• header

THANK YOU LEVI’S

Tack Levi’s för att ni har gjort de PERFEKTA jeansen! Nya Levi’s Curve ID är nämligen gjorda så att de passar alla, så gå in och be dem mäta dina höfter och midja för att plocka fram modellen (slight curve, demi curve eller bold curve) som passar just din kroppsform. De har tagit fram de här tre modellerna efter att ha mätt 60 000 kvinnor och kommit fram till att 80 % har de här tre formerna.

Jag som alltid har svårt att hitta jeans för att jag är smal men har breda höftben kan äntligen knäppa ett par jeans utan att behöva kämpa, haha! Och de sitter ju som smäck!! :D 899 kronor kostade dem.

(Ps. Ja det är jag/min röv på bilden, haha)

223 Comments

Oskar

Hur kan du ha så “stor” rumpa när du är så smal? Inge negativt menat, den är galet nice! :)

Reply
Rebecca

dom byxorna va riktigt fina !!=)
Har samma problem som dig med byxor ! Tack för tipset =)
Tack för en jätte bra blogg!=)

Reply
Malou

Omg äntligen! Jag är typ storlek 25 runt låren men vem faaaaan kan knäppa ett par 25or!!! Och med 27or ser det ju ut som man kan trycka ner 3 människor till i byxbenet!

Reply
Marina

Dom var riktigt snygg!
Dock vill jag inte ha att par. Eftersom att jag är ingen jeans människa. Jag tycker att jeans sitter åt för mycket. Och dom kliar för mig…vilket inte är så skönt.
=)

Reply
db

grr snygg rumpa ahhaha :D nej men fyfan va bra, jag är själv kurvig och har svårt att få på mig jeans. ska testa ett par sådana :d

Reply
elin

vad köpte du för modell, den för mycket kurvor eller den för lite mindre men ändå kurvig liksom ? :)

Reply
amanda

Dom var riktigt snygga! :)
jag har precis köpt likadana för jag har också svårt med byxor, eftersom jag är smal men har höfter. :)
Bra tips! Ha det bra, kram

Reply
Denise

Hej Kenza!
Jag undrar vad för färg du har på dina jeans!
Vill nämligen ha samma färg! Riktigt snyggt!

Reply
bystilo

Hej!

Vi är två tjejer som driver webshoppen by Stilo https://www.etsy.com/shop/byStilo där vi bland annat säljer Levi’s shorts och militärjackor till billiga priser. I en värld av överkonsumtion och miljöförstöring erbjuder vi ett snyggt och hållbart alternativ för en mycket billig peng!

Nu tar vi dessutom emot specialbeställningar vilket innebär att du kan skicka dina preferenser på färg, mått och modell så kan vi därefter genom våra leverantörer hitta det du söker. Vi tar emot alla typer av beställningar.

Vi är baserade i Stockholm och Paris.

Vänliga hälsningar,
by Stilo

Reply
Haakon

Fantastisk rumpe!! Har ikke sett noen som passer et par jeans(skinny)så bra som du! utrolig sexy!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*