• header

Missa inte the Voice imorgonbitti!

Går och lägger mig snart för imorgon ska jag upp sviiintidigt. Ja, allt innan 10 är väl egentligen tidigt för mig haha. Klockan sju ska jag nämligen vara färdig för då kommer taxin, så jag måste väl upp strax innan sex för att hinna promenera med Mani, äta och göra mig i ordning.

Jag och Tyra ska nämligen gästa Vakna! med the Voice imorgonbitti kl 07.30. Så slå på radion eller kanal 5 då! Vi ska prata lite om showen och så. Shit, imorgon har vi ju premiär!!! :D

Jag, Tyra och Mani när vi spelade in vår vinjett! Ni hittar mer bilder här

109 Comments

Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

nej gud vad typiskt, brukar alltid titta på det på morgonen den tiden men just nu så praoar jag så måste åka hemifrån senaste 7:30 >.< gud vad surt!
men hoppas det går bra för er och sådär :D

Reply
Malin

Tänk på mig som måste stiga upp så tidigt i princip varje dag! Varannan vecka 6 dagar och den andra veckan 4 dagar. Vänjer mig aldrig!

Reply
June

Och Tyra har skor från Gucci … Coola som bara den. Vad händer om man inte lyssnar? Dör man då?

Reply
lollo

Hur fick du jobbet på mtv? :p kan du inte skriva ett blogginlägg om “min karriärresa” ? (nåt där du berättar om hur du fick mtv jobbet, liksom sökte du dej till det som man “normalt” gör? :P) och hur din karriär har rullat på sen :) det finns många tjejer som drömmer om en framgång som din, så jag tror många skulle uppskatta ett sånt inlägg :D
DU ÄR BÄST KENZA!!!!!!!!!
möh

Reply
Bella

Finns det någonstans man kan se showen efter om man missar det? Du är så jävla bra Kenza , kram ! :)

Reply
TIPS!

Polisen har ett ‘prat-journummer’ som man kan ringa när man är på väg hem själv. De pratar med en tills man är hemma innanför dörren.
08-504 466 66
kl. 23-3:30 fredag och lördag

Tipsa gärna om detta i din blogg, Kenza!
Då kan vi nå ut till massvis med tjejer och killar.

Reply
Rebecca

vad roligt! Jag var inne på GUldfynd idag och kikade på dina smycken. Jag köpte även ormringen! :D Jag är super nöjd och den är super snygg!

Reply
K

Liten “etikettpåminnelse” om att man alltid nämner sig själv sist… ;)
Men väntar med iver på er show!

Reply
linn

ÄNTLIGEN dags! Jag kommer missa erat framträdande i the voice, får kika på youtube sen :) lycka till!

Reply
sara

åh då är jag ju i skolan redan :( synd att man inte har tv på mobilen, radion sänds ju inte här nere..

Reply
Ida

Eventuellt bara jag som missat, men på vilken kanal kommer erat program att sändas??? Tacksam för svar : )

Reply
ida,

ånej. hade sett fram emot det. men kommer tyvärr missa. kan du inte lägga upp ett klipp från när ni vart på vakna imorgon efter programmet ? :)

KRAAM

Reply
Cornelia

åhhh ! , jag har längtat efter att du ska komma till vakna !!! :D , åhh vad kul! , det ska jag inte missa ! :)

Reply
Victoria

Men gud va sött :)
Gillar att du ser ut som ett litet barn som leker i en resväska ^^

Reply
Simone

Jag tycker du e tråkig, ful och fet och Ewoch e bättre än du. LOSER

ewoch.devote.se MOTHER FUCKEEEEEEEEER!

Reply
Lelilopaaa

Det kommer bli kaos på hemsidan då igen säkert :( så alla kommer väl inte kunna se imorrn :/ man får väl hoppas att inte bli en av dem! ;)

Reply
Philip

Kul att du ska gästa dem! Jag brukar lyssna på dem på morgonen (om jag är vaken). Ibland tittar jag på dem på 5an också! Lycka till och hälsa från oss läsare :)

Reply
chyser

Kenza. Jag skulle behöva dig skriva om kärlek..så himla mycket om kärlek, motivera en att stå upp igen efter att ha fallit. Det var ett halvår sen jag föll.. men jag klarar fortfarande inte av att stå upp igen. Allt som var gör mig ledsen. Hjälp mig…

Reply
Bella

Råttor: Om du ser råttor i drömmen betyder det att du kommer att få många fiender. Om råttorna anfaller dig och du lyckas besegra dem har du inget att frukta från dina ovänner. Men om de biter dig och tvingar dig att fly får du vara beredd på svåra motgångar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*