• header

Little girl, so full of life

Ni har väl inte missat mitt hemliga fotoalbum med bilder på lilla Kenza? Ni hittar det HÄR

Förresten, vill ni höra historien om min döda gråa tand? Var väl bara några år gammal när jag ramlade med min trehjuling. Ja, man kan tydligen ramla med en sån. Ena framtanden flög ur och den andra satt kvar, men den dog typ. Den ville inte lossna. Så i ett par år gick jag runt med bara en (grå) framtand, haha!

131 Comments

Anya

Hahah fan vad roligt, jag hade också en grå tand. Kommer inte riktigt ihåg hur jag fick den men jag ramlade nog också och slog mig. När jag skulle dra ut den sa tandläkaren att den var så ful så det var inget o spara haha men det hade ju varit så kul att ha kvar :P

Reply
emma

Ett tips ang. gröten ;) (havregrynsgröt är INTE gott!)

Testa att ha i lite kakao och ev. lite sötningsmedel, inte mycket alls, bara så det smakar lite chocklad :) Lite nötter är mums att ha över eller banan. 2 äggvitor kan även ge en krämigare och bättre konsistens :)

Reply
Sica

Men åh! Samma hände mig när jag var liten. Fast min tand blev helt svart! Det var min tvillingsyster som puttade mig när vi lekte i vårat nya omöblerade hus och jag föll pladask med tänderna före på golvet. Där dog min tand.

http://sicastyle.se

Reply
Sofia

Måste bara säga.
Tror du seriöst dom fuskade VR ? :D
hahaha!
av vilken anledning?

Såhär är det:
Du har fler läsare, men dem orkar inte rösta.
Och de läsare som läser både din och egoinas blogg röstade antagligen på egoina.

Så!

snälla va lite mindre kaxig och ha storhetsvansinne..

Annars gillar jag dig skarpt.

Kenzas svar: Men herregud har jag påstått något annat? Jag skrev att jag fick HÖRA att den var det. Jag själv har ingen uppfattning om det alls och inte bryr jag mig heller! Det är väl klart att jag inte förväntade mig att jag skulle vinna? Varför skulle jag ens vilja vinna när jag inte ens ville gå?? Kram kram

Reply
Bella

När jag var typ tre eller nåt så ramlade jag och halverade en framtand och den dog också på något vänster. Men dem drogade mig med medicin i rumpan och drog ut den ^^

Reply
Sophia

Wow, det finns tydligen fler som hade detta tandproblem som barn. Vill även minnas att min bästa killkompis vid tillfället såg likadan ut.

Fashion, speciellt framtanden…

Reply
Ee

Det hände mig också haha jag tappade den sen som tur va. Hahaha konstigt att tänder kan bli grå! Hahaha

Reply
Zasu

Naaw ^^ Skulle vilja se bilder på dig när du är mellan 12-17 år =P Se hur du har förändrats liksom :)

Reply
Jojo

Oj tänk att sånt kan hända! När jag var liten lekte min bror och jag i köket. Han slog med handen och jag tror inte ens att det var meningen att han skulle träffa mig, han träffade mig dock över munnen och så låg min ena framtand på golvet istället. Jag säger bara tur att man byter tänder! Idag har jag en framtand där några millimeter är borta längst ner. Jag vet inte hur det gick till, utan en natt när jag låg i sängen så kände jag med fingret på tänderna och blev förskräckt, för en bit var ju borta…

Reply
Natalie

Jag gick också runt med en grå framtand i flera år tills den lossnade!! Jag ramlade i soffan med ansiktet mot soffbordet och slog i den. Coooolt att vi hade samma rå

Reply
Kim (tjejnamn)

Hej hörde i morse att du ska besöka The voice på kanal 5
imorn. Ska bli kul & se ^^ hoppas du får en trevlig onsdag eftermidda & kväll.
Många kramar
Ps. Ska bli riktigt kul & följa din och tyras show imorn :D

Reply
Izabelle

Hej Kenza!

Jag har tidigare kontaktat dig ang ett event för filmen The Cove som handlar om delfinslakten i Japan.

Jag skulle verkligen behöva din hjälp att sprida ordet om detta, Charlotte (glitzy) har tackat sagt att hon kan hjälpa mig och jag hoppas att du gör detsamma.

Jag hoppas att du kan svara på mitt mail snarast.

Med vänliga hälsningar,
Izabelle Maelan.

Reply
Lina

precis samma sak hände mig. en död tand!
men efter att jag ramlat ur bilen.
jag var med min storebror hos tandläkaren och tvingade de dra ut den på mig ;)

Reply
myrann

Jag hade också en grå framtand som liten. Fick den på samma sätt nästan fast jag slog mig genom att trilla in i ett bord.

Reply
Emelie

Hände samma sak med mig! Fast det var inte mina mjölktänder! Jag ramlade i skolan, jag lyfte upp mig mellan två bänkar och gungade med benen! (Som jag gjorde varje dag) :) och tappar taget och slår ansiktet mot betong golv, det vart 1cm djupa hål efter mina framtänder! Men halva gick av, så jag hade halva kvar och den ena dog! Fick en ful grå plast som skulle ersätta, som jag fick ha i 13 år! Men nu har jag titan skruvar och porslins tänder! :D haha

Gillar din blogg Kenza! :)

Reply
SANDRA

Åååh det har också hänt mej med tanden. Fast det hände förra året och nu är jag snart 16 ..
en fråga bara vad tycker du jag ska göra bleka tanden vartannat år eller ta bort den och sätta en lös tand?
vad tyckkkker duu?

Reply
R

Konstigt..
Din näsa är mycket mycket smalare nu än vad den var när du var lite. Fast jag antar att bara är så att man växer in i näsan med tiden och bebisfettet i ansiktet försvinner:)

Reply
Tonja

hade en exakt likadan! jag ramlade och slog mig eller nått, den döda tanden ville verkligen aldrig ramla av! haha ;)

Reply
madde

hahaha, då har vi suttit i nästan samma sits. jag ramlade ur sängen hos en kompis en gång, slog i min ena framtand och den dog. den blev grå, så skulle tandläkarna bleka den så den såg ut som resten av mina tänder och då blekte de den för mycket. den blev lite lila. :-D

Reply
Nicole

Det hade jag med, men min var nästan svart. Jag blev påkörd av en cykel och skrapade framtänderna i asfalten. Jag trodde alltid att det var därför den var mörk :P haha men lite skoj såg det allt ut!

Reply
nina

hahaha jag hade en brun framtand när jag va liten! ramlade och råkdade slå in tänderna i min kompis huvud. hon fick ett sår i hårbotten och jag fick en brun framtand!

Reply
Elin

Jag skulle bli jätte glad om du kunde visa lite bilder på dig genom åren inte bara liten utan även som tonåring typ mellan 8-16 år :D

Reply
Minna

Hahaha jag kan säga att du är inte ensam :P Ja sprang med runt med en grå framtand när ja var liten som inte ville lossna, dock hade ja två framtänder men den ena var som fula ankungen ;)

Reply
Sophie

Omygod. I had just the same tooth when I was little! I fell when i was skating. I thought I was the only one with a gross dead front tooth haha

Reply
Viktoria

Min lillasyster gjorde de samma för några år sedan.Slog i tanden så pass att den blev grå.Tydligen är de typ nerver till tanden som inte fungerar eller nått sånt. Själv så går hon runt och säger att tanden är död. Haha :)

Reply
louise

hahaha jag hade samma problem som dej. jag ramlade och slog framtänderna i golvet när jag var typ 3-4 så jag gick också runt med döda framtänd(er)! fast mina var bruna. Såg ut som sånna tänder gamla människor har. Huhhhj.

Alla var vi något mindre fint antar jag. ;)

Reply
yasmine

hahah min syster gjorde samma sak hahah, den fick tandläkaren dra ut sen vid 8 års ålder för den ville inte lossna, haha :)

Reply
Anna

Men dina ögon är ju bruna när du var liten?
Har de ändrat färg med åren? vilket känns skumt..
Eller använder du kontaktlinser?

Reply
Madde

Haha sjukt,jag hade också en grå framtand när jag var liten. Jag skulle springa upp för trappan hemma med stumpbyxor på mig. det var ju halt som satan och jag ramlade och slog tänderna i trappsteget ovan.. ont som tusan gjorde det och man såg bra jäkla rolig ut :p Det slutade med att de fick dra ut tanden för att den inte lossnade av sig själv!

Reply
sofie

haha jag har också haft en grå tand! Jag stod högst upp på en rutchkana och ramlade framåt..

Reply
Olivia

Haha så söt.
Hade också en sån grå tand, jag slog i en killes huvud haha!

Reply
mahilda

jag hade också en grå tand när jag var liten ;) min syster & jag körde tjuv och polis. Vi hade ett pax under ett bord och jag skulle slänga mig under det, och pang så slog jag i tanden i bordskanten. Hehe :D kram

Reply
amanda

haha samma sak hände mig, ramlade med cykeln och så dog den.
Dock så går jag fortfarande runt med den grå, fast jag ska faktist börja bleka den imorgon ;)

Reply
Jannike

haha vilket sammantraffande! ungefar samma som jag, utom att ingen trillade ut pa mig. En tand dog och blev gra, den drog de ut efter ett tag. Sen vaxte det ut snett vilket resulterade i tandstallning.

Lycka till med showen imarn! kram

Reply
Caroline

Då är vi två, för de gjorde jag med när jag va liten, fast jag slog i den i handfatet :P Men fick dra ute den när jag va 6 år!

Reply
Linda

samma sak hände mig, min storebror sköt en bandyboll rakt på tänderna, men den ena överlevde iallafall :) haha

Reply
matilda

ååh sjukt söt!
en fråga, du skrev att du typ hade haft tuppkam i tonåren? snälla kan du inte visa bild på det? vore jättekul o se :)
kram och lycka till med programmet ikväll, tror det kommer bli toppen =)

Reply
ElinAmanda

Hade också en grå tand när jag var mindre. Min bästa kompis blev nog sur på mig av någon anledning och slog mig med en vattenslang, så jag lev ledsen och sprang därifrån. Och när jag sprang så snubblade jag och slog i min tand! Haha.

Reply
mattiih

Haha! nå va gulligt, när jag var liten hade jag också en död tand, jag stog alltid på .. jag kommer inte ihåg vad de var när jag borsta tänderna och kollade i spegeln, och så halkade jag och for med tänderna i handfatet och sen gick jag runt då med en död tand i lite mer än 1 år eller nånting! Haha :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*