• header

Dagens bilder från skogen

Här kommer lite bilder från idag!

Vi var som sagt och vandrade i en skog i Norrtälje och plockade en massa blåbär. Vi gick runt i flera timmar och stannade lite då och då för fikapaus och för att leka lite med luftgeväret. Vi tävlade lite om att skjuta på en petflaska som stod långt bort och jag ägde. Så om det skiter sig med bloggen och mina andra jobb kan jag bara joina the army, höhö..

Riktigt härlig helg det här! I fredags var jag ute och dansade med mina underbara vänner och igår hängde jag och min pojkvän med hans vänner. Vi käkade god mat och spelade sällskapspel och poker. Det var första gången jag spelade och jag kan stolt säga att jag inte åkte ut först. ;-) Ett minus är att jag typ är beroende nu.. Vill bara spela hela tiden…

Nu ska jag fortsätta med lite söndagsmys här.. ♥

101 Comments

Vilma

Att ni lyckades plocka å mycket blåbär. Jag och min syster var ute idag. Vi gick runt i omkring en timme och hittade bara typ en halv liter.
Coolt med luftgevär ;) Själv har man tränat det i 4-5 år. Fast jag slutade i våras :-/

Reply
Cecilia Sennerfors

Kanske inte den bästa outfiten för skogen men tydligen funkade den, nice att kunna vara lite uppkladd för att vara ute i skogen. Jag är mest van att man tar ett par joggingbrallor och nån gammal skitig t-shit, höhö :)

Reply
Gabi

Du ser så sjuuukt bra ut asså! Helt otroligt! Till och med när du försöker göra fula miner så är du snygg! Var bara tvungen att säga det :) GRYM BLOGG :D

Reply
Sara

haha, luftgeväret har ju inte en så jättestark rekyl, så det är rätt enkelt (;

Reply
Sofie

Det där ser underbart ut =D nu blev jag supersugen på frysta egenplockade blåbär med varm mjölk. Hoppas inte du stod så och sköt, inte en bra ställning xD fast med luftgeväret gör det ju iofs inte så mycket.

Reply
Jouline

Tja Kenza! (:

Först och främst, tack för det du gör och all din inspiration du ger. Men jag har även en fråga till dig,
kan inte du säga bra ställen på internet där man kan shoppa schyssta kläder? Blir så trött på min
garderob och alla utplockade klädbutiker! Puss Julle

Reply
Louise

haha, åh vad kul med luftgevär ju! :D Och det låter som en trevlig tur i skogen! :) Och vad söta du och din kille är ihop! :)

Reply
rolf

Vad skoj ni hittade blåbär.jag skulle vilja se KISSIE OCH BLONDINBELLA i skogen.dom gör inte det rädda för bli skitiga på händerna.du är en ÄKTA bloggerska.Du kommer gå långt i världen och minnas efter din bortgång med.BAMSE KRAM

Reply
emma

Heej :) Asså jag har letat efter blåbär hela sommaren typ, eller ah.. Den senaste månaden men hittar absolut inga alls, var hittar du dina? :p<3

Reply
Bella

Vet att du hör det här hela tiden, men vill bara passa på att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och du skänker alltid galet mycket inspiration!! <3

Reply
sandra

hahahahahaha … har du märkt att ALLA dina inlägg idag handlade om blåbär ? :D

Reply
linnea

det jag verkligen gillar med dej, är att du verkar ha gått igenom mkt skit, men du till skillnad fårn många andra fokuserar på vad du Vill ha istället för att titta bakåt och bitra ner dej. Du är Glad och uppskattar det du har. vet såklart inte möe om dej och vad som snurrar i din skalle. men du verkar vara dyng ball och låter dej inte sättas på plats hur som helst. sumerat; glad brud! skönt me sånna ;) inspiration

Reply
Ida

Läste en kommentar att du var uppklädd. What? Jeans, t-shirt/linne och kofta är väl inte direkt uppklätt?
Jag har alltid jeans när jag är hemma o arbetar på gården, i stallet, ute i skogen med hundarna – finns ju inget bättre plagg! Och gummistövlar såklart :)

Reply
Fokus

WoW! Jag brukar ta med luftpistolen ist, då träffar man lite vad o var som helst… Har Du kollat inlägget om “Hon på Fortet” än?

Reply
Frida

Jaag bara undrar en sak: Finns det nån snyggare än dig? :P nehee du-det tror jag faktiskt inte…. :D

Fina bilder btw!

Reply
alice

Varifrån kommer dina supersnygga jeans?
(snälla snälla svara! gärna som en ”dagens fråga”) Tack för en super blogg, Kenza, du är bäst!

Reply
Hanna

Var i Norrtälje var ni och hittade sådär mycket blåbär? hos mig finns det inget :(

Reply
denice

plockat blåbär i mina trakter :) trodde aldrig du skulle släppa dig ut till lilla norrtälje, men kul! :D

Reply
Anna

Hej Kenza!
jag måste bara säga att jag följer din blogg varje dag och tycker att den och du är superbra! :D

Men asså VAR HAR DU KÖPT DINA JEANS?! Så otroligt snygga! Jag har varit i massa butiker för att hitta snygga jeans inför hösten och så hittar jag dem på dig! haha Jag hade verkligen blivit jätteglad om du hade sagt var du köpt dem :)
Ha det bäst!

Reply
Malin

Att plocka blåbär är underbart- iaf efterå¨t för då har man glömt alla skitinsekter! haah sådär fina kläder kan man ju inte ha i skogen:) SJälv brukar jag se ut som en liten idiot med mammas olika gamla träningsoveraller, scarfar mm men du lyckas ju alltid se så perfekt ut i alla lägen-imponerande :)

Reply
Linh Hoang

Kenza jag älskar dig walla! Kan jag få din msn;) vi kan ta en cigg eller nått, jag är fjortis walla, vet att du inte gillar fjortisar men men ge mig en chans;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*