• header

Ha en mysig söndagskväll!

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med min fina pojkvän. Vi håller på och lagar mat nu och sedan blir det mys framför någon film. Jag måste dock gå och lägga mig ganska tidigt eftersom att jag ska vara på plats i en studio imorgon klockan 08.30 för inspelning till Kenza & Tyra show! Måste alltså upp vid sju. Det suger att gå upp så tidigt men det vi ska göra kommer bli så jäkla kul så jag längtar!! :)

Ha en fin kväll! ♥

Två bilder från helgen i Halmstad

166 Comments

Sanna

Snygg du är! jag önsks jag hade ett sånt liv du har, jag bor med min pappa och hans nya cpfamilj, pappa är en snål jävel och hans nya är inte mkt bättre, helt störd är hon, jag har blivit så arg på henne flera gånger så jag har spottat henne i ansiktet fimpat henne i handen och allt för hon är inte snäll mot mig, mot min pappa har jag sparkat på och slagit han flera gånger i ansiktet för han säger att min mamma är snål, självisk och störd, vilket hon inte alls är, hon är en underbar mamma, och en ppjkvän vill jag ha, har haft en kille som jag dumpa för en månad sedan för han misshandla mig!! önska mig ett liv som ditt! ha en myskväll :)

Reply
Frida

Vad mysigt :)
Längtar tills Kenza & Tyra Show drar igång.
Ha det så bra!
Du är så himla söt Kenza, börjar bli lite avundsjuk nu!
Kram Frida! :)

Reply
Malin

Hej Kenza!

Snälla, skriv ett inlägg om detta (en liten inflikning eller något iallafall!) Men HUR och NÄR vet man om man kommer vidare i modelltävlingen? Skickar ni svar oavsett om man kommer vidare eller inte?
Är jättetacksam för svar!
Kram :)

Reply
madeleine

mysigt :) nu när ni ändå har börjat visa er offentligt och så, kan du inte visa lite fler bilder ifrån början när ni träffades och så? och gärna fler ifrån thailand också! massa kramar

Reply
Elin

Har skrivit ett helt inlägg om dig om hur du är så sjukt ball. Ser upp dig, gå gärna in och kolla. Skulle betyda allt!

Puss <3

Reply
Sandy

Hej Kenza.

Jag älskar din topp/tunika du har på dig på bilderna ovan.

Vart har du köpt den?

Kramar / Sandy

Reply
Marielle

Kenza, det suger inte att gå upp klockan 7 för att göra ngt KUL!

Vad som suger är att tvingas gå upp klockan 5 för att åka till skolan! Nästan varje dag. De dagarna jag inte tvingas gå upp klockan 5 går jag upp 05.45…

Hoppas du fick dig en tankeställare nu *blinkblink*

Reply
Andrea

Du har verkligen sjukt snygg stil. Och verkar ha de perfekta livet, hahaha om du förstår vad jag menar :)
Ja blir så glad varje gång ja läser din blogg, ja känner mig glad av att de går så bra för dig. Haha, lite konstigt kanske men jag blir iallafall de.

2 frågor.
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Är ni gifta?

KRAM

Reply
carina

Hehe, allt är relativt! Är man nattuggla så är det tidigt, men är man morgonmänniska så är det lagom! :)

Reply
ida

du är den mest perfekta människan som finns . allt är så fint på dej och du är så fruktansvärt fin !

Reply
iThiger

Jag brukar skölja ansiktet med iskallt vatten efter
morgonduschen..
då vaknar jag till på riktigt.

Reply
tove

Hej! Vill börja med att säga att jag tycker din blogg är super! :D Jag undrar om du skulle kunna skriva lite tips på vad man kan köpa till sin kille i present? :) vad har du gett till din kille när han har fyllt år, på jul etc? Tack på förhand! :)

Reply
Tove

önska verkligen att jag hade fått träffa dig eller sett dig, jag var nämligen i halmstad hela lördagen :) men hoppas det blir någon annangång :D

Reply
ellinor

Jag önskar att jag hade det så bra som du och din pojkvän har tillsammans. Jag och min pojkvän gjorde slut idag, efter ca 1 år tillsammans :( Det gör riktigt ont..

Reply
ilsa

en grej är väldigt irriterande med din blogg.. reklamen till vänster täcker en liten bit av inläggen. är det så för alla eller är det min dator som är konstig? ^^

Reply
Maja Lilja

oohh vilken film ska ni se?

Kenza, du har inte ändrat dig angående Blogg Awards? hade gärna velat träffa dig :) på ett non-stalker sätt ;)

Reply
Maria

Kolla gärna in mina egendesignade smycken, jag tror du skulle gilla dem =)

Vingar, kors, kedjor, klackringar m.m

shinystuff.blogg.se

Reply
Olivia

Vackra människa!!
Måste bara fråga vad tycker du om SD? Jag är verkligen INTE Sverigedemokrat. Främlingsfientlighet är en av dom värsta saker som finns enligt mig.. Men är bara intresserad av vad du tycker! =)

Reply
Julia

Jag såg dig inne på Bikbok i halmstad i lördags, du stod i kassan och betalade, men du såg stressad ut så ville inte gå fram och störa! :)
Men det var kul att få se dig i verkligheten ;)
Kram//julia

Reply
Tove

Jag såg dig i fredags på Roberts här i Halmstad:P Asså måste bara säga att jag älskar din blogg! Du är så himla vacker och verkar verkligen va en härlig människa :D

Reply
Vera

Hej du Kenza! Jag undrar om du har celluliter! Vet inte om du har svarat i tidigare frågestund men isådannafall har jag missat det… kram!

Reply
malin

hej! när du var till egypten i vintras, vad körde du på för valuta då? har läst att man kan använda både euro, egyptiska pund och dollar? =)

Reply
Sofia

Åhh, hittade aldrig dig :( Letade haha men skriv när du kommer tillbaka! Längtar efter att få träffa dig i verkligheten!!

Reply
lissel

hej kenza..
hoppas ni har det mysigt på en söndag kväll:)
världen e verkligen liten,en av min barndoms kompis är vän med din kille:))….
love ur blog!

Reply
Kaffehörnan

Hej
Jag bloggar under namnet kaffehörnan
Jag brukar inte läsa din blogg men kikar in då o då
Jag har en rolig idé på min blogg
Kaffehörnan tipsar
Så var de en tjej som tipsa om din blogg
Jag önskar dig gonatt o trevlig dag imorron

Reply
Niki - en 12årings fotoblogg

Mysiga bilder! Förresten Kenza, din skinnjacka från Jofama By Kenza, är den möjlig att köpa? Den är jätte snygg & jag skulle väldigt gärna vilja ha den till hösten! Tacksam för svar!
Puss & kram,
Niki Tegeland

Reply
gloria

wooow :) looks like a lot of fun! can’t wait to see the pictures! come to milaan!

Reply
Lydia :)

Hej Kenza! Din blogg är jätte bra :) Jag önskar att jag också kunde tjäna pegnar på bloggen,men du har kämpat dig till där du är idag och jag ska banne mig också kämpa! :D Du är världens bästa insperation för mig och så många andra så TACK! <3 Du är grymm :)

Reply
Sonja

Hej Kenza!
Fick du lappen i fredags? Jag var i nordstan och lämna en lapp till en av de som stog bredvid dig. Det var namnförslag till din och Tyras show. Let me know är du snäll :)

Reply
Sara

Jag har också haft en mysig söndagskväll, men här i Paris. På ett trevligt café, drack rödvin med en vän och smaskade på ost :). Här i Paris känns det som hösten är påväg..:(

Reply
Emelie

HALLOJ! :D
Jag är inte den som kommenterar bloggar och sånt, typ första gången nu haha! Men iallafall det jag skulle säga är att du är aaaalltid så himla snygg! Du får liksom alltid till det, jag förstår inte?! Själv kan jag stå en timme i garderoben, klä av mig klä på mig klä av mig….
Är det alltid du själv som väljer dina outfits? För jag börjar seriöst tänka på om du har en egen stylist hemma som säger åt dig varje morgon vad du ska klä på dig. Har nog aldrig sett dig i omatchande kläder eller något fult. Hoppas du svarar! :)

Reply
malmöit

DU är helt naturlig kenza, du har inte gjort några ingrepp ? Eller. you are gorgeous

Reply
emma

Är du intreasserad av att hjälpa arbetande barn i världen och även få något för det? Kolla in min blogg så kan du se vad du kan göra för bara 100 kr och även få något fint för det.

Reply
Rebecka

Men oj, Halmstad! Där ser man, där bor ju jag. =D Tänkte att jag kände igen bakgrunden. Härligt att du besökt vår stad också! =)

Reply
Emma

Hej alltså jag ´är föräskad i din den dära gröna tröjan eller blusen kanske man säger. Vart har du köpt den ? Skulle vara jäte snällt om du svarar för jag vill värkligen ha en sådan.
Älskar dig och din blogg :D

Reply
Madde

Åhh Kenza, du är så himla vacker och fin.. fattar inte hur du alltid lyckas haha :)
Älskar din blogg :) <3

Reply
Malin

Haha du står precis framför mitt hus där jag bor!! så roligt! =D Bor i de huset jämta tornet, det svart vita=)

Reply
Ida Kohlén

På dina bilder ser halmstad inte ut som Halmstad XD Det ser ut som en mysig liten stad, när det i själva verket är västkustens tråkigaste stad typ x) Hur lyckas du?

/Ida (Inbiten Halmstadbo)

Reply
Skipper

ALLTSÅ BUHUHU!
Det är otroligt smärtsamt att läsa att du vart i Halmstad, för jag var SJUK och kunde inte gå ut. Så har man suttit och läst och läst och väntat på att du skulle komma hit igen, och så MISSAR man dig. :(((
Kommer du hit snart igen?
Kram!

Reply
sabina

fin blogg kenza! har precis startat en egen och det är faktist första gången jag har en blogg så jag hoppas det går lite bättre senare än vad det går nu:)

Skulle behöva hjälp med design och så till min blogg, någon som kan hjälpa mig?

Reply
sabina

hej kenza undrade bara hur kan du vara så brun alltså i ansiktet är de någon solpuder du använder?
som tex dom bilderna du har lagt upp det ser jätte fint ut är då nån speciel puder ?
Dö snyggt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*