• header

Mobilblogg – i studion

Vi har hållt på i några timmar nu och har en hel del scener kvar att filma. Tyra spelar in en egen liten scen nu och Mani sitter snällt fast för att han inte ska springa med sina skitiga tassar på den vita filmduken/golvet där. Nu ska jag hoppa ur myspyskläderna och sätta på mig en militäruniform. Haha, hjälp!

68 Comments

Frida

haha vad spännande det låter! :D kan inte vänta tills vi får se resultatet och tills showen börjar! KRAM

Reply
Amanda

Tycker verkligen om din blogg! Fina bilder på en fin tjej!
Din hund är jättasöt tycker jag, vad är det för ras? :)

Reply
Lolle

militärkläder? :o
hmm, det låter SUPERNAJS :D väntar med spänning då vi andra får se vad ni håller på med ;)

Reply
nina

kolla in på min blogg och titta på bilderna jag har lagt upp från Ellos katalogen. Modellerna är riktiga kvinnor med hälsosamma kroppar, lite valkar och skavanker och oretuscherade! Bra gjort av Ellos tycker jag, och det förtjänat uppmärksamhet:)

Reply
Ida

Hej Kenza !
jag älskar verkligen din blogg.
Du verkar ha ett coolt liv.
du gör saker varje dag, hela tiden på nya saker.
jag gå på högstadiet och är sjuk, hur tråkigt som helst när man vet att man missar massa saker. så jag har suttit och läst din blogg. det är så kul när du lägger in inlägg efter inlägg hela tiden. så om jag satt vid datorn först en timme och läste missade inlägg, tittade på top model 5, sedan kom jag tillbaka så var det ett nytt.
Jag älskar din blogg. du skriver så roligt. man vill bara läsa när man ser de fina bilderna. och din klädstil är verkligen toppen. jag inspireras av dig. och ditt hår. ditt utseende och din personlighet. jag ville bara skriva det till dig personligen för jag går ju endå o tänker på det på dagarna, vad ska jag ha på mig, hur ska sminket sitta, ska jag testa det,. kenza skrev ju att det var gott.. ditt och datt lite här och där tänker jag på din blogg och inspireras av dina hemsidor.

Fortsätt visa upp sång klipp. lägg ut ett på youyube om du inte vågar att just visa det inför mänskliga figurer, Justin bieber t.ex. kom ju fram via Youtube. och hur känd är inte han ?

Famouse Kenza. bra på allt,!

Kramar från ett stort fan! <3
/ Ida

Reply
Norea

du är så jädra söt Kenza. Snääälla kommentera en LIIITEN kommentar på min blogg. Jag skulle bli så jävla glaa :)

Reply
TâniaV

I SEND YOU AN EMAIL AND A MENSSAGE ON YOUR YOUTUBEACOUNT
:D

Please can you see what I send to you?
Thank you so muuuch
Tânia

Reply
Kenza&Tyra show.

[…] och dels för att det dem tog upp verkligen intresserar mig. Men det här nya, Kenza&Tyra show verkar faktiskt dåligt, rent av. Det är ju bara ett tv-program som går ut på att dem […]

Reply
Matilde

hei!:) liker bloggen din veldig godt!! men jeg lurer på en ting, hva gjør du med håret ditt for og få de fine “krøllene”? :)

Reply
Matilde Jacobsen

hei :) liker bloggen din veldig godt!! men jeg lurer på hva du gjør med håre mitt for og få de fine “krøllene”?:)

Reply
Jamal

Great post. I was checking constantly this weblog and I’m
inspired! Very helpful information specifically the last phase :
) I deal with such information much. I was seeking this certain info for a long time.

Thank you and good luck.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*