• header

Outfit

Jeansshorts – köpta i Barcelona
Blus – H&M
Boots – Acne
Skinnjacka – Jofama by Kenza
Örhänge – cocoo.se (kan visa tydligare bild på det snart)

Har haft en riktig fuldag idag, så nu ska jag tvätta håret och smörja in mig med brun utan sol och hoppas på att jag blir lite snyggare till imorgon. ♥

123 Comments

ewelina

Men vad tar du dina outfit bilder? De blir så bra med tanke på att du gör de själv. Är det genom din laptop eller kamera med stativ eller hur gör du? :)

Reply
em

Åh din jacka är lovely! Me want :) Fast ännu hellre din nya med fårskinn, den är adorable :D!

Reply
Jenni

Snygg outfit! :) Skinnjackan är supersnygg! Vet inte om jag nämnt det förut men min snart 1-åriga vovve har fått sitt namn efter dig! ;-) Hon heter också Kenza, men det uttalas som det stavas! :-D

Reply
emma

Vad jag har hört så är du sosse! är själv också det.. Har kollat in lite bloggar, kissies och dem andra och alla verkar vara för moderaterna… tänkte kolla om du också ville skirva ett inlägg om vad du tycker om dem olika partierna :)?

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Tycker du har en grym blogg och läser dagligen med nöje :)
Jag har en liten fråga som jag hoppas du kan svara på utan att känna att det blir för personligt. Jag har förstått att du o Baby J brutit kontakten, så hur blir det nu med musiken på Lobby? Kommer han fortfarande köra där eller inte? Hade ju varit grymt att få in hiphop/rnb på klubben, men om ni inte umgås kanske det känns lite konstigt..
Hoppas på svar! Kram

Reply
-

Vilken brun utan sol använder du?
Sörjer du exakt hela kroppen?

(Med exakt hela menar jag ben, armar, mage, bröstkorg och ansikte.)

Tacksam för svar!

Reply
astriid

vilken brun utan sol använder du för att få snyggt resultat?

ska btw inhandla den svinsnygga höstjacka Jofama by Kenza 4 imorn!
älskar bloggen! <3

Reply
Fokus

Jag använde “brun utan sol” i håret åxå, men enda effekten blev att håret försvann mitt på huvvet…

Reply
Natalie

Så jävla snyggt med jeansshorts, men är det inte kallt att gå så nu? Jag skulle inte klara av att gå barbent haha, fast iofs har jag jävligt lite fett på mina ben. Grymt snygg outfit iaf! ;)

Reply
Mika

jag dööör, varje gång jag går in på din blogg så sänks mitt självförtroende till botten. Vadå fuldag? kanske för dig men för mig och säkert 99 procent av alla andra tjejer så skulle vi göra vad som helst för att bara få se ut sådär för en dag. Så sluta klaga när du har allt det där vi andra vill ha! Du är grymm!

Reply
Josephine

Jag måste bara säga det, du har verkligen sjukt bra klädstil och sjukt snygg kropp!

Reply
sofia

kan du inte visa bild på din brun utan sol?
vad heter den och var köpte du den?
snälla svara.
din blogg är grym!

Reply
Christie

Nice outfit, but I think denim shorts look better when they’re not so high up (near the bellybutton). You look better in the looser fitting ones.

Reply
IT'S ME, REBECCA.

Hej Kenza, jag har två frågor till dig; Har du varit i Malmö på besök någon gång ?
Och hur lång tid tog det för dig att bli känd genom bloggen ?
Kram /Rebecca

Reply
Jennilie

Så snyggt Kenza! Och du kan helt enkelt inte vara ful!! :D
Jag hoppas verkligen att du svarar på mejlet jag skickat dig.
Kram

Reply
Johanna

Men du kan ju inte vara ful! Du skulle helt ärligt kunna se hur bra som helst ut i en sopsäck haha. Bara så att du vet :)

Reply
Lisa

Hej! Har en fråga till dig. Kan man smörja in sig med brun utan sol och ändå vara i solen eller får man pigmentfläckar och sådant då? Vilken produkt rekomenderar du? Kram Lisa

Reply
fia

använder du brun utan sol även i ansiktet? :) jag vågar inte för det känns som att det inte blir bra.. kram & du är unniversums vackraste människa!

Reply
Frida

en så vacker människa som du har inga fuldagar. jag lovar. det är bara i din fantasi.

Reply
rebecca

Kenza lilla, är det bara jag som inte ser skillnad på dina snygg och fuldagar? ;) Du är ju lika vacker varje dag, den enda som ser skillnad är du!! men det ska du inte göra. glöm aldrig det! :)

Reply
Jessica

Jag förstår dig, det hade jag också igår, ville knappt gå till skolan men sen innan jag skulle möta upp en kompis i stan så tog jag en dusch, raka benen, sminkade mig, locka håret och tog på lite snygga kläder så blev jag en pangbrud :D All eyes on me hela kvällen :D

Reply
Ruby

“Har haft en riktig fuldag idag, så nu ska jag tvätta håret och smörja in mig med brun utan sol och hoppas på att jag blir lite snyggare till imorgon. ♥” Hmm…och hur ska du bli snyggare då? Du är redan av naturen ‘snygg’. Du är ung nu, men du borde faktiskt träna nånting. Tjejer har mkt mer underhudsfett än killar och det kommer snart att synas på dig. Trust me, I have been there. Allt blir bättre med träning. Du sover bättre, du orkar mer, du älskar bättre, du kan äta mer utan att oroa dig, psyket blir starkare ju starkare du blir!!! Träna t ex thaiboxning, men träna inte för mkt heller, så det tar för mkt tid eller energi. Jag har gett dig råd förut som du lyssnat på…men under annat namn. P&K.

Reply
f

Hejsan!
Har du några bra tips när det gäller gula och fula händer/naglar efter man använt brun utan sol? Tvättar händerna så noga jag kan för att undvika det men det är nästan omöjligt eftersom att jag inte vill vara helt vit på bara händerna och brun på resten av kroppen liksom.. :P Hur gör du? Skulle vara jätte tacksam för ett svar! :)
Kram

Reply
josse

Är det där din fuldag? Då vill jag veta hur en snyggdag för dig ser ut?! Goregeous!

Reply
Lovisa

ååh.. perfekta jeansshorts! letat efter ett par i evigheter och när man väl ser ett par som är PERFEKTA så måste de vara köpta i barcelona, haha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*