• header

30e augusti 2010

God morgon allihopa!

Hoppas att ni har sovit gott. Jag är sviiiiiintrött trots att jag sovit i åtta timmar men jag fungerar helt enkelt inte såhär tidigt på morgonen. Men snart kommer jag igång.

Jag har lite bråttom här nu eftersom att jag ska iväg om 40 minuter och har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Idag väntar nämligen en heldag med filminspelning till Kenza & Tyra show! Det ska bli så himla kul. Vi ska hänga i studion hela dagen med en stor svensk artist. Spännande va! Vi håller på till fyra-fem.

Jag vet inte om jag kommer kunna mobilblogga under dagen men jag ska verkligen försöka. Ha en underbar dag! ♥

In action!

78 Comments

Nattis

Go morgon! Spännande, jag sitter och väntar på att skolan ska dra igång. Men på fredag är det Turkiet som gäller (skönt) :D Kramar

Reply
emma

Lycka till finaste kenza!
föressten, jag bor jätte nära göteborg och du var ju där i fredags och jag kom försent.. jag slutar så jävla sent på fredagar så jag hann inte träffa dig! jag var så sur hela dagen för jag hade värkligen velat träffa dig, du är bäst!

massa kramar, emma

Reply
lovisa

jag som har sovmorgon till 09.15 hade glömt det och gick upp 06.30, hade glömt.. livet är hårt ibland :(

Reply
Kajsa

Hej Kenza! Kan du snälla svara på var din genomskinliga skjorta kommer ifrån? Ha en fin dag :) Kram

Reply
Anna

Hej Kenza. Jag och min pojkvän ska åka till thailand i november och jag har precis kollat igenom dina inlägg därifrån från i vintras tillsammans med Tyra. Hur fint som helst :) Tänkte bara kolla, rekommenderar du de? Att ha utgångspunkt i Ao nang och sen åka runt på andra öar? Eller hur skulle du gjort om du åkte dit idag?

Hoppas allt är bra med dig! Älskar din blogg! Kram /Anna

Reply
Keela

jag är med riktigt trögstartad på morgonen, även om man sovit alla sina timmar så är jag helt död. Jag måste tvätta mig med iskallt vatten i ansiktet direkt jag vaknar annars kommer jag aldrig igång.

Reply
Amanda

Hej Kenza!

Har följt din blogg länge och tänkte passa på att säga att det är kul när du tipsar och lyfter fram visa bloggar som du gjorde med bobbis. Tänk att det var en blogg från Halmstad också, det hjälpte mig eftersom jag funderar på att flytta dit nästa år.
Tack för en bra blogg :).

Reply
Jenny

Åh, vad har du för något på läpparna?
Har jättepigmenterade läppar som är bra när man ofta har mörka läppstift, men jag tycker det är så himla fint med ljusrosa läppar (som absolut inte får se “pastelliga ut”).
söt bild förresten! :)

Reply
Emelie

Vad gör du med dina ögonfransar för att få dom så fina? är de möjligtvis lösögonfransar som ligger bakom de hela och i så fall vilka? Du är otroligt vacker!

Reply
julia

undrar bara..tycker du har jättefina ögonfransar! eller hela du är så *naturligt fin*, skulle gärna se ut som du! vilken mascara använder du och gör du nå speciellt eller så? :) tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*