• header

PISTOL SHORT

Jag är nybliven ägare till ett par Pistols! Ett par Acne Pistol short rättare sagt. 3000 kronor fattigare men ett par perfekta höstskor rikare.

110 Comments

Jenny

Åh, de där har jag velat ha länge… Såg dock på någon blogg att det ska finnas ett par helt ok kopior, eller “lookisar” på Skopunkten. Tips för dina kanske lite fattigare läsare… (som jag då! :))

Reply
sejla

dom va inte alls snygga. du brukar ha bra smak i skor. men dom va inte alls fina.

Reply
Mathilda

När kommer “Wildflower by kenza” höst collektion att börja säljas ? + kommer dom underbart fina beiga bootsen med kilklack att säljas på nelly.com?

Reply
Denise

Dagens Fråga: Vad hände med Siri som du träffade på läsarträffen? tacksam för svar! :D

Reply
Helena

Suktat efter dessa i ett år ungefär. Dock känns det lite tärt att lägga ned 3000 på ett par skor, men hade jag möjligheten så skulle jag göra det, helt klart.

Reply
bella

hahah fan vilka fula, skämtar ni eller ? ahhaa förlåt men asså hahahaahhaahhahahahaha ser ni hur dom ser ut eller

Reply
Sanna

Hej söta du! Vilket nummer är det på ID’s mineralfoundation som du använder och på ögonbrynspennan från H&M? Du är galet fin. Kramar

Reply
Erika

Grymt snygga, speciellt nu till hösten! Har tittat på ett par som ser likadana ut, dock mycket billigare haha ^^
Får se om jag köper dem eller inte. :)

Reply
CARRO

Kan du inte köra en DAGENS FRÅGA?! :D

För jag har en grym fråga till dig, asså jag kommer från NORRA delarna av SWEDEN!!!

SÅ JAG UNDRAR OM DU HAR BESÖKT OSS HÄR UPPE NÅGON GÅNG?? ALLTSÅ DÅ PRATAR JAG OM TYP PAJALA-TRAKTERNA (där bor jag) eller kanske LULEÅ?! Haha, kul att höra hur långt upp i SWEDEN du varit som längst…

Mvh Carro

Reply
Hanna

Det finns ett par VÄLDIGT lika på Nilson för typ 1300. Nästan ännu snyggare faktiskt… Även om Acnes också är grymma!

Reply
kajsa

dom är verkligen snygga och klassiska, alltså en investering :)

Flyttar till London om en vecka, kolla gärna in i min blogg och häng med på min resa!!

Reply
Caroline

Hur många skor har du nu?, 200? Du känner inte att du är en aning shoppingberoende, speciellt för skor? :)

Reply
karolin

Hej! Vilken färg har du köpt dem i? Är det där de svarta pistolsen eller de gråa? :D Kram

Reply
Lisa

Riktigt niciga, skall nog gå förbi NK och kika in dem igen :)

blondinbella har ju också sånna, sååå fräna :D

Reply
Emilie

Nä, asså jag tycker själv inte att de är snygga alls. Men man får ju tycka som man vill. De ser ut lite som såna där fula “cowboy” boots min mamma hade på 90-talet. Hade hellre lagt mina 3000 på en massa andra fina skor…

Reply
amanda leksell

haha, du köpte dina för 3000 säger du?
en annan bloggare köpte ett par exakt likadana för 1299;-
så antigen betalade du överpris, eller så ljuger du!

Reply
rebecka

nja …. 2 av 10 .

3000 spänn ? tänk va mycket dom pengarna hade gjort . mat åt 100 . barn i afrika . vad som helst .
liiite väl dyra . (tycker jag) för dig som äger flera 30-tal skor.

Reply
Blablabla

Inte du ocksååå, vad är det här, alla bloggare härmar varandra, ingen som kan hitta på något eget. Så fort något blir inne ska alla ha de, skorna var inte speciellt fina heller, du har haft så mycket finare skor, men de här ser så boring ut. Jag gillar din blogg men dude.

Reply
kerstin

men varför slänga ut 3000 på skor?Är ju märket som kostar för kvaliten lär inte vara bättre än andra skor bara för att priset är högt.

Reply
Ineess

Du skulle köpt dom med guld dragkedja :) mycket finare.
och tro mig, du kommer nog använda dom väldigt mycket :)

Älskar mina., använder dom nästan varje dag. värt vartenda öre.

Reply
mohaha

asså fy fan vad fula. Hur kan du ha en sån jävla dålig smak på skor, sen betalar du 3000 spånn för något som ser förjävligt ut.

Reply
ax ^^,

sjukt snygga! :)
kom på en fråga… handlade/slösade du så här mycket pengar på klädesplagg osv innan du tjänade bra genom kenzas.se eller är det nu på senare nu har köpa lite dyrare? bara lite nyfiken! :)

Reply
Nic

Amanda Leksell!!!! Du kan ju inte vara så speciellt bright som väljer att tro att ett pris är mer sant än ett annat utan att kolla!!!!!?????
De kostar 2996 till och med på Nelly!!!!
Så “din” bloggare har väl antingen ljugit eller köpt dem på blocket;-)
You go Kenza!!!!!
Love:-)

Reply
hihi

Vilken dålig förebild som visar upp skor som kostar tretusen. Det finns folk som blir ledsna och nedstämda för att de kanske inte är lika rika som vissa andra bloggläsare. Bara för att du är kändis och får allt du pekar på. Visst, congratulations to you. Men andra som läser detta kan faktiskt bli sårade och känna sig dåliga på ett sätt. Alla är inte lika rika och berömda som du, Kenza. Himla elakt att hålla på sådär om det finns någon som har lite pengar och avgudar de där skorna mer än vad du gör. Du har jättemånga stövlar till hösten, de från DinSko, de bruna och nu de här svarta. Sluta håll på skryt.

Reply
Alexandra

Alltså ja 3000 spen, tänk vad mycket det skulle kunna gjort åt fattiga barn som svälter. 3000 spen liksom. Jag menar nte att det är något fel på att du köper dyra saker, men endå så tycker jag att kanske om dom nu kostar 3000 spen så kanske du inte behöver skriva det eftersom alla dina läsare är inte lika rika som dig och dom kanske blir lite ledsna till och med. Men jaja det är ju dina pengar ;)

Reply
Tess

Till alla er som suktar lika mycket efter dessa skönheter från Acne som jag. Jag har köpt ett par i samma stil från Eurosko, och de kostade bara 1295 kr, även de är i äkta skinn, ordentlig stålkedja och med en liten “läderflärp” som hänger på kedjan. Världens kap!!

Har även kollat runt och hittat liknande på scorett och andra kedjor, men kvalitén skiftar oerhört beroende på hur mycket man är villig att lägga.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*