• header

Vad fan Halmstad?

Vad fan? Vad är det för fel på Halmstad egentligen? Varje gång vi är där och är ute och festar slutar det med något stört. Lördagskvällen slutade med att jag står i en tvättstuga och posar, och sitter i en tvättmaskin? Det roliga är att det finns ännu mer sjuka bilder från den där tvättstugan men jag vågar ärligt talat inte visa er dem.

Kul hade vi iallafall. Sjukt kul!! :D Det är så skönt att kunna släppa loss ordentligt ibland. Det gör jag väldigt väldigt sällan här hemma i Stockholm..

89 Comments

Amanda

man ser allt din cigarett på den första bilden x)
haha, söta bilder i alla fall ;)

Reply
Olivia

Hahaha vad du är rolig! Drömde om dig inatt haha.. Träffade dig när jag var ute och gick! Synd att det var en dröm buhu :(

Reply
sara

så du var full? va en förebild istället och visa inte upp sånna bilder i bloggen. :)

Reply
Kajsa

Du är så brun och snygg att tvättstugan ser ut som en riktig lyxtvätt!!:D
Ha en rikigt goo Tisdag!:D

Reply
Cecilia

Därför borde du komma ner här lite oftare, för det finns alltid något roligt man kan hitta på i Halmstad!
Du borde ju iaf komma ner efter april nästa på för då har jag fyllt 18 så då kanske vi ses ute i vimlet ;) haha puss på diiiiig och förresten du sjöng ju skitbra verkligen!

Reply
josefine

Vad skönt att ha ett ställe där du kan släppa loss lite mer än här i stockholm, där man lätt har allas ögon på sig :)

Reply
michelle

Kenza du kickar ass!
Jag läser din blogg så ofta jag kan, jag kan säga att det är den enda bloggen jag läser :) själv har jag precis startat en bloppis, det är inte det lättaste att blogga så cred till dig!

Reply
michelle

Kenza du kickar ass!
Jag läser din blogg så ofta jag kan, jag kan säga att det är den enda bloggen jag läser själv har jag precis startat en bloppis, det är inte det lättaste att blogga så cred till dig! (i förra kommentaren skrev jag t.om. in min bloggadress fel haha)

Reply
Anna

Det är lite komiskt att du tror att du är helt craaaaaaaaaaazy när du gör sånna här saker, haha. “släppa loss ordentligt” yeah!

Reply
Kimberly

HAHAH hon som kommenterat och sagt man ser din cigarett där.. det är ingen cigarett.. det är torktumlarens blablabla, vet nt vad dt heeter..
HAHHA :D

Reply
Vinnie

Jag bor i Varberg, en liten bit utanför Halmstad. Har varit mkt i stockholm senaste 3 åren pga att mitt ex bodde där, nu blir det inte så ofta men jag hoppas komma upp ändå för så tråkigt har ni det inte ;P Men antar att det är själva grejjen att komma bort från alla som “känner en” och det vardagliga som är skönt! Gött o få släppa ut vilden i en hehe

Reply
sofia

“SLÄPPA LOSS ORDENTLIGT”????!?!? Tyckte mest att du satt och gömde dig hela kvällen.. Lite synd, hade varit kul att få träffa dig!

Reply
klarah

Hej fin blogg du har ! :)
Precis dratt igång en frågestund på min blogg,
så om du vill veta något äre ju bara att fråga på!
Kram :)

Reply
filippa

så söt!!!!! älskar din blogg!!!!! frågestund på min blogg fråga så mycket ni vill!!! hihi <2 KENZA!!!!! <3

Reply
Gaymasen

Hahaha! VISA VISA VISA! Vi vill ju se. ;D

Och jag hörde att det var lååånga köer på Nordstan när du var där. Haha. Och att Paow hade en liten plätt utanför. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*