• header

Trevlig kväll!

Men gud, tack för era fina kommentarer till mitt sångklipp! Ni är så gulliga. Känner själv att ni överdriver lite (haha) för att det där verkligen inte var riktigt så bra som jag egentligen kan sjunga. Så fort jag startar kameran eller ska sjunga framför någon så blir jag nervös och då låter det inte alls lika bra. Jag fortsätter nog att sjunga i duschen bara, hehe..

Nu myser jag med min pojkvän och imorgon är jag ledig. Skönt! Tar nog en låååång sovmorgon imorgon innan jag sticker in till stan för att hänga med Mika.

Ha en fin kväll allihopa ♥

En bild som Göteborgsposten tog på mig i Nordstan

130 Comments

Jenny

Gud vad fin du är! Jag stog 2 meter ifrån dig, måste bara säga att du är ännu vackrare i verkligheten! Ta vara på din skönhet :)

Reply
sara

jag har en fråga, asså där man skulle maila sin dröm tyra sa för fort om vad man skulle gå in på för att skriva om sin dröm. Men asså går det bra att skriva sin dröm här så länge!, skriv gärna på din blogg vad det var för hemsida.
Min dröm är att vara en model som du. Ingen har litat på mig eller faktiskt trott på mig men jag vill visa dom. Vill bli sminkad och bli fottad med dig kenza och tyra och själv. WOW, vilken dröm från mitt hjärta hoppas du lägger märke till denna kommentar. för det är sant, det är min dröm sen liten!

Reply
sara

snälla gud kenza ta imot min dröm! snälla jag ber dig, det låter töntigt men jag skulle verkligen bli glad!

Reply
sara

om ni väljer min dröm att bli fottad som en model för en dag och vill typ kontakta mig ring då 0762187614.. Hoppas hoppas. Mitt hjärta bultar, har chansen att bli model som dig!

Reply
elvira

jooo kenza din röst är as bra ju!

Du och Jayson är inte vänner längre om jag fattar det rätt, varför är ni inte det? du säger att du varnar andra för honom, men vad varnar du om egentligen?

Reply
sara

mina vänner säger oftast nej, du är för kort du kan inte bli en model eller asså tror dom vill ha blonda tjejer som kan bli modeller. Jag vill visa dom att jag också kan. Det kan bli något jag kan “satsa på”. Snälla det skulle betyda mycket för mig. snälla kenza snälla gör ett misstag nu. ELler jag lovar att inte få er att ångra er. Lovar hälsa tyra de också. Gud är så närvös!

Reply
HAJAN JABAR

åååh det är så orättvist :( jag bor i göteborg egentligen men pga min hörselskada studerar jag i örebro, och just den helgen då jag inte åker hem (åker hem varannan) så är du i gbg :( ooootur! Men du kenza, kan inte du hälsa på lilla örebro någon gång?! :D

Reply
josefin

Neeej, du borde inte bara sjunga i duschen. Du har för bra röst för det. Du borde absolut sjunga i bloggen!<3

Reply
Louise

Gud så himla snygg du är! Undrar om man kan operera sig så att man ser ut som dig.. lite iallafall? :) Fyfan! Så jävla avundsjuk på dig. Och alla dina jackor, älskar dom! Är med i den här jack-tävlingen hos jofama också! :) Kram!

Reply
Hana

Är det sant som gossips.se skriver om Jayson? Och är det hans ex skriver sant, more important, är det verkligen hans ex?

Reply
Maja Lilja

Du är typiskt sån…” neeej jag är jätte dålig” men så är du skit bra på att sjunga :P
haha
Vad fin du är på bilden! Påminner lite om Sahlene?
Du e en reeeeeeedig päääääärla ;)

Reply
Emelie

Kollade på klippet när du sjöng, du är riktigt duktig men inte det bästa jag har hört ;) Där kom en ärlig kommentar, däremot hade jag hellre sett att du gav ut en singel än den där pussie eller vad tusan hon heter ;) haha, jag diggar dig Kenza, sluta ALDRIG blogga! <3

Reply
sara

Du är inte dålig på att sjunga, men inte heller bra ! I och med att du är så om tyckt av många så säger de flesta att du är assgrym, fastän du inte är det.. Du är gryyymt snygg, down to earth och intilligent ( + flera saker som vi läsare inte vet om ) men sjunga är inte din grejj. Om du skulle varit med i idol eller i en audition skulle du inte alls kommit långt. Om det skulle varit ngn annan mindre omtyckt bloggare som hade denna rösten skulle de flesta säga att hon inte är så bra och att hon ska sluta sjunga.. Du har inte en dåligt röst! men verkligen INTE ens assbra röst..

Reply
minna

hej Kenza, ja undrar om du skulle kunna tippsa om vart man kan köpa snygga skinnjackor. ja vill ha en som är kort i ryggen, och gärna lite detaljer på som dragkedjor. skulle uppskatta svar :) din blogg är jättebra!

Reply
Mindy

Du har potential, tjejen! Snälla, släpp en singel eller nåt åtminstone. Det vore så kul. Utnyttja dina kontakter…

Reply
simone

Sweet sweet – halelujah för soovmorgon, ligga och snuffsa med vovvsingen under täcket är fan helt underbart. Sover din vovve också sked med dig? Hehe :P

Reply
Christie

Noooo, stick with the music. You’ve already got the looks, just find a band… just imagine it. In a couple of years time, Kenza Zouiten – ROCK GODDESS! :)

Reply
Konferansmia

Du…av alla bloggare är den naturligaste samt vackraste jag sett. Fortsätt med ditt Kenza, men kom ihåg att alla dagar kan man inte vara på topp och alert men för det är du inte sämre än någon annan (glöm inte), du gör det alltid bra ändå.

Har följt dig lite då och då de senaste två månaderna och du gör ditt jobb bra! Tack för det finns vettiga, engagerande tjejer där ute i Sverige som förstår att det inte bara är *bröst, sex och utseende* som spelar någon roll att man vill komma någon vart.

– Du har bevisat det :)

Reply
rebecca

går de fortfarande att anmäla sig till dröm grejen till eran show?? SNÄLLA SVARA

går de fortfarande att anmäla sig till dröm grejen till eran show?? SNÄLLA SVARAgår de fortfarande att anmäla sig till dröm grejen till eran show?? SNÄLLA SVARAgår de fortfarande att anmäla sig till dröm grejen till eran show?? SNÄLLA SVARAgår de fortfarande att anmäla sig till dröm grejen till eran show?? SNÄLLA SVARA

Reply
Bett

Hey Kenza. It is my first comment . I’ve been looking for long time but i haven’t written comment. It is my fave blog.

You look so pretty.
Take care.

xxxBett

Reply
Hope

Du sjunger ju faktiskt riktigt fint!! (Till skillnad från vissa andra då, haha…) ;)

Reply
Catarina

Håller med alla andra, finns det verkligen inget du INTE kan? :) DU är duktig på att sjunga, på riktigt!
Kram!

Reply
jess!ca

Hey finaste kenza! tkr att du är en jättebra förebild för unga tjejer:) jag tkr att du är så jordnära och snäll :) ta hand om dig! :) <3
P.S kan inte du visa oss lite mer kläder från dina gardarober?:)

Reply
Angelica

Jag fattar inte hur man kan bli så beroende av din blogg! Den är bara bäst, helt enkelt (:

Reply
chris

om du sjunger så bra på video klipet och ändå sjunger bättre så kan du lätt satsa på en sångkarriär! Du är ju grym!

Reply
hannah

Tips till dagens fråga. Hej sveriges snyggaste! Jag har undrat över hur det kom sig att ditt märke skulle heta just Jofama, betyder det nått eller är det bara ett namn? det matchar bra med Kenza iallafall :)

Reply
Molly

Idag har världens snyggaste jacka tömt mitt konto, dvs att din sjukt snygga jofama jacka med fårpäls är i mina händer nu. fy fan vad snyggt den sitter :D :D God bless u. :D

Reply
THERÉSE

haha, intressant med sångklippet. kul att många tycker att du borde bli sångerska. visst var det bra, men det var ju knappast superduper. no offense :) ha en fin dag!

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

du sjunger faktist väldigt bra :D när du sa innan att man inte skulle vara elak var min första tanke: åhnej, tänk ifall hon låter som en säckpipa!
eller något, hahaha, trodde du skulle vara jättedålig för det lät så på dig, att du inte alls va bra. men jag tycker du va bra ;) så inte ska du skämmas :D

Reply
frida

du var faktiskt skitduktig, överdriver inte! jag och min kompis satt och snackade om din sångröst nästan hela vägen till skolan idag, så ja… du är jäkligt duktig!:D

Reply
J

SKämtar du!? Ut ur duschen med dig kvinna!! Ställ dig på scenen istället du är gryyyym på att sjunga! :D

Reply
jennifer

Fin bild! Det blir så jäkla coolt när fokuset kommer på en sak på bilden och resten nästan e suddig, någon som vet hur man gör?! :D

Reply
Mia

Sjung i duschen! :) Men satsa inte på artist när du inte kan sjunga… Även fast de flesta stora fansen du har säger det. De skulle tycka du var svinbra hur dåligt det än lät och säga att du ska satsa på allt, precis som ens vänner och pojkvän också säger, för de SKA säga så. Det är sån världen är. Försök ha lite insikt också! Och skäm inte ut dig själv när du inte behöver. Varför det lät sämre när du spelade in var för att du hör bara hur det låter i ditt huvud – för oss låter det inte samma, det låter som det du spelade in. Kom ihåg det.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*