• header

Rings by me

Såhär såg jag ut idag när jag sprang på möten! Den mönstrade lilla saken är från H&M och skorna från Sam Edelman. Armband från Nelly.com och ringar från Guldfynd by Kenza (min kollektion finns ute i butik nu!)

147 Comments

Emelie - besviken läsare..

Kenza! Innan sommaren var jag säkert ett av dina största fans, du inspirerade mig verkligen. Men nu känns det som att du inte riktigt bryr dig längre om vad du tar på dig/vad du skriver och det ska man väl inte behöva göra egentligen. Jag tycker bara det är tråkigt att du har slutat sticka ut från mängden som du gjorde förut.. Det jag vill komma fram till är att jag saknar dina galna nydanade outfits och accesoarer! Come baaack..

Reply
Linda

jag ÄLSKAR kavajen. Funderar på att köpa den. När jag kommer hem till Sverige igen (bor för tillfället i London) ska jag kika in på guldfynd. Ringarna är grymt snygga! Du har bra smak Kenza.

Reply
Daniella

Hade sett mycket bättre ut med ett par svarta kostymbyxor istället för jeans, enligt mig! :P kanske i lite haremsmodell?
Du borde skaffa dig ett par! :D

Reply
sabina

Sjuuuuuuuktsnygg outfit och såååå snygga ringar!! I WANT THEM! men får du inte tungt att gå sådär ofta med högklackat? har själv nog varje gång jag ska ut på krogen och festa och sånt men det är lixom tillräcklit att ha det en gång i veckan :D skulle vilja ha det oftare men på samma gång får man bara skitprat bakom ryggen om man skulle gå med högklackat i “min” lilla stad,jakobstad :P alla skulle bara säga “vad tror hon om sej själv egentligen?” såå- du har det bra! :)
älskar din blogg, du ger så många tips och ideér, men går ju inte alltid att förverkliga eftersom man inte kan shoppa nya kläder varje dag :P
Ha det bra! Kram

Reply
josefine (igen)

Oj, va många ringar, jag är alltid rädd att riva eller göra illa någon av misstag när jag har stora rigar på mig. Men an får väl va försiktig :)

Reply
Matilda

Hej kenza! Jag ska köpa mig en systemkamera och tycker att alla bilder från Portugal med din pojkvän är sjuuuukt snygga!
Så jag undrar vad det är för en systemkamera, skulle bli otroligt glad för svar!
KRAM

Reply
Sara

KENZA!! älskar dina skor “fabuolous” från wildflower, men det är såhär att jag har minifötter i storlek 35 och jag vet att jag inte är ensam om det. det är verkligen jättesvårt att hitta skor som passar, så snälla gör nästa kollektion i storlek 35 också :)

Reply
ehhma.blogg.se

alla ringar är dösnygga. men måste säga att det blir för mycket, om du nu gick ut sådär. 4 ringar på en hand är väldigt too much. men ja. visst. alla i sig är ju som sagt snygga. som fan.

Reply
Kitsu

Älskar denna outfiten välldigt mycket. Dina skor är skitsnygga och ringarna är skithärliga. Får kanske ta mig en runda och leta efter din kollektion av dem (;

Reply
anna

Jättefina ringar! MEN…hur ska en “vanlig svensson” ha råd med en ring som kostar runt 700 kronor undrar jag. Ganska dåligt att ha så höga priser….

Reply
frida

en liten fråga; ärgar ringarna sig så man blir grön på fingrarna eller metallen i sig blir terracottafärgad? förövrigt sjukt snygga ringar!

Reply
Jennie

Har sett fram emot att få hem din kollektion länge nu, och idag fick vi äntligen hem dom till butiken! Det var verkligen jättefina grejer. Snyggt jobbat! Det kommer nog inte vara några som helst problem att få sälja dom, har haft många kunder som har varit inne och frågat efter dina smycken. Det var också jättebra att priserna var väldigt varierande. Tack för en snygg kollektion Kenza!

Reply
Sandra

Har du några tips för hur man går bekvämt i höga klackar? Vill ju kunna använda alla mina snyggingar när jag går ut, utan att plågas ihjäl!:)

Reply
LIENE

Du har ännu en gång designat fantastiskt snyggt! men åh, ringarna är nog det allra snyggaste ändå:D

Reply
Jenni

Jag måste ärligt talat säga en sak: Den är den snyggaste outfiten jag någonsin sett på dig!! Vilka nyanser och alla ringar o. armband som bara gör outfiten mer PERFEKT.

Reply
Hannah

Men assnygga ringar!! Utan att se sådär biliga och plastiga ut. nä, det får bli ut och spendera barnbidraget, haha! :)

Reply
besviken

Hmm, dem ringarna kan jag hitta ÖVERALLT, tyras.se har ju såna för runt 150-200 kr. Inga unika ringar tyvärr.

Reply
Lina

Var har du köpt dina byxor? Letar efter ett par svarta byxor som sitter bra, och dina sitter ju perfekt!

Reply
veronica

Lånade bilden på ringarna men har länkat. Helkört att komma in på Guldfynds sida idag av någon anledning =)
Jättefina ringar.

Reply
Julia

Alltså dom skorna är för jäkla läckra! :) Älskar dom :)
Resten av outfiten är också toppen ;)
Kram//julia

Reply
alina

Du bara vet inte hur snygg är du när du har jeans och domhär skor.. du måste använda klakkar more.. ;)

Reply
mari

har oxå den kavajen/blysen från HM å jag älskar den. den e sååå snygg!!! :) å du klär i den me :)

Å SJUKT SNYGGA RINGAR!!! tummen upp!:)

kram

Reply
Klara

Stilrent! Älskar alla ringar, men det var något speciellt med de 3 stora svart! Jätte vackra verkligen! :D

Reply
Evelina

Hej Kenza!
Dina ringar är helt fantatiska! Superfina! Funderar verkligen på att efter skolan gå och fredagsshoppa mig en eller kanske fler ringar på guldfynd!!
Massa hälsningar och kram på dig =)

Reply
linnea

Har köpt två ringar och ett armband, kosta vad det vill för dem är riktigt snygga!

Reply
cecilia

riktigt snyggt! hela alltet! men ringarna herregud vad jag vill ta hand om dem! ge mig! … mot guldfynd då kanske (:

Reply
Daniela

Skitsnygg outfit!

Kikiade lite på guldfynds hemsida på din nya kollektion, smyckena är helt fantastiska men lite dyra kanske…Så därför undrar jag om du kommer du designa fler ringar men till ett billigare pris i framtiden? tack på förhand!

Reply
Emelie

Diggar ringarna så mycket! Jobbar på guldfynd, men är just nu på långsemester i japan och asien. Ser fram emot att komma tillbaka till jobbet och kika ringarna!

Reply
Linnéa

Shit vad ringarna är snygga!!? Vill ha allihopa :D btw, tack för en superbra och inspirerande blogg! Kramar Linnéa

Reply
pia

Sjuuuukt snygga ringar!!! Vill ha dem alla! Men tyvärr kan jag inte få tag på dem här i Finland :(

Reply
Anna

Du är så fantastiskt duktig och vacker!
Du är med och tillverkar helt galet bra och fina kollektioner. Så smart och idérik!
Var stolt över dig själv, Kenza.

Reply
Nathalie

Hej ! :)

Tänkte fråga dig en sak, med tanke på att du har bra koll på mode och hur man ska bära kläder osv… så jag undrar ifall du har något bra tips till oss som är storbystade…vad ska man ha utan att man ser för slampig ut?

Tack på förhand! /Nathalie :)

Reply
sandra

hej, ringarna är jätte fina! men tycker dom var för dyra, har inte lika mycket pengar som dej och kan spendera 1000 kr för kanske 2 ringar! :)

Reply
Lisa

ååh vad jag älskar din tatuering på foten! om jag någonsin ska tatuera mig ska den sitta på samma ställe! och sådär btw, jätte snygga smycken! :)

Reply
jennifer

Sveriges absolut vackraste kvinna! Världens finaste hår har du, världens finaste kropp och världens finaste ansikte! Du verklar vara världens goaste tjej med din humor! Älskar verkligen din blogg!

Kram :)

Reply
marte

will they be sold online any time soon ?
need. those. rings !
you are an absolutely amazing designer ! already got one of your leatherjackets, and I plan to buy another one soon. and it will be amaziiing !

love from norway

Reply
jenny

Hej Kenza!

Jag såg dina ringar idag i en Guldfynd butik här hemma i Uppsala. Och jag måste säga att dom är jätte fina, verkligen.

Jag skulle mer än gärna pryda mina fingrar, handleder och hals med dess skönheter. Men, jag tycker absolut inte att dom är värda så mycket pengar. Och jag tycker att det är jätte synd att dom kostar så pass mycket. En ring kostar exempelvis 598 kr, vilket många andra ringar inte gör. Det jag tycker är synd är att du har så många tonåringar som är inspirerade utav dig och ser upp till dig, men som fortfarande kanske bara går på studiebidrag. Då har man definitvt inte råd att köpa så dyra smycken, för då ryker halva ‘månadslönen’.

För några år sen var du samma ‘vanliga’ tjej med den lilla summan pengar man fick ut varje månad. Skulle DU själv köpa en sån dyr sak som en 600-kronors ring? Jag trodde verkligen att du skulle ha det i åtanke.

Synd, tycker jag. Men som jag skrev först, jätte fin kollektion och jag hoppas att det går bra för den :)

Ha det bäst!

/ Jenny

Reply
anonym

Satt och kollade genom alla dina outfits. Du har verkligen skit snygga kläder men jag har en fråga, har du verkligen klack på dig så ofta, får du inte ont i fötterna :O jag dör typ efter bara en kväll :(

Reply
Patricia

jag har den ormen som du har på lillfingret, lr vad det är :D
jag äääääääääääälskar den,<3

sötis!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*