• header

19e augusti 2010

Vilken jävla skitmorgon jag har haft. Bokstavligt talat. Vaknade upp halv åtta när klockan ringde, huvudet dunkade så jag satte inte ens i linserna (jag var alltså blind) när jag tog ut Mani på morgonrundan. Tog en värktablett och kröp ner i sängen igen, vaknade upp vid elva. Då märkte jag vad lillen har haft för sig hela natten.

Han är rumsren och jag tar alltid ut honom sent på kvällen och tidigt på morgonen, men ibland sker ju olyckorna ändå. Och den här gången var det en väldigt LÖS olycka över heeeeeeeeeela min stora matta i vardagsrummet. Stackarn har varit dålig i magen inatt och självklart valt just min fina matta att skita ner. Inte bara på ett ställe, utan över hela. Jahapp, det var bara att sätta igång och tvätta då..

Ni kan ju bara ana vilket bra humör jag är på nu, haha..

En väldigt nöjd Mani ute på promenad imorse. Han har tur som har ett sånt himla sött och oskyldigt ansikte så man kan ju inte bli sur på honom… haha..

128 Comments

Lisa

Åhh hahah, var inte arg på honom hundar som är rumsrena skäms jättemycket när dom skiter inomhus för att dom vet att det är fel. Men jag förstår att det inte var så trevligt att ha hela mattan nerskiten. Hoppas att gick att tvätta bort :)

Reply
ellen

var med i veckans blogg på min blogg,den som vinner (trevinnare) blir länkade;)! Och man säger väl aldrig NEJ till en länkning♥?

Reply
Emma

åh, fyfan vad jobbigt. jag passade två hundar för typ två år sedan, och när jag vaknade upp på morgonen såg jag att hela mitt golv var fylld av rinnig hundbajs och spya. ena stackarns hunden hade blivit magsjuk. men fy tusan vad det luktade. haha!

Reply
Four Queens

I Four Queens får du följa fyra olika personer och deras liv, Hjärter, Klöver, Ruter och Spader dam!

Senaste – Hjärter Dam träffar sin pojkväs farförldrar

Reply
Ella

Hej Kenza!

vet att du kanske inte kan svara på alla kommentarer men skulle verkliiigen vilja ha lite hjälp. min kunsin (är som min syster) ska gifta sig och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. snälla kan du hjälpa mig, eller ge mig lite tips..? vad tycker du e fint..?

Kram Ella

Reply
Lisa

Sött ansikte eller inte, blev din/dina föräldrar sura på dig om du var dålig i magen, spytt någonstans de fått torka upp t.ex?
Knappast, eller så var dom rätt störda

Reply
Fanny

Oj neeeej vad jobbigt! Jag hade nog börjat grina av ilska och trötthet och för att jag vet att jag skulle måsta tvätta mattan direkt men egentligen inte skulle orka! Hoppas den blev ren och fin igen i alla fall!

Reply
Erika

Samma med min hund haha! Man kan inte med att bli arg på honom när han visar sina stora fina ögon och sitt urgulliga ansikte. Gör ont i hjärtat bara man tänker på att bli arg på dom hha :)

Reply
nilla

Jävligt roligt sånt där. Man undrar ju lite varför dom måste skita ner HELA mattan och inte kan nöja sig med ETT ställe och helst då på golvet. Nä. När min lilla Milo var dålig i magen sist sket han över hela vardagsrummet. Superkul…

Reply
Sarah

Haha, vad creepy!

Min chihuahua Chucky har varit lös och orolig i magen flera nätter i rad, vaknar upp flera gånger på nätterna av att det ligger klickar här och var, förstår din skit-känsla ;)

Reply
me

TVÄTTA????? tvätta bajs? hundbajs? tja..du kan väl slänga din matta? mattor är ju urbilliga..???

Reply
Susanne

“Sur på honom?”

Det är väl för fan ägarens fel om hunden skiter inne på natten! Hade du rastat honom ordentligt på kvällen hade det inte behövt ske. Ansvaret ligger helt och hållet på dig, förstår du väl. Stackars hund! Rätt åt dig att du fick stå och tvätta!

Reply
J O A N N A

Hur kunde du inte känna lukten? Haha! De gånger som det skett såna olyckor för någon av mina 3 hundar så har stanken varit helt förjävlig! :p

Reply
Janina

jag har själv chihuahua. jag vet hur det är :)
men de är ju så söta att man inte kan bli arg på dem :)
och det är sådant man får ta när man har djur!
mani är söt btw :)

Reply
josefin

haha den som skrev att hundar måste ut kl 6 på morgonen har ju inte så stor koll.. Det skiljer väl helt från hund till hund och det beror väl även på när man går sista rundan på kvällen.. Min hund har ingen panik ut på morgonen, han ligger gärna till runt 9 :)

Reply
Lollo

nej men sötnosen, han mådde nog jättedåligt. min lilla hund är också rumsren men en gång kissade hon ner sig inne för att hon var sjuk & mådde jättedåligt efter det för att hon visste att det var fel.. hoppas din matta blir ren! =) kram

Reply
sara

haha fy fan vad vidrigt, kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara och ha hela mattan nerskitad med hundbajs. blä :(

Reply
Cecilia Sennerfors

Asså jag vet hur det är! Har också hund och när hans mage strejkade och han fick magsjuka så spydde han (visste inte att hundar kunde spy så blev helt förvånad när jag såg att han hade spytt) på alla våra fina (och dyra) mattor så man var ju inte så jätte glad :)

Reply
Sofia

Han är verkligen söt. Min katt (som har lika stor svans som Mani btw) gjorde samma sak hos mig igårkväll! ;)

Reply
maria

haha usch. ok att olyckor händer ibland men har aldrig fattat varför dom måste göra det på just mattan, då blir man ju bara ännu mer arg.

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag har kollat i Armani-kategorin men jag finner inte någonstans vad han är för ras. Så, vilken ras är det? :)

Reply
Emilie

Hahah så gjorde min familjs hund också. Så fort det var något så drog hon sig till mattorna i huset. Det är nog något hundar gör för att jävlas tror jag :D

Reply
despina

@ Susanne.
Kan du inte läsa? Hon skrev ju att hon tar ut honom alltid sent på kvällen och TIDIGT på morgonen! Är du trött på livet eller? Nästa gång får du själv tvätta Kenzas matta….GRATIS!

Reply
Carro

Var med om nått liknande i fredags morse min 10 mån valp hade skitit ner hela tygsoffan. Det var inte heller så roligt att vakna upp till, hehe

Reply
marina

fan vilka störda personer som kommenterar din blogg haha. När en hund har diarre hinner man inte alltid springa ut i tid och hundar säger då inte ens till när det gäller diarre-bajs då det går så snabbt och de inte kan hålla sig som människor. Och sen att folk tror att du seriöst var sur på din hund är ju bara skrattretade -.- ..hur orkar du med alla sånna kommentarer, ja hade dampat ut för länge sen?

Reply
Natalie

Hade du honom i sängen innan du såg att han skitit ner mattan? Usch, äckligt :P

Reply
sara

jag förstår precis. har hänt flera gånger under min hund 13 åriga liv, när de blir dåliga i magen kan de självklart inte vänta. och alltid allltid väljer de mattan haha :)

Reply
Keela

inte det roligaste, men vafan dom kan ju inet hjälpa det. Stackarn, haha och stackars dig med givetvis ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*