• header

Sol och fågelbajs

Gissa vad som hände idag på stranden? En fågeljävel bajsade på mig. Världens äckligaste bajs som var grönt. Dilay dog av garv och jag hoppade i havet på en gång. Nu ska jag ta och tvätta min handduk också för det är gröna fläckar på den…. Annars så har vi haft en riktigt skön dag på stranden! Älskar att dyka i vågorna så jag är nere i vattnet hela tiden, hehe..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi ut på stan. Angående Blog Awards-grejen (jag står fast vid min åsikt trots VR’s “försvarstal”), jag vet inte varför de säger att jag redan hade bestämt att jag inte skulle komma för så var inte fallet. Det var något chefredaktören “flikade in” för att göra min åsikt mindre värd. Jag sa att jag inte visste om jag skulle komma eller inte eftersom att Dilay ville att jag skulle komma till Halmstad, men jag hade inte bestämt mig än till 100% eftersom att jag var nominerad (och det är ju alltid kul att träffa andra bloggare!) men det här fick mig att bestämma mig.

Nu släpper vi det. Ni som ska gå, ha så kul! Ni som inte ska gå, hoppas ni hittar på något annat skoj då istället! :D

Påväg ner till stranden

On the beach

Ledsen efter fågelbajset haha

102 Comments

Lina

tråkigt att det ska vara så som det är med blogawards! Du vill nog egentligen gå, eftersom att det är en stor händelse men nu försvarar du dig med att du inte vi.. men jag håller med dig om att det är fel att vissa ska få betala.

LÄS MIN BLOGG SOM JAG STARTADE IGÅR! REDAN ÖVER 500 UNIKA BESÖKARE SÅ DEN MÅSTE JU VARA VÄRD ATT LÄSA ;) PUSS

Reply
Linn

Oh.. och btw vart är dina shorts köpta? assnygga! har letat efter ett par ljusa jeansshorts hela sommaren..

Reply
malin

haha de har jag också råkat ut för en gång. som tur väl var låg jag också så att det bara var att dyka ner i vattnet :) tycker du gör rätt med bloggawards!

Reply
ff

asså, man märker ju hela tiden hur falska dom jävlarna på VR är nu om de tom ljuger om att du sagt det, och sedan försöker få sig själva framstå som “bättre” och att de gör de för allas skull och rättvisa.. :/

Reply
Lynna

Hello Kenza !
I don’t know if you’re going to read this message but I just wanted to tel you that you are perfect ! I love all the things that you do; you’re amazing.You’re my female idol for sure ! I red on your blog that you were half moroccan; I am half moroccan too! I aslo live there.
Do you often come to Morocco ?
I’m also a big big fan of Tokio Hotel and you are really lucky to meet them.
Okay; I’m going to stop annoying you.
Sorry for disturbing.
I just hope that you are going to answer; that would be so cool !
Have fun :)

Lynna…

Reply
carina

Äckligt, men det betyder tur! Vet dock inte om någon bara hittat på det för att det ska kännas bättre :p

Reply
Aneta

Kolla gärna in min blogg där jag visar en äkta Carrie Bradshaw frisyr. I bloggen berättar jag även vad jag tycker om Vogue och Vanity Fairs september nummer.

Fick lära mig som liten att, om man träffas av fågelbajs så kommer man få tur. Så, plötsligt händer det!

Reply
Mathilda

Åh fina bilder :D men uew med fågelbajs hahahha

har du kikat in på min lilla blogg? Läs om där du kan göra din helt egna drömoutfit och sedan poff beställa hem den! läs om dödsturen jag åkte och knappt överlevde fyfan vad läskigt det var! läs om mode och de 12 grejer du ska hålla dig till/ köpa in i höst!!

värt ett kik :D
http://www.mathildasmode.blogg.se
pussar!

Reply
Johanna

BARCELONA TIPS
BARCELONA TIPS
BARCELONA TIPS
BARCELONA TIPS
BARCELONA TIPS
BARCELONA TIPS:

Maten vid alla turistiga ställen SUGER! Gå till små gator, fråga folk som kan barcelona.

Rosa Negra eller Rosa de raval, grym mat och billiga drinkar!!!! Och asmysigt.

Prova även falafelbuffé på MAOZ!!! Asgott!!!

Är ni kvar på måndag? I såfall är Nasty mondays på klubben Apollo de bästa med hela barcelona.

Även Opium är en bra nattklubb (brevid sotavento och catwalk)

Reply
Liinnea

Hej :) Jag undrar bara vars du köper alla dina snygga linnen med djup rygg? Jag älskar det! Hoppas du har det bra! Kram från Norrland!

Reply
Sofie

ha ha fick fågelbajs på mig på hultsfred festivalen en gång.. mindre kul utan duschar och tvättmöjligheter

Reply
helene

det är säkert inte bara jag som är grymt avundsjuk på din kropp, men jag förstår inte hur du kan vara så smal och ändå äta så mycket skit. ahah Om man inte visste vem du var så kunde man ju tro att du stoppar fingrarna i halsen vilken jag vet att du inte håller på med. Antingen har du grym fett förbränning eller så är du bara ett mirakel ahah

Ha det bäst i barce :)

Reply
Inga S.

HA HA HA I’m sorry don’t mean to laugh. It happened actually to me too once walking down the street in PARIS…of all friggin’ places. I almost started crying. Oh well, got over it eventually. LOL

Have fun!

Reply
Kiba

GUD VAD ÄCLIGT!
Har fått fågelskit på min nya väst en gång, hade velat kasta en sten på fågeln!!

Reply
Sandra Pettersson

Fick också en jäkla fågelbajs på mig en gång, fick då höra att det betyder tur i Polen. Ingen aning, men man kan ju hoppas det, för det nåt bra med sig också! :)

Reply
Marie

Haha, det där är min enda och stora fobi. Varje gång det kommer fåglar och flyger över mig (speciellt måsar) så spänner jag mig i oro över att någon ska bajsa på mig. Uääää!

Reply
Lovisa

HAHAHAHHAHAH om man trycker på Google translate till engelska översatte dom meningen “Dilay dog av garv” till “Dilay died of tanning”.. På tal om utländska läsare.. Dom lär ju få sig en funderare.. :S

Reply
Maya

Sorry Kenza, men jag förstår inte riktigt varför du är så jävla förbannad på VR? Det är nästan som om det har hänt saker mellan dig och chefsredaktörerna på vr som har gjort dig jävligt arg. Är det på grund av förra året? Då de gav bort ditt pris?

Reply
saralee

haha stackars kenza!! du e världen snyggaste kvinna, skulle varit en dröm om du gick in på min och min kompis blogg och kommenterade något så vi vet att du har varit där!!! tack på förhand!!

Reply
Jenny

HAHAHa, verkar vara en fågelbajsande stad. Sist jag var i Barcelona fick en fågel lust att lätta på trycket rakt ovanför mig :P

Reply
Sarah

Haha en fågel sket på mig med när jag var i Turkiet men min mamma sa att det ger tur. Hur det nu skulle kunna göra det haha..:P

Reply
Jasmin

hej kenza(the beatiful one!)
jag är en sån som blir sugen på mörkthår när höstrn elr vintern närmar sig, undrar om du är likadan? puss puss, btw veeet att det är en konstig fråga men ah..haha:)

Reply
eva

haha detta låter sjukt men det är sant.
om man får fågelbajs på sig så betyder det något bra, alltså det kommer hända dig något bra.
min kompis syster hade fått på sig det och det hände hennes familj och henne något jättebra.

Reply
Sanna

HAHA söt du är gmn :) synd att du int ska på blogawards iår, men det är bra att säger vad du tkr och står fast vid ditt beslut :) kram

Reply
Karin

Haha fy fan för fågelbajs! Man blir alltid lika förbannad och otroligt äcklad när något sånt händer

Reply
johanna

hahaha!! jag hatar fågelbajs, varje gång en fågel flyger över mig tror jag att den kommer skita på mig xD

Reply
Sara

Äh, vart kom fågelskiten? Och vacker är du, med och utan fågelskit <3
älskar verkligen din blogg :) du är så söt !
Men vad är dina andra jobb ? :)

Reply
Moa

Haha har du sett när planen flyger förbi där? Ser ut som att de kommer köra in i world trade center!

Reply
Kattis

Men, det var ju exakt det de hade skrivit? Det stod ingenstans att du med 100% inte skulle närvara?

“Kenza meddelade VeckoRevyn redan i början av sommaren att hon nog inte skulle ha möjlighet att närvara på galan i år. VeckoRevyn har gjort många spännande samarbeten med Kenza under året och hon är oerhört omtyckt hos läsarna, så det är förstås tråkigt om hon inte har möjlighet att komma.”

Det är ju EXAKT det du själv skriver. Dumt att smutskasta VR när de inte har gjort något fel alls. Nu är det ju istället DU som ljuger om vad DE har sagt.

Reply
Eleonora

Om du är i Barcelona ska du besöka en sjukt chill bar som heter Manolo. Den ligger två minuter från La Rambla i Raval. På Calle Lancaster. Supermysig, med sjukt trevligt folk, bartendrar osv.
En annan bar värd att besöka är Chupitos på Calle d’Aribau, där kan du prova alla shots du kan tänka dig mellan himmel och jord.

Reply
Sofia

Synd ändå att du inte ska gå på Blog awards. Håller med om att det är sketet att vissa ska behöva betala medan de kända människorna kommer in gratis, men ändå. Tänk på dina fans. Det är säkert massor med folk som gärna hade betalat dubbla priset för att gå dit och träffa dig, för att de ser upp till dig.. Då är det ju lite synd om dem att du inte är där.
Tänk om någon liten tjej åker från typ Norrland för att få se dig på Blog awards liksom.. Hade jag varit du hade jag stuckit dit för mina fans skull, men ändå sagt min åsikt om det hela.

Reply
sandra

stackars dig! men jag vet hur det känns för när jag var i stan så bajsade en fåger på mig mitt på huvudet!!

Reply
Katti

haha (y)
vet hur det känns :P
det ser nästan ut som om du har bajset på näsan i den sista bilden xD

Reply
leo

Var en fågel som bajjade på mig med när jag var i göteborg nu i sommras! Grön bajja, bläääh! Så jag fick gå in på top shopp och köpa mig ett nytt linne :S

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*