• header

NICOLE

Såhär såg jag ut i fredags! Inspirerades av en outfit Nicole Richie bar för ett tag sedan.

Hade på mig mina nya fantastiska skor från Jeffrey Campbell (älskar älskar älskar!! riktigt sköna var de också), jeansshorts köpa i Barcelona, vit transparent skjorta från Weekday, en gammal väst från Ginatricot och ringar från Style by Tyra och Thomas Sabo. Fjäderörhänget är från item.blogg.se

145 Comments

True story

Du ser ut som en liten porslin docka….INTE OK Kenza.

Sluta svälta dig själv, det är verkligen INTE hälsosamt!

Reply
Lina

Love love love the shoes! Kan bara tänka mig hur läckra de blir på dansgolvet!

Ha en härlig söndag, Kenza!

Reply
Hemligt :)

Hej Kenza!
Jag tycker din stil är väldigt speciell och gillas starkt! Jag inspireras dagligen av dig och vill tacka för en sjukt underbar blogg. Du är glad och rolig av dig, vilket får mig på bättre humör oavsett hur jag mår.

Titta gärna förbi när du har tid! (:
Vill tacka än en gång, och lycka till!

Reply
Ida P

man tar inte bara ledigt från bloggen om man är en storbloggare!!vem tror du att du är??skulle ingen av dom andra göra!ja,man gör som man vill.men inte om man vill ligga på topplistan och tjäna stora pengar på sin blogg.du har blivit snorkig!!

Reply
Nikolina

Väldigt snyggt Kenza..
Har jag inte någon fantasi på vad jag ska ta på mej under en fest, så loggar man ba in här och snor lite från kenza.. haha!

Reply
lovisa

Vad använder du för locktång och produkter när du fixar ditt hår? Kan du inte lägga in ett inlägg om hur du gör? Skulle vara jättebra :D Ha det bra!

Reply
Mydriasis

Nice outfit.

Hurru, jag vill uppmärksamma kenza, eller webmaster eller whomever på följande; Hi-Fi klubbens reklam sticker ut över texten i upplösning 1024X768. Det är inte den enda som fuckar up sidan, men den är där just nu. Det är antagligen den vanligaste upplösningen folk kör, men vad fan vet jag. Den är vanlig iaf, det är jag rätt säker på.

Så hooka upp det där nu, annars tänker jag kidnappa hela jävla tokio hotel och mata dom till krokodiler, jag lovar.

Ha en bra dag, stay pretty.
/D

Reply
rebecca

Gå in på min blogg och skriv vilken kamera jag ska köpa. Canon eos 450D vs Canon eos 500D! :D

Gå in på min blogg och skriv vilken kamera jag ska köpa. Canon eos 450D vs Canon eos 500D! :D

Gå in på min blogg och skriv vilken kamera jag ska köpa. Canon eos 450D vs Canon eos 500D! :D

Gå in på min blogg och skriv vilken kamera jag ska köpa. Canon eos 450D vs Canon eos 500D! :D

Reply
nicki har en åsikt

Jag heter också Nicole,när jag gick in först jag bah shiiit Kenza skrev mitt namn,trodde det var en överaskning till mig eftersom jag sökt till tyra och kenzas show hahaahaha :) blev skit glad hahahaa

Reply
Saga

True story: Haha, svälter sig?! Kenza?? Du vet att det finns folk som föds med en s.k. “perfekt” kropp, va? ;P

Reply
sabrina

i’m totally on love with your interpretation of nicole richie’s look. Good Work !
best wishes sabrina from chino couture

Reply
ellen

hejsan du har bara så grymt snygga kläter hela tiden och nästan alltid ett nytt plad jag tycker värkligen om din stil:)

Reply
ellen

hejsan du har bara så grymt snygga kläder hela tiden och nästan alltid ett nytt plag jag tycker värkligen om din stil:)

Reply
Bitch - Read it. Like it.

Eftersom man inte kan kommentera inlägget innan får jag väl kommentera här.

Ska citera dig: ”I ett val som detta gäller det att tänka på andra också, inte bara på sig själv. Valet påverkar 9 miljoner människor, inte bara dig. Något att tänka på!”

Kära lilla Kenza. Man ska inte tänka på ALLA andra när man röstar. Man ska rösta på det man själv vill inte vad alla andra vill. Det som är bäst för en själv, inte vad man tror är bäst för andra. Fattar du inte själv hur dum din kommentar var? Man ska rösta på vad som är bäst för en själv. Punkt slut.

Kenzas svar: Jag ber om ursäkt för att jag har blivit uppfostrad så att man ska tänka på sina medmänniskor också. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag tänker på andra och inte bara på mig själv. Ska sluta med det.

Reply
Filippa

Jag måste bara säga att jag håller med en tjej i det förra inlägget(det man inte kan kommentera). Jag tror hon hette Natalia eller något. Du kanske kan läsa det? det var riktigt bra! :)
(Ganska långt upp var det)
Jag är verkligen inte rasist. Men jag tycker att här finns VÄÄÄÄldigt många invandrare i Sverige och det kanske vorde bra att ta hand om svenskarna i första hand. man ska inte dra alla över en kam, men det är så det ser ut tyvärr.

Annars älskar jag din blog! ♥

Reply
eleni

hej Kenza!
SD är ju rasister( lite rak på sak nu, hehe) och om de vinner valet, vad händer då? Jag är själv utländsk, halv grek(har även bot där, två år) och halvfinsk(mamma flyttade till Sverige med sin familj när hon var 2 år från finland).
Alltså vad händer med alla utlänningar, invandrare?

Reply
michael

Såg att du rekade folk att inte rösta på SD.

Kan du inte motivera varför?

Det finns för många bimbos som vräker ut sig saker utan att vara insatta. Var en förebild och motivera.

Reply
ml

keenza! världens finaste, roligaste och bästa bloggen. älskar både dej och den. du har en underbar stil som jag avundas så enormt, t.ex. denna outfiten den e helt klockren!
tack kenza för allt, du kan lysa upp en dålig dag till bra. de va allt jag ville säga tack!<3
sen undrar jag om du inte kunde ha en "frågagestund" eller "ur kenzas garderober" snart, älskar när du har det.
KRAM från lilla mig

Reply
June

Supersnyggt. Brukar inte tycka om shorts med strumpbyxor under men du gör det snyggt! Därav inte sagt att någon annan borde ha det … Du och EmsEdge borde få ensamrätt på det … :P

Reply
Merita^^

snygg outfit!

Kenza håller totalt med dej inlägget under ,
Det e inte bara in vandrare som kallar folk för hora , misshandlar bara vill ha pengar , allting dåligt , tycker det e svin taskigt att hålla på så mot folk , för svenskar kan vara lika farliga soom invandrare , men folk som röstar på SD
är dumma i huvve ,
Man ska inte tänka på sej själv den här gången , det e inte rätt .

man ska tänka på hela landet ,
Halva sverige består av invandrare & det e det som gör sverige , FOLK kommer hit för att få ett bättre liv , men det går ju inte när det finns idioter som er ,
tycker jag iallafall ,
nog för att jag ej kan rösta ,
Men tänk på om det var ni som bleb”mobbade” av halva landet typ :/

folk är människor oavsett om man e mörk eller ljus

Peace to the world <3

ps : kenza ,du är min idol!

Reply
Emma-Sophia

Hej Kenza, såg att du hade stängt av kommentarsfunktionen på inlägget här under, säkert av goda skäl – men jag ville bara kommentera en liten sak. Du skriver att man inte ska rösta blankt, och jag tycker att du har fel. Vill man rösta blankt ska man givetvis göra det, det är ett sätt att visa att man inte är nöjd med de partier som idag går att rösta på. Annars tycker jag att ditt inlägg är vettigt, det är viktigt att läsa på om de olika partierna och lika viktigt är det att gå och rösta. Vi som har ett demokratiskt styre, vi ska använda får röst i dom få sakfrågor vi kan.

Jaja, jag ville bara säga det. :-)

Reply
anonym

heej kenza snygg outfit..älskar verkligen dina kläder!! eftersom jag tycker att du har en bra smak på kläder,undrar om du kan ge lite tips på hur en balklänning kan se ut..varifrån kan man köpa fina klänningar…Och hur ska man göra med håret..? :)

Reply
Isadora

Läskigt hur människor inte kan se att vargen är utklädd till får! Detta är därför jag vill forma mina elever till kritiska, reflekterande världsmedborgare!

Reply
lindababby

Åååå! De skorna har vart mina favvisar sen jag först såg dom! GE MIIIIIG! 1700 spänn e lite för saftigt för min plånbok. Snyggt kombinerad outfit dessutom!

Reply
k

Gud vad arg jag blir av alla (negativa kommentarer)på inlägget angående valet. Du tvingar ju ingen att de inte ska rösta på SD. Det klart det är deras egna val?!
Jag håller med dig att man inte ska rösta på de och det är verkligen bra att du håller för dig själv vem du ska rösta på, annars kommentarerna vara ännu värre!
Men jag tycker att det var modigt att du skrev så!

(kunde ju inte kommentera på det andra inlägget!)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*