihop mina pengar till den, du kanske inte vet hur det känns men när man kommer sen till affären är den slutsåld..bara för att du köpt den. Det är riktigt jobbigt att den händer om och om igen. Du vet förmodligen inte hur det känns, eftersom du kan få allt du vill ha.men det kan inte alla. Du kanske inte kan göra så mycket åt det. Men du kan väl ändå tänka på saken. Tack!

Reply
Evelina

Jag har också köpt den där klänningen men på mig är den otroligt genomskinlig så jag har inte velat använda den, vad använder du under den för att det “inte ska synas”? :)

Reply
Anna

Hej Kenza, bara en fråga.. Jag har också en långklänningg men den syns ju igenom. :( Vad har du under för trosor/bh??? Asså vilken färg eller nåt?? :D

Reply
Tobleråna Sahliv

Marockaner är inte araber, de invaderades av araber och påtvingades arabernas kultur och religion med kroksabeln mot halsen. Ungefär som 90% av alla araber utanför Saudiarabien.

Libaneser är t.ex. ungefär samma folk som greker, precis som turkarna. Varenda arabiskt/muslimskt land har ju tagits med kroksabeln mot folkens viljor.

Marocko var kristet, inte muslimskt, innan muslimernas arméer invaderade. Precis som Turkiet, Syrien, Libanon, Israel/Palestina, Irak, Egypten.

Palestinierna i och runt Israel är ju egentligen kristnade judar. Ja, de är “judar” genetiskt sätt. Judar som börjat tro på Jesus för att sen invaderas av muslimer, slaktas, våldtas, förslavas och tvångskonverteras.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*