• header

Bojkotta Blog awards!

Jag hade tänkt vänta tills jag kom hem till min VIP-inbjudan (så att jag kunde tvinga Mani att uträtta sina behov på den) men det kliar i fingrarna. Jag är riktigt arg och känner att jag behöver skriva detta. Jag antar att jag kommer göra VeckoRevyn väldigt upprörda nu men jag kan inte låta bli. Jag älskar er tidning men nu har ni gått överstyr. Ni som alltid pratar om rättvisa, alla är lika värda och BLABLABLA.

I höst är det dags för VeckoRevyn Blog Awards igen. De har nu skickat ut inbjudningar till en massa bloggare, det står att de gärna vill mingla med dem. OM de betalar 200 kronor. Vad in i helvete?

Det är bara vi som har tillräckligt stora bloggar (alltså vi som kan ge dem tillräckligt mycket gratisreklam) och är nominerade som får komma gratis. De andra måste betala 200 kronor.

Det spelar alltså ingen roll att de redan har en massa sponsorer, för nu måste bloggarna alltså BETALA för att göra reklam för dem. För det är reklam de får. Bloggarna går dit, bloggar om det, bloggar om innehållet i goodiebagsen och får sponsorerna att hurra.

Det här är inte rätt. Det är inte rätt att man ska betala för att få komma och sedan göra reklam för dem och det är ABSOLUT INTE rätt att vissa av oss får komma gratis medan andra måste betala. Nu har ni gjort bort er, VeckoRevyn.

Nu bojkottar jag och flera andra bloggare Blog Awards och jag hoppas att ni är med oss, för det här är inte okej!

490 Comments

Ling-Ling

Bra av dig Kenza! :) Tycker också det är fel vad de gör (även om jag inte är inbjuden alls och alltså inte har med det att göra.) Bra att du visar vad du tycker! :)

Reply
ellen

fan va illa. :/ föredömligt och bra gjort av dig att posta det i bloggen. you go girl! :)

Reply
Elina

Det är bra Kenza! Bojkotta Blog awards! Verkligen inte schysst mot de andra ju.

Reply
Emeliie

bra att du tar ställning till det kenza!
Förresten, kan inte du ta en bild på wildflower: alpha bootsen när du har dom på dig? Beställde hem ett par :)

Reply
Lilja

Jag håller definitivt med! Det är ju fan absurt att säga de som har tillräckligt nog med läsare kommer in gratis medan de andra måste betala :O! Och jag ger dig en applåd för att du står upp för de andra bloggerskor. Väldigt stort gjort av dig Kenza!

Reply
Kimmy

Helt rätt Kenza!! Om några ska få komma gratis, då kan ju lika gärna alla andra också få det?! :P

Reply
Samar

så stolt över att det fortfarande finns såna rättvisa människor som du. bra kenza. du kunde lika gärna som tyvärr de flesta bara ler och säger vi är “kända” vi kommer in gratis ni andra betala, men du visar verkligen va du står för. DU ÄR BÄST. KRAM

Reply
Maria

Va? Ojdå, det där hade jag ingen aning om. Jag trodde att galan var gratis för alla.
Antagligen har väl VeckoRevyn insett vilken succé förra årets gala blev (den var ju ombloggad flera månader efter) och vill nu göra så stor vinst som möjligt på årets Blog Awards. Sjukt.

Reply
ellinor

Det känns lite som om du är fortfarande förbannad över att foki fick ditt pris förra året…..vilket du i för sig har all rätt i & vara.

Reply
Erika

Shit, jag blir helt ställd när jag läser det här, Det är verkligen enormt stupid av vecko revyn att ta betalt för det. Vad är nästa steg? Ta betalt för goodiebagsen ?

Reply
Jennie

Helt sjukt! Tycker absolut ni gör rätt, om ni skiter i det! Stå på er o då menar jag ALLA :)

Reply
Victoria

Va bra skrivet! jag visste inte att det kostade för dom som fått sådana hemskickat, bra skrivet iallafall! :)
kram!

Reply
DiddoLinno

OMG detta kan inte vara sant, håller de verkligen på såhär, detta är verkligen INTE OKEJ! Skäms på er VeckoRevyn.

Reply
The World's Greatest

Brukar inte kommentera, men måste verkligen berömma dig för detta. Helt otroligt av Vecko Revyn att göra på det sättet och det är bra att se att du med så pass stor blogg vågar säga emot.

Reply
Louise

Alltså, fan vad du höjdes i mina ögon nu Kenza! Fan vilken härlig och ärlig tjej du är, fler som dig där ute tack! :)

Reply
martina

Skyll dig själv! Det är du själv som har valt att bli känd! 200kr? Ni bloggare kan gott betala! Du som åker utomlands var och varann vecka har nog råd med det. Som det gör någon större skillnad? Ni gör fortfarande reklam för dem även om ni inte får betala. SLUTA KLAGA KENZA!

Reply
Emily

Fan va härligt att läsa. DU är ju så jäkla down on earth så det finns inte! Tack för att du står på dig, de e riktigt bra. fan va stolt jag blir. Verkligen!

Reply
ellinor

Och förresten Kenza, har du inte tänkt på att det kommer att bli kalabalik om en massa random människor blir inbjudna till blogawards….fatta hur många människor som kommer att köa utanför om blijetterna är helt GRATIS. Någon summa måste man betala om man till exempel inte äger en blogg och är en läsare till någon som driver en framgångsrik blogg….vare sig den är stor eller liten, som vill se när alla får priser eller bara typ, träffa folk som dig, BB, ja you name it. Visst 200 kr är en aning överdrivet för att komma in…..men gratis är helt galet. Det kommer aldrig att funka. Har ni tänkt på det….alla ni som håller med kenza?

Reply
Veronica

Man blir mörkrädd när man går in på bloggar som: Gaybloggen, Dessie, Paow, Kisse mfl.. Det är så jävla skönt att bloggvärden inte bara består av dumma jävla korkade idioter.. Tack för att såna som DU och Tyra finns kvar…

Reply
JFR

Håller utan tvekan med, bra att du tog upp det! Be Mani tugga sönder inbjudan när du kommer hem.

Reply
angi

Du skulle ju lätt ha vunnit! Nu kommer dom ta någon annan jävla skit bloggare som inte har ett enda vettigt skit o säga :(

Reply
Isabelle

hej!
vill bara säga att det var väldigt bra skrivit av dig, håller med dig totalt,
kram på dig, och hoppas du har det bäst i barcelona :)

Reply
Stephanie

Jag tycker att det du/ni gör är helt rätt! Jävligt strongt utav er.
lycka till !

Reply
Emmsan

Det är sant ju. Har prenumererat länge på VR, och ofta skiner dubbelmoralen lika klart som solen i tidningen. VR är inte värda den respekt de en gång hade, nu vill de bara tjäna pengar, och de bryr sig inte ett skit om tjejers självkänsla, inre, och allt som de säger sig representera… :S

Reply
Johanna

Jag älskar din ärlighet, Kenza. Av alla bloggar är du min favorit och har varit hela tiden. Du är äkta. Rakt igenom. Tack. :)

Reply
Marie

Ellinor: De får ju fortfarande inbjudan… Det är ju inte som att folk kommer stå utanför och bli insläppta hur som helst.

Reply
A

Jag beundrar hur rättvis du är! Trots att du har en stor blogg så låter du inte det gå dig över huvudet. Något som borde vara självklar men som inte är det. kanon :)

Reply
ArbnoraUka

helt rätt. missförstå inte nu… men bara för att kändis-bloggare finns så är inte vi andra bloggare mindre betydelsefulla, som det tydligen verkar.
Tummen upp på dig Kenza!

Reply
ERIKA

BloAwards är en jättebra idé tycker jag, men som du säger så är det inte rätt att dom nu tar betalt för det. Det är bra att du som ändå har rätt mycket “makt” elelr vad man ska säga, tar upp det, då vet man ju att dom lyssnar i alla fall! :)

Reply
Hälsogudinnan

Jag skulle få en inbjudan till Bloggawards..(är inte hemma och kan kolla posten) och tar för givet nu då att jag är en av dem som ska betala. ALDRIG! säger jag bara. Tack för att du bojkottar!

Reply
ellinor

Marie, ja men vadå? Ska du bara skicka ut random inbjudingar till en massa slupmässigt valda bloggar? Som OM det där vore rättvist.

Reply
JOSEFINE

Fan vad du är bra som inte går med på att bli mopsad av dem så de kan tjäna pengar på nåt så sjukt. De ska va lika för alla, ant betalar alla, eller så betalar ingen. Sick alltså..

Reply
Mimmi

skit bra skrivet. jag är en av de som är inbjudna o får betala 200 kronor. även om blogawards är en sjukt stor sak o jag är otrlogigt glad för att jag blivit inbjuden. så tänker jag fan i mig inte betala 200 kronor. det här är inte okey !

Reply
TK

Ni bloggare som är så FÖRBASKADE rika och åker på flera resor per år har väl för i helvete råd med 200kr?

Sluta gnäll kärring!

Reply
ida

får vem somhelst utav alla bloggare i sverige komma då? till och med jag, även fast min blogg har minimalt med läsare? kram

Reply
Honi

Tummen upp kenza, tycker det är helt sjukt att dom förväntar sig att folk ska betala för ett så stort reklamjippo (Sponsrat till tänderna).. Du växer i mina ögon!

Reply
glader

hahha OMG är det här slicka röv sidan eller hahahhhahahhahah dör av garv… 200 spänn buuuhuuu stackarn självklart ska vi ta ställning och bojkotta blog awards HAHHAHAHHA…Wake UP bojkotta Israel eller China istället

Reply
My

Ja det känns ju lite konstigt, är man bjuden så är man bjuden och då ska väl alla som sponserar betala för allt. eller så får helt enkelt Alla betala även de nominerade!

http://lovelymy.blogg.se

P to the K

Reply
Damn

Ellinor: Gaah. Grejen är ju att det inte finns hur många inbjudningar som helst, och de kommer inte säljas. Det antalet biljetter som finns (200? 300?) väljs ut till toppbloggare medan mindre bloggare kanske har tur/blir utlottade en plats. Det kommer ju inte direkt vara 50 000 biljetter som ska kunna säljas till halva bloggsverige…

Reply
monika

oj! Jag fick en vip inbjudning men som vartenda år har jag inte haft möjlighet till att gå med tanke på att det är i sthlm o jag är i london då men nu tänker jag inte ens blogga om inbjudningen

XXX

LOVE FROM M POPPY
LIVING IT UP IN LONDON
QUIRKY AS

Reply
Fellan

Oj alltså OJ vad kul att det är just den här “orättvisan” ni bloggare regaerar på. Skit i att hela världen är rätt åt helvete annars, modebloggarna måste precis som alla andra männiksor betala inträde till nånting, OJ. 200 kronor dessutom,vaaa, ett läppstift mindre idag?

Reply
m

BRA skrivet Kenza och att du tar upp det här! För sådär kan det ju fan inte gå till.. Inte för att jag läst veckorevyn på LÄNGE, men nu ska jag aldrig köpa en enda tidning någonsin mer (om jag skulle få för mig…

Dom ska ju vara glada för att så många vill komma överhuvudtaget på deras tillställningar… IDIOTER

Reply
Heyli

grymt bra gjort kenza! härligt att du bojkottar trots att du själv är vip, där steg du ett snäpp högre i mina ögon!

Reply
--

Kenzas! bra att du skrev de där, du känner dig starkare nu när du skrev de.. otroligt bra! :)

Reply
agnes

TK: det är ju inte Kenza o dom som behöver betala! det är de “mindre” bloggarna. och det är ju inte rättvist. ska dom betala får alla göra det, alltså vill Kenza inte gå gratis när vissa ska behöva betala. läs igen och läs rätt

Reply
CAROFLINA ♥

Jag är med och bojkottar. Kommer inte andra in gratis ska jag fan inte heller gå. Vi kan ha fest utanför med saft så bakar jag gratis kanelbullar till alla, stor eller liten blogg, helt jävla GRATIS!

Reply
tamy

svar till ellinor om random människor:
fast nu får du ju använda huvet innan du öppnar käften, eftersom random människor INTE blir inbjudna utan det är bloggare som har mer eller mindre kända bloggar. mongo.

vad girigt av veckorevyn att göra såhär förresten. dom är ju kass.

Reply
Malin

HELT RÄTT GJORT KENZA!!!

TÄVLING PÅ MIN BLOGG!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
Jessica

även att du skulle ha vunnit årets blogg förra gången men de manipulerade rösterna för att det “vore fel att låta Kenza vinna igen”. Sjukt.

Reply
julia

Hade du funnits en “gilla knapp” här som på facebook så hade jag tryckt. you go girl!

Reply
Marie

TK: Kenza skrev ju att hon får komma gratis, det är ju alla småbloggare som får betala… och de åker väl inte på en massa resor varje år. Pröva att läs inlägget ordentligt innan du kallar folk för kärring.

Reply
Lisa

Wow Kenza!!! Du är sååååå ödmjuk! Har alltid vetat att du var ödmjuk men det här.. Wow!!! Helt fantastiskt att du bojkottar Blog Awards!!! Jag blir helt lycklig för det berättar en hel del om dig. Ska bara läsa din blogg och inte de andras!

Reply
Marie

Ellinor: Det är väl bara att skicka ut inbjudan till alla som har fått “möjligheten” att köpa biljetter och säga till dem att anmäla sig på någon sida. Samma princip, förutom att folk slipper betala 200 spänn för att göra gratisreklam.

Reply
Lina

Håller med dig Kenza. Jag tycker att de hade kunnat ta betalt typ 50 kronor för de som vill komma, och då ta betalt av ALLA. Förutom de nominerade :P

Reply
Sofie

jag tycker det är stort av dig att skriva detta kenza. jag brukar inte kommentera men du gör helt rätt i att berätta. och till er som säger “ni storbloggare har råd”
OCH?!
de hör väl inte hit? det ska väl vara lika för alla? oavsett om du tjänar 5000 i månaden eller 80 000? de handlar inte om det utan principen att de har mage att faktiskt ta betalt för något de själv tjänar på ÄNDÅ.

keep up kenza

Reply
Annie

och du har inte tänkt på att bloggarna också får en massa publicitet av VR och Blog Awards….?

Reply
Sanna

Håller inte riktigt med. Blog Awards är väl som vilken show som helst, storbloggarna är underhållningen och småbloggarna är de som betalar för att komma dit och se dem. Köper jag en adidas tröja och går runt med den gör jag ju reklam för adidas, men inte får jag betalt för det. Varför det? Därför ingen bryr sig om att jag har en adidas tröja, jag är ingen storbloggare som alla andra tar efter.

Men i en perfekt värld hade väl veckorevyn struntat i sin egen vinst och istället lagt pengar på att ge alla gratis entre, tyvärr så funkar ju företag inte så.

Reply
Malin

Alltså, alla som klagar på att Kenza har råd att betala: Det är ju för fan inte Kenza som behöver betala, utan de mindre bloggarna! Läs istället för att bli så förbannade

Reply
hanna

till ellinor:

men veckorevyn har ju valt ett antal bloggare som de skickar inbjudan till och de som har mindre bloggar får ju betala, det är inte så att vem som helst får gå?

Reply
bec

GRYMT BRA! underbart att du kan ta ställning till det , trots att det är en stor sak för er bloggare. asbra verkligen, detta fick mig verkligen att gilla dig !

Reply
LISA

Fan vad dåligt!
Håller med dig till 110%! Det här är ju INTE okej!

Bra där Kenza! Bra av dig som sveriges största bloggerska och faktiskt göra rätt. Även fast du får gå gratis. Men u get the point. Bra av dig!

Reply
karin

VA? det är ju helt sjukt. trodde verkligen att det va gratis för alla :o
Grymt bra att du skriver om det (och bojkottar det). I AM WITH YOU !!

Reply
mathias

kan de inte bara va så att det kostar att anordna en sån gala? dom tar väl dit artister gissar jag, har bar och serverar väl mat också (eller har ja helt fel på sista?) och sådant kostar, sure sure, dom har väl sponsorer och dom får väl reklam i bloggarna men dom kan ju inte bjuda alla, och då är det ju klart att dom prioriterar att bjuda dom stora bloggarna? jag ser inte riktigt hur det annars skulle hålla att ha hela galan gratis?

Reply
Lisa

Martina: Kenza behöver inte betala, utan andra mindre kända. Hon står upp för dem! Och jag tror inte hon “valde” att bli känd, det bara hände. Eller hur Kenza?

Reply
Mina

Till TK!!
Hahaha men du hon skrev ju faktiskt att även om hon själv inte behöver betala så tycker hon att det är fel att dom mindre bloggarna ska behöva. Bara för att dom är mindre!! DAAAAA Fatta poängen!! plus varför skulle man betala för något man blir bjuden på!?

Reply
Henna

men va? man kan ju inte ge någon en inbjudan och sen kräva att få betalt för att få komma!? what is thissssssss

Reply
THERÉSE

svar till martina och TK: ni borde kanske läsa inlägget lite mer noggrant.. -.-

och jag tycker att det är otroligt dåligt! fy skäms för vr!

Reply
Amina

nej det är fan inte okej.
men bra kenza, alla stor bloggare går in gratis och dem andra betalar 200, kom igen VR

Reply
Tove

Jag tycker att detta är dubbelmoral Kenza.
Du gick in på collage som 18 åring när det är 23 års-gräns där. Varför fick just du och dina kompisar komma in? Det var för att du har en känd blogg. Så du tycker att det är okej att använda ditt namn för att komma in på klubbar men inte för att gå på en blogg-gala…

Reply
Yazmine

ellinor; de skickar inte inbjudningar till random bloggar, bloggarna måste ha rätt så många besökare .. typ över 1000? och det är inte så många bloggar nuförtiden som har så många besökare heller .. men även om man har över 1000 besökare är det inte ens garanterat att man får en inbjudan .. förra året fick inte apieceofsister.se en inbjudan är de var/är örebros största bloggare .. förstår du?

Reply
lejsa.

jävligt bra sagt, DET BEHÖVS FLER SOM DIG!
“ärlig och härlig”, som ramlösa säger på reklamen
puss &kram!

Reply
anja V

kenza jag måste verkligen berömma dig för att vågar skriva det här om blog awards på din blogg,det vissar hur smart du är,även om jag inte ska gå på blog awards håller jag verkligen med dig till 100%,man ska inte behöva betala 200 kr,för att komma till en sådan gala,forsätt som du gör,du är otroligt smart,!Hoppas du har det i barcelona!:D och en sak till tack för att du är tjejen som lyser upp min vardag,och du har sveriges bästa blogg!:D

Reply
e.nilsson

Håller helt med dig! Om ni får gå in gratis så ska väl alla få gå in gratis, om vissa ska behöva betala 200 kr så ska alla göra det! Ja du fattar, oavsett vilket så ska det ju vara lika för alla, storbloggare eller de med lite mindre bloggare!
Kenza, du kommer komma långt, du har det extra som inte de andra blggarna har!

Reply
l

BRA ATT DU VISAR DEM DET, ATT DU STÅR FÖR VAD DU TYCKER OCH VET ÄR FEL, ÄVEN OM DET ÄR LITE JOBBIGT..I TANKE MED ATT DU VART OMSLAGSTJEJ FÖR DOM NYLIGEN OCH SÅ…MEN DU ÄR SKITBRA KENZA!!!! GOOO YOOO :D

Reply
amanda

bra kenza, gud vad du växte i mina ögon nu!
såhär har det nästan alltid varit, bara att du förmodligen inte lagt märke till det. storbloggarna är de enda som får uppmärksamhet under hela blogawards, vi andra är bara rekvisita typ :)

Reply
bayjulia

de e verkligen fel utav dom, stolt över att vi har någon bloggare som vågar säga ifrån dessutom, go kenza!

kram /bayjulia

Reply
Martina

Vilken dubbelmoral du har Kenza! Håller helt med bloggkommentatorerna om vad de säger gällande detta.

Reply
VIKTORIA TOMIC.SE

Jag fick hem min “inbjudan idag” där jag har “turen” att få köpa min biljett före alla andra, sooooooooom jag skrattade… sedan damp skiten ner i papperskorgen.

Reply
Pontus

I det stora hela är min och min flickväns gemensamma blogg relativt obetydlig. Vi kanske inte når ut till människor på samma sätt som många andra, men vi tänker inte finna oss i detta! Bra initiativ Kenza. Vi är givetvis med dig!

Mvh
Pontus Och Eva

Reply
sabina

Nej det är verkligen inte bra. De är ju bara efter pengar och publicitet och mediavärlden idag överhuvudtaget tänker så. Kasst! Ha det fantastiskt i Barca!

Reply
lina

ojjj vad upprörd man kan bli då:( va faaan du some så smart, kan väll lägga ner din tid och blogga om något som verkligen betyder nåt, finns många grupper du skulle kunna stödja! blogawars – skit, va faaaaaan kensa??

Reply
phyllis alexis

JÄVLIGT BRA SKRIVET.
Blev såååå glad att läsa det där.
Får hoppas att Revyn tar o lyssnar på detta o så.
Du är en underbar tjej Kenza.
Best of luck to you.

Reply
S

Ja de har ju lite dubbelmoral där. Samtidigt som jag håller med dig så måste VeckoRevyn också tjäna pengar :p

Reply
ELLEN AHL AXELSSON

Precis! Fick liksom inbjudan och man bara yes äntligen.. sen vafan 200 spänn? galor blir man inbjudna på.. snarare en reklamföreställning vi kommer gå på.

Reply
Jenny

Asså bruden! Härligare än dig får man leta efter, du skryter inte, du är jordnära, har ett underbart utseende & en förjävla snygg klädstil! Kram

Reply
ewatson

bara detta inlägg är ett ypperligt exempel på vilken otrolig människa du är, att du fortfarande står med båda fötterna stadigt på jorden trots allt. fortsätt så, kenza, du är grym. ta åt dig som fan.

Reply
juliaclara

Jag har fått hem min biljett och kände mig jättedum, trodde att jag hade fått en INBJUDAN och inte vill jag betala för något som jag har blivit BJUDEN till, känns jättekonstig. Jag är besviken och vill knappast gå längre. Jag har längtat efter detta sen i våras då jag fick mail från dom. Känner mig lurad?:S
Du är grym, och vi syns kanske där,
kramar juliaclara.

Reply
Gina

THAT just showed your fairness. I like that ;)
Keep it.
I read your blog like 2 weeks,now. And i already got addicted.
You’re great!

XO.

Reply
Julia Sofie

Totally agree! supert at du skriver dette, så kanskje de skjønner at det er feil :)

Reply
jessi

jag som jade tänkt att gå. Men samtidigt tycker ial fall jag lite grann, att varför ska ni inte behöva betala ?? som alla andra måste göra ?? inget i livet är gratis ;) TYVÄR

Någon som håller med mig ? Lite iallafall??? Skriv i bloggen !!! PUSSS

Reply
ellinor

Men fan,jag missuppfattatade vad du menade Kenza. Självklart är det orättvist om man får en inbjudan och måste betala 200 spänn bara för att man inte är en storbloggare. Om en person eller en viss grupp av bloggerskor som är relativt okända blir tvungna att betala en viss summa pengar när det är de som blivit inbjudna av VR….är rent sagt idiotiskt & absurt. Tack så jävligt mycket för att du är med och “bojkottar” detta! :D Uppskattas som fan.

Puss på dig!

Reply
Cecilia Sennerfors

Jag har inte sett det på det viset men nu när du säger det så ädet ju helt sjukt!
Det är väldigt dålig stil, men ifall du bojkottar så menar du att du inte ska gå dit eller har jag fattat helt fel eller vad?? :)
I alla fall var det rätt skrivet av dig Kenza! :))))

Reply
Lina

Jag är på din sida Kenza, men jag undrar bara…; bojkottar du Blog awards för att du är på vår sida som måste betala 200 kr eller är det så att du bojkottar den för att du är arg för att du inte är nominerad (om du nu är det?) och är arg för att du är en stor bloggare och ändå behöver betala 200 kr?? Inget illa menat, hoppas du förstod det :)

Reply
Emma

BRA tjejen! Har själv fått en inbjudan och blev riktigt chockad haha.. vissa av oss har inte turen som dig att ha lika stor chans att få våra röster hörda, så höj den lite extra för oss!

Reply
elin

jag håller med dig till viss del, men ärligt 200 kr?
hur mycket månaden TJÄNAR inte du egentligen på att sätta upp deras reklam på din blogg? tycker det är helrätt att vissa bloggare borde få betala lite för att få visa reklam när det ändå är den personen i fråga som tjänar på det! var lite storsint för guds skull…

Reply
Sara SB-stylist

Fan älskar din blogg!! Du är SJUKT SNYGG ! Stå på dig !

Checka de här me:

Kan ni hjälpa mig!!! Jag försöker få min DRÖMKILLE! DEDE!
Han kan inte ens ha bilder längre för tjejer är helt kära i han och stalkar honom till fotbollsmatcherna!!

Skriv i inlägget “Dede dissar Sara Bill” att han borde ge mig en ANDRA CHANS!!!

Help me out!!!!! Han är helt OTROLIGT VACKER och finns ingen som han!
Helt OBESKRIVLIG KILLE!<3 DEDE!

http://www.dedeprivat.blogg.se

Reply
Hanna

Jag håller verkligen med dig, ussh, nu ska jag inte prenumenera på vr mer, helt ärligt, jävla skitföretag.

Reply
carro :)

BRA DÄR!
det är inte rättvist mot dom som verkligen vill vara med och så får dom inte komma om dom inte betalar.. hm.

GO KENZA!

Reply
Ida

Vad ska jag säga? Tummen upp såklart! Man borde få betalt för att gå, inte tvingas betala. Tyvärr tror jag att det är många som trots det tänker gå – så hoppas på att fler “storbloggare” gör som du. Bra gjort!

Reply
Moa

De dem gör är att dra alla över en kam, så jäkla orättvist! Bra av dig Kenza att stå för din åsikt! :)

Reply
hanna

har lite blandade åsikter, visst det är fel att kräva pengar av mindre bloggar och inte de stora, helt klart. men trots det så är det bara löjligt att bojkotta allt. istället så kan ju ni stora bloggare ge dem pengar ändå eller vad som helst, för att visa att det är fel? veckorevyn måste ju få in pengar någonstans ifrån för att kanske göra det till en ännu bättre gala?

Reply
Alex

Var inne på söt classes blogg och såg han lagt upp detta inlägg du pub, så tänkte ta vägarna förbi och säga väl talat, så skönt och se du inte viker för någon med dina åsikter, tyckte själv detta såg märkligt ut när jag var inne på isa strömberg blogg och såg hennes inbjudan där det stod hon var tvungen och betala

mvh

Reply
Sandra

You go girl!! Tack! Jag bugar för ingen annan känd bloggare hade stått upp emot detta, det är helt rätt. Det borde nästan vara tvärt om (förlåt men det är ni som har pengarna) men viss för vissa kan 200 kr vara inget men för vissa kan det var hur mtk som helst och varför ska vi/de behöva betala för det. jag ber nästan på mina bara knän för att du tar upp detta. DU är VERKLIGEN G U L D värd, även om jag inte känner dig, du är 4 år yngre men ändå är du en människa jag ser upp till. För du är klok, jag hoppas att du tar till dig det jag säger och jag önskar jag kunde träffa dig nu när jag ska upp till sthlm i höst/vinter, för jag tror att vi skulle kunna ha bra konversationer. Jag kommer maila dig då (inte som ngt freak(typ fjärde gången jag läser din blogg nu, vilket är jävligt bra) och se om vi kanske kan ses på en fika) du verkar som en jävligt bra brud) Kram på dig och ha det så bra i Barcccelona =)

Reply
elin marnfeldt

FAN JAAA!!!

nu när jag VÄL FÅR INBJUDAN så måste jag betala 200 riksdaler.. :( SUG AV MIG, jag vill ju dit, men samtidigt så känns det fel…

gaaaah bajskorv

Reply
suz

Hej! när kommer din smyckeskollektion ut? :) och kommer du visa något smakprov här på bloggen innan de kommer ut i affärerna?

Reply
marielle

betala för att göra andra betalda.. betala för att göra reklam.. betala för att JOBBA i princip..pinsamt VR

Reply
Malin

FY FAN VA DU VÄXTE I MINA ÖGON NU!

Detta tycker jag är riktigt pinsamt av dom rent utsagt!!
hoppas dom drar tillbaka dom löjliga villkoren,
annars lär dom ju förlora en hel del på det!

Take care Kenza! =)

Reply
nathalie

RIKTIGT BRA INITIATIV KENZA! och ni som skriver: “buhu, ni måste betala 200 kr” IDIOTER, hon kommer ju förfan in GRATIS men väljer att ställa upp för dom som inte gör det. Åh korkade människor… Men riktigt bra gjort av dig Kenza!! Hoppas fler gör som du!

Reply
hoda

BRA KENZA !!!!!!! ALLA BLOGGARE BORDE VA ÄRLIGA SOM DIG, TILL SKILLNAD FRÅN KISSIE som har photoshoppa sönder sina bilder.
DU ÄR SÅ naturlig vcker och fin !!!
har orginala bilder på kissie, hon är inte fin kan ja säga,

WEERRO.BLOGG.SE

Reply
Vicky

Du föregår med grymt gott exempel, ännu en anledning till varför jag läser din blogg.

YOU GO GIRL! <3

Reply
Mona

Är stolt över dig! Det är sånna här saker som du gör som verkligen får oss att se skillnaden mellan dig och andra bloggare!

Toppen gjort tjejen.

Reply
Matte

Bra inlägg!

Kolla gärna min blogg, har ett inlägg i kategorin “Bloggar” som är tillägnat er som tjänar massor med pengar på era bloggar =)

Kram

Reply
frida

Håller med dig! Riktigt dåligt! Jag tror inte jag vet någon som tänkt komma av dem som måste betala för sig…

Reply
H

You are the Queen !! Bra gjort är en riktig princip sak och du gör helt rätt!
Alla vet du är nr 1 med eller utan medverkan på vr awards. Bra du visar sådan respekt och ödmjukhet till de mindre bloggar som skulle bet! Vr snackar om rättvisa och jämnställdhet nr efter nr ! Bullshit

Reply
Petra

Bra gjort att ta ställning! Tycker att det är skit av VR och göra något sådant efter att de hela tiden går ut med att alla är lika värda o.s.v

Reply
Junitjej

Verkligen fy för Vecko-Revyn!! Så löjligt att så många blir tvungna att betala! Bra att du bojkottar BlogAwards, trots att du får gå in gratis!

Reply
Linda

Men så bra Kenza… Då kan du väl börja bojkotta alla klubbar du går in gratis på också när alla andra måste betala för sig. Eller räknas inte det?
Nej, detta är bara pinsamt.

Reply
Bellini

Det är bara buissness! Varför bryr du dig ens, de gör vad dom kan för att tjäna pengar. Precis som alla andra i världen? Om någon inte vill betala 200 spänn så gå inte dit då.

Reply
Isabelle

är d inte som vilken fest som helst som man måste betala för att komma? tycker inte d var konstigt alls, o 200 hundra e väl inte särskilt mkt, jag menar du reser typ 10 ggr om året. jag vet att d inte handlar om pengar, men d e ju så här d e så..

Reply
CHIRRE

fan vad bra kenza! jag fick hem en inbjudan igår och tyckte att det var jättekonstigt att man skulle behöva betala, så den där inbjudan är egentligen bara ”förtur” för att köpa biljetter, skitskumt och dåligt!!!

Reply
Vicki E.

Väldigt gulligt av dig Kenza att stå upp och säga din åsikt så här <3 tyvärr så får ju pengar världen att snurra…

Reply
Pauline

Jag läser inlägget. Fine. Helt rätt att alla ska betala eller ingen. Sen kommer det roliga. Hehe jag spenderar säkert en timme om dagen med att läsa folks kommentarer! HUMOR! Svenska ungdomar är fan sämst i världen på att läsa och skriva. Jag är verkligen inte bäst i världen på något av dem men jag läser i alla fall vad som står i inläggen innan jag kommenterar!

Kenza, alltid ett nöje att läsa din blogg. Det är trevligt med unga människor som engagerar sig inte bara i sociala engagemang utan även i omvärlden!
Ha en fin dag

Reply
mikaela

snacka om pinsamt! Undrar hur de ska förklara sig nu :P Det här är nog den största missen de gjort någonsin, och de har nog aldrig fått så mycket kritik.. ska bli kul att se hur de kommer försvara sig :P

Reply
Jessica

På föreställningar, galor och allt vad det kan vara där någon är Nominerad, brukar det alltid vara så att den Nominerade får komma gratis. De är ju där för att förhoppningsvis ta emot ett pris, det är troligtvis därför ni får gå gratis, inte för att ge reklam. Att det börjat ta betalt är väl inte hela världen, VeckRevyn är vilket företag som helt och tillställningar brukar väl endå kosta lite. 200kr är väl inte hela världen. Jag tycker detta är helt rätt! Är man nominerad till en av Sveriges största Bloggerska/bloggare, så är det väl inte orättvist att få komma in gratis, ni har ju gjort någonting för det..

/Jessica

Reply
Linnea

Grym bra att du skriver om det så att man fattar vad som händer!
As bra att du skiter i blog Awards !!

Go girl ! :)

Reply
nelly

Det där hade jag ingen aning om, usch. Dom som snackar så mycket om jämställdhet. Fint gjort av dig att stötta de mindre bloggarna! You go girl

Reply
serafin

Va? Det visste jag inte om.. nu när jag läst va du skrev tänker jag inte gå! Bra Kenza, fler borde vara som du :)

Reply
emelie

Gå in på våran blogg du kommer inte ångra dig :D

Sej till så kan vi följa varandra på bloglovin :D

Hade bäst Folks!:D

Reply
Anna

Måste citera Mathias här:
“kan de inte bara va så att det kostar att anordna en sån gala? dom tar väl dit artister gissar jag, har bar och serverar väl mat också (eller har ja helt fel på sista?) och sådant kostar, sure sure, dom har väl sponsorer och dom får väl reklam i bloggarna men dom kan ju inte bjuda alla, och då är det ju klart att dom prioriterar att bjuda dom stora bloggarna? jag ser inte riktigt hur det annars skulle hålla att ha hela galan gratis?”

Tänk också på att VR (och de andra som jobbar med eventet) betalar för marknadsföring (det som inte är i bloggarna), hyra för lokal, ljus och ljud, en massa personal m.m.
Sååå konstigt är det väl inte att de vill få in lite intäkter så att de kan ha det nästa år?

Reply
Maria

Så rätt så rätt… Stå på dej och hoppas du får med dej fler bloggare!!!!!

Reply
http://sabinaass.blogspot.com

helt rätt gjort! bra av dej Kenza att stå på dej och va rättvis! diggar dej som fan! enda saken som är lite trist är att du inte då vinner, som du lätt skulle ha gjort.. men vad är det för skillnad om man vinner eller inte, du har endå den bästa bloggen! :) kram!

Reply
CAMIE

Fyfan va härligt att du säger ifrån! Låter ju som ett jävla skämt egentligen… Hur pengakåt får man bli!?

Reply
JULIA - fashionbyjulia

DU ÄR GRYYYYM! Helt rätt av dig. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, är inbjuden och vill ju såklart gärna gå, men samtidigt inte att de ska typ utnyttja oss som de gör? Jobbig situation.. :P
I alla fall – bra att du bloggade om det så att många får en uppfattning om det. Hoppas det blir en förändring!

Reply
tante jul

Jeg mener å huske at det ble arrangert en norsk variant av Blog awards i fjor, og det kostet mangfoldige hundrelapper å komme inn. Ikke interessant for meg.

Da jeg leste dette innlegget ble jeg skikkelig glad! At du, med din integritet, tar opp dette, er flott. (Ikke at det overrasker meg; du pleier å ha en sunn innstilling til slikt.)

Reply
Linda

Fast Veckorevyn påstår ju att du redan i början av sommaren sagt att du förmodligen inte skulle kunna komma. Så skriver du det här nu för att det ska verka som att du har en noblare anledning till varför du inte ska gå? :) Håller förresten med om att det är orättvist, men läs på Veckorevyns hemsida så kanske ni får ett bra svar på varför det i år tar 200 kr betalt. Kram

Reply
Kristin

håller helt klart med dig Kenza!
och de är inte okej, och särskilt inte när dom går ut med att alla är lika värda.
Jag tycker också om den tidningen väldigt mycket, med nu har dom visat en grymt dålig sida som dom har.

Hoppas de blir en förändring!

Reply
Jasmine

Men herregud! Ska man behöva betala bara för att man inte har en stor blogg? Helt insane. Bra att du tog upp det Kenza och visar hur ödmjuk du är! Love you!!! :-D

Reply
Cecilia

BRA sagt tjejen! Tycker det är starkt gjort utav dig att stå för det du tycker i bloggen och även vågar säga emot VR!! Tummen upp verkligen.

Reply
sara

nu när jag läste på hemsidan tycker jag inte alls att de lät konstigt.. dehär ingår när de kostar 200:

Vad kostar det att gå på galan och hur får jag en biljett?
– Priset är 200 kronor. Då ingår en hel eftermiddag med spännande och lyxiga aktiviteter, giveaways, artistuppträdanden och välfyllda goodiebags. Liksom förstås den glammiga prisceremonin på kvällen, med mat, dryck, fler artistuppträdanden samt inträde till efterfesten på Café Opera. Biljetter kommer att släppas till försäljning för allmänheten den 17 augusti och köps via Blogawards.se.

Sen får man väl själv välja om man vill blogga om de eller inte? Endel kanske väljer att INTE blogga om det, isåfall är de ju helt rätt. Sen ingår ju otroligt mycket så 200kr är ju ingenting i detta sammanhang..

Reply
Lea

Vad glad jag blir när en framgångrik bloggerska som du faktiskt bryr dig om hur orättvist det nu blir för de mindre kända bloggarna och försöker göra något åt saken.

Du är en fantastisk förebild!

Reply
LIENE

det är så fult att dem som kommer dit bara får göra reklam för awarden. Snart går väl vecko revyns blogg award i konkurs! usch:(

Reply
amanda

Asså om tex Dessie eller Kissie hade skrivit det där på sin blogg så hade de flesta inte hållit med dom..bara för att det är just dom som tyckte så.

men aja inget illa mot dig Kenza, bara mot hur folket tänker

Reply
Emma Alexander

Jo men det känns ju inte som samma sak när man måste betala för att komma dit. Man känner sig större o bättre om man får en “vip-inbjudan”. köper man in sig blir det inte samma sak att komma dit.

Reply
simone

Haha började småflina när jag såg detta inlägg, för jag reagerade likadant när jag fick hem min inbjudan, och ser att många får betala och andra inte.. Whatta fuck.. Håller helt med dig Kenza. Du är en pingla!

Reply
sara

snart får väll vem som helst som betalar komma på blog awards och då blir det verkligen inte samma sak!
YOU GO KENZA, så jävla rätt!
jävligt dåligt av blog awards/veckorevyn!

Reply
MaryCaroline

Det är ju fan sjukt. Jag reagerade direkt när jag hörde om detta. Jag har en väldigt liten blogg och är ju inte bjuden. Men jag hade också bojkottat skiten, för det VR gör är att skapa skillnader och klyftor i bloggvärlden. Man kan ju för fan inte bjuda in folk och ta betalt!

Reply
Sonja

jag håller med dig Kenza. DU o resten av storbloggare borde betala att gå !! Lika för alla!

Reply
Lena

Jag förstår inte att detta kan uppröra. Om Veckorevyn inte skulle tjäna några större pengar på Blogawards varför i helskotta ska de då ta sig all denna tid och energi på att organisera ett så stort event?! Dessutom så innebär detta ju också att det blir en mer påkostad (och därmed bättre) gala vilket alltid är kul. Dessutom så har alla 200 kr – jag förstår att Veckorevyn skulle få kritik om de begärde 500 men 200 kan vi faktiskt kosta på oss utan problem. Att de nominerade inte betalar är ju självklart men att resten som kommer måste betala är väl normalt, de är bara där som publik och för att ha kul. Går du på diskotek får du också betala inträde, det är väl inget konstigt med det. Dessutom så får de ju en väldigt bra goodiebag vilket inte är så ovanligt för Kenza men för de mindre bloggare är det ju ett jätteplus. Att bojkatta Blogawards tycker jag är väldigt synd för att det är ju ett av de få stora bloggalorna som finns. Varför förstöra en fin tradition för 200 kr? Jag tycker bara det är så jävla synd.

Reply
Cecilia

Tycker inte det är ett dugg konstigt att de tar betalt! VeckoRevyn, precis som alla andra företag vill gå med vinst! Så länge det finns efterfrågan och bloggare är villiga att betala 200 kr för galan ser jag inget fel i det VeckoRevyn gör!

Reply
Sara

Jätte bra gjort av dig verkligen! Du om någon har fötterna på jorden även om det går bra för dig och du är känd. Det gör bara att man blir glad när du får nya jobb och det går bra för dig! Du är verkligen en förebild. Puss!

Reply
Mimmi

håller med dig!
shit, du är nog den enda bloggaren som skulle kunna skriva sånt här, serri! du verkar vara en så himla fin person, eller de är du :)
För det märkte jag när ja läste texten ;)

Reply
Keela

Vet inte vad jag ska tycka, det är väl inte okej på ett sätt men samtidigt så lägger dom garanterat ut en jävla massa pengar på detta och om dom skulle låta alla gå gratis så hade dom väl gått back antar jag.. ?

Reply
Mickis

Bra Kenza!Du har alledels rätt i det du skriver.
Till er som skriver att Kenza är “pinsam” för det här inlägget,vad är det för fel på er?
Hon ställer upp för oss “vanliga dödliga” och så skäller ni ut henne för det.
Men inte nog med det,ni skäller ut henne när hon är “högfärdig” enligt er också.
När ska hon duga?
Bara ren och skär avundsjuka!

Reply
emmi

det tycker jag du gör rätt i!
de har verkligen gjort bort sig, inte bara med vip-biljetterna och betalning, utan jag läste också att de skulle ta bort fotokategorin. riktigt tråkigt, så många bra fotobloggare som det finns! Dock synd att en sådan bra tidning gör bort sig totalt

Reply
Mathilda

Bra där Kenza! Det är ju helt sjukt att vissa ska vara tvungna att betala, andra inte. Jag såg att några hade kommenterat att dom måste ta betalt för att dom ska tjäna på det. Men det är väl inte rätt att dom som har små bloggar ska betala för att dom inte ger lika mycket publicitet för galan som dom stora som kommer in gratis? Antingen ska ingen betala eller så ska alla betala, någon rättvisa får det väl vara!

Reply
Tova

Nej, jag förstår dej faktiskt INTE Kenza. Säger som en del andra, Vecko Revyn vill väl tjäna pengar som alla andra? eller?

Reply
Natalie

What the heck? :o Tycker verkligen du gör rätt som bojkottar skiten, för det är rent utav skamligt av dem att ta betalt! Det är ju de som tjänar på det, så varför “fuska” till sig mer pengar? Om VeckoRevyn anser att det är en så jäkla häftig upplevelse att få gå på Blog awards så kan de faktiskt tänka om. Events är självklart roliga att gå på, speciellt om det är lite exklusivt och bara vissa får komma, men inte fan är det värt 200 kr? Jag tycker alla som blivit inbjudna ska göra som du och säga ifrån. Man kan göra andra roliga saker för pengarna – gå på bio eller äta ute t.ex. Applåder till dig för att du skrev om det här, annars skulle jag inte fått reda på det. With that said, ha en bra jävla dag och njut av livet, Kenza! :D

Reply
anonym

Jag har läst din blogg länge, länge. Ungefär två år skulle jag tippa. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig i ord för att beskriva det jag känner när du skriver som du gör.

Det är lättare för människor som har pengar, pengar spelar stor roll i människors liv. Jag vill ge dig en eloge, Kenza för att du står upp för den lilla människan. Hade jag kunnat hade jag gett dig en klapp på axeln. TACK för att DU skriver detta. Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas att du satsar på modellandet och designen!

Reply
agnes

ska göra klart en grej för dom som inte kan läsa ordentligt och aldrig hänger med:
NEJ, bara för att inbjudningarna blir gratis så kommer inte alla kunna få tag på dom och kunna gå på Blogawards, utan dom som är speciellt inbjudna får ju sin inbjudan i posten och kommer säkert få någon kod på något slags vis så dom kan gå in på Veckorevyns hemsida och godkänna så att inbjudan kommit till rätt person osv.
och NI SOM SÄGER ATT KENZA SKA SLUTA GNÄLLA för att hon gott har råd att betala 200 kr, är ni helt efter eller? SER NI INTE ATT DET STÅR ATT KENZA ÄR VIP OCH FÅR GÅ IN GRATIS, MEN I INLÄGGET SÅ SKRIVER HON ATT DET ÄR ORÄTTVIST ATT DOM MINDRE BLOGGARNA SKA FÅ BETALA OCH INTE HON BARA FÖR ATT HON HAR FLER LÄSARE.
sådär, hoppas ni fattar nånting nu.

Reply
sofia

vissa säger att kissies e en förebild . men du e fanimej en äkta förebild ;o ?!?!? andra stora bloggare hade skitit i att vissa fick betala, och tänkt jag e bäst, blablalblablabla- men du står på dig och visar vad du tycker e rätt och inte rätt . loooooooova you !! <333

Reply
Marvia

väldigt modigt av dig att posta det på bloggen. o vem bryr sig egentligen om vecko revyn blir arga, de är väl bra att man vågar äga vad man tycker? :) you go girl!

Reply
Matilda

Kenza, jag gillar dig så himla mycket! Men kan du inte ta upp något annat? Bojkotta Israel? Ta upp orättvisor i världen och Sverige! Du förstår inte vilken makt du sitter inne på!
Kärlek.

Reply
Julia

I detta fall är det ju inte just pengarna som är det negativa, utan att vissa ska behöva betala medan andra inte behöver det. Det var i alla fall så jag uppfattade Kenzas inlägg och så tycker även jag. Visst kostar en gala pengar att anordna och det är inget fel att en inbjudan kostar pengar. Men att vissa inte behöver betala för att de är tillräckligt kända, det är inte okej.

Reply
Marina

Helt rätt att du säger i från Kenza. Man ska Verkligen inte bara acceptera saker och ting!! Än en gång, bra gjort.
Jag håller med dig helt om att vad i helvet ska vissa betala 200:- medan vissa andra bara kan ta din gratis biljett och bara traska in genom dörren…!!!??

Reply
N.Janzon

bra sagt! det här tyder ju faktiskt lite på att dom tycker att dom kända storbloggarna är mer värda än vad dom mindre bloggarna är, vilket inte är okej!

Reply
iThiger

Bhagavad-Gita-2:12

na tv evaham jatu nasam
na tvam neme janadhipah
na caiva na bhavisyamah
sarve vayam atah param

“Never was there a time when I did not exist, nor you, nor all these kings; nor in the future shall any of us cease to be.”

Reply
Christina

That’s is so cool that you’re doing something like that! It’s really not okay that bloggers shall pay for a arangement which is actually for them – so that’s really great that you’re standing up for the small bloggers.

– Christina

Christinasshow.blogspot.com

Reply
Lina

Hej, jag håller med om att det är fel det veckorevyn gör!
Och det är fint att ni stöttar de som måste betala :)

Kram The Chic <3

Reply
Despina

Bra gjort Kenza! Det är egentligen sjukt att de som redan har pengar får saker gratis och andra måste betala som inte har lika mycket pengar, men det är så vår värld ser ut tyvärr….och det är ju så de tjänar pengar….

Reply
suzan

BRA & RÄTTVIST inlägg, tycker att de förtjänar att bli utskällda i SVERIGES STÖRSTA BLOGG! GGo for it girl, we love you!

Reply
Linda

Ellinor:

Du har nog inte fattat grejen riktigt, det handlar inte om huruvida “kreti och pleti” ska få komma in gratis eller inte utan det är att göra skillnad. I sådana fall är det väl för sjutton mer kutym att ALLA ska betala – inte vissa beroende på “storheten” i bloggvärlden. Tror du inte att VR tjänar tillräckligt mycket pengar ändå? Lägg ner – du skriver bara en massa rappakalja för att ha något att gnälla om. Och det går för en hög till av er som är så avundsjuka att ni bara måste skriva att det beror på att Kenza inte är nominerad.

Tjejer, det finns tillräckligt mycket skit i världen, tillräckligt många som kommer vilja sätta krokben för Er – var snälla mot varandra.

/L

Reply
babb

Nämen Kenza, då vill inte jag betala för dina smycken, jag vill ha dem gratis. Annars bojkottar jag dem och skriver om det i min blogg med en uppmaning till alla att bojkotta dem. Alltså, jag älskar dig Kenza, men nu har du fan gått för långt. Det här är inte rätt. Det är inte rätt att man ska betala för att få bära dina smycken och sedan göra reklam för dig och det är verkligen inte rätt att vissa av oss får dina smycken gratis medan andra måste betala. Nu har du gjort bort dig, Kenza. Klart att storbloggarna kommer in gratis, tror ni att Zlatan behöver betala för att gå på fotbollsgalan? Nej just det!

Reply
Lovisa

Jag antar att det är såhär stora tillställningar alltid gått till, men det gör det inte okej. Jag tycker det är sjukt bra gjort av dig, du använder din makt på det bästa möjliga sättet :) kostnaden är för mig inget problem, men isåf skulle alla få betala. You go Kenza!

Reply
sharre

Asså jag älskar verkligen dig kenza!! har alltid gjort och tycker verkligen du borde bli årets blogg, puss du är sååå bääst!!

Reply
BLOGAWARDS « MyShoebox

[…] hört kommer det att kosta i år och många bloggare har valt att bojkotta festen, däribland Kenza, Glitzy, Wysteriia, Anni, Avanna (läs hennes andra inlägg om det här), Kelly och Delinda. Det […]

Reply
Flextop

Men herregud. Ni vill ju alla gå på BlogAwards, det är bara att betala. Tänker jag göra iallfall!

Reply
Fredrica - The Daily Influence

Mycket bra skrivet Kenza! Kan inte annat än hålla med. Fick själv min inbjudan häromdan och när jag läste att det nu kostar (som du skrev) att göra reklam för dem blev jag minst sagt irriterad. Inte rätt och absolut inte rättvist!

Reply
Camilla Andersson

200 kr är inte mycket med tanke på vad man får! Tycker verkligen inte att det är nåt konstigt med det här.. Verkligen inte. Inte precis att det här är nåt ovanligt. Håller verkligen med “babb”.

Reply
Ida Johansson

Om man har fått en inbjudan så ska man inte betala för den, det låter fan inte bra! Men om alla bojkottar blog awards i år (som du vill) så kommer det inte att bli Blog Awards 2011 och det vore ju jättetråkigt som tar det seriöst och tycker att de förtjänar en “oskar” för de timmar de lagt ner på sin blogg och människor de inspirerat!
Ha en bra dag!

Reply
Billsfru

bra gjort Kenza! e lite sen med att kommentera men har inte haft internet :3 nog om mig, jag tycker de e awesome gjort av dig! håller med till 1000% inte ska man behöva betala 200 pix om man inte har en tillräckligt stor blogg! D: men attberopå fiskmås :3 jag kunde inte låta bli att le stort när jag såg att detta inlägget hade 483 kommentarer hahahahaa! e gaaalen i TH!!! *droolloveadmire* ha en underbar kväll i åskmolnsstockholm! :D kramar! <3

Reply
ONLINE DRAMA

Tittar in på din blogg ibland och läste detta nu. Måste säga att det här inlägget var STARKT skrivet av dig ! Det ska du ha all cred för med tanke på att du varit covergirl för flera av deras omslag och likväl hade kunnat hålla käften för att stå på god fot med de….men, som sagt – MODIGT och STARKT av dig att ge ut denna åsikt !

/SA-VE

Reply
Ingrid

fasen vad dåligt! och vi med små bloggar har ju inte ens fått nån inbjudan alls :( får vi inte ens gå?? inte alls?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32