• header

PANTS

Vad tycker ni om mina nya byxor? De mönstrade är från H&M 299 kr och de svarta från BikBok 399 kr. De ser kanske lite konstiga ut där på golvet men ni får se dem på när jag använder dem.

De är lite loose fit och jag kommer ha dem högt uppe i midjan till ett tunt linne slarvigt istoppat, skinnjacka och höga boots. Gärna en mysig halsduk virad runt halsen också!

171 Comments

Diinnah

sjukt snygga.funderar på att köpa ett par fast inte lika dannnna vill ju inte härmas men men . fina va dom ha det bra skriv tbx <3

Reply
Lina

Kenza, du som har så perfekt kropp och inte är en work out-junkie: hur äter du för att hålla dig så snygg? Äter du lite och sällan eller äter du bara nyttigheter? Jag själv är smal men “överfet” och vill så gärna bli smal och SNYGG… :(

Reply
-

Visst läser du Dollyblonds blogg? Det där med höga byxor, loose fit och “slarvigt linne instoppat” samt boots är väldigt mycket henne. ;)
Not because I mind, det är ju bra att man inspireras av andra. :)

Reply
linn

De till vänster är ju riktigt fräcka! Men de kommer säkert inte komma till användning så ofta, svårt att matcha..

Reply
Pinkie

fin du e! du vågar verkligen vara dig själv! önska mitt liv var lika underbart som ditt! love yaa bye!!! BYE!!!! <3<3<3

Reply
Julia

De svarta var riktigt snygga! Fast de borde sänka priset (a) Har börjat följa din blogg på bloglovin :D

Reply
Lana,12

hej kenza jag har en fråga, här kommer den:
du reser ofta eller hur, om du såg en kvinna med två barn som tiggade pengar på gatorna skulle du då skänka lite pengar till dom?

förresten snygga byxor :)<3!

Reply
Lina

Hej! Jag undrar lite om din Goose jacka. Vilken modell är det och vilken storlek? Den sitter så jäkla snyggt och skulle mer än gärna vilja ha en sån :) Skulle du kunna svara på det i ett vanligt inlägg? Kram!

Reply
Anna

Jätte fina:), funderade på att köpa såna svarta men visste inte om dom skulle passa:/, hoppas dom sitter snyggt på dig och det vet jag redan nu att dom kommer:)

Reply
maja

det låter super snyggt kenza!
häftigt att kanske bli den försa som kommenterar detta inlägg av alla dina läsare

Reply
Ronja Isaksson

Tror det blir skit snyggt, kul att få se sen när du lägger upp bilder. Jag gillar nämligen mönster men är dålig att få det att gå ihop :)

Reply
nicki har en åsikt

Snygga :) men jag skulle aldrig ha på mej dom när jag har mens,för det hände en rolig sak för ganska längesen i skolan *röd* jag hade på mig liknande byxor du vet såna här hiphopish byxor och jag hade mens,den dagen hittade jag inga bindor på morgonen så jag tog en av min mammas nattbindor och klistrade fast den i min minnie tanga trosa,den dagen i skolan när jag såg min kompis och jag sprang i korredoren för hälsa på henne så ramlar bindan ner genom byxan och fastnade bak i min sko,den va helt blodig och alla bara skrattade,tro mej den snyggaste killen i skolan bara log sådär lite och jag blev helt röd och ville bara ner under jorden och dö hahahaha,jag och min kompis skrattar fortfarande om denna händelse och varje gång jag ser en sån byxa tänker jag på det här hahahaaha

Reply
malin

hej! vilken storlek har du i din “vanliga” jofama skinnjacka? den som fanns innan med, fundeerar på att köpa men vet inte 34 eller 36…tror vi har samma storlek så. tacksam för svar! :)

Reply
fattar inte varför man måste skriva namn

WOW FÖRSTA KOMMENTAREN ! :D Jag har också de mönstrade från hm men jag brukar ha den med antingen ett vitt eller svart linne ;) pssar ju vilket som :)

Reply
Sara

Inte helt min stil, men som sagt så blir dom nog jättesnygga på! :D Lägger du upp bild ikväl eller? Vilket material är det? :)

Reply
Sofia

Hej! Mycket fina byxor du har köpt :) Idag var jag själv och shoppade och köpte din jacka “Jofama by Kenza 4”. Den är så himla fin, är jättenöjd :D Kramar <3

Reply
nadja

hej asså jag blir snart galen, har frågat detta fleeera gånger och jag måste få svar! x)
hur fick du jobb på mtv, du har ju typ världens roligaste och bästa jobb, och du började väl med det innan du ens var arton snälla snälla svara, jag är så nyfiken! ^^

Reply
Julia

Hej Kenza! Jättefina byxor och bra blogg!

Du, jag undrar om du kan ge några tips till tjejor som en dag drömmer om att bli modell? Vad ska man tänka på? vilken ålder rekomenderar du att man ska vara i när man ger sig in i branchen?

Tack :)

Reply
nancy

Asså din blogg är bäst, ingen blogg mäter sig med din. Hade jag fått bestämma så hade du blivit åretsblogg varje år!

Reply
olivia

du har ett väldigt lätt liv du behöver inte kämpa så länge för att få nått du vill ha :) det måste vara roligt

Reply
Linda

De är hur coola som helst. Dock skulle jag nog se ut som en påse potatis om jag använde dom..eller det skulle iallafall se ut som att min rumpa var en påse potatis. Så nej, inget för mig, men du är säkert jättefin i dom :)

Reply
reina

HEJ!! I MIN BLOGG HITTAR DU EN MASSA

– TRÄNINGSTIPS
OCH DIETPRODUKTER, VILKA SOM FUNGERAR???
GÅ NER I VIKT SNABBT OCH SÄKERT! NYTTIG MAT OCH MYCKET MER!!

FRÅGOR O SVAR!!SNABBT ;)

MER ÄN 200 FRÅGOR REDAN

Reply
H

Linda, en cancersjuk småbarnsmamma med väldigt lite tid kvar att leva har en dröm. En dröm om ett återbesök i New York, finaste staden i världen.

Hennes vän Ludmilla, en kvinna som besegrat cancermonstret, har starat en insamling så att Linda kan få komma iväg på sin drömresa innan hennes kropp ger upp. Läs följande inlägg och bidra gärna med en slant du med. För Lindas skull. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

http://ludmilla.se/2010/09/26/linda-till-new-york/

Reply
Anna

Hej!

De mönstrade byxorna är superfina! Jag köpte långklänningen med samma mönster. I love it!

Reply
Erica

Ah men bra, nu kommer du ju inte aaaaalls se ut som alla andra! Bra jobbat :) (ironi såklart..)

Reply
Sophie from France

Originals … They have to see in a complete outfit, because like that i can really imagine ^^ :)

Reply
Julia

Dom mönstrade är skit snygga, har själv funderat på att köpa dom ;) Dom svarta är också super snygga! :D
Kram//Julia

Reply
Tveksamt

Åh dessa plagg var långt ifrån snygga :( men du är alltid/oftast bra på att bära upp alla sorters plagg så jag kmr väl ändra mig senare ;)

Reply
June

Precis så där beskrev du att du skulle bära ett par byxor du köpte i våras också men dem har jag inte sett på bild i bloggen en enda gång. Använda kläderna man har först kanske?

Reply
emelie

Hej vet någon var byxorna från hm kommer ifrån för avdelning??? skulle betala 400 för dem om någon vill köpa dem åt mig eller kan säga vilken avdelning de är ifrån???

maila [email protected]

mvh emelie

Reply
Maya

HAHAHAHAHAHAHAH HA HA HA det ser ut som samma byxor som på bild nummer 14 på ditt barnbildealbum på nyheter24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snygg du var förresten hehe (: puss

Reply
Elin

Jag fullkomligen älskar dem svarta byxorna!:)Vill inte låta knäpp eller så, men eftersom du har köpt dem går dem inte att få tag på någonstans.. Jag vill verkligen ha dem, så kan jag få köpa dem av dig?? Vet att jag inte gjort mig förtjänt av att få köpa dem, annat än att jag är en trogen läsare! Kram:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*